Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 349 m², Plzeň, ul. Sokolovská
Před 250 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytových prostor o celkové výměře 349 m2, které se nahází v 1. patře nákupního centra ATOM v Plzni na Bolevci, ulice Sokolovská. Prostory byly dlouhá léta využívány ke sportovnímu využití a naposledy jako dětská herna. Mimo ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
52 350
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 92 m², Špindlerův Mlýn
Před 250 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Byt 4+kk v horském středisku Špindlerův Mlýn, části Bedřichov, umístěný ve zvýšeném podlaží bytového domu se šesti byty. V bytě je prostorný pokoj s kuchyňským koutem a lodžií a další tři pokoje, do kterých se vstupuje jednotlivě z předsíně. Dále koupelna s vanou a umyvadlem a samostatná toaleta. Příslušenst... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 82.77 m², Nejdek, ul. Osvětimská
Před 250 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka zděného bytu v revitalizovaném a klidném bytovém domě! Byt o dispozici 2+1 a s celkovou výměrou 82.77 m2 se nachází ve 3.NP. Bytová jednotka prošla částečnou úpravou (plastová okna, koupelna, nový kondenzační plyn. kotel), jinak se nalézá v původním a velmi dobře udržovaném stavu. Velkou devízou tohoto bytu je zejména dispozice a velikost. Jednoduchou úpravou by bylo možné z bytu vytvořit dispozici 3+1, ale nabízí se možnost i jiné změny, variant je více. Mezi další výhod... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 250 000
 Kč
Byt 3+1 v OV
Před 250 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte prostorný byt v klidné lokalitě a nejlépe po rekonstrukci? Představujeme Vám velmi pěkný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 v osmipatrovém revitalizovaném panelovém domě s výtahem. Jednotka se nachází ve čtvrtém patře a prodává se částečně vybavená. Vytápění a ohřev TUV je řešeno dálkově. K bytu náleží sklepní kóje... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v byt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem, byt, 1+1, 44 m2 ,Opava ul
Před 250 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytové jednotky o dispozici 1+1 a 44 m, a to na ulici Nákladní, kousek od centra města Opavy. Byt je umístěn v 1. třípodlažního cihlového domu bez výtahu. Byt je velice prostorný a disponuje také komorou. Vybavený pěknou kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem. K bytu náleží také sklep. V pokojích jsou parkety a linoleum. Vlastní plynová... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Byt 2KK s balkonem v tiché lokalitě
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt 2+kk s balkonem, v osobním vlastnictví z roku 2009 o velikosti 50 m2. Byt se skládá z kuchyňského koutu a prostorného obývacího pokoje o výměře 23,72 m 2. Z pokoje se jde na balk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 939 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, OV, 95 m2 , ulice Dobrovského, Praha 7 - Holešovice
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nadstandardně řešený atypický byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk a výměře 95 m2 , který se nachází v 1. NP v klidné části Holešovic, v ulici Dobrovského, Praha 7. Dispozičně nabízí předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou, galerii, ložnici, koupelnu s vanou a se sprchovým koutem, samostatné WC a komoru. K bytu patří podíl na zahradě ve vnitrobloku domu. Byt má dva vstupy - jeden ze schodiště domu, druhý samostatný z ulice a lze ho využívat jako obchodní prostor, ateliér, kancelář, ordinace atd. V míst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Bílině
Před 250 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej bytu 2+1 v Bílině v lokalitě Sídliště u Nového nádraží. Byt je před celkovou rekonstrukcí. Velikostně je zhruba 55 m velký a k bytu náleží lodžie. Jsou zde nízké zálohové platby a byt je vhodný i jako in... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 280 000
 Kč
Prodej byty 4+kk, 140 m2 - Mariánské Lázně.V
Před 250 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 4+kk, 140 m2 - Mariánské Lázně.V exkluzivním zastoupení klientů Vám nabízíme prodej bytu ve 3 patře o dispozici 4+KK a rozloze 140m2 s přiřazeným parkovacím stáním na pozemku domu. Tento byt je úplně nový a vznikl přístavbou patra na dům, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí jejíž součástí bylo i vybudování nového výtahu. Samotný dům se nachází v kli... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 500 000
 Kč
Hledám dům k pronájmu ve Zlíně
Před 250 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Hledám PRONÁJEM spíše menšího DOMKU nebo CHATY s oplocenou zahrádkou ve Zlíně nebo jeho blízkém okolí. Ráda bych bydlela v některé z přilehlých vesnic, kde jsou kopce a kam dosáhne MHD. Internetové připojení je podmínkou. Mám 3 středně velké psy (bli... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej byty 3+1, 96 m2 - Opava - Předměstí
Před 250 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 96 m2 - Opava - Předměstí.Nabízíme Vám k prodeji byt 3+1 v Opavě na ulici Zacpalova 29, který se nachází v historické zástavbě. Byt o celkové výměře 96m2 se nachází v druhém nadzemním podlaží a je po celkové rekonstrukci. Veškerá občanská vybavenost jako na dlani, jelikož se byt nachází přímo v centru ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 900 000
 Kč
Strážnice, prodej bytu OV 2+1, podlahová plocha
Před 250 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Strážnice, prodej bytu OV 2+1, podlahová plocha 57m2, po rekonstrukci, sklep - byt.Nabízíme Vám ke koupi tento útulný byt 2+1 v malebné Strážnici. Právě jste narazili na inzerát, který by mohl změnit váš život. Představujeme vám tento zcela zrekonstruovaný byt 2+1 v krásné lokalitě Strážnice, který je připraven na své nové majitele. Prostornost - podlahová plocha cca 57 m2 je připravená čistě pro vaše pohodlí. Kompletní rekonstrukce - užijte si pocit novoty ve všem – od podlah až po stropy. Volný bude od března 2024, stačí přijít a žít. Centrální vytápění a ohřev vody pro váš bezproblémový každodenní život. K bytu náleží praktický sklep o velikosti 3,5 m2. Mimo jiné máte k bytu i komunitní benefity - kolárna a kočárkárna v domě pro vaše kola, kočárky či jiné potřeby. Vybavení na klíč - kompletně vybavený byt – stačí rozbalit kufr a začít žít. Další vyžití ocení jistě i vaše ratolesti - zábava je přímo za domem... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 800 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 50 m2, Thámova,
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu 2kk/50m, Praha Karlín - Thámova. Byt se pronajímá zařízený. Součástí vybavení bytu je kuchyňský kout vč. dvouvařiče, lednice a mikrovlnné trouby, konferenční stůl, TV komoda, rozkládací s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem v Praze
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pronájem bytu 2kk nebo 2+1, nejlépe na Praze 9 nebo směrem na Starou Boleslav pro matku s dítětem. Je to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej ateliéru1+kk, 35m2 + garáž 21 m2.Dovolujeme
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej ateliéru1+kk, 35m2 + garáž 21 m2.Dovolujeme si Vám nabídnout bytovou jednotku vedenou jako atelier v osobním vlastnictví 1+kk o rozloze 34,4 m2 + k bytu dále náleží sklep o rozloze 1.9 m2. K bytu je potřeba zakoupit garáž o rozloze 21,2 m2 v hodnotě 2.000.000.- Byt se nachází ve 2. patře s orientací oken na sever. Jedná se o velmi žádanou lokalitu Praha 5 – Košíře. Budova je ve velmi dobrém stavu, kdy kolaudace proběhla v roce 2007. Samotná bytová jednotka je velice zachovalá, ideální tedy k okamžitému nastěhování či jako investice. Jednotka je vybavena kuchyňskou linkou, plovoucími podlahami, dlažbou, samostatným wc a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 499 000
 Kč
Pilnáčkova Továrna, designový loft 78,6 m2, 3NP s výtahem, recepce/ kuchyňka, koupelna,
Před 250 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Designový prostor, krásný loft je možné pronajmout i jako kancelář , v multifunkčním domě Pilnáčkovy továrny v centru Hradce Králové. Sál s galerií je krásná velmi vysoká místnost s vloženým patr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
26 000
 Kč
Odkoupím od Vás jakýkoliv byt, kdekoliv v Praze,
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Odkoupím od Vás jakýkoliv byt, kdekoliv v Praze, na lokalitě mi vůbec nezáleží - potřebuji nutně bydlet. Jsem ochoten složit okamžitou rozumnou finanční zálohu. Zajistím veškerý právní servis, pomohu s přestěhováním i mi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zdravím, sháním si byt 1+kk-1+1 na dlouhou dobu v
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zdravím, sháním si byt 1+kk-1+1 na dlouhou dobu v Praze, u městské hromadné dopravy. Mám trvalé zaměstnání, js... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 4+1, 160 m², Neplachovice - Zadky
Před 250 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si nabídnout k pronájmu byt o dispozici 4+1 a podlahové ploše 160 m2 v prvním patře rodinného domu v Neplachovicích, místní části Zadky. Byt se sestává z kuchyně, velkého obývacího pokoje s balkonem, 3. pokojů, koupelny s toaletou a sprchovým k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu v Konstantinových Lázních
Před 250 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem krásného, prostorného bytu po kompletní rekonstrukci v obci Nová Ves, vzdálené od Konstantinových Lázní pouhé 2km, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost. Byt se pronajímá plně vybavený. Byt má nadstandardní velikost 150 m2. V přízemí naleznete vstup s prostornou místností a krbem, který vytápí celý byt. V prvním patře pak kuchyň, obývací pokoj, l... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 32 m² v Polepech
Před 250 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 v suterénu řadového domu v Polepech u Kolína. Byt je částečně zařízený - pračka, lednice, sporák, jídelní stůl a židle. V ceně nájmu je již zahrnut internet, t... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 65 m², Kutná Hora, ul. Spálená
Před 250 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem podkrovního bytu s terasou v Kutné Hoře, dispozice 3+kk o celkové ploše 65 m2. Byt částečně vybaven. Možnost využívat další společné prostory (zahrádka, dílna, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 900
 Kč