Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem komerčních prostor v budov
Před 168 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti. Prostory o velikosti 78,34 m s možností využití k účelu zřízení kanceláří, ateliéru, prodejny nebo jako showroom atd. Prostory jsou klimatizované a zahrnují kancelář 65 m, šatnu 3,43 m, předsíň 1... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč
Pronájem prostoru v Jablonci nad Nisou, ul. Dvorská
Před 168 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor pro manikúru a pedikúru v centru města Jablonec nad Nisou. Prostor o celkové ploše 14m2. Je zde připraveny vývody vody u podlahy a připojený průtokový ohřívač vody. Světl... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 000
 Kč
K pronájmu, komerční prostory s kan
Před 168 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních a kancelářských prostor se sociálním zázemím, s parkovacími místy, v objektu Dům Služeb Šumava na vítězném náměstí na adrese J. Opletala č.p. 20, ve čtvrti Čtyři Dvory ve městě České Budějovice. Bezkonkurenční cena pronájmu je 65,- Kč za m měsíčně! Nabízíme komerční a kancelářské prostory různých velikostí. Dispozice jednotlivých prostor naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Součástí areál... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 575
 Kč
Pronájem byt. jednotek Mirošovice
Před 168 dny - ANNONCE
Pronajmeme dlouhodobě jednolůžkové pokoje se zvláštním vchodem v Mirošovicích, Praha - Východ, exit 21, 10 min. po D1 do Prahy, v... (více v detailu)
8 400
 Kč
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 168 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 168 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 1+1 Brno OV
Před 168 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodám byt - nebytový prostor 1+1 v centru Brna pod Petrovem CP 40 m2, kuchyň, pokoj, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk, 30,6m2 Praha Male
Před 168 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej krásného bytu 2+kk, 30,6m, v OV s balkonem v novostavbě činžovního domu v Malešicích. Bytová jednotka se nachází v 2. patře. autobusová zastávka se nachází 200m od bytu. V docházkové vz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 800 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 26m2 Praha Nuselská.Nabízíme k
Před 168 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk 26m2 Praha Nuselská.Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+kk, 26m2 ve 2.patře rekonstruovaného domu na Nuselské ulici u Náměstí Bratří Synků. Byt se skládá z jednoho pokoje s výhledem na jih do ulice nuselská, dále ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Pronájem půdního bytu 2+kk v Moravs
Před 168 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem podkrovního bytu 2+kk 65m v Moravském Písku - kolonie. Byt je v 1.NP rohového domu, kde se v přízemní části nachází potraviny. Parkování je možné přímo u domu. K bytu náleží i menší, dvorek, který mohou nájemci využívat. Vybavení bytu: vstupní chodba, technická místnost, kuchyňský kout spojený s obývacím pokojem, ložnice, šatna a koupelna se sprchovým koutem a WC. Nájemné činní 9.000,-Kč + zálohy na ener... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč
Podnájem 1+KK 28m2 P-4 Krč cihla po
Před 168 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje podnájem velmi hezkého a prosvětleného bytu 1+kk, 28m, P4 - Krč. Metro Budějovická 5 minut. Přístavba rodinného domku, samostatný vchod. Byt je po rekonstrukci a vybavený novým nábytkem; kuchyňská linka, vestavěná lednice, mikrovlnná trouba, ods... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 53 m2 -.Nabízíme k pronájmu
Před 168 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 53 m2 -.Nabízíme k pronájmu byt 2+kk s podlahovou plochou 53,2 m2 + lodžie (cca 8 m2) umístěný v 2.NP panelového domu s výtahem. Dispozici bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na prosklenou lodžii, dále samostatná ložnice, pracovní koutek, koupelna s WC a vstupní chodba. Byt je nadstandardně vybavený vším, co vidíte na fotografiích, kuchyňskou linkou se spotřebiči (el. trouba, mikrovlnka, myčka, americká lednice s výrobníkem ledu, indukční varná deska), kompletní nábytek včetně rozkládací sedačky a velký plynový gril na lodžii :-) V ceně nájmu je zahrnuto i 1x garážové stání + prostorný zděný sklep. Byt se nachází přímo nad obchodem s potrav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Prodej Bytu 2+1 v OV.Nabízíme k prodeji byt 2+1 v
Před 168 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej Bytu 2+1 v OV.Nabízíme k prodeji byt 2+1 v OV na adrese ulice Jindřicha Plachty v obci Mojžíř, Ústí nad Labem. Panelový byt s výtahem, vhodný pro investory k rekonstr... (více v detailu)
Ústecký kraj
769 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Moravském Písk
Před 168 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu 1+1 26m v přízemí domu. Byt se nachází ve dvoře a okolí tvoří další přízemní domy. Dispozice bytu: vstupní chodba, obývací pokoj s ložnicí, kuchyně s jídelním koutem a koupelna spojená s WC. Parkování je možné přímo u domu, kde máte také možnost využívat okolí například k relaxaci a pohodě u grilování. Nájemné činí 7.000,-Kč a je splatné vždy měsíc předem. Zálohy na energie se nepla... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Prodej, Byty 4+kk, 91 m2 -.Rádi Vám tímto nabízíme
Před 168 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej, Byty 4+kk, 91 m2 -.Rádi Vám tímto nabízíme ke koupi výjimečný byt, který se nachází ve velmi vyhledávané lokalitě - Praha 4, Braník, ulice Roškotova. Byt má úctyhodnou plochu 91 m2 a dispozici 4+kk, která vznikla propojením dvou menších bytů dohromady. Z předsíně se dostaneme do pracovny, koupelny, WC a obývacího pokoje (s kuchyňským koutem), ze kterého vede chodba do dětského pokoje, prostorné ložnice a druhé předsíně. Součásti prodeje je také komora přímo navazující na byt. Nemovitost je v dobrém stavu, po částečné rekonstrukci, ihned pohodlně obyvatelná. Dům, v přízemí kterého se byt nachází, je v perfektním stavu, po celkové renovaci, vče... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 730 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 180m2,
Před 168 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej krásného prostorného bytu 4+kk, 180m, v OV s balkonem o velikosti 16m. Bytová jednotka se nachází ve 4. patře, náleží k ní 2x sklepní prostory a dvě parkovac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 200 000
 Kč
Prostorný zrekonstruovaný cihlový b
Před 168 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám k prodeji ve výhradním zastoupení majitelů krásný, cihlový, prostorný a moderně rekonstruovaný byt 3+1 o celkové podlahové výměře 95,5 m s balkonem se schody do zahrady a terasou s pergolou. Byt, který se nachází v 1 NP se skládá z prostorného obývacího pokoje, samostatnou kuchyní s jídelním koutem, ložnicí s balkonem, dětským pokojem, chodbou, koupelnou s rohovou vanou, sprch. koutem a samostatným záchodem. Dům se čtyřmi bytovými jednotkami najdeme v klidné místní části Slavičína - Nevšová. Díky své poloze je vhodný pro mladou rodinu s dětmi, která ocení klidné bydlení. Byt byl kompletně zrekonstruován. Najdeme zde nové podlahy, omítky, snížený strop s led osvětlením, plastová okna, rozvody vody a odpadu jsou již v PVC. Nastě... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 599 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Sokolově
Před 168 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytu s dispozicí 2+1 v Sokolově. Bytová jednotka o ploše 50,6 m se nachází ve 2. patře cihlového domu bez výtahu a je v původním udržovaném stavu s plastovými okny. Lze ji hned užívat, nebo se rozhodnout pro rekonstrukci. Okna bytu jsou situována do klidné lokality s výhledem na městskou zeleň. Byt disponuje výbornou dostupností občanské vybavenosti, za domem je nové parkoviště pro obyv... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 230 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Libavském údolí,
Před 168 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 2+1 v 1. patře cihlového domu v Libavském údolí v klidné lokalitě. Bytová jednotka o podlahové ploše 57,43 m je v udržovaném stavu a částečně zrekonstruována. Má zánovní koupelnu, plovoucí podlahy a kuchyňskou linku s el. sporákem a digestoří. Část oken byla vyměněna za plastová. Příslušenstvím bytu je sklep. V obci je základní o... (více v detailu)
Karlovarský kraj
999 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 54 m2 - Plzeň - Východní
Před 168 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 54 m2 - Plzeň - Východní Předměstí.Na pronájem byt 2+kk s balkonem a garážovým stáním ve 3.patře novostavby bytového domu Světovar v Plzni na Slovanech. Slunný byt nabízí obývací místnost s kuchyňským koutem na míru a vestavěnými spotřebiči Whirpool, ložnici a koupelnu s vanou, přístupnou z prostorné chodby. Na podlahách je dlažba a vinyl. K bytu náleží sklep i garážové stání v suterénu. Na krytý balkon je přístup z obývacího pokoje a za... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 74 m2, Vladimirs
Před 168 dny - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prostorného bytu 3+1+lodžie o celkové ploše 74m v České Lípě, ulice Vladimírská. Nachází se v 6 patře panelového domu. Dispozice: prostorná vstupní chodba, kde se nachází vestavěná skříň, kuchyň, dětský pokoj, koupelna s vanou, samostatné WC, obývací pokoj s lodžií a lo... (více v detailu)
16 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 40 m², Louny, ul. Skupova
Před 168 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a útulný byt 2+kk o velikosti 40m², nacházející se ve 5. patře panelového domu s výtahem. Tato nemovitost je po kompletní rekonstrukci a připravena ihned k nastěhování. Byt je částečně vybaven a součástí vybavení... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 41 m2, Praha 3 - Žižkov, ul. Hartigova
Před 168 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídka pronájmu světlého jižně orientovaného bytu 2+kk s balkonem, 41 m2, v 1. patře cihlového domu s výtahem. Plastová okna se žaluziemi, plovoucí podlaha. Kuchyňská linka v předsíni, plynový sporák. Koupelna s vanou a přípojkou na pračku, samostatná toaleta, v předsíni špajz. Neprůchozí pokoje, samostatný vstup z předsíně do ložnice i do obývacího pokoje s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Prodej ateliéru 4+1, 231 m², Buštěhrad, ul. Švermova
Před 168 dny - ANNONCE
Prodej novostavby jednotky (ateliéru) v rodinném domě o výměře 4+1 a podlahové ploše 81 m² s vlastní zahrádkou a terasou o výměře 150 m² na bezkonkurenčním místě v obci Buštěhrad, 10 minut od hranice Prahy, v klidné zástavbě rodinných domů. V případě koupě je zde možnost odpočtu 21% DPH a tím pádem se jedná také o zajímavou investici za účelem dalšího pronájmu. Kolaudováno bylo v roce 2023 a při stavbě byly použity výhradně kvalitní materiály s důrazem na maximální komfort nového majitele. Obvodové s... (více v detailu)
7 750 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 29 m², Přelouč, ul. Edvarda Beneše
Před 168 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 1+kk o celkové užitné ploše 31m², umístěný v atraktivní novostavbě na okraji Přelouče. Byt v osobním vlastnictví se nachází na 3. podlaží čtyřpodlažního cihlového domu z roku 2017. Součástí prodeje je kuchyňská linka na míru, která je vybavená komplet spotřebiči. K bytu náleží sklepní prostor 2 m2. Dům má ene... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 750 000
 Kč