Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 475 výsledků

Pronájem obchodních prostor v centru Brna
Před 117 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem obchodních prostor o výměře 104 m2 na frekventované ul. Údolní, v blízkosti centra Brna, vhodných na obchod nebo služby. Prostory jsou umístěny v přízemí budovy s výlohami a přímým vstupem z ulice, s možností parkování osobních aut ve dvorním traktu. Dům a prostory jsou po celkové rekonstrukci. Jedná se o obchodní prostory,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
32 812
 Kč
Pronájem kadeřnického křesla Praha
Před 119 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Pronájem kadeřnického křesla v Praze v centru na Malé straně. Salon je kompletně vybaven. Jsou tam další 3 kadeřníci.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Prodej obchodní prostory, 33 m2 -
Před 119 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60836, Exkluzivní Developerský Projekt – Hrádek nad Nisou – Ideální pro Bydlení i Investici Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem části moderního rezidenčního komplexu v srdci malebného Hrádku nad Nisou. Tento nový developerský projekt nabízí 20 bytových jednotek, které jsou synonymem pro styl, pohodlí a dlouhodobou hodnotu. Proč investovat do tohoto projektu? • Moderní Architektura: Každá z 20 bytových jednotek je navržena s ohledem na nejnovější trendy v bydlení, poskytující maximální komfort a funkčnost. • Variabilita Dispozic: Od kompaktních 2+kk až po prostorné 3+kk, ideální pro jednotlivce, páry i rodiny. • Vysoký Standard Vybavení: Kvalitní materiály, moderní technologie a promyšlené detaily – vše pro vaše pohodlné bydlení. • Energetická Účinnost: Nízké provozní náklady díky moderním technologiím a materiálům. • Parkování Zajištěno: K bytu náleží parkovací stání, což je v městské lokalitě neocenitelná výhoda. • Atraktivní Lokalita: Klidné prostř... (více v detailu)
Neuvedeno
Odpovědný zástupce: Provádění staveb, jejich změn a odstr.
Před 120 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím výkon funkce odpovědného zástupce pro živnost "Provádění staveb, jejich změn a odstraňování", "Projektová činnost ve výstavbě", "Oceňování majetku" a "Realitní zprostředkování". ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Prodej ubytování, 493 m2 -
Před 121 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 59961, Nabízíme k prodeji krásný a dobře zavedený penzion situovaný v malebné lokalitě Černá v Pošumaví, 200 m u Lipenské přehrady. Tento penzion představuje ideální investici pro ty, kteří hledají místo pro rekreaci v srdci přírody, s možností celoročního provozu. Penzion disponuje 8 komfortními pokoji, každý s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita ubytování je až 24 lůžek, což umožňuje pohodlné ubytování větším skupinám hostů. Součástí penzionu je také útulná restaurace, která je plně vybavena pro provoz a nabízí skvělé možnosti stravování pro hosty i kolemjdoucí návštěvníky. Velkým benefitem tohoto penzionu je prostorná zahrada, která poskytuje příjemné prostředí pro odpočinek a relaxaci. Zahrada má přímý vstup z přilehlé cyklostezky, což zvyšuje její atraktivitu pro cyklisty a turisty. K dispozici je také prostorné parkoviště, které zajišťuje pohodlné parkování pro hosty. Lokalita penzionu... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej obchodní prostory, 652 m2 - Varnsdorf
Před 121 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 59521, Hledáte investiční příležitost, která vám přinese stabilní a zajímavý roční výnos? Máme pro vás jedinečnou nabídku prodeje komerční nemovitosti v srdci Varnsdorfu, která splní vaše očekávání. Popis nemovitosti: 1. NP: Pět obchodních prostor, které jsou dlouhodobě pronajaty spolehlivým nájemcům. Tato část nemovitosti generuje stabilní příjem a zajišťuje vysokou obsazenost. 2. NP: Kancelářské prostory, rovněž dlouhodobě pronajaty. Ideální pro firmy hledající strategickou polohu v centru města. Pozemek: Na pozemku se nacházejí tři garáže a patnáct parkovacích míst, což zajišťuje komfort pro nájemce i návštěvníky. Sklepní prostor: Disponuje stavebním povolením na vybudování restaurace. Tato možnost rozšíření přináší další potenciál pro zvýšení výnosů. Půdní prostor: Možnost vybudování tří bytových jednotek, což představuje další příležitost pro zvýšení hodnoty nemovi... (více v detailu)
Neuvedeno
Poptávka pronájem hotelu
Před 121 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Poptávám: Apart hotel k pronájmu v Praze Popis: Společnost, která provozuje hotely v Česku, Slovenku , Madarsku hledá k pronájmu menši hotel nebo pension v Praze, počet pokojů 20-70. Fungují... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nájem atraktivní plochy 2820 m2, PRAHA 1 Centrum
Před 121 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme zajímavý prostor před adaptací ve velmi atraktivní lokalitě na PRAZE 1, v těsné blízkosti u Václavského náměstí. Využitelná plocha: 2820 m2 Výtah: ano Stav: k adaptaci na vlastí provoz Cena nájmu: 90 Kč/m2/měsíc + služby Uvedená cena je náběhová. Nebytový prostor je o celkové výměře 2820 m2 a nachází v 1. nadzemním podlaží (přízemí) a ve 1. a 2. podzemním podlaží. Prostor byl v provozu jako komerční a byl provozován 24 h denně, mnoho let. V oblasti je vysoká koncentrace bank, ce... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Nájem atraktivní plochy 2820 m2 u Václavském náměstí PRAHA 1
Před 121 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme zajímavý prostor před adaptací ve velmi atraktivní lokalitě na PRAZE 1, v těsné blízkosti u Václavského náměstí. Využitelná plocha: 2820 m2 Výtah: ano Stav: k adaptaci na vlastí provoz Cena nájmu: 90 Kč/m2/měsíc + služby Uvedená cena je náběhová. Nebytový prostor je o celkové výměře 2820 m2 a nachází v 1. nadzemním podlaží (přízemí) a ve 1. a 2. podzemním podlaží. Prostor byl v provozu jako komerční a byl provozován 24 h denně, mnoho let. V oblasti je vysoká koncentrace bank, centrálních institucí, zahraničních turistů, cizinců a tito naplňují veškeré místní provozovny p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Přenehám hrobové místo s urnovým pomníkem
Před 122 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Přenechám nájemní smlouvu na hrobové místo s přepisem na nového vlastníka. Nájemné je zaplaceno do roku 2034. Urnový pomníček se nachází v klidné zadní části urnového háje na hřbitově Sv.Otýlie v Če... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej obchodní prostory, 18 m2 - Velká Bíteš
Před 122 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60313, Je Vaším snem podnikat ve vlastních prostorech? Máme pro Vás ideální příležitost ve Velké Bíteši. Komerční pros... (více v detailu)
Neuvedeno
Reklamní plocha
Před 122 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Pronajmu reklamní plochu na adrese T.G.Masaryka 1076,Mladá Boleslav,náhled na fotografii,cena 1 000 Kč/měsíc.
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Hostinec se zázemím, budovou vinárny, obchodem a zahradou
Před 122 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodej hostince se zázemím, samostatnou vinárnou, samostatným obchodem a velkou zahradou Kompletní nabídku s veškerými informacemi a fotogalerií naleznete na webových stránkách nemovitosti 🌐 👉 www.ProdejCelakovice.cz Na prodej: Hostinec s širokým zázemím a možnostmi v centru Čelákovic na Praze-východ Nabízím k prodeji unikátní hostinec nacházející se v samém srdci malebného města Čelákovice, které je součástí Prahy-východ. Tento jedinečný objekt představuje ideální investiční příležitost pro podnikatele hledající místo s bohatou historií a velkým potenciálem pro rozmanité podnikatelské aktivity. Popis nemovitosti Hostinec se pyšní rozsáhlým zázemím, které zahrnuje: 🟢Restauraci: Prostorný interiér může nabízet příjemné posezení pro návštěvníky a je ideální pro pořádání rodinných oslav, firemních večírků či svateb. 🟢Salonek: Samostatný prostor poskytuje soukromí pro menší skupiny a uzavřené akce. 🟢 Profesionální kuchyň: Plně vybavená kuchyň splňuje všechny ná... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000 000
 Kč
PRONÁJEM DÍLNA, SKLAD 279 M2
Před 123 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Pronajmeme prostory v uzavřeném areálu 10 kmod dálnice D10, 10 minut od Turnova na hlavním tahu 15 minut od... (více v detailu)
Liberecký kraj
100
 Kč
Prodej hrobu na Ústředním hřbitově v Plzni
Před 123 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji velký hrob a přenechání nájmu hrobového místa na ústředním hřbitově v Plzni.
Plzeňský kraj
89 000
 Kč
Prodej hrobu na Ústředním hřbitově v Plzni
Před 123 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hrob a přenechání nájmu hrobového místa na ústředním hřbitově v Plzni.
Plzeňský kraj
49 000
 Kč
Pronájem kanceláří
Před 123 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem kanceláří Primátorská 65, 383 01 Prachatice Cena na vyžádání Nabízíme k pronájmu kanceláře v centru města, které se nachází v administrativní budově VZP ČR v Prachaticích. Jednotlivé kancel... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Mobilní dům celoroční
Před 126 dny - AVIZO_CZ
Nabízím k prodeji celoroční mobilní dům- 2 roky starý Rozměr domu je 40m2 – 6,70 x 6m (dva moduly spojené k sobě) Kontrukce : hliníkový rám, obvodové stěny sendvičový panel. Vytápění : infrapanely V ceně d... (více v detailu)
950 000
 Kč
Vybavení restaurace,Pizza pece
Před 126 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pizza pece,ohřívací vany,Friťáky. Nerez dřez,Talíře,příbory, hrnce,várnice. Atd.Mnoho dalších věcí. Nemám pro věci v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kancelářský prostor, 130 m², Český Těšín
Před 127 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 4945, BO! nabízí pro Vaše podnikání velký kancelářský prostor v jednom z nejlukrativnějších míst v Českém Těšíně. Zejména v dnešní době ocení zákazníci možnost bezproblémového parkování v blízkosti služby či obchodu, který chtějí využít či potřebují něco vyřídit. Nabízený komerční prostor se nachází v těsné blízkosti velkého parkoviště, autobusového stanoviště a vlakového nádraží, takže svým zákazník... (více v detailu)
Neuvedeno
Nájem kanceláří 15 m2, na MHD, Praha 10 Strašnice
Před 128 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nájem hezkých kanceláří v administrativní budově v areálu s vrátnicí na Praze 10, Strašnice. Prostory se nacházejí ve 2 a 3 patře budovy. Výtah a schodiště k dispozici. Výměra kanceláří: 15 až 120 m2 Cena nájmu: 155 Kč/m2/měsíc Na chodbě je společná kuchyňka, pánské a dámské toalety. Vše je po rekonstrukci, adaptaci. V ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
155
 Kč
Vyhotovení pasportu stavby
Před 129 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízím vypracování pasportu stavby, zjednodušené dokumentace stavby, projektové dokumentace stávajícího stavu v Ústeckém kraji. V ceně velkoformátové skenování a překreslení do dwg souborů jednotlivých výkresů- půdorysy, řez, pohledy, situace. Cena pasport... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej činžovní domy, 489 m2 - Opava - Předměstí
Před 129 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 59604, Nabízíme k prodeji bytový dům s výnosem 120.000,-Kč - 170.000m-Kč měsíčně na ulici Krnovská v Opavě. Dům je dlouhodobě pronajatý, jako ubytovna se stálými nájemníky a prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2018. V domě je 6 bytových jednotek 1+KK, 2 kanceláře... (více v detailu)
Neuvedeno
Plachtová hala 9,15x 15 m nebo 9,15x 20 m - Nová
Před 130 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nová plachtová hala 1 x vrata plachta PVC 610 g/m, UV Balení : 2,5 ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
100 000
 Kč
Penzion
Před 131 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji unikátní investiční příležitost v samém centru města Děčín okres ÚL. Jedná se o část samostatného cihlového penzionu v centru Děčín 1. První část výhledu z Penzionu se nachází u Zámeckého rybníka. Z druhé části penzionu je krásný výhled na Děčínský zámek. Budova Penzionu je dvojpodlažní. V přízemí je 5 místností včetně dvou samostatných wc . První patro prošlo v loňském roce částečnou rekonstrukcí, nově bylo zrekonstruováno 6 samostatných pokojů se sociálním zařízením a jede... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 500 000
 Kč