Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 4+kk v Dřínově
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný, světlý byt 4+kk o užitné ploše 85 m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Dřínov. Tento byt v sobě spojuje moderní bydlení s pohodlím a klidem. Díky svému umístění nabízí perfektní místo pro život rodiny nebo jednotlivce, kteří hledají útulné a tiché prostředí. Interiér je velmi dobře udržovaný, což znamená, že do bytu se můžete nastěhovat. V bytě naleznete prostorný obývací pokoj s vybavenou kuchyňskou linkou, tři samostatné pokoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 1+1, 37m2,
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej družstevního bytu o dispozici 1+1, který se nachází v 2.NP panelového domu v klidné části města Ústí nad Labem, sídliště Skalka,... (více v detailu)
Ústecký kraj
995 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Milevsku, 81 m2, ul. J. A. Komenského
Před 167 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej prostorného bytu 3+1 v osobním vlastnictví o užitkové ploše 81 m², situovaného ve 2. nadzemním podlaží (označení 1. patro) osmipatrového panelového domu s novým výtahem. Nachází se v klidné části obce Milevsko na ulici Komenského. Tento byt má velmi praktické rozložení - všechny místnosti jsou přístupné samostatně, navíc je součástí bytu užitečná komora a sklep. V rámci údržby domu došlo před deseti lety k za... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 690 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 87 m², OV, Perštejn - Černýš
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
K dlouhodobému ubytování nabízíme tento krásný a kompletně zařízený apartmán o dispozici 3+kk. Nachází se v soukromém areálu Selského dvora, který je doslova zasazen v přírodě zdejších Krušných hor. Veškerou občanskou vybavenost nalezneme v 1,5 km vzdáleném Perštejně, popřípadě o trochu vzdálenějším Klášterci nad Ohří. Měsíční nájemné činí 16.000,- Kč + 6.000,- Kč ... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 75 m2, Ostrava, ul. Starobělská
Před 167 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem nedávno vybudovaného podkrovního bytu v žádané lokalitě Ostravy Zábřehu, v blízkosti stadionu Ostrava Vítkovice. Byt s prostornou terasou se nachází ve vile z první republiky. Je vytápěn plynovým kotlem. K domu náleží prostorné parkoviště s automaticky zavíranou bránou a zahrada, kterou mohou nájemníci využívat. Výhled z terasy j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Mariánských Lázních, Hamrníky
Před 167 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 o užitné ploše 68 m² v oblíbené části Úšovice - Hamrníky, který se nachází v cihlovém domě na okraji obce. Byt je umístěn na třetím podlaží ze tří nadzemních a disponuje i podzemním podlažím, což případným majitelům nabízí mnoho možností jak přizpůsobit prostor svým potřebám a chutím. Díky svému umístění nabízí byt klidné bydlení s dostatečným soukromím a zároveň dobrý poměr dostupnosti do centra.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Mostě, ul. tř. Budovatelů
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte vkusně zrekonstruovaný byt připravený ihned k nastěhování, tak to abyste pohledali..... My pro Vás však jeden takový máme. Nabízíme světlý byt v revitalizovaném cihlovém domě města Most. Bytová jednotka s dispozicí 2KK prošla kompletní rekonstrukcí. Kromě nových plastových oken na Vás čeká moderní jádro, nepostradatelné šatní prostory, hřejivé podlahové krytiny i praktická kuchyňská linka se spotřebi... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 099 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 20 m², Písek, ul. Za Pazdernou
Před 167 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví o podlahové ploše 18 m2, v 1. patře panelového domu. Byt je v pěkném udržovaném stavu, s novým plastovým oknem, jádro zděné, orientace na severovýchod. Vytápění dálkové z teplárny, velmi nízké náklady na bydlení. Plánováno zateplení domu. Díky svému umístění v rušnější části obce má budoucí majitel vše důležité na dosah - MHD přímo u domu, vlaková zastávka 400 m, v blízk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 599 000
 Kč
Pronájem 3+1, 72m2, Česká Lípa
Před 167 dny - ANNONCE
Pronájem bytu o dispozici 3+1 a lodžií v 6.NP na sídlišti Špičák v České Lípě. Byt o celkové výměře 72 m² je vhodný pro rodiny i jednotlivce.Je k pronájmu od 1.5. 2024 včetně vybavení. Díky velkým oknům je interiér plný světla a působí příjemně. K bytu náleží ta... (více v detailu)
11 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Karlových Varech, ul. Kpt. Nálepky
Před 167 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt typu 4+1 o užitné ploše 81 m² v klidné části Karlových Varů, v Bohaticích. Tato nemovitost se nachází v panelovém domě na 1. z 6 nadzemních podlaží. Byt prošel celkovou zdařilou rekonstrukcí a může se pyšnit mnoha atraktivními prvky. Uvnitř najdete vestavěné skříně, které zajišťují dostatek úložného prostoru. Součástí bytu je rovněž prostorná koupelna s vanou a elegantní skleněnou zástěnou. Pro větší pohodlí je zde samostatné WC s umyvadlem. ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 833 100
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 59 m², Ostrava, ul. Jantarová
Před 167 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nově nabízíme k pronájmu byt s balkonem, komorou a garážovým stáním v ceně, v lukrativní rezidenci Nová Karolina! Byt je zařízen moderní kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů (myčka, trouba, lednice, mrazák, indukční varná deska). Plovoucí podlaha v obou pokojích i komoře. V koup... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 5+1, 205 m², OV, Chomutov, ul. Matěje Kopeckého
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Preferujete bydlení s dostatečně velkým prostorem? Ideálně pro Vás nabízíme tento útulný byt o velkorysé výměře 205 m2. Byt se nachází v podkroví panelového domu v TOP vyhledávané lokalitě města Chomutov. Pokud chcete po celém dni přijít domu, užít si kouzelnou atmosféru a totální klid, je to byt právě pro Vás. Kouzlo bytu dokreslují přiznané trámy a k tomu otevřený obývací prostor s kuchyní a v neposlední řadě díky poloze bytu, neuslyšíte ani sousedy. Po příchodu d... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 550 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Ostrava, ul. Horní
Před 167 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu hezký byt s balkonem v žádané lokalitě Ostravy - Hrabůvky, na ulici Horní. Na bytě proběhla před pár lety rekonstrukce. Nachází se v třetím podlaží revitalizovaného domu (nová plastová okna, zateplení včetně střechy, zvonky, rozvody atd.). Celková dispozice p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 28 m², Plzeň, ul. Plachého
Před 167 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně vám nabízíme pronájem bytu s dispozicí 1+1 v blízkosti centra města Plzně. Byt se nachází v 1. podlaží cihlového bytového domu. Byt se skládá z předsíně s toaletou, kuchyně s odděleným úložným prostorem, koupelny a pokoje. Výhled z oken je do dvora se zahradou a zelení. Veškerá občanská vybavenost je v přilehlém okolí a parkování je možné p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 81 m², Praha, ul. Rižská, garážové stání
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+kk, 81 m2 se dvěma balkony a garážovým stáním v podzemním podlaží. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží šestipatrového cihlového bytového domu. Jedná se o stavbu sídliště z roku 2008 "Slunečný vršek" v blízkosti Hostivařského lesoparku a přehrady. Z prostorné chodby vedou dveře do dvou neprůchozích pokojů orientovaných západně do klidné ulice, koupelny, samostatné toalety, obývacího pokoje a dvou prostorných komor. V obývacím pokoji, situovaném na východ, je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 400 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Borohrádku, ul. Havlíčkova
Před 167 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s celkovou užitnou plochou 56m². Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Borohrádek, která je svou lokalitou ideální pro klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností. Byt je v dobrém stavu, což umožňuje novému majiteli ihned se nastěhovat nebo dle vlastních představ upravit. Dispozice bytu je řešena velmi prakticky - skládá se z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 120 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 49 m², Bořetín
Před 167 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu ve třetím patře, třípatrového bytového domu v Bořetíně. Podlahová plocha je 49 m2, k bytu patří také 2 sklepy o výměře cca 10 m2. Stav jednotky je dobrý. Topení z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 95 m², Zdice, ul. Pod Šachtou
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu útulný byt v řadovém rodinném domě ve Zdicích, v klidné lokalitě v ul. Pod Šachtou. Ve zvýšeném přízemí bydlí majitel, v 1. a ve 2. patře se nachází pronajímaný byt. Dispozice: kuchyň se spíží, obývací pokoj se vstupem na balkon, ložnice s menší komorou, koupelna s vanou a toaletou. V podkrovním patře je velký pokoj se zabudovanými úložnými prostory a samostatná toaleta s umyvadlem. Byt je částečně zařízen: kuchyňská linka se sporákem, na chodbě šatní skříň. K dispozici je krásná udržovaná z... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 41 m², Beroun, ul. Košťálkova
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej atraktivního bytu 1+kk Beroun-Město, 2. NP v 12 podlažní panelové budově. Byt se nachází v klidném sídlištním prostředí Berouna, obklopený zelení s překvapivou blízkostí sportovišť a vyhledávanou občanskou vybaveností. Interiér bytu je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu a čeká na Vaši osobní rekonfiguraci do podoby snů. Toto bydlení je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlí městské infrastruktury, avšak s klidem a po... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 870 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 136 m², Cheb, ul. Svobody
Před 167 dny - ANNONCE
PROSÍM, ČTĚTE POPISEK, KDE SE DOZVÍTE VŠE DŮLEŽITÉ! Nabízím k pronájmu prostorný a vzdušný byt 4+1 o užitné ploše 136 m², který se nachází přímo v centru města Chebu. Tato velká jednotka se rozkládá ve 3. NP čtyřpodlažního cihlového domu BEZ VÝTAHU a skýtá celkem 4 obytné místnosti s kuchyní a další místností, která ideálně poslouží jako šatna nebo úložný prostor. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn plynovým kotlem. Dům se nachází v bezprostřední blízkosti ... (více v detailu)
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 39 m², Praha 8, ul. Hnězdenská
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční byt na prodej v pražské Troji. Světlý byt 1+kk o užitné ploše 39 m², umístěný v žádané lokalitě Prahy 8. Nemovitost se nachází na klidnějším místě a je v dobrém stavu s možností přestavby na menší 2+kk. Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost: v blízkosti se nachází poliklinika, škola, školka, nákupní centrum a množství zeleně pro volnočasové aktivity. Jen 5 minut busem od stanice metra C Kobylisy, Zoologická a Botanická zahrada jsou jen pár minut autem či na dosah pěší procházkou. V oko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 300 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 82 m², Praha 4 - Kamýk, ul. Kramperova
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dovoluji si Vám nabídnout k dlouhodobému pronájmu světlý byt s dispozicí 2+kk (63,4 m2), nacházející se ve 2.NP cihlové novostavby z r. 2018 v projektu Nad Modřanskou roklí, ve velice klidné lokalitě čtvrti Kamýk. Byt disponuje dvěma zasklenými balkony (5,9 a 13 m2), komorou v bytě a garážový stáním v 1.PP domu. Balkon z ložnice nabízí výhled do vnitrobloku na dětské hřiště a balkon z obývacího pokoje výhled do ulice s orientací na východ. Byt se pronajímá převážně zařízený nábytkem a spotřebiči. Součást... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 57 m², Louny, ul. Pražská
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 o celkové výměře 70 m2. Nachází se v centru města v rodinném domě v 1.NP. Byt je po rekons... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Pardubicích, ul. Železničního pluku
Před 167 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Slunný byt v původním stavu, který se nachází ve 4. nadzemním podlaží revitalizovaného domu bez výtahu, v ulici Železničního pluku 2017. Dispozice je řešena jako 2+1 (76 m² včetně příslušenství) a tvoří ji obývací pokoj, kuchyňský kout propojený s jídelnou, ložnice, rozlehlá předsíň, koupelna s vanou a oddělené WC. K bytu patří sklep (7,89 m²) umístěný v prvním podzemním podlaží a také podíl na zahradě, která je umístě... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 540 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Pardubicích, ul. Bělehradská
Před 167 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 85 m², který se nachází ve 12. nadzemním podlaží panelového domu v oblíbené části Pardubic - Polabiny - ulice Bělehradská. Podlahová plocha bytu 70 m². Byt má dvě prostorné lodžie. V koupelně rohová vana, toaleta, umyvadlo a vestavěná skříň. Tento byt vám poskytne nejen pohodlné bydlení, ale díky své poloze ve vysokém podlaží nabízí i ... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 370 000
 Kč