Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

PlaceholderNo Image
Pronájem rod.domu- Hustopeče
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu 3+1+dvorek+automob.stání před nemovitostí. K dispozici od... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 3+1/OV, 72 m2, ul. Pražská, Slaný okres Kladno
Před 13 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416105, Nabízíme na prodej světlý, prostorný a zařízený byt 3+1 o celkové rozloze cca 72 m², v osobním vlastnictví, v centru města ul. Pražská Slaný, okres Kladno. Skvěla příležitost pro rodinu anebo jako investice. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží čtyřpatrové zděné budovy v blízkostí centra města. Dispozice bytu 3+1: velká předsíň, prostorný a světlý obývací pokoj, dále dvě ložnice, samostatná kuchyň a prostorná šatna, která se dá použít jako velký úložný prost... (více v detailu)
5 190 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byt 45m2 2+kk+ Lodži Blatna Strakonic
Před 13 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416141, Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2+kk, 45 m2. Nájem činí 9 500 Kč + 5 500 Kč poplatky. Byt se nachází na adrese Ulice Nad Lomnicí, Část obce Blatná, okres Strakonice. Jedná se o byt v osobním vlastnictví, umístěný ve čtyřpodlažní cihlové budově. Stav objektu je velmi dobrý a byt je částečně vybaven. Nachází se ve třetím p... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Podnájem bytu, 3+1, 76 m2, ul. Krčínova, České Budějovice
Před 13 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Hledáte nové bydlení a potřebujete, aby celý proces proběhl co nejrychleji? Dovolte mi nabídnout vám k podnájmu prostorný byt o dispozici 3+1, celkové rozloze 76 m2, situovaný v 8. patře panelového domu, s balkonem, dvěma sklepy a novým výtahem. Tento moderně zrekonstruovaný byt je ideální kombinací klidného bydlení a výhod městského života. Byt prošel rekonstrukcí, během které bylo modernizováno veškeré vybavení. Důraz byl kladen na kvalitu provedení a praktické uspořádání prostoru. Zděné jádro představuje další benefit. Dispozice bytu zahrnuje tři nezávislé pokoje a plně vybavenou kuchyň. Velká okna zajišťují dostatek přirozeného světla a nabízí pohled na okolní kra... (více v detailu)
Neuvedeno
PRONAJEM ZAVEDENEHO PNEU SERVISU SKLADU PRODEJNY
PRONAJEM ZAVEDENEHO PNEU SERVISU SKLADU PRODEJNY
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím pronájem zavedeného a kompletně vybaveného pneuservisu. Jedná se o prostornou dílnu se stroji a vybavením, chodbu, kuchyň, sprchu, toaletu a odstavnou plochu. Objekt se nachazi v Cerncicich u hlavni silnice Nove Mesto Hradec Kralove. Cena pronájmu činí částku 6.500 Kč měsíčně bez vybavení, s vybavením pak částku 7.000 Kč měsíčně. Volne od 1.10.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500
 Kč
Pronájem byt 3+1, F. Šrámka, Ostrava, Mar. Hory
Pronájem byt 3+1, F. Šrámka, Ostrava, Mar. Hory
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku v cihlovém domě v blízkosti Mariánského náměstí. Byt je umístěn ve 2. podlaží a pronajímá se kompletně vybavený a zařízený nábytkem ve starožitném stylu z 50 let. Prostorná kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, mikrovlnnou troubou, pohovkou a jídelním stolem s židlemi, obývací pokoj s jídelnou, sektorovým nábytkem ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Ubytování s možností převzetí údržby objektu.
Ubytování s možností převzetí údržby objektu.
Před 13 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme možnost ubytování 2+1 / 70m2 - plně zařízený apartmán - pro nekuřácký, spolehlivý, čestný, pracovitý pár, který by ocenil dlouhodobé bydlení v dané lokalitě a po zkušební době - zodpovědně převzal údržbu firemního objektu - 4podl. dům se zaměřením pouze pro Adult bydlící, zahrada, druhé stavení. Ubytování... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+kk, 58 m2 - Hrádek nad Nisou
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60835, Exkluzivní Developerský projekt – Hrádek nad Nisou – Ideální pro bydlení i investici Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem poslední volné bytové jednotky 2+kk s parkovacím stáním v části moderního rezidenčního komplexu v srdci malebného Hrádku nad Nisou. Tento nový developerský projekt nabízí 20 bytových jednotek, které jsou synonymem pro styl, pohodlí a dlouhodobou hodnotu. Proč investovat do tohoto projektu? • Moderní Architektura: Každá z 20 bytových jednotek je navržena s ohledem na nové trendy v bydlení, poskytující maximální komfort a funkčnost. • Variabilita Dispozic: Od kompaktních 2+kk až po prostorné 3+kk, ideální pro jednotlivce, páry i rodiny. • Vysoký Standard Vybavení: Kvalitní materiály, moderní technologie a promyšlené detaily – vše pro vaše pohodlné bydlení. • Energetická Účinnost: Nízké provozní náklady díky technologiím. • Parkování Zajištěno: K bytu náleží parkovací stání, což je v městské lokalitě neocenitelná výhoda. • Atra... (více v detailu)
3 450 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 100 m - Praha
Prodej bytu 3+1, 100 m - Praha
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodej bytu 3+1 před rekonstrukcí na nejvyhledávanější a nejprestižnější adres centra Prahy. Byt se nachází ve 3 patře rohového domu. Dům prošel kompletní rekonstrukcí: fasády, výměny oken, realizací nového výtahu a společných prostor. Lokalita - Praha 1, Staré Město Pařížská ulice je nejvyhledávanější a nejprestižnější lokalitou Starého Města plná butiků předních světových návrhářů a nejlepších restaurací. Čtvrť Josefov, která vyrostla začátkem 20. století na místě bývalého žido... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk, 28 m - Praha 6 - Dejvice
Prodej bytu 1+kk, 28 m - Praha 6 - Dejvice
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme Vám k prodeji zrekonstruovaný byt 1+kk ve vyhledávané lokalitě Prahy 6 - Dejvice. Byt o celkové ploše 28 m včetně sklepní kóje (1,3 m) se nachází ve 2. NP pětipodlažního cihlového domu s výtahem. Bytový dům byl kompletně rekonstruován na vysoký standard - kolaudace proběhla v únoru 2024. Byt není zařízen, což poskytuje novému majiteli možnost upravit si ho dle vlastních představ.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500 000
 Kč
Pronájem prostoru v průmyslové hale
Pronájem prostoru v průmyslové hale
Před 14 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Pronájem průmyslové haly v Hlinsku na okraji průmyslového areálu. Nabízím prostor ideální pro prodejnu nebo menší výrobní provoz. S rozlohou 100m, sociálním zařízením a malým skladem poskytuje tento objekt kompletní zázemí pro podnikání. K dispozici je také venkovní rampa... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 85 m v os.vlast. KLATOVY
Prodej bytu 4+1 85 m v os.vlast. KLATOVY
Před 14 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám jako MAJITELÉ k prodeji prostorný a vzdušný byt v OV o vel.4+1 (cca byt. plocha 80,03 m2,lodžie 5 m2, sklep 3,12 m2) Celk.plocha cca 88 m2. Byt je v centrální části Klatov, ve 4 nadzem.podlaží panel.bytového domu se zcela novým výtahem,v lokalitě Plzeňského předměstí.Veškerá občanská vybavenost vč. obchodů a zastávky MHD na dosah.Parkovat lze vedle domu.Byt je orientován na tři svět.strany a nabízí nádherný výhled do okolí vč. dom... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 700 000
 Kč
Prodej bytu 1+1/2L, OV, 40 m2, Praha 8 - Bohnice
Prodej bytu 1+1/2L, OV, 40 m2, Praha 8 - Bohnice
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 1+1/2L, OV, 40 m2, Praha 8 - Bohnice.Nabízíme k prodeji světlý byt o velikosti 1+1, cca 40m2, se dvěma lodžiemi v panelovém domě na adrese Vratislavská, Praha 8 - Bohnice. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, k bytu náleží sklep o velikosti cca 2m². Byt se nachází ve 2. podlaží 18-podlažního objektu s výtahem. Byt se skládá z předsíně, z prostorné koupelny s vanou a toaletou, pokoje se vstupem na větší lodžii, dále oddělená kuchyně také se vstupem na druhou lodžii (viz foto). Moderní kuchyňská linka je vybavena troubou, varnou deskou, kombinovanou l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 492 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 48 m2 - Plzeň - Skvrňany.Nabízíme
Prodej byty 2+1, 48 m2 - Plzeň - Skvrňany.Nabízíme
Před 14 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 48 m2 - Plzeň - Skvrňany.Nabízíme k prodeji byt 2+1 v Kreuzmannově ulici hned vedle fotbalového hřiště TJ Vodní stavby. Bytová jednotka se nachází ve 3. nadzemním podlaží moderního bytového domu, který vznikl v roce 2019. Byt má 2 neprůchozí pokoje, prostornou koupelnu se záchodem a šatnu, která se hodí. Součástí bytu je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 200 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem, byt 4+kk, 74 m2
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130796, Nabízíme k pronájmu krásný byt 4+kk na ulici Výškovická v Ostravě - Zábřeh. Byt je po vkusné rekonstrukci a je částečně vybaven. Kuchyňská linka vyrobená na míru s vestavěnými spotřebiči Whirlpool: horkovzdušná i mikrovlnná trouba, indukční varná deska, digestoř, myčka a lednice s mrazákem. V obývací části a jídelně je stůl s židlemi, sedací souprava s konferenčním stolem, knihovna a komody. V ložnici nová manželská postel, šatní skříně a komoda. V dětském pokoji sedačka, psací ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 2+kk 38 m² Ostrava, Na Lánech
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Prodej velmi dobře udržovaného družstevního mezonetového bytu 2+kk v cihlové budově. Tato družstevní nemovitost se nachází na 1. patře jednopodlažní budovy a nabízí plochu 38 m2. Byt je částečně vybaven. K dispozici je parkování přímo u budovy. Byt je vybaven klimatizací.Výtah ... (více v detailu)
2 200 000
 Kč
Pronájem skladových kójí
Pronájem skladových kójí
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Jedná se o kóje 6x2,2m (13,2m2) a 3x2,2m (6,6m2). Pronájem je min. 1 měsíc + měsíční k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 850
 Kč
Prodej bytu 2+kk
Prodej bytu 2+kk
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodej velmi dobře udržovaného družstevního mezonetového bytu 2+kk v cihlové budově. Tato družstevní nemovitost se nachází na 1. patře jednopodlažní budovy a nabízí plochu 38 m2. Byt je částečně vybaven. K dispozici je parkování přímo u budovy. Byt je vybaven klimatizací.Výtah ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 200 000
 Kč
Pronájem Bytu 3+KK Rožnov pod Radh.
Pronájem Bytu 3+KK Rožnov pod Radh.
Před 14 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Slunný byt k pronájmu od 1. 10. 2024, aktuálně probíhá výměna podlah za nové, lokalita Písečná, částečně vybaven (lednice, myčka...), vhodný pro 2 - 3 lidi... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem 2+kk, Masařská, Opava
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: rdd99917, Hledáte atraktivní bydlení v cihlové zástavbě v centru Opavy? Právě jste našli. Pronajmeme rekonstruovaný byt 2+kk v cihlové zástavbě v revitalizovaném bytovém... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 1+1, 42 m2, Nový Bohumín, ul. Dvořákova
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1446, Úvod: Hledáte atypický byt po celkové rekonstrukci v nízkopodlažní cihlové zástavbě a zároveň nízké měsíční náklady? Pak jste tady správně! Naše společnost Vám nabízí v zastoupení majitele byt 1+1 v osobním vlastnictví v 1. nadzemním podlaží ze tří. Velmi žádaná lokalita mezi zástavbami rodinných domů v blízkosti lesoparku Na Panském popř. parku Petra Bezruče. Není nutná další investice. Velmi nízké měsíční náklady včetně FO jen 2564-Kč. Celková výměra prodávané nemovitosti i včetně velkého sklepa (11 m2) činí 53 m2. Kombinované podlahy (plovoucí vs dlažba). Výhled na 2 světové strany (jihozápad vs severovýchod). Kuchyňská linka s jídelním koutem a el. spotřebiči (kombinovaná trouba, digestoř, dřez, myčka, lednice s mrazničkou). Keramicky obložená koupelna se zapuštěnou vanou, umyvadlem, WC Geberitem, pračkou, plynovým kotlem a nástěnným radiátorem. Předsíň s vestavěnou skříní a odhlučněnými vstupními dveřmi. Plastová okna se žaluziemi a parapety. Vytápění a ohřev na... (více v detailu)
2 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 u Slezské Harty v Leskovci n. M.
Moravskoslezský kraj
1 199 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem, byt 3+1, Fráni Šrámka, Ostrava - Mariánské Hory
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 76, Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku v cihlovém domě v blízkosti Mariánského náměstí. Byt je umístěn ve 2. podlaží a pronajímá se kompletně vybavený a zařízený nábytkem ve starožitném stylu z 50 let. Prostorná kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, mikrovlnnou troubou, pohovkou a jídelním stolem s židlemi, obývací pokoj s jídelnou, sektorovým ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
výměna RD za byt 2+1
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Vyměním RD za byt 2+1 v Rakovníku + doplatek. RD se nachází v obci Kolešovice u Rakovníka.Sklep,garáž,udírna,pergola a na zahradě skleník.Požaduji byt 2... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 5+1 a více, 34 m2
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130790, Nabízíme Vám ke koupi nebytový prostor (půdní prostor) - o výměře 34 m², který se nachází ve 3. nadzemním podlaží bytového domu na ulici Pekařská. Tento prostor nabízí široké možnosti využití: po stavebních úpravách jej můžete přeměnit na ateliér, kancelář, sklad nebo dokonce, po větších úpravách a získání potřebných povolení, na ú... (více v detailu)
540 000
 Kč