Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 469 výsledků

PlaceholderNo Image
Pronájem pneuservisu
Před 22 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pronajmu kompletně vybavený pneuservis pro osobní i nákladní vozy, včetně sociálního zázemí. Vhodné dílny i pro opravy aut - autoservis. Při rychlém jednání, výhodné nájemné, b... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Koupím chatu
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Koupím malou chatu na splátky. Jen Šenov u Ostravy.Jakoukoliv prosím nabídněte..
Neuvedeno
Dům na prodej
Dům na prodej
Před 22 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, vážení zájemci. Prodáváme s bratrem dům v obci Ledce, okr.Kladno. 20 až 30 min. od Prahy. V pěkné lokalitě. Skoro na začátku obce, dobří sousedi. S velkou zahradou, studnou, velkou stodolou, která může být předělaná na další obytný prostor, nebo garáž. Chlívky, kterí se dají předělat na bydlení. Letní kuchyně. Pěkná velká prostorná půda, jako velký pokoj. Dole kuchyně, koupelna s WC, sprchou a vanou. Velký sklep. Obývák a ložnice. V domě je zavedený plyn, ale jsou tam i Petry, které ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč
Garsonka v centru přírody
Garsonka v centru přírody
Před 22 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám garsonku ve velice žádané lokalitě Dolní Moravice. Byt se nachází ve spodní části domu. K bytu je i sklep ze kterého se dá udělat pokoj nebo rozšířit koupelna... (více v detailu)
Olomoucký kraj
800 000
 Kč
PlaceholderNo Image
pronájem domu
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Nabízím pronájem celého rodinného domu v Třinci – Oldřichovice. Jsou zde 2 bytové jednotky, každá 3+1. Cena 20.000 za obě ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej Chata Slapy, osada Hrdlička,Ždáň 2 km
Prodej Chata Slapy, osada Hrdlička,Ždáň 2 km
Před 22 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Lukrativní a nejkrásnější místo na celých Slapech ! Výhled na řeku ! Pro milovníky vodních sportů, plavání, rybáře ! Vyloženě letní rekreační oblast, od března do listopadu sezónní voda, ti kteří zde koupili celoroční chatu sem v zimě stejně nejezdí, a v létě koukaj sousedům na plot, Ve svahu je zde chat velice málo a víceméně se dědí z generace na generaci, Nyní je zde jediná chata celoroční na prodej za 9,5 milionu ! Moje cena je 5,8 milionů Kč, Tři nově postavené místnosti na původní betono... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem RD, 8+3/B/G se zahradou, Mánesova, Dobříš
Pronájem RD, 8+3/B/G se zahradou, Mánesova, Dobříš
Před 22 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pronájem samostatného velkého třígeneračního rodinného domu 8+3/balkon/garáž + technické místnosti s hezkou velkou zahradou, ul. Mánesova, Dobříš, okr. Příbram. Částečně vybaveno a zařízeno. V budově 3x samostatná bytové jednotka (1x 3+1, 1x 3+1/B, 1x 2+kk). Celková užitná plocha cca 370 m, obytná plocha cca 265 m, zahrada cca 886 m se skleníkem a zahradním domkem, zastavěná plocha RD cca 115 m, celková plocha pozemku 1.001 m. Veškeré inž. sítě (230/400V, plyn, kanalizace, vodovod + vlastn... (více v detailu)
Středočeský kraj
40 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 110 m2
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130704, Naší novou nabídkou je samostatně stojící rodinný dům v obci Velká Štáhle, který může být také využit jako chalupa. Tato nemovitost je ve stavu, který vyžaduje úplnou rekonstrukci, ale nabízí obrovský potenciál pro nové vlastníky. Dispozice domu je 3+1 s možností rozšíření v podkroví, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Největším lákadlem této nemovitosti je nádherný pozemek o rozloze 4 622 m2, který je ohraničený stromy a poskytuje soukromí a klid. Není nic lepšího než trávit čas venku na svém vlastním pozemku, kde si můžete užívat venkovského života a krásné př... (více v detailu)
1 950 000
 Kč
NA PRODEJ - DŘEVĚNÁ CHATA, PROTIVÍN (PÍSECKO)
NA PRODEJ - DŘEVĚNÁ CHATA, PROTIVÍN (PÍSECKO)
Před 23 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
NA PRODEJ - pěkná dřevěná chata na vlastním pozemku, nacházející se na atraktivním místě na okraji města Protivín v chatové oblasti Dýbří. Chata je uprostřed turisticky zajímavé oblasti Jihočeského kraje (cca 13 km od Písku, 27 km od Strakonic, 6 km od Vodňan, 13 km od Písku, 34 km od Českých Budějovic, 115 km od Prahy). Chata se prodává včetně částečného vybavení, vhodná na rekreaci a pro turistiku. Popis: obytná plocha 38 m2, užitná ploch... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 100 000
 Kč
Ojedinělá příležitost pro investory
Ojedinělá příležitost pro investory
Před 23 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji dům v těsném sousedství Červeného zámku v turisticky velmi atraktivní lokalitě v Hradci nad Moravicí. Dům o zastavěné ploše 278m2 byl připravován pro zřízení restauračního provozu (kavárny) a nadstandardního ubytování s kapacitou 6-10 po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodám dům okr. Hodonín.
Prodám dům okr. Hodonín.
Před 23 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Rd v Dambořicích více info do zprávy. Pro realitní kanceláře. N... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Mobilní dům / domek - Mobilheim - Chatka - Karavan
Mobilní dům / domek - Mobilheim - Chatka - Karavan
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k prodeji mobilní dům OHARA 222 francouzské výroby ve velmi dobrém stavu. Fasáda je z omyvatelných panelů v imitaci světlých palubek a celý dům je zastřešený sedlovou plechovou střechou v černé barvě. V celkových rozměrech 8×3m se skrývá obytný prostor o dispozici 3+kk. V obývací místnosti je rozkládací rohová pohovka a jídelní stůl se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
319 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Vícegenerační RD / BD / statek / nemovitost k podnikání s bydlením 1923 m2 v obci Bystročice-Žerůvk
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 160-NP02576, Nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost s investičním potenciálem pro bytový dům, rodinné domy, vícegenerační rodinný dům s podnikáním, domov pro seniory apod. o celkové ploše 1923 m2 ve vynikající dostupnosti 15 minut měst Olomouce a Prostějova. Podle platného Územního plánu Bystročice je nemovitost součástí plochy SV - "plochy smíšené obytné venkovské": Hlavní využití: Bydlení v RD (včetně domů a usedlostí s hospodářským zázemím), případně staveb pro rodinnou rekreaci v rámci stávajících objektů, pozemky veřejných prostranství. Do ploch smíšených obytných lze zahrnout pouze pozemky staveb a zařízení, které provozováním a technickým zařízením nenarušují užívání staveb a zařízení funkce bydlení ve svém okolí a nesnižují kvalitu prostředí tohoto území, které svým charakterem a kapacitou výrazněji (nad obvyklou míru v rámci dané plochy) nezvyšují dopravní zátěž v území. Přípustné využití: Pozemky RD nebo BD v plochách s ochranou před hlukem, činnosti a stavby s... (více v detailu)
9 450 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej historické objekty, 230 m2 - Bečov nad Teplou
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63150, Prodej chaty 6+1 na samotě u lesa s rybníkem a rozsáhlým pozemkem 7615 m2 Pokud hledáte klidné a prostorné místo pro rodinné bydlení nebo rekreaci, tato chata na samotě u lesa by mohla být přesně to, co hledáte. Chata o celkové ploše 230 m2 je ideálním místem pro všechny, kteří si chtějí užít přírodu a klid, aniž by museli dělat kompromisy v pohodlí a prostoru. Dispozice domu: 1. nadzemní podlaží (1. NP): • Veranda: Vstup do domu začíná příjemnou verandou, která nabízí místo k odpočinku a posezení s výhledem na okolní přírodu. • Obývací pokoj: obývací pokoj je centrem domu, ideální pro rodinné sešlosti nebo odpočinek u krbu. • Kuchyně: vhodná pro přípravu jak jednoduchých, tak i větších rodinných jídel. • Oddělená koupelna a WC: pro větší komfort a praktičnost. • 2 pokoje: Dva další pokoje, které mohou sloužit jako ložnice, pracovna nebo hostinské pokoje. Vhodné jak pro rodinné příslušníky, tak pro návštěvy. 2. nadzemní podlaží (2. NP): V horním patře se nachází tři... (více v detailu)
6 250 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Na prodej Řadový rodinný dům 5+kk v obci Průhonice, okres Praha-západ
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Hledáte to správné místo pro svůj nový domov? Průhonice jsou nejžádanější lokalita pro rodinné bydlení v těsném sousedství Prahy. Špičkové služby, romantický zámek s rozlehlým parkem a perfektní dostupnost do Prahy, to sem láká mnoho zájemců o koupi domu, bytu nebo pozemku. Dobřejovická ulice v Průhonicích je tichá, s dostatkem parkovacích míst pro návštěvy, a všude dojdete pěšky. Zde, kousek od fotbalového hřiště, nabízíme řadový rodinný dům 5+kk z roku 1998 do kterého se můžete buď okamžitě nastěhovat, nebo mu věnovat trochu času a malinko si ho upravit podle svého vkusu. U řadových domů nebývá velká zahrada, ale tady je zahrada za domem krásně upravená, se vzrostlými okrasnými dřevinami i ovocnými stromy, udržovaným trávníkem a s pergolou u domu, kde je vždy příjemné posezení. Část pozemku před domem slouží jako parkovací místo pro krátké odstavení auta. Z ulice je také vjezd do garáže, která se nachází v přízemí domu. Po pár schodech se dostaneme do prvního nadzemníh... (více v detailu)
18 965 000
 Kč
Prodám půl RD ve Varnsdorfu
Prodám půl RD ve Varnsdorfu
Před 23 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám -půl rodiné vilky přízemní patro /zvýšené přízemí /ve Varnsdorfu pod Hrádkem v zastavěné vilkové části foto zašlu na vyžádání k bytu náleží velká garáž, velká půda,na půdě 1 pokojík na kancelář a velká sušárna,půda čistá vyklizená,velký prostor ve sklepě kde je studna s čerpadlem ,voda v bytě s řádu, zahrada kde se dá pěstovat cokoliv, velká skalka, velká terasa nad vlastní garáží, vchod na terasu z kuchyně i ze zahrady.Kůlnička n... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám RD v Praze do 20 mil. Kč
Před 23 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním rodinný dům v Praze s dobrou dostupností MHD. Pouze od přímého majitele. Cena do 20.000.000 Kč.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 70 m², Ublo
Prodej rodinného domu 70 m², Ublo
Před 23 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Hledáte útulné místo k odpočinku nebo rekonstrukci dle vlastních představ? Nabízíme k prodeji menší dům v obci Ublo, situované v klidné části na samostatně stojícím pozemku o rozloze 670 m². Tato smíšená stavba o dispozici 2+1 poskytuje užitnou plochu 70 m². Dům má ideální polohu pro ty, kteří hledají k... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 120 m2 - Čelechovice na Hané
Prodej rodinné domy, 120 m2 - Čelechovice na Hané
Před 23 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 120 m2 - Čelechovice na Hané.V zastoupení klienta nabízíme k prodeji dům o velikosti 4+KK v klidné části obce Čelechovice na Hané. Jedná se o novostavbu rodinného domu o dispozici 4+KK, součástí domu je také samostatná šatna a technická místnosti. Dům se prodává částečně ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 105 m², Kolomuty
Prodej rodinného domu, 105 m², Kolomuty
Před 23 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Kolomuty, který je ve fázi výstavby s plánovaným dokončením 1. října 2024. Dům o užitné ploše 105 m² zahrnuje čtyři prostorné a světlé místnosti ideální pro pohodlné rodinné bydlení. Součástí pozemku o velikosti 829 m² je zastřešené parkovací stání. Naleznete zde také zapuštěný bazén s velkou terasou, poskytující ideální mí... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 198 m², Vojnův Městec
Prodej rodinného domu, 198 m², Vojnův Městec
Před 23 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Vojnův Městec. Nemovitost je cihlové konstrukce a tvoří ji 8 místností rozprostírajících se přes dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží. Užitná plocha domu činí 198 m², což zajišťuje dostatek prostoru pro větší rodinu či vícegenerační bydlení. Celková plocha pozem... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 189 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Před 23 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW 120 o velikosti 5+kk, 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW 120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.4) o rozloze 586 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Uvedená cena domu obsahuje základovo... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 617 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 4+kk
Prodej řadového rodinného domu 4+kk
Před 23 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej řadového rodinného domu typu ROW 120+G o velikosti 4+kk s garáží o podlahové výměře 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Za příplatek je možnost vybudování parkovacího místa, chodníku a terasy. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.3) o rozloze 569 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na pozemku za zahradou ve velikosti 141 m, který může sloužit jako přístupová část nebo sad. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a f... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 592 350
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Malešov - Maxovna
Prodej rodinného domu, 80 m², Malešov - Maxovna
Před 23 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v Malešově, části obce Maxovna, který nabízí klid a soukromí díky samostatně stojící poloze. Dům je suchý, prostorná půda s možností vestavby, nová jímka 9 m3. Nemovitost je před rekonstrukcí, poskytuje tak novému majiteli jedinečnou příležitost přetvořit dům dle vlastních představ. Dům má 3 místnosti v přízemí a vel... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 795 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 128 m², Králíky, ul. U Zastávky
Prodej rodinného domu, 128 m², Králíky, ul. U Zastávky
Před 23 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka bytu 5+1 v řadovém domě v Králíkách. Nabízíme k prodeji prostorný byt o užitné ploše 128 m², situovaný v zatepleném cihlovém domě, který prošel kompletní rekonstrukcí. K bytu náleží sklepní kóje a prostory v budově postavené naproti domu, což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Tento jedinečný byt se nachází v klidné části obce Králíky, která je oblíbená především díky své blízkosti k přírodě a nespočtu aktivit, které v okolí lze provozovat. Velkým lákadlem jsou zdejší skic... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 430 000
 Kč