Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Vykáňská
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Útulný byt s balkónem v klidné části pražských Strašnic. Díky dobré dispozici a podlahové ploše 60m² se jedná o velmi praktický byt s dostatkem úložných prostor doplněných o sklepní kóji. Jednotka se skládá z chodby s úložnými prostory, obýváku s kuchyní a neprůchozí ložnice s přístupem na balkón. Byt je v dobrém stavu, ale stále je zde prostor pro dodělání dle Vašich představ. Velkou výhodou je možnost vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 300 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 70 m², Ostrava, ul. Vlasty Vlasákové
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 po rozsáhlé a velmi zdařilé rekonstrukci poblíž Bělského lesa. K bytu náleží zasklená lodžie a je z větší části zařízený. K dispozici je dostatek úložného... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², Všetaty, ul. U Parku
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pěkný byt 2+kk o užitné ploše cca 54 m², po kompletní rekonstrukci, který se nachází v klidné části obce Všetaty. Byt je umístěný v přízemí cihlového domu, jež poskytuje řadu možností pro využití. Dispozičně byt zahrnuje dva světlé pokoje s přípravou pro kuchyň. K užívání je zde pergola, která zpříjemňuje momenty trávené venku. Součástí vybavení je podlahové topení, zajišťující te... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 250 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 131 m², Litomyšl, ul. T. Novákové
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme tento exkluzivní byt 5+kk s celkovou plochou 131 m². Byt se nachází v klidné části centra vyhledávané Litomyšle, v dosahu zámku zapsaného na seznamu UNESCO. Situován je v 1. patře zděného domu, bez výtahu, a je v osobním vlastnictví. Byt postupně prošel rekonstrukcí a to včetně všech plastových oken. K dispozici je zde kuchyně s obývacím pokojem, ložnice a tři pokoje, dále chodba, spíž, koupelna, a dvě toalety. Topení a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem. Topit lze však i krbovým... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 749 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 32 m², Praha, ul. Spojařů
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte pro sebe menší byt nebo skvělou investiční příležitost? Tato nabídka Vás opravdu zaujme. Jedná se o byt, který se nachází v přízemí. Poměrně prostorný byt, kam se vejde v pohodě postel, gauč i kuchyňská linka - a taky je zde vstup na prostornou 7 m² zasklenou lodžii. V chodbě máte skříň, takže je tady i dost místa na úložné prostory. Bude se Vám líbit lokalita - jste ve velmi klidné části Prahy a navíc je zde příjemný výhled do zeleně. Pozemky oko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 59 m², Praha, ul. Jablonecká
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte pěkné bydlení na Praze 9? Máme pro vás byt 3+kk s lodžií o ploše 59 m² v žádané lokalitě Prosek. Byt v osobním vlastnictví se nachází v 6. patře panelového domu a prošel částečnou rekonstrukcí. Dispoziční řešení: předsíň, chodba, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj (případně pracovna), komora, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Lokalita Prosek je vyhled... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 300 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Březina u Moravské Třebové
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 3+1, o velikosti 67 m2, který se nachází v 1. poschodí v klidné lokalitě obce Březina, která leží blízko Moravské Třebové. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna, samostatné WC, kuchyň, pokoj se vstupem na balkon, ložnice, dětský pokoj. Součástí bytu jsou také dvě sklepní místnosti. K bytu náleží také zahrada o velikosti 327 m2, kterou v současné době obec pronajímá majiteli bytu a kdy majitel bytu zajišťuje o... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Novém Strašecí, ul. Viktora Olivy
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zbrusu nový moderní byt 1+kk (27,3 m²) v Novém Strašecí, poskytující pohodlné bydlení na okraji obce. Byt se nachází ve třetím podlaží cihlového domu s pěti nadzemními podlažími a je ideálním řešením pro jednotlivce či mladý pár hledající vlastní prostor. Díky poloze v novostavbě nabízí tento byt moderní bydlení ve vysokém standardu (nová designová kuchyň, myčka, trouba, digestoř) s důrazem na detail a kvalitu. Interiér bytu je navržen s ohledem na maximální využití prostoru a svě... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 5+1, 158 m², Hlučín
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu, který je o dispozici 5+1. Nachází se v centru města Hlučína. Byt je světlý a prosluněný. Veškerá občanská... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 49 m2, Praha 8
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují k pronájmu krásný, světlý byt 2+kk v rámci rezidenčního projektu novostavby bytového domu ul. V Holešovičkách, Praha 8. Dispozice bytu jsou vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, prostorná koupelna se sprchou a WC. Obývací pokoj je vybaven kvalitní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Podlahové vytápění v celém bytě, vinylové podlahy Gerflor, rekuperace vzduchu, zvukově izolační hliníková okna (trojskla) Vekra, dveře Vekra, sanita Siko – RAKO. Vytápě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Zem. usedlost 238 m2 - Moravičany -
Před 201 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej zemědělská usedlost, 238 m2 - Moravičany - Doubravice.Malou farmu, chovnou stanici, ateliér, či středisko školící, ale také dětské skupiny nebo „jen“ bydlení pro velké rodiny… to je jen malý výčet možností, které nabízí svým novým majitelům Venkovská usedlost po částečné rekonstrukci v Doubravicích na Mohelnicku. Hlavní obytná část uzavřeného venkovského statku se rozkládá ve dvou podlažích a nabízí téměř 300 m2 užitné plochy. V přízemí na 90 m2 se vstupní halou a technickým zázemím, včetně kotle na tuhá paliva se zásobníkem, je dále kuchyně, dvě ložnice, koupelna a samostatné WC. První patro, jeho hlavní obytná část o rozloze téměř 80 m2, je po celkové rekonstrukci, včetně schodiště. Jsou zde nové rozvody, omítky, kou... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 914 600
 Kč
Prodej hotelu, penzionu 6114 m², Domaslav
Před 201 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji penzion v turisticky velmi zajímavé lokalitě. Nemovitost má velký potenciál využití jako domov důchodců, penzion, ubytovna, rodinné bydlení s podnikáním. Ničemu se zde meze nekladou. Najdete zde 8 pokojů po 2-6 lůžkách, každý má své sociální zařízení. Dále je možné využití krytého bazénu, tenisového kurtu, stodoly, garáže a dalších p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 750 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor s výloh
Před 201 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor s výlohami a vstupem do ulice Stojanova v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti. Prostory o velikosti 77,49 m s možností využití k účelu zřízení obchodu, kanceláří, prodejny, nebo jako showroom atd. Prostory jsou klimatizované a zahrnují kancelář 64,02 m, zá... (více v detailu)
Zlínský kraj
31 771
 Kč
Pronájem obchod a služby, 101 m², Ostrava, ul. Poštovní
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor s přímým vstupem z ul. Poštovní, v centru města Ostravy. V prostoru byl navržen kosmetický salón viz. vizualizace. Tento záměr investor nerealizoval, návrhy a vizualizace jsou k dispozici od renomovanéh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
37 000
 Kč
pronájem skladu 15 m2 s rampou v př
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem vytápěného a suchého skladu 15 m s rampou v suterénu v zavedeném obchodním domě Bohemia v Ostravě-Porubě. Přístup 24 hod. denně, parkování v místě, měsíční platby nájemného. Sociální zázemí (WC, umývadlo) na patře. Jedná se o obchodní dům... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Sklad 395 m2, Radnice u Rokycan
Před 201 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem skladového prostoru o výměře 395 m2 v oploceném a využívaném areálu v Radnicích u Rokycan. Parkovat lz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 20 m², Česká Třebová, ul. Hýblova
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor v přízemí v centru města Česká Třebová. Vlastní vchod z ulice, velká výloha. K dispozici hlavní mís... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 200
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m², Ostrava, 28. října
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem pěkného přízemního prostoru s výlohou přímo na hlavní třídu. Celková výměra 40 m2, Jedná se o reprezentativní kancelář v domě jehož fasáda prošla zdařilou rekonstrukcí, na ul. 28. října, Ostrava - Mariánské Hory poblíž tram. zastávka Prostorná. Hlavní místnost pro klienty je prosvětlena opravdu velkou výlohou - super místo pro reklamu. Tři schůdky nás oddělují od vstupu do druhé části, tj. kuchyňka s místem pro ledničku, dále navazuje zadní místnost s výhledem do zahrady. Součástí pronájmu je... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 800
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Havl. Brodě, ul. Žižkova
Před 201 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte vhodné prostory pro Vaše současné podnikání, nebo máte nový podnikatelský plán a pro něj hledáte nové prostory? Pak právě pro Vás máme nabídku pronájmu kanceláře o výměře 30 m2, která se nachází v prvním patře komerčního objektu v centru města. Vchod do budovy je z frekventované ulice. Slunnou kancelář se čtyřmi okny lze ve dvou třetinách rozděl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 400
 Kč
Pronájem obchod a služby, 196 m², Benešov, ul. Žižkova
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru na lukrativní adrese v Benešově u Prahy, přímo vedle autobusového a vlakového nádraží. Prostor o ploše 196 m²... (více v detailu)
Středočeský kraj
52 000
 Kč
Pronájem garážového stání, 20 m², Karlovy Vary - Drahovice
Před 201 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu garážové stání o užitné ploše 20 m², umístěné v žádané klidné části obce Drahovice, v lokalitě s dobrou dostupností a ve velmi dobrém stavu. Tato nemovitost se nachází v úrovni ulice na 1. nadzemním podlaží v bloku s míchanou konstrukcí, což zajišťuje pevnost a stabilitu stavby. Toto garážové stání nabízí vzácnou příležitost pro ty, kteří hledají bezpečné a dostupné parkování v oblíbené části města. Díky své praktické poloze a kvalitnímu provede... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 35 m², Olomouc, ul. Dukelská
Před 201 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme ze zdravotních důvodů k převzetí zavedenou prodejnu s italskou bižuterií a módními doplňky. Prostory, celkové zařízení a zboží přenechám za odstupné včetně skladových zásob a vybudovaných odběratelských vztahů s dodavateli. Prodejna se nachází na frekventované hlav... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Pronájem obchodního objektu, Pardubice, ul. J.Palacha
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu dům v centru Pardubic o celkové ploše 600 m² na pozemku 2102 m². Objekt je využívaný jako sídlo firmy, skladovací prostory, i k pronájmu bytových jednotek. Dispozice: v přízemí kanceláře a toaleta, sklady. V 1. patře bytové jednotky 2x 3+1. Na pozemku je do... (více v detailu)
Pardubický kraj
60 000
 Kč
Prodej garáže 19 m² v Plzni, ul. Univerzitní
Před 201 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadovou garáž o užitné ploše 19 m² v Univerzitní ulici v Plzni. Garáž se nachází v v oploceném areálu na Borských Polích. Konstrukce garáže je smíšená a je v dobrém stavu, takže je připravena k okamžitému využití. Roční náklady správci na údržbu a investice jsou cca 1200 Kč. Ideální pro majitele aut... (více v detailu)
Plzeňský kraj
453 200
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 95 m², Třinec, nám. Svobody
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Představujeme vám příležitost pronajmout si kancelářský prostor za finančním úřadem v Třinci. Tento funkční kancelářský prostor o dvou kancelářích o užitné ploše 95 m2 je ideální volbou pro menší firmu hledající klidné pracovní prostředí. Kancelář je situována ve velmi dobrém stavu a je připravena k okamžitému využití. Vel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč