Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+kk, 67 m², Děčín, ul. Oblouková
Před 205 dny - ANNONCE
Hledáte útulný a prostorný byt, který kombinuje klidné bydlení s vynikající dostupností do centra města? Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk o nadstandardní velikosti 67 m², který se nachází v ulici Oblouková, jen 7 minut pěší chůze od náměstí. Pošta, obchody i veřejná doprava jsou na dosah ruky, vzdálenost jen 2 minuty chůze od domova. Byt se pyšní nedávnou rekonstrukcí, díky níž poskytuje pohodlí a moderní bydlení ve 2. nadzemním podlaží klidného domu. To vše je zárukou, že zde najdete klid... (více v detailu)
11 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 ve Žďáru nad Sázavou; ul. Neumannova
Před 205 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 50 m², který se nachází na 1. podlaží čtyřpodlažního cihlového domu, situovaného v klidné části obce Žďár nad Sázavou 4, v katastrálním území Město Žďár. Tento byt Vám nabízí ideální možnost bydlení na sympatickém sídlišti, které je zároveň blízko veškeré důležité infrastruktury. Víceúčelový prostor zahrnuje vstupní chodbu, která Vás zavede do dvou samostatných místností sloužících k libovolnému využití – ať už jako p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 790 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 46 m², Plzeň, ul. Vrbovecká
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu příjemný a slunný byt o dispozici 1+kk a o velikosti 44m², který se nachází v žádané lokalitě Severní Předměstí v Plzni. Byt je kompletně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování. K bytu náleží lodžie o velikosti 6,5m² a parkovací stání v garáži. V domě se nachází výtah a kolárna a za dome je krásný dvůr ideální pro odpočinek a relaxaci. Byt se nachází na 3. patře z celkem 4 nadzemních podlaží. Díky svému umístění zaručuje byt klidné a nerušené bydlen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Poličce, ul. M. Bureše
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+1 o užitné ploše 35m², nacházející se ve čtvrtém podlaží panelového bytového domu v klidné a vyhledávané části obce Polička - Horní Předměstí. Byt se skládá z prostorné kuchyně s jídelním koutem, prakticky řešené chodby, komfortní koupelny s WC a světlého obytného pokoje s originálním dřevěným spacím podiem. Nemovitost disponuje plastovými okny a nachází se v zatepleném domě. Z bytu je velm... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 996 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ústí nad Labem, ul. Tomáše ze Štítného
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dovolte mi představit vám byt o velikosti 2+1 s balkonem, který se nachází ve velmi oblíbené lokalitě, na Střekovském nábřeží. Celý dům prochází aktuálně revitalizací, po jejím dokončení bude energetická náročnost domu v třídě C. Byt se nachází ve třetím patře a nabízí krásný výhled na okolí. Hned před domem můžete naskočit na kolo či brusle a vydat se na výlet po cyklostezce. Samotný byt se může pyšnit krásnými původními parketami, které už se jen tak nevidí. Chodba je velmi prostorn... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 100 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 25 m2, Ostrava centrum, U Parku
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji garsonku v osobním vlastnictví v těsné blízkosti Komenského sadů. Byt se zděnou koupelnou je z části rekonstruován a nachází se ve sníženém přízemí panelového domu s výhledem na travnatou plochu. V současné době byt užívá platící nájemník, pokud byste si jej chtěli pořídit jako in... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 250 000
 Kč
Prodej bytu 5+1 a větší v Teplicích, ul. Českobratrská
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji podíl na nemovitosti, jejíž součástí je byt 5+1 v lázeňském centru města Teplic, v ul. Českobratrská. Bytová jednotka, umístěná v posledním patře domu, má 115m2 podlahové plochy a nabízí tak spousty místa pro vaši práci, nebo rodinu. Díky poloze v centru města, máte vše v doch... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 200 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 43 m², Mladá Boleslav, ul. U stadionu
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme podnájem bytu 1+1 v Mladé Boleslavi, umístěného v žádané lokalitě v ulici U stadionu, Byt se nachází v panelové zástavbě na 7. podlaží z celkem 8, což zajišťuje dostatek světla a příjemnější atmosféru bývání s výhledem na okolí. Nový nájemník má vynikající příležitost přizpůsobit si bydlení podle vlastních představ. Byt je ideální pro jednotlivc... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 85 m², Jablonec nad Nisou, ul. Turnovská
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem slunného bytu v centru Jablonce nad Nisou. Byt je v 2.NP, skládá se z kuchyně, tří pokojů, prostorné předsíně, koupelny s vanou, samostatného WC, k... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 900
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 58 m², Vratimov, ul. Na Příčnici
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte moderní a klidné bydlení v dojezdové vzdálenosti do 15 minut do Ostravy a Frýdku - Místku, máme pro vás k podnájmu moderně zrekonstruovaný byt 3+kk s balkonem ve Vratimově na ulici Na Příčnici. Byt se nachází ve 4./4 NP v revitalizovaném domě bez výtahu. Kuchyň je vybavená m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 45 m², Písek, ul. Rokycanova
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o užitné ploše 45m² ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. Byt je po rekonstrukci, nachází se zde nová kuchyňská linka. V ložnici zůstávají k dispozici postele a skř... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 108 m², Boží Dar
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme vám byt 3+kk na Božím Daru, který představuje nejen místo pro bydlení, ale také únik do světa luxusu, pohodlí a nekonečných možností. Rozkládající se na 108 m² v druhém patře nově postaveného domu, tento apartmán je symbolem moderního života v harmonii s přírodou. Jeho umístění je strategické – blízko centra a v těsné blízkosti lyžařských areálů, což z něj dělá ideální domov pro milovníky aktivního životního stylu i pro ty, kteří touží po klidu a odpočinku. Vybavení bytu hovoří samo za... (více v detailu)
Karlovarský kraj
16 490 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 se zahradou, Česká Lípa, ul. Chelčického
Před 205 dny - ANNONCE
Nabízíme prodej prostorného bytu 74 m² v klidném bytovém domě s dispozicí 4+1. Byt má 4 samostatné pokoje, ve zděném jádře je koupelna s vanou a toaletou. K bytu náleží vlastní oplocená zahrada a velký sklep. Byt se nachází v okrajové lokalitě České Lípy s kompletní vybaveností blízko domu a v okolí, se dvěma parkovacími místy a blízkostí přírody. Dům je klidný, čistý s udržovaným okolím, zasazen do velice příjemné lokality. Tento byt nabízí dokonalou kombinaci pohodlí a klidu, radost z blízkost... (více v detailu)
3 550 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Karviné, ul. Na Kopci
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 se zasklenou prostornou lodžií, který se nachází ve 4. patře panelového domu po revitalizaci. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě města Karviná a to na ulici Na Kopci. Byt před několika lety prošel částečnou rekonstrukci (nové omítky, plovoucí podlahy, vestavěné skříně na cho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 90 m², Strakonice, ul. Palackého náměstí
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem bytu 2+1 o užitné ploše 90 m² v ulici Palackého náměstí ve Strakonicích. Byt se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem, samostatného WC, šatny, ložnice, pokoje a obývacího pokoje s kuchyní. Objekt se nachází v rohu náměstí a je součástí ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Krupce, ul. Šeříková
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pohodlný a prakticky řešený byt 1+1 s užitnou plochou 36 m², který se nachází na žádaném sídlišti v části obce Krupka. Byt je umístěn v panelovém domě na třetím podlaží. Skládá ze vstupní předsíně, která poskytuje dostatek místa pro úložné prostory. Dále disponuje světlou a vzdušnou obývací místností ve které se nachází i kuchyně, která je vybavena základními spotřebiči a nabízí pohodlné místo pro přípravu vašich oblíbených jídel. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 180 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Klíčanech s parkovacím stáním
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk o ploše 56 m² v žádané lokalitě Klíčany. Jedná se o novostavbu z roku 2024, která se pyšní použitím vysoce kvalitních materiálů a precizním zpracováním. Nachází se v 1. patře bytového domu pouze se šesti bytovými jednotkami Kvalitní interiérové dveře a zárubně značky Sapeli, exkluzivní italská keramická dlažba v koupelně , podlahové vytápění v celém bytě pro maximální komfort, klimatizace pro příjemné klima po celý rok, kuc... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 800 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 38 m², Písek, ul. Pražská
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 1+kk, o užitné ploše 38m², nacházející se ve vyhledávané lokalitě v centru města Písek. Byt je umístěn v 5. podlaží nově zrekonstruovaného cihlového domu. Obytná místnost, kuchyňský kout a koupelna jsou navrženy tak, aby maximálně vyhovovaly potřebám moderního života, a zároveň byly komfortní a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², Litomyšl, ul. Sokolovská
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o rozloze 36 m² ve městě Litomyšl. Byt je součástí přízemní přístavby za rodinným domem, obklopený dobře udržovanou okrasnou zahradou. Dispozice zahrnuje předsíň, koupelnu se sprchovým koutem a WC, komoru, prostornou obytnou místnost a... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 49 m², Praha, ul. Doudova
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní byt 2+kk o užitné ploše 49 m², umístěný v žádané lokalitě Podolí, přímo v centru. Tento byt se nachází ve 1. nadzemním podlaží cihlového domu, který je ve velmi dobrém stavu. Dispozice - vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, ze které je vstup do koupelny s dvěma umyvadly, vanou, a toaletou, dále vstup na druhou toaleta s umyvadlem a pak do prostorného obývacího pokoje s velkou kuchyní a z té je vstup do ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 489 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Praha, ul. U Nikolajky
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem světlého bytu v klidné lokalitě o dispozici 2+1 situovaném v podzemním podlaží s okny do klidného dvora. Interiér nabízí vstup do prostorné předsíně s úložnými prostory a neprůchozí pokoje bez vybavení. Toaleta a koupelna s vanou jsou odděleny. Možnost připojení na internet i domovní anténu. Lze využít zahrady v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 43 m², Karlovy Vary, ul. Kpt. Jaroše
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou příležitost – útulný, perfektně zařízený byt 1+1 v srdci městské části Doubí, Karlovy Vary. Tento klenot v přízemí cihlového domu je navržen s myšlenkou na maximální pohodlí a praktičnost, poskytující Vám nejen místo pro život, ale také útočiště, kde se můžete skryt před ruchem města. Představte si, jak se probouzíte v prostorné a světlé ložnici, která je oázou klidu. Vaše první kroky vedou do plně vybavené kuchyně, kde si připravíte čerstvou kávu a snídani... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 25 m², Dolní Rychnov, ul. Hřbitovní
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Vhodné jako investiční příležitost. Nabízíme k prodeji byt nabytý v dražbě, nyní převeden do osobního vlastnictví, bez závazků. Byt je o výměře 25 m2, jedná se o garsonku, v 1 NP, d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
299 999
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Krupce, ul. Dukelských hrdinů
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení s výhledem do okolí a zároveň chcete mít vše potřebné v pěší vzdálenosti? Máme pro Vás tuto skvělou nabídku v družstevním vlastnictví. Byt o dispozici 3+1 s lodžií o ploše 74 m2 v ulici Dukelských hrdinů. Byt je vhodný jak pro rodinu s dětmi tak i jako letní byt či investice, která se Vám určitě vyplatí. Předpokládaná rekonstrukce bytu umožňuje uspořádání a vybavení bytu dle vlastních představ. Bytové jádro je původní,... (více v detailu)
Ústecký kraj
670 000
 Kč
Prodej bytu, 4+1, 120 m2, Hořejší nábřeží, Praha 5 - Smíchov
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 4+1 s ideální dispozicí o celkové užitné ploše 120 m², situovaný v žádané lokalitě Praha 5 - Smíchov, Hořejší nábřeží v cihlovém domě ve 4. podlaží s unikátním výhledem na řeku. Byt je v centru obce, což zaručuje výbornou dostupnost veškeré občanské vybavenosti - obchody, restaurace, školy i do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 650 000
 Kč