Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

PlaceholderNo Image
prodej bytu 4+kk se zahradou, Bezručova Tábor
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím Vám prostorný byt se zahradou o dispozici 4+kk s dvěma koupelnami, nebytovým prostorem (případně saunou, dílnou) a další koupelnou. Dále sklepem, technikou místností, zahradou a parkováním před domem. To vše v rezidenční lokalitě Tábora v Bezručově ulici. Byt je částečně bezbariérový. V přízemí nalezneme kuchyni s jídelnou a obývákem, ložnici se šatnou, koupelnu s přípravou na vanu i sprchu a technické zázemí. Za kuchyní lze využít prostor na spíž. V prvním patře jsou dva pokoje s koupelnou a přímím vstupem ... (více v detailu)
8 650 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem krásného bytu 2+kk v Moravské Ostravě, ul. Kochanova
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím Vám pronájem krásného bytu 2+kk po rekonstrukci v Moravské Ostravě, na ul. Kochanova. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu bez výtahu. Byt prošel vkusnou rekonstrukcí - nová kuchyňská linka se spotřebiči - myčka, mikrovlnná trouba, lednice, pračka. Kuchyň opticky i prakticky o... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+1, 60 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63903, Hledáte investiční příležitost nebo nový domov? Tento skvělý suterénní byt o dispozici 2+1 v ulici Zikmunda Wintra na Jižním Předměstí, je právě po celkové rekonstrukci. Byt nabízí komfortní bydlení na ploše 60m2 s moderními prvky a novými instalacemi. Jedná se o nebytovou jednotku s možností rekolaudace na jednotku bytovou. Byt je připravený na okamžité nastěhování klienta. Dispozičně je velmi zajímavě řešený s tím, že v rámci optimalizace prostoru pracuje u několika místností s posuvnými dveřmi. Byt je vybaven novou kuchyní s... (více v detailu)
3 450 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Byt 3+1/L, 70 m2, panel, OV, Praha Kobylisy
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Byt 3+1/Lodžie, 70 m2 (vč. lodžie), který se nachází v 5. patře panelového domu v Praze 8 - Kobylisy. Byt je po částečných úpravách - Kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, koupelna s vanou, WC zvlášť, jádro vyzděné, stoupačky v plastu, nová plastová okna, nové interiérové dveře, na podlahách plovoucí podlaha, lino a dlažba. Orientace oken na Z a V. K b... (více v detailu)
7 599 000
 Kč
Luxusní byt 3+1, 84 m v srdci Prahy
Luxusní byt 3+1, 84 m v srdci Prahy
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prostorný a světlý byt v historickém domě, který se nachází v docházkové vzdálenosti k nejvýznamnějším památkám Prahy. Tento byt 3+1 o rozloze 84 m je ideální jak pro rodinu, tak pro mladý pár, a je také skvělou investicí k pronájmu. Byt je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 018 000
 Kč
PlaceholderNo Image
2+1 Ostrava - Hrabůvka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Máte za sebou bezesné noci, sousedy, kteří neberou ohled a v noci dělají hluk? Pak mohu nabídnout a garantovat klidné bydlení v bytě 2+1, 1. Kategorie, o výměře 50m², po kompletní rekonstrukci. Hledám vhodné nájemníky, jednu nebo dvě inteligentní a čistotné osoby, nekuřáky. Zaručuji spokojenost, velmi klidné bydlení, čistotu v domě, úroveň nájemníků a dlouhodobé... (více v detailu)
14 105
 Kč
Byt 3+kk, Brandys nad Labem
Byt 3+kk, Brandys nad Labem
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
slunný velmi pěkně dispozičně řešený byt o dispozici 3+kk s balkonem a velikosti 78 m2.... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 3+1, 68 m2
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130823, Pěkný, upravený a čistý byt v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1 o velikosti 68 m2 se nachází na ul. Aloise Gavlase v Ostravě - Dubině a je ve třetím patře. V bytě proběhla částečná rekonstrukce před cca 10 lety a to převážně v koupelně (je zde rohová vana) a WC. Také byly instalovány plovoucí podlahy a kuchyňská linka. Obývací pokoj s kuchyní je propojen podávacím okénkem... (více v detailu)
2 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
byt Mánesová 1+1
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Nabízím k pronájmu byt 1+1 po celkové rekonstrukci s užitnou plochou 47 m2. Byt se nachází v 3. patře panelového domu ve Frýdku-Místku na ulici Mánesová 468 s hezkým výhledem na Lysou horu s balkónem a sklepem. V ... (více v detailu)
12 000
 Kč
Pronájem byty 1+1, 50 m2 - Opava - Předměstí
Pronájem byty 1+1, 50 m2 - Opava - Předměstí
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 1+1, 50 m2 - Opava - Předměstí.Pronajmeme pěkný, udržovaný byt v pěkném historickém domě o celkových pěti bytech s možností využití zahrady. Byt je prostorný, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 4+kk, 100 m2 -
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64283, Sníte o tom, že přímo ze svého obývacího pokoje nebo jídelny vyjdete ven na prostornou terasu? Chcete si pěstovat pár rostlinek v truhlících, v létě s přáteli grilovat na terase a mít pohodičku s výhledem do přírody? V tom případě jste našli skvělou příležitost! To vše se prolíná v krásném projektu kousek od Plzně v Liticích. Máme pro vás k prodeji byt 4+kk o velikosti 90 m2 a terasou o velikosti 11 m2. Bytová jednotka ve třetím nadzemním podlaží cihlové budovy “D” developerského projektu “V Lukách”. Tento projekt má na starosti renomovaná architektonická společnost Ateliér Sal, která má za sebou již několik velmi úspěšných projektů na Plzeňsku. Projekt se nachází pár minut jízdy autem od bývalé ko... (více v detailu)
6 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 5+kk, 314 m2 - Plzeň
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64050, Sníte o tom, že přímo ze své ložnice, obývacího pokoje nebo pracovny vyjdete ven na zahradu do vaší oázy klidu? S domem je hodně práce, ale přesto si chcete pěstovat pár rostlin na zahradě, v létě s přáteli grilovat na terase a mít pohodičku s výhledem do přírody? V tom případě jste našli skvělou příležitost! To vše se prolíná v krásném projektu kousek od Plzně v Liticích. Máme pro vás k prodeji byt 5+kk o velikosti 104,4 m2 a zahradou o velikosti 210 m2. Bytová jednotka orientovaná na jih se nachází v přízemí cihlové budovy “D” developerského projektu “V Lukách”. Tento projekt má na starosti renomovaná architektonická společnost Ateliér Sal, která má za sebou již několik velmi úspěšných projektů na Plzeňsku. Projekt se nachází pá... (více v detailu)
8 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 2+kk v centru Ostravy, na ul. Vojanova
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím Vám pronájem prostorného bytu 2+kk o celkové velikosti 82,56 m2. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu v samotném centru Ostravy, na ul. Vojanova. Pronajímá se zařízený a bude vybaven novým nábytkem. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice zvlášť s přístupem do koupelny. V koupelně vana a prostor na pračku.... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem prostorného bytu s balkónem v centru Ostravy, ul. Vojanova
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím Vám k pronájmu byt 2+1 o celkové velikosti 101,5 m2 s balkónem v samotném centru Ostravy, na ul. Vojanova. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu s velmi prostornými místnostmi. Vstupní hala nabízí možnost umístění dostatečného množství úložného prostor. Průchozí obývací pokoj s velmi zachovalými parketami Vám navodí velmi příjemnou atmosféru po každodenním shonu. Zařízená kuchyně s kuchyňskou linkou a prostorem na lednici... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 2+kk, 36 m2 - Liberec XIV-Ruprechtice
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63766, Pronájem slunného bytu 2+kk v osobním vlastnictví o výměře 36 m2 v 2. nadzemním podlaží čtyřpodlažního bytového domu v části obce Liberec - Ruprechtice. Kompaktní dispozici zrekonstruovaného bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje se vstupuje do ložnice. Předsíň pak spojuje obývací pokoj s vchodem do bytu a vstupem do koupelny s WC. V koupelně je vana, umyvadlo a WC. Vytápění je plynové centrální. K dispozici je... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám pronájem bytu 2+1 nebo 2+kk jen pro 1 osobu... Jen v Ostravě.
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Hledám pronájem bytu 2+1 nebo 2+kk jen pro 1 osobu v Ostravě. Má velmi slušně placenou práci...... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem Garsoniéry
Pronájem Garsoniéry
Před 9 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, napízím podnájem garsonky v Borovanech. Cena 6800 i s poplatky. Kauce 10000. Volný od 1.10.2024.
Jihočeský kraj
6 800
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 1+kk, 34 m2 - Praha - Žižkov
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64034, Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný byt 1+kk na Praze 3, v prestižní lokalitě Jeseniova ulice. Tento světlý a vzdušný byt prošel před dvěma lety kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala modernizaci všech interiérových prvků a instalaci nových, energeticky úsporných spotřebičů. Výsledkem je velmi komfortní a chytře řešený prostor, kde byl každý centimetr pečlivě využit, což zajišťuje dostatek úložných míst a maximální pohodlí. Dispozice bytu je navržena s důrazem na praktičnost a estetiku, což ocení zejména jednotlivci či páry, kteří hledají kvalitní bydlení s moderním nádechem. Byt disponuje prostornou obytnou částí s kuchyňským koutem, který je vybavený všemi potřebnými spotřebiči včetně trouby, varné desky a lednice. Koupelna je stylově zrekonstruovaná a nabízí dostatek prostoru pro všech... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kanceláře Vysoké Mýto
Pronájem kanceláře Vysoké Mýto
Před 9 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory v reprezentativní administrativní budově v centru města Vysoké Mýto. Kancelářské prostory se nacházejí v druhém patře budovy, vstup přes centrální chodbu a schodiště. K dispozici je kancelář s kuchyňkou a toaletami o celkové ploše 115 m2. Kancelář má samostatné měření energií, rozvody ... (více v detailu)
Pardubický kraj
113
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 4+kk 150m2 s terasou a předzahrádkou, 2x garážové stání, DV, Praha 10 - Štěrboholy
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416165, Nabízíme k prodeji novostavbu bytu 4+kk s terasou a předzahrádkou o celkové ploše 150,7 m² (byt 102,1 m², terasa 26 m², zahrádka 22,6 m²), lokalita Štěrboholy, Praha 10. Dispozice bytu zahrnuje předsíň s komorou, samostatné WC, koupelnu s vanou a další koupelnu se sprchovým koutem a WC, tři ložnice (jedna z nich má vlastní vstup na terasu) a obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. Je možné zastřešit terasu zimní zahradou, čímž lze rozšířit obývací prostor. ... (více v detailu)
13 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronajem bytu
Před 9 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronajmu byt ve Stribre, cca 90m2 v prizemi. Nachazi se u namesti. K bytu jsou k dispozici dve velke koje. Dva nepruchozi pokoje, dalsi kuchyn moznost i s obývacím pokojem. Zachod i koupelna oddělené, zvlast i zdena spajzka. Snížené stropy z duvodu šetření energii, ktere si nájemník přepíše sam na sebe. Je mozno... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem zahrady se zahradní chatkou - Ústí n/L
Před 9 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k dlouhodobému pronájmu zahradu se zahradní chatkou v Ústí nad Labem - Střekov, v zahrádkářské kolonii "Pod hradem". Zahrada se nachází v mírném svahu pod hradem Stř... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 2+1, 58 m2
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130818, V exkluzivním zastoupení nabízíme cihlový byt 2+1 v osobním vlastnictví na ulici Nová. Byt s výměrou 58 m2 se nachází ve třetím patře. Výhodou bytu je prostorná lodžie kopírující dva pokoje a prostorný zděný sklep. Okna plastová. B... (více v detailu)
2 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 3+1, 88m2,OV,Nové Město - Praha 1, ul. Jungmannova
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416159, Nabízíme byt v osobním vlastnictví 3+1 o celkové ploše 88 m2 s 2 m2 balkónem v lokalitě Praha 1 - Nové Město, ulice Jungmanova. Dispozice bytu zahrnuje vstupní halu, prostorný obývací pokoj, který volně navazuje na kuchyň, 3 neprůchozí pokoje a zimní zahradu směřující do klidného vnitrobloku. Byt se nacház... (více v detailu)
14 000 000
 Kč
Pronajmu zařízený byt 2+1
Pronajmu zařízený byt 2+1
Před 9 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Byt se nachází v centru města, je částečně rekonstruovaný, zařízený, 59m2.. Má zvětšenou zděnou koupenu, lodžii, prostorný sklep. Ve ... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč