Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej, byt 4+kk, 107m2, Bukovina - Černilov
Před 201 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+kk s vlastní předzahrádkou o velikosti 64m2. Jedná se o projekt Bukovina, který přináší bydlení s maximální možnou energetickou soběstačností ( použití fotovoltaiky, větrných turbín, baterií a termálních vrtů) a zároveň v těsné blízkosti Hradce Králové. Snoubící moderní prvky a technologie s úctou k tradici a venkovskému rázu bydlení, s vizí vytvořit příjemné místo pro život jednotlivců, párů i rodin, které ctí ekologické principy. Nabízený byt má celkovou podlahovou plochu 107m2. Přízemí bytu je tvořeno vstupní chodbou, s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 990 000
 Kč
pronájem bytu 2kk s balkónem a zahr
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
pronájem bytu 2kk s balkónem, ve vile s rozsáhlou zahradou, pár metrů od řeky v Hlásné Třebani. V rodinné vile z třicátých let min. století jsou dvě bytové jednotky. V tuto chvíli je možnost si pronajmout bytovou jednotku ve 2 NP. Ve vstupní chodbě je šatní skříň, v obytné kuchyni je nová podsvícená kuchyňská linka se spotřebiči: lednice, sporák, trouba, myčka. Je orientovaná na jih a má vstup na ba... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu v OV, 3+1 s lodžií, 65
Před 201 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám prodej bytu v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1 o velikosti 65 m se zasklenou lodžií který se nachází v 6. NP, 8. podlažní budovy s výtahem. Panelový dům prošel kompletní rekonstrukcí: plastová okna + nový vchod, nová střecha, zateplení a nátěr fasády, stoupačky, nové zasklené lodžie a výtah. Byt je po částečné rekonstrukci se změnou d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej ubytování, 1 050 m2 - Bojanov - Horní
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej ubytování, 1 050 m2 - Bojanov - Horní Bezděkov.Oblast okolo vodní nádrže Seč je velmi vyhledávanou lokalitou a z nabídky tohoto penzionu dělá investiční příležitost s velkým potenciálem. Nejedná se však pouze o ubytovací zařízení jako takové, součástí penzionu je i restaurace, wellness, venkovní bazén, beach volejbalové hřiště, tenisový kurt a dětské hřiště. Toto místo je ideální pro školy v přírodě, sportovní soustředění, ale i firemní teambuildingy, svatby a romantické pobyty ve dvou. Ubytovací část je složena z 12 pokojů v centrální zděné budově, dřevěného srubu a tří samostatných chatek. Všechny typy ubytování jsou plně vybaveny a mají vlastní sociální zázemí. Res... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 950 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 47m2, U Vinopal
Před 201 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem hezkého bytu o dispozici 1+kk s mezonetovým prostorem pro spaní. Bytová jednotka se nachází v menším domě, ulice U Vinopalny, Humpolec. Dispoziční členění: vstupní chodba, koupelna s WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem, mezonetové spaní. Vytápění bytu je řešeno plynovým kotlem. Byt se nachází v 1. nadzemn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
Koupím byt,uhradím dluhy,umožním dožití.
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mohu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,dluhy uhradím, nechám dožít
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na dožití, pouze za vlastní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk, Estepona.Nabízíme k prodeji byt
Před 201 dny - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk, Estepona.Nabízíme k prodeji byt v okrese Provincie Málaga, který je ideální pro rodiny s dětmi. Tento byt o velikosti 2 + kk se nachází v cihlovém domě ve výstavbě (hrubá stavba) na 1. podlaží z celkových 3. Byt má podlahovou plochu 68m² a užitnou plochu 54m². K dispozici je také prostorná terasa o rozloze 30m² s orientací na jihozápad. Nabízíme nový projekt sestávající ze 70 apartmánů s 1 až 4 ložnicemi v oblíbené oblasti Estepona. Přízemní nemovitosti mají velkou soukromou zahradu, zatímco ostatní patra se pyšní prostornými terasami. Penthousy a mezonetové apartmány mají díky poloze na jih také velké terasy s nádherným výhledem. Společné prostory této uzavřené... (více v detailu)
5 647 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, La Cala de Mijas.Vítejte v novém
Před 201 dny - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk, La Cala de Mijas.Vítejte v novém projektu luxusních apartmánů, mezonetů a penthousů. Přízemní nemovitosti mají soukromé zahrady, zatímco penthousy a mezonetové apartmány mají nádherné terasy. Všechny apartmány jsou propojeny s vnějšími prostory velkými okny od podlahy ke stropu, což rozšiřuje pocit přirozeného světla a prostoru. Společné prostory zahrnují bazén, tělocvičnu, co-workingovou zónu a nádherné zahrady, kde můžete relaxovat a užívat si nádherný výhled na golf a pobřeží i nádherné počasí na Costa del Sol. Zeleň golfového klubu Calanova se rozprostírá od úpatí Bahía a je vzdálena je... (více v detailu)
7 896 000
 Kč
Apartmán 80m2, Dubaj, Jumeirah Lake Towers.Nový
Před 201 dny - ANNONCE
Apartmán 80m2, Dubaj, Jumeirah Lake Towers.Nový projekt v dubajské čtvrti Jumeirah Lake Towers (JLT) představuje tuto 66 patrovou věž s pódiovými úrovněmi. Mezi nabízenými nemovitostmi jsou byty s 1-3 ložnicemi, včetně jednotek s 1,5, 2,5 a 3,5 ložnicemi. Je zde možnost zakoupit celé patro o rozloze přibližně 14 000 m2, což by mohlo přilákat investory, kteří hledají slušnou investiční příležitost. Zažijte výjimečný životní styl, který budete mít k dispozici, když se rozhodnete stát se součástí tohoto legendárního projektu. Jelikož je developer známý vždy novými návrhy, uvolňující estetikou a bezkonkurenční architekturou, která přesahuje vaše představy. Tato exkluzivní čtvrť je jednou z nejvýznamnějších lokalit Dubaje, která díky okouzlující zástavbě a bohaté infrastruktuře nabízí ikonický životní styl. Přináší okouzlující výhled na vilovou komunitu Emirates Hills a ostrov Jumeirah, na druhé straně pak na velkolepé golfové hřiště Emirates Golf Course.... (více v detailu)
12 032 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 118 m², Tenerife.Na prodej
Před 201 dny - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk 118 m², Tenerife.Na prodej luxusní apartmán na slunném ostrově Tenerife! Tento prostorný apartmán s 3+kk nabízí užitnou plochu 118m2 a navíc se pyšní terasou o rozloze 22m2, kde si můžete užívat krásného španělského slunce a nádherného výhledu na okolní krajinu. Apartmán je součástí moderního rezidenčního komplexu ve výstavbě, který je situován jen pár metrů od krásné pláže La Tejita jedné z nejlepších přírodních písečných pláží na ostrově.. Tento moderní apartmán je navržen s důrazem na komfort a pohodový životní styl. Nabízí prostorný otevřený obývací prostor s kvalitními materiály a elegantním designem. Kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Apartmán má dvě koupelny, které jsou vkusně zařízeny a vybaveny kvalitními sanitárními zař... (více v detailu)
8 424 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 135 m².Nově nabízíme apartmány,
Před 201 dny - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk 135 m².Nově nabízíme apartmány, přímo na břehu Středozemního moře, obklopený přírodou a s přímým přístupem na pláž. Jedná se o skutečně exkluzivní rezidenční komplex, a to díky svému malému počtu bytů, působivému výhledu na Středozemní moře a také díky své poloze přímo na pláži. Projekt je ve výstavbě, staví ho developer s bohatými zkušenostmi s výstavbou vysoce designových domů s vysokými standardy kvality. Portfolio společnosti zahrnuje nemovitosti v Madridu, Barceloně a na pobřeží Costa del Sol. Projekt je mnohem víc ne... (více v detailu)
30 720 000
 Kč
Exkluzivní projekt v první linii u pláže, New
Před 201 dny - ANNONCE
Exkluzivní projekt v první linii u pláže, New Golden Mile.Vítejte v novém projektu, který se skládá z 38 luxusních domů a úžasného zázemí podobného letovisku. S rozlohou přibližně 15 000 m² představuje Velaya nový koncept bydlení s charakteristickými prvky a veškerým zázemím, které můžete potřebovat. Tento projekt je připraven stát se jedním z nejexkluzivnějších pobřežních projektů v Esteponě. Projekt byl do posledního detailu navržen pro váš odpočinek a pohodu. Jedná se o zástavbu u pláže, která nabízí přímý přístup na pláž a má také dobrou polohu pro přístup k místní občanské vybavenosti. Na výběr je z několika typů nemovitostí - k dispozici jsou apartmány, penthousy, vily a bungalovy se 2 až 4 ložnicemi. Bungalovy a vily mají vlastní zahradu s vlastním bazénem. K vybavení patří tenisové kurty, padelové kurty, tělocvična, dětské hřiště, vyhřívaný venkovní bazén a dětský ... (více v detailu)
28 560 000
 Kč
Sunny Golf nádherné apartmány na prodej.SUNNY GOLF
Před 201 dny - ANNONCE
Sunny Golf nádherné apartmány na prodej.SUNNY GOLF, NOVOSTAVBA BYTY NA PRODEJ Sunny Golf je nový vývoj od Taylor Wimpey Spain v Esteponě Golf, v srdci Costa del Sol, se světlými, prostornými domy s výhledem na golfové hřiště. Domy mají dostatek přirozeného světla, protože jsou orientovány na jih nebo jihozápad. Tato nová rezidenční zástavba má 69 apartmánů se 2 nebo 3 ložnicemi, panoramatický výhled na golfové hřiště a některé domy mají také výhled na moře. Byty jsou orientovány na jih/jihozápad s nádherně světlými a vzdušnými pokoji. Apartmány s velkými terasami. Přízemní domy s terasami a sou... (více v detailu)
5 880 000
 Kč
Pronájem pokoje 35m2, s vlastní kou
Před 201 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem podkrovního pokoje 35m, se samostatnou koupelnou ve 3. patře polyfunkčního domu bez výtahu v samém centru Břeclavi. Pokoj je uzamykatelný, má vlastní sociální zázemí (umývadlo, rohovou vanu, WC). Kuchyň je k užívání s dalšími nájemníky. Možno využívat terasu, která je také společná s ostatní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Prodej apartmánů 3+kk, Španělsko, Costa Del Sol
Před 201 dny - ANNONCE
Prodej apartmánů 3+kk, Španělsko, Costa Del Sol.Nabízíme krásné apartmány o dispozici 3+kk. Součástí projektu je fitness, coworking zóna určená pro grilování, tenisové kurty, dětské brouzdaliště a nekonečný bazén s výhledem na moře. Ke každému bytu náleží parkovací místo. Apartmán je vybavený kuchyňskou linkou, spotřebiči, pračkou a klimatizací. Součástí apartmánu jsou samozřejmě zcela vybavené koupelny a celkem 2 toalety. Zdejší výhledy jsou skutečně dech beroucí. Pláž je vzdálená 1500 metrů. Na pláž se dostanete během dvaceti minut pěšky, případně bude k pláži jezdit v rámci projektu shu... (více v detailu)
4 297 000
 Kč
Prodej apartmánu 3+kk, Casares, Španělsko.Lagoon
Před 201 dny - ANNONCE
Prodej apartmánu 3+kk, Casares, Španělsko.Lagoon je rezidenční komplex vašich snů, který se rozkládá na více než 40 000 m2 s exotickými zahradami. Zástavba budov s poutavým designem bílých linií a jemných obrysů svých obydlí orientovaných na jih. Každý dům má kvalitní povrchovou úpravu, která zahrnuje dlaždice Porcelanosa, kuchyně vybavené spotřebiči Bosch a okna Technal, která poskytují maximální izolaci a pohodlí. Součástí každého bytu je také centralizovaná teplá a studená klimatizace, výtah do podzemního parkoviště a soukromá komora. Křišťálová voda laguny je vždy čistá a obklopuje ji ta nejkrásnější kra... (více v detailu)
13 320 000
 Kč
Řadový dům 3+kk, 162m2, Estepona.Fáze prodeje 3.
Před 201 dny - ANNONCE
Řadový dům 3+kk, 162m2, Estepona.Fáze prodeje 3. Nabízíme Vám možnost přizpůsobit si svůj domov tím nejlepším vybavením. Vyžádejte si informace o balíčku doplňků. Green Golf je nová rezidence v Estepona Golf, v srdci Costa del Sol, s prostornými a světlými golfovými domy. Nový komplex Green Golf se může pochlubit panoramatickým výhledem na golf a moře. Domy jsou orientované na jihovýchod a jihozápad , to znamená že slunce budete mít dostatek. Jasně osvětlené pokoje, 48 řadových domů se 3 ložnicemi a 3 koupelnami s velkými terasami. Uzavřená a soukromá urbanizace se společnými zahradami a bazény. Rezidenční a golfové hřiště jsou dokonale integrovány do přírodního prostředí s velkolepou krajinou. Tento projekt vyniká nejen kvalitou konstrukce, ale i novými luxusními materiály a designem povrchových úprav. GREEN GOLF, řadové domy na prodej, Estepona Golf, váš domov v srdci Costa del Sol První fáze prodeje: 20 řadových domů na 3 podlažích se 3 ložnicemi,... (více v detailu)
8 160 000
 Kč
Prodej 3+kk, 92m2, Egypt, Hurghada.Nabízíme k
Před 201 dny - ANNONCE
Prodej 3+kk, 92m2, Egypt, Hurghada.Nabízíme k prodeji moderní byt 3 + kk v Egyptě, okres Hurghada. Tato cihlová stavba se nachází v velmi dobrém stavu a nabízí výbornou investiční příležitost. S užitnou plochou 92m² a vybavením nemovitosti je tento byt ideální pro pronájem, což zvyšuje jeho návratnost. Disponuje vlastním vchodem na 1. po... (více v detailu)
2 640 000
 Kč
Nový rezidenční komplex, apartmány na prodej
Před 201 dny - ANNONCE
Nový rezidenční komplex, apartmány na prodej.Předpokládaný dokončení: březen 2025 Atica Homes se skládá ze sedmi bytových domů s celkem 132 domy s 1-4 ložnicemi s garáží, komorou, komunitním bazénem pro dospělé a děti a dětským koutkem. Rezidenční komplex má 7 bloků rozmístěných ve 3 výškách plus suterény a je integrován do prostředí s moderní a současnou architekturou, abyste si mohli užít tento nový komplex. Nachází se v Esteponě, privilegované enklávě jak pro svou environmentální, tak rozvojovou hodnotu, velmi blízko... (více v detailu)
5 844 000
 Kč
Akutně sháníme větší byt 2+kk/2+1, nebo menší
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Akutně sháníme větší byt 2+kk/2+1, nebo menší 3+kk/3+1 - pouze Neratovice. Podmínkou je bezbar. přístup do domu, přízemí - max. první patro, výtah (dva výtahy vítány). Osobní vlastnictví, nebo i družstevní, panelák nebo cihlový dům. Nutností je ba... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Akutně sháníme větší byt 2+kk/2+1, nebo menší
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Akutně sháníme větší byt 2+kk/2+1, nebo menší 3+kk/3+1 - pouze Neratovice. Podmínkou je bezbar. přístup do domu, přízemí - max. první patro, výtah (dva výtahy vítány). Osobní vlastnictví, nebo i družstevní, panelák nebo cihlový dům. Nutností je ba... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Akutně sháníme větší byt 2+kk/2+1, nebo menší
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Akutně sháníme větší byt 2+kk/2+1, nebo menší 3+kk/3+1 - pouze Neratovice. Podmínkou je bezbar. přístup do domu, přízemí - max. první patro, výtah (dva výtahy vítány). Osobní vlastnictví, nebo i družstevní, panelák nebo cihlový dům. Nutností je ba... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno