Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 4+kk, 140 m², OV, Perštejn - Černýš
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
K dlouhodobému ubytování nabízíme tento krásný a kompletně zařízený apartmán o dispozici 4+kk. Nachází se v soukromém areálu Selského dvora, který je doslova zasazen v přírodě zdejších Krušných hor. Veškerou občanskou vybavenost nalezneme v 1,5 km vzdáleném Perštejně, popřípadě o trochu vzdálenějším Klášterci nad Ohří. Měsíční nájemné činí 25.000,- Kč + 6.000,- Kč ... (více v detailu)
Ústecký kraj
23 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Teplicích, 60 m2, ul. Zrenjaninská
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej družstevního bytu 3+1 s balkonem ve třetím patře zatepleného, nízkopodlažního, cihlového domu bez výtahu v jedné z nejžádanějších lokalit města Teplice, části města Řetenice. Bytová jednotka je po menší rekonstrukci, v obytných pokojích byly dělány štuky, ve dvou pokojích proběhla renovace parket. Byt je celkově udržovaný, v domě se slušnými občany. V obytných pokojích jsou podlahy pokryté parketami v ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 680 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Krupce, ul. Dukelských hrdinů
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji útulný byt 3+1 s lodžií o velikosti 74 m2 v Krupce, ulice Dukelských hrdinů v družstevním vlastnictví. Bytová jednotka se nachází v 1. patře, nabízí tak skvělý bezbariérový přístup. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a je vhodná pro rodinu s dětmi nebo jako investice, která se Vám určitě vyplatí. Byt se skládá z předsíně, kuchyně spojené s obývacím pokojem, dvou pokojů, koupelny s původním jádrem a odděleného WC a je nabízen včetně veš... (více v detailu)
Ústecký kraj
880 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 120 m², Trutnov, Krakonošovo náměstí
Před 167 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+kk osobní vlastnictví v osobitém prvorepublikovém domě v klidné části města, pěšky dostupný vedle náměstí obce Trutnov. Dům je cihlový, zděný, pečlivě udržovaný. Ideální místo k bydlení v centru města.Byt je v osobním vlastnictví před stavební rekonstrukcí. Možný odprodej až tří jednotek v domě. Každá s výměrou do 120 m2. V současné době probíhá vyklízení a připraven na kompletní rekonstrukci. Obývací prostor je orientován k náměstí s celodenním sluníčkem. Velký světlý prostorný obývací... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 670 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Liberci, ul. Sněhurčina
Před 167 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 2+1 o celkové užitné ploše 56 m² v žádané lokalitě Liberec XV-Starý Harcov. Byt se nachází v 5. patře kompletně revitalizovaného panelového domu, včetně zateplení fasády, což přispívá k lepší energetické efektivitě a komfortu bydlení. Celkový stav bytu hodnotíme jako dobrý, je však připraven na novou, modernější úpravu podle představ nových maji... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 84 m², Praha 5 - Barandov
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt 4+kk o celkové užitné ploše 84 m², V současné době je byt rozdělen na dvě bytové jednotky, 2+1 a 3+kk, ke každé náleží samostatná kuchyň a koupelna. Byt je situován v šestém nadzemním podlaží panelového domu s výtahem, což zajistí klid a příjemné bydlení s krásným výhledem. Větší byt disponuje lodžií. Nynější dispozice bytu nabízí vícegenerační bydlení nebo jako in... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 850 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 43 m², České Budějovice, ul. Riegrova
Před 167 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nyní máme pro Vás připravený byt k pronájmu o celkové velikosti 46 m² s balkonem, dispozičně 2+kk v centru města České Budějovice. Bytová jednotka se skládá ze vstupní chodby s šatní skříní, koupelny s vanou, umyvadlem a WC. Další místností bytu je kuchyň s obývací částí a sedačkou. Kuchyňská linka je vybavena sporákem, odsavačem par. Posledním pokojem tohoto bytu j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 70 m2, v Králově Lhotě
Před 167 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+1 a celkové ploše 70 m2. Tento podkrovní byt se nachází v obci Králova Lhota, která leží mezi údolími Skalice a Vltavy, kousek od Orlíku nad Vltavou. Bytová jednotka je vybavena kuchyňskou linkou, v koupelně vana a bojler na ohřev teplé vody. Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva, který ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 81 m², Uherské Hradiště, ul. B.Buchlovana
Před 167 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme byt k pronájmu o dispozici 4+1 v Mařaticích na ulici Bedřicha Buchlovana. Výměra užitné plochy bytu činí 81 m2, k bytu náleží také prostorný sklep o výměře 15 m2. V bytě se nachází ... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, ulice V
Před 167 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m, která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 2A se nachází v prvním nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým topen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 35 m², Hradec Králové, ul. Třebechovická
Před 167 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Vítáme vás v této útulné garsonce, která se nachází v srdci krásného města Hradec Králové. Tento byt je vynikající volbou pro ty, kteří hledají vlastní startovní bydlení s vynikající dostupností a veškerým potřebným komfortem na dosah ruky. Svěží a moderní prostor poskytuje ideální prostředí pro relaxaci a pohodlí. Navíc díky strategickému umístění budete mít vše, co potř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 73 m², Mikulov, ul. Zd. Nejedlého
Před 167 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 3+1 ve 4. NP panelového domu, sídliště Mikulov. Užitná plocha bytu 73 m2 se dvěma balkóny. Z chodby se vstupuje do dvou samostatných ložnic a obývacího pokoje. Na obývací pokoj pak navazuje prostorná kuchyně. Byt je po velmi zdařilé kvalitní rekonstrukci a dům t... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 3+1/L, 74 m2, panel, pě
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte byt v příjemné části Kralup, s veškerou občanskou vybaveností v okolí, s výhledem do zeleně? Nabízíme Vám ke koupi velmi dobře dispozičně řešený byt, umístěný ve 2. patře kompletně zrekonstruovaného panelového domu s výtahem. Obytná plocha bytu činí 67 m + 7 m lodžie s hezkým výhledem + 1 m komora na patře + 2 m sklepní koje v suterénu domu. Dispozičně je rozdělen na vstupní chodbu do L, ze které se vchází doprava do dvou ložnic (12.26 m a 10.30 m) a doleva do koupelny s vanou, samostatné toalety a dále do obývacího pokoje (25.8 m). Z něj je pak přístupná kuchyně 6,25 m). Jádro je vyzděné, s novými rozvody, pěknou kuchyňskou linkou i obklady. Zbytek bytu je v p... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 290 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 33,6 m2 v Kralu
Před 168 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem komerčního prostoru o výměře cca 33,6 m v Kralupech nad Vltavou - Lobeček. Tento prostor se nachází v 1.patře. Jedná se o jednu místnost a dále jsou zde společné prostory - vstupní hala a toalety. Kancelář je umístěna přímo na pěší zóně... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 700
 Kč
Pronájem RD, Majakovského, Ústí nad
Před 168 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem rodinného domu o zastavěné ploše 135m, který se nachází v ulici Majakovského, Ústí nad Labem, Předlicích. Rodinný dům má celkem 4 podlaží, s tím, že v 1.NP se nachází dílna, v 2.NP bytová jednotka o dispozici 3+1, v 3.NP bytová jednotka o dispozici 2+1, v 4.NP bytová jednotka je o dispozici 2+1. Parkování přímo p... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 37,8 m2 v Kralu
Před 168 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem komerčního prostoru o výměře cca 37,8 m v Kralupech nad Vltavou - Lobeček. Tento prostor se nachází v 1.patře. Jedná se o dvě místnosti a dále jsou zde společné prostory - vstupní hala a toalety. Kancelář je umístěna přímo na pěší zóně.... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500
 Kč
Pronájem komerčního objektu 212 m² - Brno,
Před 168 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem komerčního objektu 212 m² - Brno, Starobrněnská 14.Statutární město nabízí k pronájmu nebytové prostory v centru města v pěší zóně na adrese Starobrněnská 14. Jedná se v jádru o středověkou budovu, která byla v renesanci přestavěna. Z původního středověkého domu je dochována část uliční fronty přízemí s torzem lomeného portálu průjezdu. K pronájmu se nabízí volné nebytové prostory v 2. NP a ve 3. NP. Společný vstup do obou podlaží je buď z ulice Starobrněnská, z ulice Mečová přes OC Velký Špalíček nebo z ulice Dominikánská přes průchod Domem pánů z Kunštátu. Ve 2.NP jsou k dispozici nebytové prostory o celkové ploše 79,58m2 Ve 3.NP jsou k dispozici nebytové prostory o celkové ploše 132,74m2. Jedná se o vestavěné půdní prostory se skosenými stěnami a menšími okny. Minimální požadovaná výše nájemného - nebytové prostory 2.NP - 1 800 Kč/m2/rok. Minimální požadovaná výš... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej výrobního objektu, Chlumec nad Cidlinou, ul. Nádražní
Před 168 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční objekt v obci Chlumec nad Cidlinou. Tato nemovitost stojí na pozemku o ploše 608m² a s užitnou plochou 110m² nabízí širokou škálu využití. Objekt se rozkládá z části ze dvou nadzemních podlažích, má 10 místností včetně garáže, dílen, kuchyně, sociálních zařízení a ubytovací části. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva s radiátory, ohřev teplé vody bojlerem. Půda poskytuje další úložný prostor a v podkroví najdete prostorný pokoj. Objekt prošel v 90. letech částečnou rekon... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 490 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 8799 m², Šťáhlavy
Před 168 dny - ANNONCE
Vaše investice do budoucnosti začíná zde! Nabízíme k prodeji unikátní podíl souboru atraktivních a strategicky výhodných pozemků, které se nachází v lokalitě Šťáhlavy, na okraji obce. Celková plocha pozemků určených k prodeji je 8.799 m², což představuje vynikající příležitost pro podnikání, výrobu či skladování. Prodej zahrnuje zastavěnou plochu a nádvoří stejně jako manipulační plochy, skýtající široké využití. Šťáhlavy jsou místem s ... (více v detailu)
6 898 472
 Kč
Prodej výrobního objektu, Chlumec nad Cidlinou, ul. Nádražní
Před 168 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční objekt v obci Chlumec nad Cidlinou. Tato nemovitost stojí na pozemku o ploše 608m² a s užitnou plochou 110m² nabízí širokou škálu využití. Objekt se rozkládá z části ze dvou nadzemních podlažích, má 10 místností včetně garáže, dílen, kuchyně, sociálních zařízení a ubytovací části. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva s radiátory, ohřev teplé vody bojlerem. Půda poskytuje další úložný prostor a v podkroví najdete prostorný pokoj. Objekt prošel v 90. letech částečnou rekon... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 490 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 8635 m², Odolena Voda
Před 168 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme zajímavou příležitost pro investory. Soubor komerčních pozemků o rozloze 8635m² v zastavitelné části, vhodných k výstavbě objektu občanského vybavení. Možnost využít stávající studii pro výstavbu Supermarketu, velmi dobré strateg... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 679 500
 Kč
Prodej historické zámecké sýpky s pozemkem, 250 m2, Zalužany
Před 168 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji budovu bývalé barokní zámecké sýpky s pozemkem v obci Zalužany, okr. Příbram. Objekt stojí na okraji obce Zalužany v těsném sousedství silnice č. I/4. V současné době je objekt a pozemku využíván jako prodejní prostor - antik. K budově je přistaven objekt s kanceláří 8 m2, obytnou místností 15 m2 a sociálním zařízením 3 m2, který je obytný celoročně. Na pozemku náležícím k nemovitosti o rozloze 490 m2 je kopaná studna a ČOV. Nemovitost lze využí... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 650 000
 Kč
Prodej penzionu, 4156 m², Lázně Libverda
Před 168 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Vítejte v exkluzivním penzionu v obci Lázně Libverda, který téměř volá po proměně v prosperující penzion či apartmánový dům. S rozlehlým pozemkem o rozloze 4156 m² a zastavěnou plochou 670m², nabízí tato nemovitost neomezený potenciál pro rozvoj v oblasti ubytovacího a turistického ruchu. Pokoje pro hosty, restaurace, terasa, tělocvična, kurty a máte ideální základnu pro kreativní a moderní přestavby, které přinesou maximální komfort pro budoucí hosty. Přidejte k tomu nádherný výhled do okolí a blí... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 814 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 470 m², Klášterec nad Ohří
Před 168 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vytápěné výrobní/skladovací prostory v menším soukromém areálu se nachází na samotném okraji obce, kousek od místní průmyslové zóny. K budově je tedy příjezd i pro kamionovou dopravu a je dostupná z jedné strany dvěma rolovacími sekčními vraty.... (více v detailu)
Ústecký kraj
35 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 110 m², Praha, ul. Štúrova
Před 168 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi dobře udržovaný výrobní objekt o čtyřech místnostech a užitné ploše 110 m², umístěný v centru obce Modřany. Tento objekt se nachází ve dvoupodlažní panelové budově na prvním nadzemním podlaží a je ideální pro podnikatele hledající prostor pro lehkou výrobu, skladování či jako ateliér. D... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč