Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej, byt 3+1, 74 m2, Pyšely, ul. Pod Zahrady
Před 244 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej prostorného bytu 3+1 s garáží v klidné části obce Pyšely, ul. Pod Zahrady. Byt v osobním vlastnictví má obytnou podlahovou plochu 74 m², k tomu velký sklep 9 m² a komora 1 m². Součástí prodeje je samostatná zděná garáž s betonovou podlahou a podíl na zahradě okolo domu, kterou je možné ta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Dolní Hořice
Před 244 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk o CP 42m2 v 1. patře zděného bytového domu v centru obce Prasetín. V bytě řešena moderní rekonstrukce, plastová okna, interiérové dveře včetně obložkové zárubně, stoupačky v plastu, na podlahách PVC a keramická dlažba. K bytu náleží podíl na společné zahradě o celkové ploše 1012m2 včetně poseze... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 550 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Vrchlabí, ul. Stavidlový vrch
Před 244 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
V těsném sousedství sedačkové lanovky ski areálu Kněžický vrch ve Vrchlabí nabízíme k prodeji parkovací stání a apartmán 2+kk s balkonem ve čtvrtém nadzemním podlaží apartmánového domu. Z domu se vychází přímo k pokladně ski areálu. Vymezené parkovací stání o velikosti 15 m2 je zahrnuto v ceně. Byt je plně zařízený nadstandartním vybavením na míru - vestavěné skříně, postel, kuchyňská linka. K dispozici je obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na prostorný balkon, ložnice, koupeln... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 999 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 58 m², Nové Město nad Metují
Před 244 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Novinka v inzerci! Nabízíme Vám pronájem bytu v klidné a vyhledávané části Nového Města nad Metují, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového bytového domu. Dispozice 3+kk nabízí dostatek prostoru jak pro páry, tak i pro menší rodiny, které hledají pohodlné a příjemné bydlení. Obývací pokoj propojený s moderní kuchyní Vám zpříjemní spo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 60 m², Dolní Hořice
Před 244 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk o CP 60 m2 v 1. patře zděného bytového domu v centru obce Prasetín. V bytě řešena moderní rekonstrukce, plastová okna, interiérové dveře včetně obložkové zárubně, stoupačky v plastu, na podlahách PVC a keramická dlažba. K bytu náleží podíl na společné zahradě o celkové ploše 1012m2 včetně posez... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 295 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 60 m², Dolní Hořice
Před 244 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk o CP 60 m2 v 2. patře zděného bytového domu v centru obce Prasetín. V bytě řešena moderní rekonstrukce, plastová okna, interiérové dveře včetně obložkové zárubně, stoupačky v plastu, na podlahách PVC a keramická dlažba. K bytu náleží podíl na společné zahradě o celkové ploše 1012m2 včetně pose... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 995 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 48 m², Louny, ul. Tylova
Před 244 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
K dlouhodobému pronájmu se právě nabízí byt 2+1 s lodžií v ulici Tylova v Lounech. Byt se nachází v 2. patře cihlového bytového domu bez výtahu. Vybaven je pouze kuchyňskou l... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Teplicích, ul. Maršovská
Před 244 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máme pro vás skvělou nabídku bytu 1+kk v Teplicích, který se nachází ve vyhledávané lokalitě, v ulici Maršovská. Tento byt o velikosti 32 m2 se nachází v 6. nadzemním podlaží a představuje ideální příležitost pro ty, kteří si chtějí vytvořit svůj vlastní útulný domov podle svých představ. Byt je momentálně připraven pro kompletní rekonstrukci, což vám poskytuje jedinečnou možnost proměnit ho dl... (více v detailu)
Ústecký kraj
760 000
 Kč
prodej bytové jednotky 1+1 před rek
Před 244 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi bytové jednotky 1+1, o velikosti 30 m, v Prokopově ulici v centru Rakovníka. Jedná se bytovou jednotky v původním stavu ve zvýšeném přízemí cihlového domu. Pokoj s výhledem do ulice o výměře 14 m, kuchyně s výhledem do dvora o výměře 10 m, hala a koupelna s oddělenou toaletou. V bytě jsou místa postižená vlhkostí. SVJ aktuálně zahájilo stavební práce na odstranění vlhkosti ve sklepě pod bytem. Výše stropů u... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 499 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Mladé Boleslavi, ul. U stadionu
Před 244 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme podnájem bytu 1+1 v Mladé Boleslavi, umístěného v žádané lokalitě v ulici U stadionu, Byt se nachází v panelové zástavbě na 7. podlaží z celkem 8, což zajišťuje dostatek světla a příjemnější atmosféru bývání s výhledem na okolí. Nový nájemník má vynikající příležitost přizpůsobit si bydlení podle vlastních představ. Byt je ideální pro jednotlivc... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2kk, 53m2, Krásova, Pra
Před 244 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
prodej bytu 2kk, který se nachází ve zvýšeném přízemí historického činžovního domu v klidné části pomezí pražského Žižkova a Vinohrad. Dům, ve kterém je byt umístěný prošel v roce 2018 totální kompletní rekonstrukcí a všechny byty v něm jsou nově vystavěné, včetně veškerých příček, sítí, stoupaček, oken, podlah, stropů a podobně. Byt má vstupní chodbu, která vede celým bytem a ze které se vchází do obývacího pokoje s kuchyňskou linkou a balkónem, který je situovaný do klidného vnitrobloku, který je majitelům bytů plně k dispozici. Dále se zde n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 200 000
 Kč
Hledám v Praze garsonku - malý byt
Před 244 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den. Jsem pracující muž stř. věku, nekuřák, abstinent a hledám k dlouh. pronájmu menší byt v Praze. Děkuji.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Garáž. st. se sklepem River Diamond - Rohanské nábřeží, Praha 8
Před 245 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem garážového stání se sklepem v -2 podlaží na adrese Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín, rezidenční budova. Blíz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 200 m², Praha
Před 245 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor o výměře 200 m2 vhodný k provozu restaurace, kavárny nebo čajovny. Nachází se v 1. nadzem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Obch. prostor 155m2
Před 245 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Boskovice, pronájem obchodních prostor, 155 m2, sociální zařízení - komerce.Hledáte ideální prostor pro váš podnikatelský záměr v srdci Moravy? Představujeme Vám exkluzivní nabídku pronájmu obchodních prostor v historickém a živém centru Boskovic, na prestižním Masarykově náměstí. Tyto prostory o ploše 102,20 m2, s celkovou zastavěnou plochou 200 m2, nabízejí flexibilní využití pro různé obchodní aktivity. Ať už sníte o rozkvětu vlastního obchodu s potravinami, otevření stylové kavárny nebo zavedení inovativní služby, toto místo Vás posune k úspěchu. Prostory momentálně disponují velkou prodejní místností 53,10m2, kterou lze snadno přizpůso... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hledám pronájem penzionu v Krkonoších
Před 245 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledám dlouhodobě pronájem restaurace penzionu hotýlků v okolí Trutnova. Děkuji za nabídky.
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej
Před 245 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodám garáž v osobním vlastnictví. Garáž se nachází ve Vyškově Letní hned naproti panelák... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
650 000
 Kč
Jedovnice, pronájem obchodních prostor, 70 m2,
Před 245 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jedovnice, pronájem obchodních prostor, 70 m2, výloha, zázemí – komerce.Představujeme Vám jedinečnou příležitost k pronájmu obchodních prostor o rozloze 70 m2, které se nacházejí v srdci Jedovnic na Havlíčkově náměstí. Tyto prostory nabízejí ideální kombinaci viditelnosti, dostupnosti a flexibility, která je zásadní pro úspěch Vašeho podnikání. Obchodní prostory se skládají z pěti místností, které lze přizpůsobit Vašim specifickým potřebám. Ať už hledáte prostor pro prodejnu, kanceláře, kavárnu, kontaktní místo či jakoukoliv jinou podnikatelskou aktivitu, tyto pro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Pronájem garážového stání v novostavbě ulice Velké Kunratické, Praha 4, Kunratice
Před 245 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem garážového stání se sklepem v -1 podlaží na adrese Velké Kunratické , Praha 4 - Kunratic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Pronájem obchodní prostory, 43 m2 - Kyjov.V
Před 245 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodní prostory, 43 m2 - Kyjov.V zastoupení majitele nabízíme pronájem komerčních prostor, po kompletní rekonstrukci, v Kyjově. Prostory se nachází v pasáži, která je velmi frekventovaná a průchozí přímo z ná... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 500
 Kč
Prodej ubytovacího zařízení/penzionu po kompletní rekonstrukci, cca 1.000 m2, 3 NP, 20 ubytovacích jednotek + 4 NP, vlastní parkoviště, pozemek 2.445 m2, Slapy, Praha-západ
Před 245 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej ubytovacího zařízení/penzionu po kompletní rekonstrukci, cca 1.000 m2, 3 NP, 20 ubytovacích jednotek + 4 NP, vlastní parkoviště, pozemek 2.445 m2, Slapy, Praha-západ. Ve 3 podlažích je umístěno celkem 20 apartmánů+ 4 nebytové prostory. Všechny jednotky jsou vybaveny novou kuchyňskou linkou a vlastním sociálním zařízením... (více v detailu)
Středočeský kraj
120 000 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 64 m², Kunín
Před 245 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory sestávající se z prodejního prostoru, skladovacích prostor a hygienického zázemí s vlastním vstupem. Moderní prostory jsou umístěné ve 1. NP komplexu,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 67 m², Kunín
Před 245 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory sestávající se ze dvou kanceláří včetně kuchyňky a hygienického zázemí s vlastním vstupem. Moderní prostory jsou umístěné ve 2. NP komplexu, kd... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 200 m², Praha
Před 245 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor o výměře 200 m2 vhodný k provozu restaurace, kavárny nebo čajovny. Nachází se v 1. nadzem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 22063 m², Kačice
Před 245 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Na prodej je jedinečný pozemek na prahu obce Kačice u Kladna. Nabízí se zde možnost dokončení původního podnikatelského záměru, a to vybudování autokempu. V územním plánu města je hlavní využití jako autokemp schváleno. Geometrický plán a projekt na samotný autokemp byl již zpracován, včetně stavby správní budovy s občanským vybavením a sociálním zařízením a je novému majiteli k dispozici. Parkoviště a nezbytná dopravní technická struktura je povolena a (maximální) výška zástavby je jedno... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 200 000
 Kč