Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 3+kk, 60 m², Písek, ul. Rokycanova
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+kk o užitné ploše 60m², nacházející se v 1. patře cihlového domu bez výtahu. V bytě byla provedena rekonstrukce, je zde nová kuchyňská linka. V pok... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej útulného bytu 2+kk v Úpici, ul. 3. května
Před 205 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný, nedávno renovovaný byt 2+kk, o užitné ploše 44 m². Tento byt se nachází na 1. nadzemním podlaží klidného třípodlažního domu ve městě Úpice a je ideální volbou pro jednotlivce či menší rodinu hledající klidné bydlení. K bydlení patří ještě kůlna, půda a kus společné zelené zahrady za domem k užívaní. Byt prošel nedávno kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala modernizaci interiéru, kuchyňské linky s novými spotřebiči a optimalizaci prost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 999 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 59 m2, Praha 7-Holešovice, ul. Dělnická
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní družstevní byt 2+1 o rozloze 59 m² v oblíbené lokalitě Praha 7 - Holešovice, situovaný ve 3. podlaží z 8 cihlového domu. Nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí, což se odráží na jejím skvělém technickém stavu. Pozornost zaslouží nová okna doplněná o venkovní žaluzie na dálkové ovládání, což zvyšuje komfort bydlení a zajišťuje absolutní klid. Lokalita Holešovice se může pyšnit skvělou občanskou vybaveností a vynikající dopravní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 200 000
 Kč
Prodej zrekonstruované bytu 1+1, 41 m², Úpice, ul. 3. května
Před 205 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nádherný, nedávno zrekonstruovaný byt 1+1 o užitné ploše 41 m², který se nachází na 1. nadzemním podlaží klidného třípodlažního domu ve městě Úpice. K bydlení patří ještě kůlna, půda a kus společné zelené zahrady za domem k užívaní. Byt je součástí budovy s architekturou smíšené konstrukce. Tento útulný domov je ideální pro jednotlivce či pár hledající pohodlí s příjemným bydlením v bezprostřední blízkosti přírody a z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 999 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v rodinném domě, 48 m², Potěhy
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 48 m2 v rodinném domě v obci Potěhy vzdálené 5 km od Čáslavi. Byt prošel rekonstrukcí, jsou zde nová okna, podlahy, koupelna a kuchyňská linka. V obývacím pokoji je část pro spaní, po dohodě s majiteli při dlouhodobém pronájmu možnost vyřešit tento prostor vestavěným patrem nebo oddělením prostoru od obývací části posuvnými dveřmi. Je možné uží... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 105 m², Mnichovo Hradiště - Hradec
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Chcete mít stálé bydlení nebo zázemí pro Vaše rekreační pobyty v srdci Českého ráje? Dovolujeme si Vám proto nabídnout být 3+1 o velikosti 105 m2, který se nachází v 2. NP kompletně zrekonstruovaného domu v malebné vesnici Hradec, části města Mnichovo Hradiště. Jedná se o klidné a tiché místo nacházející se nad údolím řeky Jizery. Nabízený byt prošel v roce 2023 nákladnou rekonstrukcí a splňuje ty nejvyšší požadavky na bydlení. Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchy... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Louny, ul. U Stadionu
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně vám nabízíme prodej útulného bytu o dispozici 2kk a o velikosti 40 m2 v osobním vlastnictví. Tato nemovitost se nachází v klidné a žádané lokalitě města Loun, jen kousek od centra města. Byt v 6. podlaží slušného panelového domu s výtahem prošel kompletní rekonstrukcí. Díky promyšlenému dispozičnímu řešení působí byt prostorněji. K by... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 571 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk ve Strakonicích, ul. Palackého náměstí
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem hezkého bytu 1+kk v centru Strakonic, na Palackého náměstí. Byt je částečně vybavený, je zde kuchyňská linka, digestoř, sporák, možno dodat ledničku a pračku se sušičkou. Bytová jednotka se nachází ve druhém patře udržovaného bytového domu o pěti jednotkách, který prošel v roce 2015 rekonstrukcí. Podlahy jsou řešeny dlažbou a plovoucí podlahou. Dobrá poloha v centru města s veškerou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Benešově, ul. Pražská
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o užitné ploše 42 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě centra Benešova u Prahy. Nemovitost je situována ve 4. nadzemním podlaží panelového domu s 8-mi podlažími. Byt je ve stavu, který odpovídá původnímu vybavení, avšak jeho celkový stav hodnotíme jako dobrý. Tato nemovitost nabízí klidné bydlení v srdci města s veškerou občanskou vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 65 m2, Praha 12 - Modřany, ul. Poljanovova
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt 3+kk s lodžií o velikosti 65m2. Byt se nachází ve 4. podlaží 12 podlažního panelového domu s výtahem v Praze 12 - Modřanech. Dům je po kompletní revitalizaci. Dispozice bytu je řešena chodbou se samostatnými vstupy do všech místností: obývací pokoj s kuchyní, ložnice s lodžií, pokoj, koupelna a wc zvlášť, okna jsou orientována na východ. K bytu náleží sklep. Z důvodu zachování soukromí majitelů byla pro zobrazení bytu použita umělá inteligence, která zp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 380 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Ostravě, ul. Myslbekova
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji velmi útulný byt nebo třeba ateliér v cihlové zástavbě na ulici Myslbekova v centru Ostravy, je o velikosti 1+1. Byt se nachází v 1. podlaží a k bytu procházíte krásnou širokou chodbou a posléze pavlačí, společnou jen pro dva byty. Okna bytu jsou otočená na východ a západ. Byt je velmi prostorný, je po rekonstrukci. Disponuje samostatnou kuchyní, šatnou,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 799 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 45 m², Písek, ul. Rokycanova
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o užitné ploše 45m² ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. Byt je po rekonstrukci, nachází se zde nová kuchyňská linka. V ložnici zůstávají k dispozici postele a skř... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Mostě, ul. Růžová
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte pronájem bytu v Mostě, kde máte vše v těsné blízkosti? Nabízíme bytovou jednotku o velikosti 1+1 v 6. patře panelového domu v ulici Růžová. Byt má užitnou plochu 36 m² a je po rekonstrukci, která proběhla nedávno. Bytová jednotka se skládá z předsíně, obývací místnosti, kuchyně a koupelny s WC. Výhod... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 300
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Bělé pod Bezdězem, ul. Tyršova
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nevyhledáváte bydlení ve velkých a rušných městech, ale zároveň chcete mít občanskou vybavenost a dopravní dostupnost na dosah? Potom pro Vás máme ke koupi slunný byt v osobním vlastnictví v Bělé pod Bezdězem. Byt se nachází v 3. nadzemním podlaží panelového bytového domu. Dispoziční řešení: vstupní chodba, obývací pokoj , kuchyň s jídelním koutem, ložnice, druhá ložnice se vstupem na lodžii , koupelna se sprchovým koutem a dvěma umyvadly, samostatné WC a komora. Byt je volný a ihned k nastěhování. V dom... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 980 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 47 m², Říčany, ul. Verdunská
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám luxusní Ateliér v Rezidenci Oliva v Říčanech u Prahy. Tento prostor je možné využít pro přechodné bydlení nebo jako kanceláře, služby nebo prodejní plochy. 10.10.2023 byla podána Žádost o změnu územního plánu pro změnu ateliérů na byty. Využijte tuto jedinečnou investiční příležitost a zavolejte si o prohlídku. Ateliér ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 450 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 47 m², Jáchymov, ul. 5. května
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem částečně zařízeného bytu 2+1, který se nachází v klidné části Jáchymova – ulice 5.května. Byt je po rekonstrukci a nachází se v 1.NP cihlového domu, který majitel průběžně rekonstruuje a vylepšuje. Okna bytu jsou plastová, byt je velice útulný a v dobrém stavu viz foto. Vytápění bytu a ohřev vody - kotel na tuhá paliva (možný el.kotel.) V koupelně je umístěna rohová vana, wc, e... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 1+1, 37m2,
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej družstevního bytu o dispozici 1+1, který se nachází v 2.NP panelového domu v klidné části města Ústí nad Labem, sídliště Skalka,... (více v detailu)
Ústecký kraj
995 000
 Kč
Prodej slunné garsonky na Rovné u S
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej slunné garsonky v Rovné u Sokolova o 19m která se nachází v 3 patře sedmipodlažního panelového domu. Dům je zateplený a nově omítnutý. Garsonka nabízí použitelnou kuchyňskou linku, plechový radiátor s regulací a plastové okno. Koupelna a WC je v původním stavu. Podlahy jsou betonové s používaným linoleem. V obývacím pokoji je položený zátěžový koberec a je částe... (více v detailu)
Karlovarský kraj
440 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 48 m², 2 balkony, Ostrava, ul. Zdeňka Bára
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný družstevní byt dispozice 2+kk s užitnou plochou 48m² se dvěma balkony, sklepní kójí a komorou situovanou na chodbě přímo před vstupem do bytu. Byt se nachází v žádané lokalitě Dubina u Ostravy a je umístěn v 5.podlaží z celkových 17. Byt kombinuje pohodlí a praktičnost.Balkony dodávají bytu vzdušnost a světlo, a zároveň nabízí místo k relaxaci. Komora a kóje nabízí dostatek skladovacích prostor. Byt s moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, vkusně řešenou koupelnou, v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 590 000
 Kč
Pronájem bytu 5+1, 158 m², Hlučín
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu, který je o dispozici 5+1. Nachází se v centru města Hlučína. Byt je světlý a prosluněný. Veškerá občanská... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Mnichově Hradišti
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Chcete mít stálé bydlení nebo zázemí pro Vaše rekreační pobyty v srdci Českého ráje? Dovolujeme si Vám proto nabídnout být 3+1 o velikosti 105 m2, který se nachází v 2. NP kompletně zrekonstruovaného domu v malebné vesnici Hradec, části města Mnichovo Hradiště. Jedná se o klidné a tiché místo nacházející se nad údolím řeky Jizery. Nabízený byt prošel v roce 2023 nákladnou rekonstrukcí a splňuje ty nejvyšší požadavky na bydlení. Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchy... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk 23 m2 v Praze 8, ul. Kyselova
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej zrekonstruovaného bytu 1+kk o velikosti 23 m2, v osobním vlastnictví, který je situován do 4.NP panelové budovy v Praze – Kobylisích na ul. Kyselova v blízkosti stanice metra linky „C“ Ládví. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 52 m2, Praha 4
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují k pronájmu krásný, světlý byt 2+1 v 1.NP cihlového bytového domu v klidné lokalitě Prahy 4. Dispozice bytu jsou vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, prostorná koupelna se sprchou a WC. Kuchyně je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči, byt dále základním nábytkem. Dostatek úložných prostor zajišťují vestavěné skříně. Vytápění řešeno dálkovým zdrojem, ohřev vody lokální karmou. Příslušenstvím bytu je samostatná zděná sklepní k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 58 m², Vratimov, ul. Na Příčnici
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte moderní a klidné bydlení v dojezdové vzdálenosti do 15 minut do Ostravy a Frýdku - Místku, máme pro vás k podnájmu moderně zrekonstruovaný byt 3+kk s balkonem ve Vratimově na ulici Na Příčnici. Byt se nachází ve 4./4 NP v revitalizovaném domě bez výtahu. Kuchyň je vybavená m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 43 m², Mladá Boleslav, ul. U stadionu
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme podnájem bytu 1+1 v Mladé Boleslavi, umístěného v žádané lokalitě v ulici U stadionu, Byt se nachází v panelové zástavbě na 7. podlaží z celkem 8, což zajišťuje dostatek světla a příjemnější atmosféru bývání s výhledem na okolí. Nový nájemník má vynikající příležitost přizpůsobit si bydlení podle vlastních představ. Byt je ideální pro jednotlivc... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč