Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

PlaceholderNo Image
Byt 3 + 1, družstevní
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
V původním stavu, zachovalý, 3. podlaží, francouské okno, bez výtahu, celková výměra bytu 57 m2.
Moravskoslezský kraj
1 200 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 3kk 64m²
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Tento byt nabízí: Dispozici 3kk (2 ložnice + obývací pokoj s kuchyní) na celkové ploše 64 metrů Vytápěnou podlahu v koupelně, která zajišťuje příjemnou teplotu pro vaše nohy. Útulný krb v obývacím pokoji, který přináší nejen romantiku, ale také ohřívá vodu v boileru během zimních měsíců. Vybavení a vlastnosti tohoto bytu zahrnují moderní kuchyni s prvotřídními s... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 3+1, 88m2,OV,Nové Město - Praha 1, ul. Jungmannova
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416159, Nabízíme byt v osobním vlastnictví 3+1 o celkové ploše 88 m2 s 2 m2 balkónem v lokalitě Praha 1 - Nové Město, ulice Jungmanova. Dispozice bytu zahrnuje vstupní halu, prostorný obývací pokoj, který volně navazuje na kuchyň, 3 neprůchozí pokoje a zimní zahradu směřující do klidného vnitrobloku. Byt se nacház... (více v detailu)
14 000 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 5+kk, 127 m2 - Žďár nad Sázavou 1
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63223, Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný byt v srdci Žďáru nad Sázavou Hledáte ideální domov, který kombinuje styl, prostor a dokonalou lokalitu? Máme pro vás něco mimořádného! Tento byt 4KK o užitné ploše 127 m2 je tou správnou volbou pro ty, kteří ocení komfort městského života propojený s klidným prostředím. Perfektní dispozice pro váš pohodlný život: Prostorný obývací pokoj: S dostatkem místa pro rodinné setkání či relaxaci. Moderní kuchyň: S oddělenou špajzkou, která zajistí, že budete mít vždy dostatek prostoru pro vaše kulinářské potřeby. Šatna: Konec kompromisům s úložným prostorem! Velký balkon Koupelna a samostatné WC: Pro maximální pohodlí vaší rodiny. Dva sklepy a menší skladový prostor na půdě: Pro všechny vaše sezónní věci a další potřeby. Garáž: Dostupná přímo u domu – parkování už nikdy nebude problém. Jedinečná lokalita: Bydlení v centru měs... (více v detailu)
8 876 000
 Kč
Pronájem kontejneru 40'
Pronájem kontejneru 40'
Před 10 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pronajmu velký lodní kontejner 40. Rozměr 12m dlouhý, 2,35 m široký a 2,4 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem garáže v Mladé Boleslavi
Před 10 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
pronajmu řadovou garáž po rekonstrukci v Nádražní ulici Čejetice - Mladá Boleslav nájem 2,500 /měsíc
Středočeský kraj
2 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 2+kk, 36 m2 - Liberec XIV-Ruprechtice
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63766, Pronájem slunného bytu 2+kk v osobním vlastnictví o výměře 36 m2 v 2. nadzemním podlaží čtyřpodlažního bytového domu v části obce Liberec - Ruprechtice. Kompaktní dispozici zrekonstruovaného bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje se vstupuje do ložnice. Předsíň pak spojuje obývací pokoj s vchodem do bytu a vstupem do koupelny s WC. V koupelně je vana, umyvadlo a WC. Vytápění je plynové centrální. K dispozici je... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 1+1, ul. Štramberská, Kopřivnice
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5349, Hledáte zajímavé útočiště nebo investiční byt? Máme pro Vás jeden moc hezký v Kopřivnici na ulici Štramberská. Byt má dispozici 1+1 s výměrou 40 m². K němu náleží ještě sklepní kóje. Nyní je byt družstevní, ale k 1.1.2025 bude převeden do osobního vlastnictví. Je možné jej tedy koupit jako družstevní s možností převodu nebo již v osobním vlastnictví. Zajímavostí bytu je jeho umístění. Do posledního 6. patra vyjedete pohodlně výtahem a pár dalších schodů k bytu Vám dává možnost soukromí. Zde se totiž nachází jen tento byt a vstup na střechu. Další unikátností, který tento byt má, je hezký výhled. Příjemný relax, třeba se sklenkou v ruce, prožijete, ať si vyberete pohled na věž kostela nebo uklidňující pahorkatiny. Byt je v původním, ale velmi udržovaném stavu. Je tedy možné jej využívat i takový, jaký je. Vana i umyvadlo v koupelně jsou vyměněné a vše ostatní je udržované. Stačilo by tedy pár drobných úprav a pro pronájem nebo nenáročného uživatele je byt připraven. I... (více v detailu)
1 800 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 3+1, 71 m2
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130734, Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví na ulici Jaroslava Seiferta v Hlučíně. Byt se nachází v 2 NP, má kuchyňskou linku s plynovým sporákem, koupelnu s vanou, samostatné WC, chodbu a šatnu. Okna bytu jsou orientovaná na východní a jižní stranu. K bytu náleží samostatná komora na patře. Dům je... (více v detailu)
3 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 3+1, 70 m2
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130085, Představujeme Vám jedinečnou příležitost pořídit si byt v jedné z nejžádanějších lokalit! Tento cihlový byt s dispozicí 3+1 a lodžií o užitné ploše 70 m² nabízí ideální zázemí pro rodinné bydlení. Byt se nachází v klidné a vyhledávané oblasti J. B. Pecky, která je známá svou vynikající občanskou vybaveností. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, restaurace i možnost sportovního vyžití. Výhodou je také skvělá dopravní dostupnost a možnost rychlého napojení na hlavní tahy města. Byt je umístěn v prvním nadzemním podlaží cihlového domu. Nabízí tři neprůchozí pokoje, což zajišťuje dostatek soukromí pro všechny členy rodiny. Orientace na východ a západ zaručuje dostatek denního světla po celý den. Byt je v původním stavu, což Vám dává jedine... (více v detailu)
3 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 63 m2, 2.NP, terasa, Praha Nusle
Prodej bytu 2+kk, 63 m2, 2.NP, terasa, Praha Nusle
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Moderní bytová jednotka má dispozici 2+kk a podlahovou plochu 44,9 m2. Nachází se v 2. podlaží. Celková plocha bytu je 63,1 m2. Komfort obyvatelů završuje pochozí střecha. Poslouží jako příjemná vyhlídková terasa, kde se v létě můžete osvěžit sklenkou prosecca, nebo dobít energii šálkem kávy. Vlastnictví: osobní Dispozice: 2+kk Podlahová plocha: 44,9 m2 Celková plocha: 63,1 m2 Podlaží: 2 Výtah: Ano Sklep: 2 m2 Stav budovy: novostavba Stav jednotky: fit out Předání jednotky nejpozději v 2Q... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 930 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+1, 54 m2 - Ostrava - Vítkovice
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60908, Hledáte klid, ale nechcete opustit město? Máme pro vás něco, co vám Ostrava nenabídne každý den– cihlový byt ve 2. podlaží menšího domu (jen 4 byty), kde si od ruchu skutečně odpočinete. A když ne v bytě, tak na zahradě za domem. Z okna se budete dívat na ulici, která vám připomene spíše venkov, než jedno z největších měst. Ale žádné kompromisy - v centru veškerého dění jste vždy za pár minut. Parkovací místo? Taky důvod, prč bydlet zde! Byt byl od základu rekonstruován před 3 lety, takže hlavní práce jsou hotové, a na vás zbývá jen doladění k vašim představám. Tedy vybrat pěkné podlahy, nechat op... (více v detailu)
2 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 1+kk, 34 m2 - Praha - Žižkov
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64034, Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný byt 1+kk na Praze 3, v prestižní lokalitě Jeseniova ulice. Tento světlý a vzdušný byt prošel před dvěma lety kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala modernizaci všech interiérových prvků a instalaci nových, energeticky úsporných spotřebičů. Výsledkem je velmi komfortní a chytře řešený prostor, kde byl každý centimetr pečlivě využit, což zajišťuje dostatek úložných míst a maximální pohodlí. Dispozice bytu je navržena s důrazem na praktičnost a estetiku, což ocení zejména jednotlivci či páry, kteří hledají kvalitní bydlení s moderním nádechem. Byt disponuje prostornou obytnou částí s kuchyňským koutem, který je vybavený všemi potřebnými spotřebiči včetně trouby, varné desky a lednice. Koupelna je stylově zrekonstruovaná a nabízí dostatek prostoru pro všech... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 2+1, 56 m2 - Kladno
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N07465, Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme byt 2+1 s obytnou plochou 52 m2, situovaný ve 2. nadzemním podlaží domu bez výtahu, v ulici Brjanská - Kladno Rozdělov. Byt se sestává ze vstupní chodby, samostatné toalety, koupelny se sprchovým koutem, kuchyně, obývacího pokoje, ze kterého lze stoupit na balkón cca 2 m2 a ložnice. K bytu náleží sklepní kóje 2 m2. V domě se nachází společná kolárna, kočárkárna i sušárna. Měsíční náklady spojené s užíváním bytu činí ... (více v detailu)
3 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem, byt 1+kk, 32 m2
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130807, Nabízíme k pronájmu moderní byt 1kk, ul. Michálkovická, Slezská Ostrava, Ostrava. Byt se nachází v 3.NP/6.NP v uzavřeném bytovém komplexu zvaném Atrium. Z balkónu bytu se nabízí výhled na společný dvůr s dětským hřištěm a zelenou plochou. Byt je velký 32m2, prostor se podařilo prakticky rozdělit na kuchyňské zázemí (kuchyňská linka včetně spotřebičů a kuchyňského nádobí, varná deska, k ... (více v detailu)
Neuvedeno
Byt 3+1 Krumpach 1954/33 vybavený, rekonstruovaný
Byt 3+1 Krumpach 1954/33 vybavený, rekonstruovaný
Před 10 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
69m2, v osobním vlastnictví, 3.patro, kompletně vybavený, s dlouhodobou nájemkyní (do 30.11.2024), možno se však domluvit, při koupi na investici na prodloužení nájemního vztahu. Nájem ukončen s výpovědní lhůtou 3měsíce. Celý BD je nově zateplený, cca měsíc nová kotelna, BD bez zatížení úvěrem, nové LED osvětlení ve společných prostorech, s výtahem. V bytě zavedený internet, neobvyklá dispozice bytu, uzavíratelná lodžie, kuchyňská linka částečně v prostoru, bar do obývacího pokoje. Posuvné dve... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 699 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 3+1 Moravská Ostrava ulice Lechowiczova
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 2862, Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu byt 3+1 na ulici Lechowiczova v Moravské Ostravě (Fifejdách). Jedná se o byt v 10NP/12NP panelového domu po revitalizaci. Byt má podlahovou výměru 70m2. Čtvercová samostatná kuchyně s novou kuchyňskou linkou se spotřebiči: trouba, varná deska, digestoř, lednice, dále je zde stůl a čtyři židle, vstup na balkón s výhledem na Ostravu a okolí. Samostatná ložnice s postelí a šatní skříní. Obývací pokoj průchozí do posledního pokoje, zařízen pracovním stolem a několika skříňkam... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Byt 1+1 36 m2 s lodžií Bruntál
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Dovolujeme si Vám nabídnout byt 1+1 o obytné ploše 25,83 m2, s velkou prostornou lodžií 4m2 v revitalizovaném panelovém domě prvním nadzemním podlaží s výtahem. Byt má v předsíni malou vestavnou skříň koupelna je v původním stavu s umakartovým jádrem s vanou oddělena dveřmi kde je WC. Kuchy... (více v detailu)
1 340 000
 Kč
Pronájem 2 + KK
Pronájem 2 + KK
Před 10 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
50 m3 . Nájem 11000,- energie záloha 4000,- kauce 20000, BYT JE PRO JEDNU NEBO DVĚ OSOBY . Bez domácích ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 1+1 ,Olomouc
Před 10 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízíme pronájem bytu 1+1 s lodžií v panelovém domě s výtahem, bez vybave... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem 1+1, Slezská Ostrava, ul. Kasární, 8 000 Kč
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme k pronájmu prostorný, zrekonstruovaný byt o velikosti 1+1 na ulici Kasární ve Slezské Ostravě. V bytě jsou plovoucí podlahy, moderní nová koupelna i praktická kuchyňská linka včetně sporáku. Jedná se o dvoupatrový, cihlový dům po kompletní revitalizaci - zateplený s novými plastovými okny, který se nachází v žádané lokalitě s vynikající dostupností veškerých služeb, školských zařízení a MHD. Nájemníci mají k dispozici soukromé parkoviště. Lokalita je plná zeleně. Ostravská ZOO je vzdálena pouhých 5 minut chůzí. Poblíž domu... (více v detailu)
8 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 3+1, ul. Bohumíra Četyny, Ostrava - Bělský les
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1 2056, Nabízíme k pronájmu hezký byt o velikosti 3+1 68 m2 na Bohumíra Četyny Ostrava - Bělský les. Byt je v dobrém stavu, nová podlaha a koupelna, záchod + chodba, vše nově po rekonstrukci. Kuchyň ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 3+1, ul. Lechowiczova , Moravská Ostrava
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1 2055, Nabízíme k pronájmu pěkný a útulný byt o velikosti 3+1 70 m2 s balkónem na ul. Lechowiczova Moravská Ostrava. Byt situovaný v 10 NP revitalizovaného domu je po drobných úpravách a pronajímá se zařízený viz. fotografie. Výhodou... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám byt Praha Hodkovičky
Prodám byt Praha Hodkovičky
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Byt 3+1 s balkonem 63m2 2. patro, klidné prostření
Hlavní město Praha
8 100 000
 Kč