Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 3+kk, 71 m², Kolín, ul. Prokopa Velikého
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku 3kk, v osobním vlastnictví o podlahové ploše 71 m². Byt se nachází ve 3. patře zatepleného, revitalizovaného domu bez výtahu, se sklepem, zasklenou lodžií, šatnou a je částečně vybaven - pračka, myčka nádob... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Praze, ul. Na bělidle
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 2+1 o užitné ploše 65 m², nacházející se v žádané lokalitě Smíchov, v srdci Prahy. Byt prošel rekonstrukcí, je umístěn na prvním patře čtyřpatrového, cihlového domu. Byt se skládá ze dvou pokojů, prostorné kuchyně, koupelny a samostatného WC. Tato nemovitost se nachází v klidné části centra Prahy s kompletní občanskou vybaveností – obchody, restaurace, kavárny... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 53 m², Říčany, ul. Verdunská
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám luxusní Ateliér v Říčanech u Prahy v Rezidenci Oliva. Tento prostor je možné využít pro přechodné bydlení nebo jako kanceláře, služby nebo prodejní plochy. 10.10.2023 byla podána Žádost o změnu územního plánu pro změnu ateliérů na byty. A proto neváhejte tuto investiční příležitost využít. Budou, jako veškeré prostory domu, vyb... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 150 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Kabešova
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a moderní byt 2+kk o celkové užitné ploše 51 m², situovaný v klidné části Vysočan. Nemovitost se pyšní vynikajícím stavem a nabízí kompletně zařízené interiéry, což usnadňuje okamžité nastěhování bez dalších nutných investic. K bytu náleží i balkon, který poskytuje hezký výhled a prostor pro odpočinek, a parkovací stání přímo v domě, což je v ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², OV, Chomutov, ul. Sluneční
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt o dispozici 2+kk, situovaný v klidné části Chomutova. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží třípodlažního cihlového domu bez výtahu. Dům je zateplený, udržovaný a s klidnými a pohodovými sousedy. Byt se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem, samostatného WC, obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem a samostatného pokoje, ke kterému náleží balkon. Je zde také možnost dalších úprav podle představ a uvážení nového majitele. Ohřev vody zajišťuje průtokový plyno... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 519 790
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 36 m², Tábor, ul. Buzulucká
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej útulného a světlého bytu 2+kk v žádané lokalitě ve městě Tábor - Pražské sídliště. Tento příjemný byt se nachází ve 2. patře panelového domu ze 4. Díky jižní orientaci je byt plný denního světla, což přispívá k příjemné atmosféře prostoru o podlahové ploše 36 m². Byt prošel částečnou renovací - disponuje obloženým jádrem koupelny s toaletou, kuchyňská linka a je k dispozici i balkon, což zvyšuje komfort bydlení. Nabíz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 599 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Milevsku, ul. nám. E. Beneše
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 1+kk, o rozloze 30 m², situovaný v 1. nadzemním podlaží cihlového domu, přímo v centru města Milevska. Bytový dům bez výtahu. Tato nemovitost se nachází v lokalitě, která je ideální pro pohodový život s veškerou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti. Byt je k dispozici ve velmi dobrém a zcela vybaveném stavu. Tento prostor je ideální p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Benešově, ul. Pražská
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o užitné ploše 42 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě centra Benešova u Prahy. Nemovitost je situována ve 4. nadzemním podlaží panelového domu s 8-mi podlažími. Byt je ve stavu, který odpovídá původnímu vybavení, avšak jeho celkový stav hodnotíme jako dobrý. Tato nemovitost nabízí klidné bydlení v srdci města s veškerou občanskou vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 62 m², Kout na Šumavě
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představujeme vám unikátní byt 2+kk v Koutě na Šumavě! S plochou 62 m² nabízí ideální domov pro páry či jednotlivce. Nachází se ve 3. patře cihlového domu. Světlé prostory a optimální uspořádání poskytují pohodlné bydlení. Byt je částečně vybaven, má moderní kuchyňskou linku a koupelnu. Kout na Šumavě nabízí klidné prostředí a blízkost rekreačních aktivit – turistika, cyklistika, lyžování. Občanská vybavenost v obci... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 559 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Praha, ul. Šrobárova - Vinohrady
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme prodej útulného bytu 2+kk ve 3. patře s výtahem v nově zrekonstruovaném cihlovém domě na Vinohradech. Poloha bytu je vyhledávaná lokalita s veškerou dopravní dostupností a občanskou vybaveností, 3 min pěšky od stanice metra Želivského nebo 2 min pěšky od tramvaje, obchodní centrum Flora, školy, školky. Družstevní vlastnictví (anuita 0), převod do OV možný v roce 2027. Byt je dobře dispozičně řešený s výhledem do ze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 910 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 70 m², Lomnice n. P., ul. Komenského
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronajmeme nově zrekonstruovaný, slunný byt 2+kk, v klidné části Lomnice nad Popelkou. Byt je nově vybudován v cihlovém bytovém domě, ve 2. NP. Vstup prostornou předsíní, komora s plynovým, kondenzačním kotlem na teplo i ohřev vody. Velký pokoj s kuchyňskou linkou a el. sporákem. Další pokoj. Koupelna se s... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 103 m², Český Těšín, ul. Hlavní třída
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení v centru města? Máte rádi prostorné a vzdušné pokoje? Tato nabídka bytu v osobním vlastnictví vás jistě zaujme. Nabízím vám prodej nadměrného bytu s balkonem nacházejícím se ve třetím NP cihlového revitalizovaného domu. Byt je svou velikostí unikátní a nabízí dostatek prostoru i pro rodinu s dětmi. Byt disponuje dvěma velkými pokoji, kuchyní se spíží, koupeln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Jaroměřicích
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 3+kk o užitné ploše 62 m², nacházející se v klidné lokalitě obce Jaroměřice. Byt leží v cihlovém domě ve 2. podlaží. Celý dům prošel revitalizací v roce 2011, kdy se dělala nová střecha, okna a zateplená fasáda. K bytu náleží zahrádka se skleníkem, sklepní kóje, půda, dílna a zahrada o výměře 110 m², na které stojí z... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 300 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 164 m², Vysoké nad Jizerou
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 164,6 m2 s terasou a pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, koupelna, tři ložnice. V pa... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 449 999
 Kč
Pronájem bytu 1+kk ve Strakonicích, ul. Palackého náměstí
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem hezkého bytu 1+kk v centru Strakonic, na Palackého náměstí. Byt je částečně vybavený, je zde kuchyňská linka, digestoř, sporák, možno dodat ledničku a pračku se sušičkou. Bytová jednotka se nachází ve druhém patře udržovaného bytového domu o pěti jednotkách, který prošel v roce 2015 rekonstrukcí. Podlahy jsou řešeny dlažbou a plovoucí podlahou. Dobrá poloha v centru města s veškerou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej atypického bytu, 58 m², Jáchymov, ul. K Lanovce
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej atypického bytu 58m², Jáchymov. Nabízíme k prodeji unikátní prostor v lázeňském, horském městě Jáchymov, situovaný v 1. nadzemním podlaží z 5, v klidné části obce. Nemovitost, vedená jako nebytový prostor, prošla částečnou rekonstrukcí, která z ní vytvořila krásný apartmán s atypickým řešením. Dispozici tvoří samostatná ložnice, hezká koupelna s moderním vybavením, prostor připravený pro kuchyňskou linku a velký obývací pokoj, který může sloužit i jako společenská místnost.Objekt z cihly se n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 100 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 200 m², Vysoké nad Jizerou
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 200,1 m2 a pozemkem 100 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, dvě zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, zahrada. Druhé patro: chodba, WC, koupelna, tři ložnice. V patře j... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 479 999
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 54 m², Praha, ul. Vodňanská
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nádherný byt 2+kk v klidné a vyhledávané lokalitě Prahy. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, takže je vše připravené na pohodlné bydlení. Velkým bonusem je obrovská zahrada, kterou můžete využít k odpočinku nebo ke grilování s přáteli. K bytu také náleží vlastní parkovací místo - nemusíte se tedy obávat hledání místa k parkování. A pro úschovu věcí, které právě nepotřebujete, je k dispozici sklep. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodního centra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Plzni, ul. Koterovská
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prodej luxusního bytu 2+kk s lodžií v osobním vlastnictví o výměře 45 m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu z roku 2018 v Koterovské ulici na Výcho... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 090 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Nové Roli, ul. Nádražní
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 1+1 o celkové ploše 37,7 m², který je v osobním vlastnictví a nachází se v suterénu zatepleného panelového domu, který je pečlivě spravován a situován v příjemné a klidné lokalitě Nové Role. Bytová jednotka je v původním stavu, určená k rekonstrukci dle představ nového majitele. Možnost koupě jako investiční nemovitosti. K dispozici kuchyň o výměře 7,3 m² s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, obývací pokoj... (více v detailu)
Karlovarský kraj
700 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 62 m², Plzeň-Roudná
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej bytu o dispozici 2+kk a ploše 62 m² s terasou 14 m² v nové Rezidenci Roudná. Při vstupu chodba ze které je koupelna po levé straně a za ní komora, vpravo samostatné WC. Dále se vchází do obývacího pokoje s kuchyní odkud je i vstup na prostornou terasu, na k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 450 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 39 m², Praha 8, ul. Hnězdenská
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám exkluzivně k prodeji příjemný a světlý byt 1+kk o užitné ploše 39 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 8 - Troji. Byt je umístěn ve 3. NP domu s výtahem. Díky své poloze nabízí pohodlné bydlení s kompletní občanskou vybaveností v dosahu - poliklinika, školka, škola a nákupní centrum. Doprava do centra města je bez problému, stanice metra C Kobylisy pouhých 5 minut busem. V těsné blízkosti Vašeho bydlení se také nachází Zoologická a Botanická zahrada a vyhlášené Aquacentrum Šutk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 470 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 25 m², Písek, ul. Rokycanova
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o užitné ploše 25m² nacházející se v 1. patře dvoupodlažního cihlového domu bez výtahu. Byt prošel rekonstrukcí, je zde nová kuchyňská linka. V ložnici zůstávají k dispozici dvě postele. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 163 m², Vysoké nad Jizerou
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 163,8 m2 s terasou a pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, WC, koupelna, tři ložnice. V ... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 356 348
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Lounech, ul. Husova
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o užitné ploše 52m², který se nachází v dynamické a živé části města Louny. Jedná se o lokalitu s kompletní občanskou vybaveností v dosahu. Byt je situovaný v cihlovém domě na 1. nadzemním podlaží ze tří a disponuje také jedním podzemním, ze kterého se dostanete na uzavřený společný dvůr. Celkový stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč