Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+1, 81,5m² v centru Českých Budějovic
Před 245 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi prostorný byt 3+1 o užitné ploše 81,5m² určený k celkové rekonstrukci. Byt se nachází ve 2. patře udržovaného domu bez výtahu. Je zde zavedený plyn, v kuchyni bývala kamna na tuhá paliva. Okna jsou již vyměněna za plastová. Rekonstrukce nabízí mnoho variant dispozičního řešení. Aktuálně se po vstupu do bytu nachází velká předsíň, ze které je vstup na WC, do kuchyně a koupelny. Z koupel... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 431 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 66 m2, OV, Praha 8 - Karlín
Před 245 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji byt 3+kk, který se nachází v 4. patře cihlového domu bez výtahu, v blízkosti stanice metra B Křižíkova. Jedná se o tři neprůchozí pokoje, předsíň, koupelnu s vanou a umyvadlem a samostatnou toaletu. Topení plynovým kotlem, ohřev vody kombinovaným kotlem. K bytu náleží balkon na chodbě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 990 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 117 m², Dobřichovice, Praha západ
Před 245 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt v nízkopodlažní výstavbě bytového domu, která začne v první polovině roku 2024. V nabídce je byt 4 +kk o celkové ploše 117 m² s balkonem. K bytu bude náležet sklep a venkovní parkovací stání, které bude v osobním vlastnictví. Byt bude ve 2 NP, orientační plánek je přiložen u fotografií. V domě bude výtah. Výstavbu bude provádět již ověřený developera při výstavbě budou použity moderní materiály. Veškeré informace k výstavbě poskytneme při os... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 090 000
 Kč
K prodeji, byt 2+1 se šatnou a skle
Před 245 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zrekonstruovaného bytu 2+1 se šatnou a sklepem v ul. Emy Destinové ve městě České Budějovice, u vysokoškolských kolejí. Bytová jednotka se nachází v 1. patře panelového zatepleného domu s výtahem. Byt prošel rekonstrukcí: nové podlahy, zděné jádro se sprchovým koutem. Kuchyňská linka s nízkoenergetickými vestavěnými spotřebiči. Podrobné rozkreslení dispozice bytu naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Bytový dům s výtahem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 890 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 8888 m², Slavkov u Brna
Před 246 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej stavebního pozemku pro komerční účely v katastru obce Slavkov u Brna. Celková výměra pozemku je 8888 m2. Uliční šíře pozemku je přibližně třicet metrů. Pozemek je na rovině, a je na něj přístup z obecního pozemku. Inženýrské sítě jsou vzdáleny přibližně sto p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 905 280
 Kč
Prodej komerčního objektu, 1616 m², Mohelnice
Před 246 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
ÚPRAVA CENY! Nabízíme Vám k prodeji komerční objekt v centru města Mohelnice. Objekt se skládá z kancelářských a skladovacích prostor, vybudovaných v letech 2001 - 2009. Velkou výhodou pro nového majitele je rekonstrukce, kterou areál v roce 2021 prošel. Byla vyměněna veškerá střešní krytina, nový asfaltový povrch, nový vchod z ulice Okružní a vjezd pro kamiony na dálkové ovládání. V areálu je zabudován kompletní kamerový systém, který je připojen na pult ochrany. Celková rozloha ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 999 999
 Kč
Prodej bytu 3+kk, Praha 3- Žižkov.Nabízíme Vám k
Před 246 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk, Praha 3- Žižkov.Nabízíme Vám k prodeji teplý a tichý byt v osobním vlastnictví 3+kk o podlahové ploše 64 m2 + terasa 5m2. Byt se nachází ve 2 patře cihlového domu bez výtahu v atraktivni lokalitě Praha 3 - Žižkov. Dispozice bytu je tvořena vstupní chodbou, obývacím pokojem s kuchyňskou linkou, dvěma ložnici, koupelnou s vanou a toaletou. Obývací pokoj je orientovaný na jih. Z terasy je krásný výhled na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 250 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 117 m², Dobřichovice, ul. Pražská
Před 246 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt v nízkopodlažní výstavbě bytového domu, která začne v první polovině roku 2024. V nabídce je byt 4 +kk o celkové ploše 117 m² s balkonem. K bytu bude náležet sklep a venkovní parkovací stání, které bude k užívání ke konkrétnímu bytu. Byt bude ve 2 NP, orientační plánek je přiložen u fotografií. V domě bude výtah. Výstavbu bude provádět již ověřený developera při výstavbě budou použity moderní materiály. Veškeré informace k výstavbě poskytneme př... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 371 800
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 82 m², Dobřichovice, Praha - západ
Před 246 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt v nízkopodlažní výstavbě bytového domu, která začne v první polovině roku 2024. V nabídce je byt 3+kk o celkové ploše 82 m² s lodžií. K bytu bude náležet sklep a venkovní parkovací stání, které bude v užívání ke konkrétnímu bytu.. Byt bude ve 2 NP, orientační plánek je přiložen u fotografií. Výstavbu bude provádět již ověřený developera při výstavbě budou použity moderní materiály. Veškeré informace k výstavbě poskytneme při osobním s... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 495 800
 Kč
Nabizime k prodeji garážové stání, Praha 4 - Podolí
Před 247 dny - ANNONCE
Nabízím na prodej garážové stání na auto, ul. Dvorecká Praha 4 - Podolí. Garážové stání se nachází v úrovni vjezdu z ulice do obytného domu v lukrativní a žádané lokalitě n... (více v detailu)
990 000
 Kč
Pronájem salonu, 190 m², Zeleneč, ul. Jitrocelová
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám dlouhodobý pronájem celého salonu či jednotlivých místností v Zelenči. Ideální pro služby např. tetování, kadeřnické služby, manikúra, pedikúra, kosmetika a masáže. Studio je vybaveno recepcí, plně vybavenou kuchyní s barovým pultem a s přístupem na terasu. Přízemí disponuje dvěma toaletami a koupelnou s... (více v detailu)
Středočeský kraj
47 000
 Kč
Pronájem kanceláří, 18 m², Hodonín, ul. Velkomoravská
Před 247 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem kancelářských prostor na ulici Velkomoravská v Hodoníně. Kanceláře se nacházejí v 1. NP, 2.NP a 3.NP. Některé kanceláře jsou vybaveny klimatizací za příplatek. Základní plocha kanceláří je 18 m². Některé kanceláře je možné propojit a získat tak větší prostor. Po dohodě lze vybavit kancelářským nábytkem. Možnost připojení k internetu. Sociální zázemí je v každém NP. K dispozici je školící místnost s dataprojektorem. K pronájmu je rovněž menší prostor s umy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Pronájem kanceláře, Karlovy Vary, 2
Před 247 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prostor kanceláře v areálu Dvorana. POZOR NYNÍ AKČNÍ SLEVA 50% tkzv. START UP NA PŮL ROKU PRONÁJMU. Jedná se o prostor v 1. patře, kancelář vhodná jako pracoviště pro 1-4 osoby. Objekt vybaven výtahem. WC a kuchyňka na patře. Výhodou je přímé sousedství s konferenčními a školícími sály. Vytápění zaj... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 350
 Kč
Pronájem nebytových prostor zřízené
Před 247 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem nebytový prostor o 34m v OV zařízený jako BAR který leží na rušné třídě karlovarské čtvrti Dvory. Nabízená nemovitost k tomuto užívání splňuje veškeré normy. Prostor je vybavený barovým pultem a posezením. Dále vzduchotechnikou (odsáváním), klimatizací, přímotopnými el. radiátory, kamerový... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 247 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM PRONÁJEM BYTU
Před 247 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Manželský pár 62 let hledá pronájem bytu v Praze - 2+kk nebo 1+1, částečně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 247 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk s balkonem 48 m2, Milovice.
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk s balkonem 48 m2, Milovice. Nabízíme vám k pronájmu částečně vybavený byt o velikosti 2+kk s balkonem. Užitná plocha bytu je 48 m². Byt se nachází ve 3. patře novostavby cihlového domu bez výtahu. Po vstupu do bytu se ocitneme v zádveří, odkud je vstup do obývacího pokoje s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou se spotřebiči (kombinovaný sporák, odsavač par, mikrovlnná trouba, myčka, lednice, sada nádobí i příborů). Dále do ložnice, která má samostatný vchod a je vybavena postelí s matracemi. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem i toaletou, také prostorná komora s pračkou a dostatkem prostoru na uskladnění vašich věcí. Na podlahách v pokoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 75 m2 - Sopřeč.Byt po částečné
Před 247 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 75 m2 - Sopřeč.Byt po částečné rekonstrukci o dispozici 3+kk a ploše 75 m2, v obci Sopřeč, nedalo měst Chlumec n. Cidlinou, Přelouč nebo Pardubice. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží zděného domu bez výtahu a je v osobním vlastnictví. Součástí prodeje je spoluvlastnický podíl na zahradě s bazénem, hřištěm pro děti a pergolou. K bytu dále náleží zděný sklep o velikosti 3 m2. V bytovém domě se plánuje zateplení... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 450 000
 Kč
Koupím byt
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Koupím byt 1+1, 2kk, 2+1 s lodžií. Cena dohodou, lokalita Příbramsko, Berounsko.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 v Turnově, ul. Studentská
Před 247 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt v klidné lokalitě města Turnov. Dispozičně řešeno, vstupní chodba, koupelna s umyvadlem a vanou, samostatná toaleta, kuchyně se vstupem do obývacího pokoje s balkónem, dě... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Prosečská
Před 247 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt s dispozicí 5+kk, o podlahové ploše 108 m2, v prvním nadzemním podlaží zděného dvoupatrového domu. Tři pokoje, kuchyň a koupelna s toaletou, jsou po rekonstrukci, další dvě místnosti jsou připravené k propojení s bytem, nebo můžou sloužit jako úložné prostory. Možno zde vytvořit vytvořit samostatný byt. Celé patro je... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Turnově, ul. Studentská
Před 247 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt v klidné lokalitě města Turnov. Dispozičně řešeno, vstupní chodba, koupelna s umyvadlem a vanou, samostatná toaleta, kuchyně se vstupem do obývacího pokoje s balkónem, dětský poko... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Prosečská
Před 247 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi prostorný byt, s dispozicí 4+kk, o podlahové ploše 105 m2, v Proseči nad Nisou, v nemovitosti se dvěma nadzemními podlaží. Velkorysý byt se nachází v prvním patře. Příjemným prvkem je podlahové topení. Do každé místnosti je samostatný vstup z prostorné předsíně. V koupelně je rohová vana, umyvadlo a t... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 490 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 3+1/L, 68 m², Praha 10 - Záběhlice
Před 247 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej družstevního bytu 3+1 s balkonem, 68 m², v lokalitě Praha 10 - Záběhlice. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají možnost upravit si své nové bydlení přesně podle svých představ. Byt je před rekonstrukcí a čeká na Vaše nápady a dokončení. Výhodou je možnost přizpůsobit si dispozice, materiály a design interiéru. Byt se nachází v klidné části s výbornou dos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 900 000
 Kč