Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Jihlavě, ul. U Hřbitova
Před 201 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s užitnou plochou 55 m², který se nachází na okraji města Jihlavy, v působivém prostředí s optimální dostupností městského vybavení. Jedná se o dům panelové konstrukce s celkovým počtem čtyř nadzemních podlaží, přičemž je byt ve čtvrtém patře. Jednotka prošla nedávnou kvalitní rekonstrukcí, díky čemuž nabízí pohodlné a moderní bydlení. Byt má tři prakticky řešené místnosti s fant... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 999 900
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 98 m², Česká Lípa, ul. Hrnčířská
Před 201 dny - ANNONCE
Pronájem mezonetového bytu 1+1 v České Lípě o rozloze 98 m2. Byt se nachází v bytovém domě ve 2. NP v centru města Česká Lípa. Nájem je 15.000 Kč + 4.000 Kč služby. Tento byt je vhodný pro dvě mladší pracující... (více v detailu)
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 62 m², Louny, ul. Kpt. Nálepky
Před 201 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 o velikosti 62 m2 v OV v klidné lokalitě města Louny. Byt se nachází v 1. patře panelového domu bez výtahu, má plastová okna, novou kuchyňskou linku, jádro je v původním velice zachovalém stavu. V pokoji jsou vestavěné skříně. K bytu náleží sklepní kóje a lodžie v... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 5+1, 128 m², Králíky, ul. U Zastávky
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka bytu 5+1 v Králíkách. Nabízíme k prodeji prostorný byt 5+1 o užitné ploše 128 m², situovaný v zatepleném cihlovém domě, který prošel kompletní rekonstrukcí. K bytu náleží sklepní kóje a úložné prostory v budově postavené naproti bytovému domu, což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Tento jedinečný byt se nachází v klidné části obce Králíky, která je oblíbená především díky své blízkosti k přírodě a nespočtu aktivit, které v okolí lze provozovat. Velkým lákadlem jsou zdejší skic... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 630 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 78 m², Ostrava, ul. U Hřiště
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme prostorný podkrovní byt s podlahovou plochou 78 m2 v družstevním vlastnictví, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí včetně zateplení, což zajišťuje tepelný komfort a velmi nízké náklady na vytápění. Prostorově je zde možnost vybudování mezonetu, a tím také rozšíření o další útulný pokoj. Nejen byt, ale i celý objekt prošel revitalizací od sanačních prací, př... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej 2x byt 2+1, Plesná, ul. Kostelní
Před 201 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji 2 byty, každý o velikosti cca 55m2, o dispozici 2+1. Jeden byt je obsazený nájemníkem za tržní nájemné, druhý byt je určený ke kompletní rekonstrukci. Oba byty se nachází v rodinném domě o třech bytových jednotkách. V dohledné době bude dokončené prohlášení vlastníka, kdy budou všechny byty samostatně odděleny na katastrálním úřadě se společnými podíly. K domu není připojený vodovod ani kanalizace. Voda se odebírá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 64 m², Kostelní Střimelice Praha - východ
Před 201 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk s užitnou plochou 64 m² umístěný v klidné části obce Kostelní Střimelice Praha- východ. Prostorný a funkčně řešený interiér zahrnuje otevřený obývací pokoj s moderní kuchyňskou linkou se vstupem do pracovny, ložnici s vestavěnými skříněmi, koupelnu se sprchovým koutem a WC , prostornou předsíň. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, přičemž byl kladen důraz na kvalitní materiály a detail... (více v detailu)
3 950 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 46 m², Písek, ul. K Háječku
Před 201 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 2+kk, o celkové užitné ploše 46 m², který se nachází v Písku na Hradišti, ul. K Háječku. Byt je situován na 6. nadzemním podlaží panelového domu, kde je zaručen klid a výhled na okolí. Dům je zateplen včetně nových plastových oken a díky tomu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Podnájem bytu 2+kk, Česká Lípa, ul. Okružní
Před 201 dny - ANNONCE
Nabízíme k podnájmu družstevní byt velikosti 2+kk v šestém nadzemním podlaží panelového domu v ulici Okružní. Byt je dispozice 2+kk po zdařilé rekonstrukci. Celková výměra bytu je 39,9 metrů čtverečních. Bytové jádro je zděné se sprchovým koutem společné s toaletou. V obývacím pokoji je oddělena kuchyňská linka. Vedlejší ložnice je se vstupem na lodžii. Lodžie je zasklená s podla... (více v detailu)
14 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 76 m², Praha, ul. Čerpadlová, garáž. stání
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej prostorného bytu 3+kk,o celkové ploše 80 m2 s balkonem 13,9 m2 v osobním vlastnictví na Praze 9, s výbornou strategickou polohou, v rychle se rozvíjející čtvrti Vysočany. Byt se nachází v 3.NP novostavby, je orientovaný na západ. Ze vstupní haly se vchází do obývacího pokoje s přípravou na kuchyňský kout. Z něho se vstupuje na prostorný balkon ideální pro chvilku volna a odpočinku. Dvě ložnice o vel. 14,9 a 15,2 m2 jsou neprůchozí. Koupelna s v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 800 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Vysokém Mýtě
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji příjemný a světlý byt 2+1 o užitné ploše 56 m² umístěný ve 4. podlaží panelového domu s výtahem. Byt, který je v družstevním vlastnictví, se nachází v klidné části Litomyšlského Předměstí, na sídlišti v katastrálním území Vysoké Mýto. Díky své poloze a orientaci poskytuje klidné bydlení s výhledem na okolí. Interiér bytu je pečlivě udržovaný, stav nemovitosti je velmi dobrý. Sestává ze tří místností, které jsou prakticky rozložené a nabídnou dostatek prostoru pr... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 625 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 44 m², Děčín, ul. Hálkova
Před 201 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý byt 1+1 o celkové ploše 44 m² v centru Děčína, ul. Hálkova. Byt je situován na prvním patře čtyřpatrové cihlové budovy, umístěný v centru obce, tudíž zde naleznete veškeré výhody městského života - obchody, restaurace, kavárny, stejně jako snadný přístup k veř... (více v detailu)
8 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 40 m², Praha, ul. Cukrovarská
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme ke koupi útulný byt 1+kk o velikosti 40 m², který se nachází v srdci Čakovic, přímo v centru obce. Tento byt je umístěn v 8. podlaží z devíti a je výjimečný svým klidným a přitom strategickým umístěním s výbornou dostupností do všech částí Prahy. Nemovitost je vynikající volbou pro jednotlivce nebo pár, hledající své první bydlení nebo investici. Díky své poloze nabízí vše potřebné v pěší dostupnosti – obchody, školy, zdravo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 950 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 43 m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Dům je rozdělený na jednotky, je zde 8 apartmánů plus další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky. Celý o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 450 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 43 m², Olomouc, ul. Wolkerova
Před 201 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 1+kk o celkové výměře 43 m2 na ulici Wolkerova blízko centra města Olomouc. Byt se nachází ve 4.NP novostavby domu a součástí pronájmu je i garážové stání. Bytová jednotka se skládá ze vstupní chodby, šatny, koupelny s vanou a toaletou, prostorné obývací části s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou a balkónu. Okna jsou vybaveny žaluziemi a sítí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 111 m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Dům je již rozdělený na jednotky a tento apartmán disponuje vlastní saunou a vířivkou. Patří k němu část terasy s přímým vstupem z obytné části. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorác... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 750 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², Praha 8, ul. Pod Čertovou skalou
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vítejte v útulném bytě 2+kk o rozloze 54 m2 v klidné ulici Pod Čertovou skalou v srdci Prahy 8. Tento byt nedávno prošel kompletní rekonstrukcí, čímž nabízí moderní a kvalitní bydlení s dotekem historie. Prostorná a zařízená kuchyň a koupelna vás okouzlí svým vkusným designem a praktickým uspořádáním. Ostatní místnosti jsou prázdné, čímž vám umožňují realizovat vaše vlastní nápady a vytvořit si interiér přesně podle vašich představ. Poloha bytu je naprosto skvělá, přičemž blízkost ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 81 m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Dům je již rozdělený na jednotky, je zde je 8 apartmánů plus další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky. Ce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 950 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 58 m², Žleby, ul. Havlíčkova
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem krásného bytu 2+kk s balkónem o celkové užitné ploše 58 m² v druhém patře novostavby bytového domu ve Žlebech. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnou myčkou a sporákem, ostatní vybavení je zcela na Vás. Hledáme spolehlivého nájemce se zájmem o dlouhodobý pronájmem. K nájmu je nutné započítat tak... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji apartmán 2+kk v nedávno vystavěném apartmánovém domě, na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Dům je rozdělený na jednotky, je zde 8 apartmánů plus další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky. Cel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 450 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Zruči nad Sázavou
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu v bytovém domě ve Zruči nad Sázavou v ulici Nábřežní74, se sdílenou kuchyní a vlastní koupelnou. Jde o klidné místo ve Zruči nad Sá... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v České Lípě, ul. Kolínská
Před 201 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 s možností převodu do osobního vlastnictví, nacházející se v žádané lokalitě České Lípy. Tento byt o užitné ploše 75m² se nachází v 6. patře, v panelovém domě s výtahem. Byt je vzdušný a světlý, zdobí ho čisté a udržované prostory. Součástí bytu je balkon, který poskytuje příjemný prostor pro odpočinek. Dispozičně lze byt zvětšit a předělat na 4+1... (více v detailu)
2 290 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s lodžií, 68 m², Praha, ul. Novodvorská
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte rodinné bydlení v příjemné lokalitě? Nabízíme k prodeji útulný a světlý byt 3+1 s lodžií o užitné ploše 68 m² + lodžie 6 m², situovaný v 8. NP panelového domu v oblíbené oblasti Praha - Braník. Byt je v původním stavu připravený pro rekonstrukci přesně dle Vašich představ. Byt se skládá z obývacího pokoje, dvou neprůchozích ložnic, kuchyně, předsíně, komory, koupelny a samostatné toalety. Z oken bytu se Vám naskytne úchvatný panoramatický výhled na Prahu, a to včetně Pražského ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 250 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 39 m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. V objektu je 8 samostatných apartmánů (dům je již rozdělený na jednotky) a další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průle... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 450 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Vykáňská
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Útulný byt s balkónem v klidné části pražských Strašnic. Díky dobré dispozici a podlahové ploše 60m² se jedná o velmi praktický byt s dostatkem úložných prostor doplněných o sklepní kóji. Jednotka se skládá z chodby s úložnými prostory, obýváku s kuchyní a neprůchozí ložnice s přístupem na balkón. Byt je v dobrém stavu, ale stále je zde prostor pro dodělání dle Vašich představ. Velkou výhodou je možnost vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 300 000
 Kč