Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 475 výsledků

Dům
Před 100 dny - HYPERINZERCE
Zcela nový zděný dům v Indonesii ,4+kk, terasa, balkon,parking. Zařízený. Nepoužívaný. Klimatizace, mramor, teak, security 24 hod. Bazén v areálu. Dům ... (více v detailu)
1 700 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru PRIOR 100 m², Karviná
Před 101 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 4333, Využijte příležitost pronajmout si exkluzivní obchodní prostor v prestižním obchodním domě Prior v centru Karviné. Tento moderní a dobře navržený prostor nabízí optimální podmínky pro váš podnikatelský úspěch. S širokým oknem do rušné ulice získáte maximální viditelnost pro svůj obchod a přitáhnete potenciální zákazníky. Rozloha tohoto prostoru nabízí 100 m² a zahrnuje vstupní místnost a dvě menší místnosti. Prostor se nachází v přízemí obchodního domu a nabízí ideální možnost pro otevření kavárny, restaurace nebo jiného gastronomického podniku. Tento prostor poskytuje možnost i v... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru PRIOR 1000 m², Karviná
Před 101 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 4359, Využijte příležitost pronajmout si exkluzivní obchodní prostor v prestižním obchodním domě Prior v centru Karviné. Tento moderní a dobře navržený prostor nabízí optimální podmínky pro váš podnikatelský úspěch. Rozloha tohoto prostoru o velikosti 1000 m² poskytuje široké možnosti využití. Můžete ho přeměnit na maloobchodní prostory, rekreační centrum, kancelářské prostory, kulturní centrum, fitness studio nebo vzdělávací zařízení. Prostor se dá pronajmout celý a nebo dle domluvy rozdělit. Prostor... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru PRIOR 11 m², Karviná
Před 101 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 4334, Využijte příležitost pronajmout si exkluzivní obchodní prostor v prestižním obchodním domě Prior v centru Karviné. Tento moderní a dobře navržený prostor nabízí optimální podmínky pro váš podnikatelský úspěch. Rozloha tohoto prostoru nabízí 11 m² a nachází se v přízemí budovy. Pronájem je k dispozici ihned, kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Služby dle domluvy. Prior je známý svou výbornou dostupností a centrá... (více v detailu)
Neuvedeno
Hrob( Dvojhrob)
Před 101 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Dvojhrob, nachází se ve Středoslovenském kraji,Vrůtky,okr: Martin, Za mne... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pronájem výrobních a skladových prostor, 350 m², Kapitána Jasioka, Prostřední Suchá
Před 102 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5051, BO!reality nabízí k pronájmu dvě budovy k výrobní, skladové činnosti s garážemi, kancelářským prostorem, vhodné i jako autoservis. U objektu je parkovací, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Parkovací místo - Kbely - Praha 9
Před 103 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pronajmeme parkovací místa na Praze 19 - Kbely v rámci samostatného oploceného areálu. Vhodné i pro parkování dodávek, karavanů, přívěsných vozíků atd. Možnost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 300
 Kč
Prodej obchodní prostory, 1 700 m2 - Hradec Králové - Kukleny
Před 103 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 59775, Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovanou komerční nemovitost s celkovou užitnou plochou přesahující 1800 m ² rozprostřenou na 4 nadzemních a 1 podzemním podlaží, která představuje ideální investici pro obchodní a kancelářské účely. Jde o skvělou příležitost investovat do komerčního domu s vynikajícím potenciálem pro dlouhodobé zhodnocení. Tento moderní a dobře udržovaný komerční objekt se nachází v prestižní lokalitě a nabízí předpokládané atra... (více v detailu)
Neuvedeno
Showroom Autohaus Hala na auta 1500m2
Před 105 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám Showroom FORD z Holanska. Jedná se o cca 1000m2 Showroomu a 500m2 Dílny. Ocelová konstrukce, Skla, Izolace, Garážová vrata aj. Showroom je nyní rozmontová... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 900 000
 Kč
Pronájem nového sklepa v Praze
Před 106 dny - HYPERINZERCE
Pronajmu nový suchý sklep o velikosti 4,5 m2 v novostavbě domu v ul... (více v detailu)
1 600
 Kč
Prodej činžovní domy, 200 m2 -
Před 108 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61572, Nemovitost určená k výstavbě nových bytů. Nabízíme k prodeji rodinný dům na velmi strategickém místě přímo naproti poště v Blansku. Tento dům je připraven k výstavbě 12 bytových jednotek o dispozici 3KK a 1 komerčního prostoru. Projekt je nyní ve fázi studie, což znamená, že máte jedinečnou příležitost vstoupit do tohoto projektu již v počáteční fázi. Možnosti: Pokud se najde kupec již nyní, je možnost pokračovat ve spolupráci se současnými projektanty a celý proces dotáhnout do úspěšného konce. Majitel nadále pracuje na... (více v detailu)
Neuvedeno
Krátkodobý/dlouhodobý pronájem dílny
Před 108 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Ať už si potřebuješ něco opravit nebo zrenovovat, naše dílna je pro tebe to pravé místo. Přijď zrealizovat svůj nápad od začátku až do konce. Sdílená Dílna je místo a útočiště úplných začátečník... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem nových sklad. prostor 500 m2 na ul. Novoveská, Ostrava-Mar. Hory
Před 109 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 202418088, Nabízíme k dlouhodobému pronájmu skladový prostor s regály a se zátěžovou stěrkou o celkové rozloze 500 m2 na ul. Novoveská. Hala skladu má rozměr 404 m2, kancelářský nebo skladový prostor 40 m2, zbylé prostory tvoří WC, koupelna se sprchovým koutem, chodba. Prostory k pronájmu se nachází v patře. Přístup do patra je zajištěn nákladním výtahem o rozměru 2,4mx3m s nosností 2.000kg. Přístup je možný i po schodech v rampě. Pro nakládku a vykládku je možno ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kancelářských prostor, 820 m², ul. Lešetínská, Ostrava Kunčičky
Před 110 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 4763, BO! reality Vám nabízí k pronájmu a výběru kancelářské prostory od velikosti 22 m² - 40 m², které prošly rekonstrukcí. Kanceláře lze pronajat samostatně i jako společné. Pro firmy, společnosti s možností porad, jednání. Zázemí, toalety, parkovací místa jsou samozřejmostí.... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem sklady, 208 m2 -
Před 110 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61515, Nabízíme k dlouhodobému pronájmu budovu bývalého objektu přidružené výroby v areálu JZD v obci Kuničky na okrese Blansko. Celý areál je částečně oplocen a hlavní uzamykatelná brána je sdílena s vedlejším výrobním objektem. Areál se nachází na okraji obce a navazuje na místní asfaltovou komunikaci, která vede směrem na Doubravici nad Svitavou. Budovu o rozloze 208 m2 lze využít jako skladový prostor, výrobní halu apod. Plocha objektu je rozdělena zděnými příčkami na dva větší prostory a ně... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej zemědělská usedlost, 150 m2 - Hvozd - Hodoviz
Před 111 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61471, Je Vaším snem vlastnit zemědělskou usedlost s rozsáhlými pozemky kousek od Plzně? Váš sen se může stát nyní realitou. Nabízím k prodeji tento statek v obci Hodoviz, která leží 15km od Horní Břízy a 25 min severně od Plzně. K nemovitosti náleží pozemky o velikosti přes 6300m2 - dle územního plánu se jedná o stavební parcely! Jedna z budov je určená k bydlení. Dispozičně je dům řešen jako 5+1. A pokud by to bylo málo, tak v podkroví se dá vybudovat několik krásných pokojů. Ostatní budovy sloužily jako seník, dílna, stodola, chlév a k mnoha dalším využití. Celková užitná ... (více v detailu)
8 990 000
 Kč
Apartmán Zanzibar
Před 111 dny - HYPERINZERCE
Chcete si užívať dovolenku na Zanzibare vo vlastnom apartmáne a ešte Vam bude aj zarábať z prenájmu? Ponúkame na predaj novostavbu apartmánu na Zanzibare, v časti Pwani Mchangani v česko-slovenskom rezorte. Apartmán je umiestnený v areáli vzdialenom 150 metrov od oceánu. Areál disponuje d... (více v detailu)
1 140 000
 Kč
Nájem dvou kanceláří 50 m2, 7. NP, terasy, PRAHA 2
Před 112 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme reprezentativní kancelářské prostory v TANČÍCÍM DOMĚ u řeky Vltavy, v jedné z nejznámějších turistických ikon v samém centru Prahy. Výhled na Hradčany, Vltavu, Petřín a Malou Stranu. Celková plocha: 50 m2 Cena nájmu: 42.500 Kč/měsíc Podlaží: 7/9 Administrativní budova Tančící dům se nachází přímo na nábřeží řeky Vltavy. Poloha zaručuje dobré dopravní spojení na hlavní silnice a dálnice ve všech směrech (Pražský městský okruh, D1, D5 a D8) a současně přístup k městské hromadné dopravě jako je Metro B Karlovo náměstí a tramvajové linky Jiráskovo náměstí, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
42 500
 Kč
Pronájem obchodu 62 m2, po reko, přízemí, Praha 3 Žižkov
Před 113 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem exkluzivní Obchodní prostor / Bistro na Praze 3 u hlavní tramvajové ulice s vynikající dostupností do Hybernské ulice a centra PRAHY 1. Obchodní prostor: 48,12 m2 Zázemí: 13,86 m2 Celková plocha: 62,03 m2 K nastěhování. Cena nájmu obchodu: 48.360 Kč/měsíc Tento prostor je součástí nově zrekonstruovaného komplexu při hlavní komunikaci. Blízkost k Masarykově nádraží a Hybernské ulici, což znamená, že vaše no... (více v detailu)
Hlavní město Praha
48 360
 Kč
Projektant pozemních staveb
Před 115 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Příjmeme absolventa VŠ v oboru pozemní stavby. Životopisy zasílejte na email pspektrum@seznam.cz
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
GARÁŽ, KOMERČNÍ NEMOVITOST 121m, TRUHLÁŘSKÁ ULICE
Před 116 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji nemovitost ve velmi lukrativní části Chebu. Tato nemovitost je výborným místem pro zřízení vlastní firmy, popř. jako skladové prostory nebo jako investiční příležitost. Jedná se o dvě budovy vzájemně propojené. Garáž na parcele č.st. 5786/1 (84m) a stavba technického vybavení č.st. 5786/2 (37m). Garáž je osazena dvěma vysokými vraty a vchodem. Stavba technického vybavení je rozdělena na dvě místnos... (více v detailu)
Karlovarský kraj
750 000
 Kč
Sklad 11,4m2 - Praha západ - Dobříč
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pronajmeme skladovací prostor o velikosti 11,4m2 v rámci samostatného areálu v o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 590
 Kč
Sklad 16,5m2 - Praha západ - Dobříč
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pronajmeme skladovací prostor o velikosti 16,5m2 v rámci samostatného areálu v o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 090
 Kč
Parkování pro motorku - Praha 9 - Vysočany
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pronajmeme parkovací místo pro motorku v rámci parkovacího domu na Vysočanech - Pra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 190
 Kč
Karlín - parkování pro malou motorku
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pronajmeme parkovací místo pro malou motorku v rámci garážových stání v Karlíně. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč