Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1 v Hlinsku, ul. Adámkova třída
Před 250 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1 po rekonstrukci ve 2. patře zděného domu v Hlinsku. Dispozice bytu je 2+1 o celkové výměře 77 m2. Tento byt disponuje kuchyní na míru, kde najdete nejen základní spotřebiče, ale také myčku. Byt je vytápěn el. přímotopy a navíc v obývacím pokoji najdete krb, který vytváří teplou a příjemnou rodinnou atmosféru. Díky oknům se speciální skladbou trojskel, si budete užívat nerušeného klidu. Abyste mohli zůstat ... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 79 m², Michalovice
Před 250 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rádi bychom vám představili moderní byt 2+KK, který nabízí pohodlné bydlení v klidné lokalitě Michalovic. Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná chodba, která vede ke všem místnostem, včetně útulné ložnice s vestavěnou skříní, elegantní koupelny a prostorného obývacího pokoje. Tento byt se vyznačuje neotřelým designem a nabízí vám i prostorný balkón s výhledem. Vybavení bytu zahrnuje moderní spotřebiče a parkovací místo v suterénu domu. Budova... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 799 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 55 m², Chlumec, ul. Ústecká
Před 250 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dlouhodobý pronájem apartmánu v rezidenci bývalého hotelu Bonaparte v Chlumci je lákovou nabídkou pro toho, kdo hledá klidné a spokojené bydlení. Apartmán o velikosti 1+1 je po vkusné, moderní a velice zdařilé rekonstrukci, stejně jako společné prostory celého objektu. Nájemníci mohou užívat, posilovnu, prádelnu a saunu za poplatek, parkování v areálu. Připravuje se rovněž venkovní posezení s grilem. Dostatečnou občansk... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 73 m², Dobřichovice
Před 250 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt v nízkopodlažní výstavbě bytového domu, která začne v první polovině roku 2024. V nabídce je byt 2+kk o celkové 72,3 m² s lodžií. K bytu bude náležet sklep a venkovní parkovací stání, které bude v osobním vlastnictví. Byt bude ve 2 NP, orientační plánek je přiložen u fotografií. Výstavbu bude provádět již ověřený developera při výstavbě budou použity moderní materiály. Veškeré informace k výstavbě poskytneme při osobním setkání ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 290 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Teplicích, 60 m2, ul. Zrenjaninská
Před 250 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej družstevního bytu 3+1 ve třetím patře zatepleného, nízkopodlažního, cihlového domu bez výtahu v jedné z nejžádanějších lokalit města Teplice, části města Řetenice. Bytová jednotka je po menší rekonstrukci, v obytných pokojích byly dělány štuky, ve dvou pokojích proběhla renovace parket. Byt je celkově udržovaný, v domě se slušnými občany. V obytných pokojích jsou podlahy pokryté parketami v kuchyni, koupelně a na... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 680 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 102 m2 + zahrada 68 m2, Praha 3
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji výjimečný, moderní byt 3+kk s terasou, který se nachází v ulici Zvěřinová, v Praze 3- Strašnice - V rezidenčním projektu TULIPA. Jednotka o velikosti 97 m2 sestává z předsíně, koupelny s toaletou , samostatné toalety, komory (šatny) dvou pokojů prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Ze všech pokojů vede vstup francouzskými okny na terasu 68 m2. K bytu náleží sklep o velikosti 5 m2 a garážové stání v 2PP přímo v domě. Byt je situovaný v přízemí novostavby s výt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 200 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Anenské náměstí
Před 250 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Velmi pěkný, nově zrekonstruovaný ateliér 1+kk s CP 54 m² se nachází ve II. NP zděného bytového domu v centru Jablonec nad Nisou. Bytový dům prošel kvaltiními rekonstrukcemi (zateplení obvodového pláště, výměna oken, rozvody, společné prostory, výtah, střecha, kamerový systém, vchodové dveře atd.) a má vlastní plynovou centrálu. Nicméně každý byt/ateliér má vlastní samostat... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 550 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Horní Blatné, okr
Před 250 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu s výhledem na náměstí v centru obce Horní Blatná. Tato nemovitost vám umožní zařídit si bydlení nebo rekreaci v krásné přírodě Krušných hor zcela dle vašich představ. Byt zabírá celé přízemí domu o ploše cca 67 m a je v původním stavu, určený k rekonstrukci. Součástí domu je i pozemek kolem domu o ploše 115 m, na kterém stojí zděná garáž. Obec je vzdálená cca 12 km od Nejdku, kde je zajištěna veškerá občan... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 850 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 22 m², Praha 4 - Nusle
Před 251 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem samostatné kanceláře o ploše cca 22 m² v ulici Bohuslava ze Švamberka, Praha 4 - Nusle. V Coworking a office centru naleznete k dlouhodobému i krátkodobému pronájmu ojedinělé sdílené i samostatné kanceláře v moderním designu, tak i prémiové kanceláře vyvolávaj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
Pronájem kanceláře 100 m2 dispozičn
Před 251 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře velikosti 100 m dispozičně řešené jako 3+kk, která se nachází ve 3.NP (2. patro) bez výtahu v cihlovém domě v širším centru, Praha 8- Karlín, ulice Pobřežní. Tato kancelář je tvořena vstupní chodbou, dvěma samostatnými kancelářemi, dále otevřeným prostorem s kuchyňským koutem a koupelnou s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Podlahy jsou dřevěné parketové a dlažba, okna nová d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 500
 Kč
Pronájem kanceláře, 23 m², Plzeň - Lobzy, ul. Republikánská
Před 251 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte reprezentativní kancelářské prostory k pronájmu? Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu kancelář o výměře 23 m2, která se nachází v samostatném areálu v Plzni - Lobzích, Republikánská ul. Vstup do prostoru je možný v režimu 24/7, areál je zabezpečený a hlídaný bezpečnostní službou. Devízou je taktéž možnost pronájmu vlastního parkovacího stání. Klidné místo, občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, výborn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 635
 Kč
Pronájem kanceláře, 15 m², Plzeň - Lobzy, ul. Republikánská
Před 251 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte reprezentativní kancelářské prostory k pronájmu? Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu kancelář o výměře 15 m2, která se nachází v samostatném areálu v Plzni - Lobzích, Republikánská ul. Vstup do prostoru je možný v režimu 24/7, areál je hlídaný. Klidné místo, občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, výborná dostupnost MHD. Kousek jak do centra města, tak ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 675
 Kč
Prodej garážového stání, 17 m², Kolín, ul. Roháčova
Před 251 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Marně hledáte parkování v centru Kolína? Pak zbystřete. Nabízíme vám parkovací stání v bezprostřední blízkosti centra města, v bytovém domě Planets. A to není jeho jediná přednost. Poskytne vám i další výhody. Ochrání vaše auto před vandalizmem díky tomu, že se nachází na uzavřeném dvoře pod dohledem kamer. Protože je... (více v detailu)
Středočeský kraj
300 000
 Kč
Prodej multifunkčního obchodního objektu, 1519 m², Skršín
Před 251 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej multifunkčního obchodního objektu na pozemku o celkové výměře 1519 m2. Nachází se v klidné části obce Skršín, na trase LN 17 km - Most 11 km a 25 km od dálnice D8. Zastavěná plocha je 570 m2 je v současné době rozdělena do obytné části 120 m2, 4+kk, 2x šatna a komerční části 450 m2 využívané jako šicí dílny, sklady, kancelář a podniková prodejna. K objektu patří venkovní slunná terasa 105 m2 a okrasná zahrada. Součástí je i garáž, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 988 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 977 m², České Budějovice
Před 251 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej provozně administrativní budovy v Českých Budějovicích, ul. Pražská. V areálu jsou celkem dvě samostatné budovy: provozně-administrativní budova z roku s dostavbou a budova energocentra s výměníkovou stanicí. Dvě křídla jsou propojená spojovací chodbou a přístavbou věže se schodištěm a výtahem. Část A sestává celkem ze tří NP. V 1NP se nachází prostory bývalé autodílny, které jsou celé pronajaty. Ve 2.NP se nachází administrativní zázemí provozu a část technologických sálů. Ve 3NP, dostavěném v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 500 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 170 m², Brandýs nad Labem
Před 251 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám krásný nezařízený kancelářský prostor k pronájmu o rozloze 170 m2 v srdci Brandýsa nad Labem. Prostory se skládají: 7 kanceláří, 2 koupelny se sprchovým koutem, 2 toalety, kuchyňka, tyto prostory jsou ideálním řešením pro vaše podnikání. Prostory se nachází v lok... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 200 m², Praha, ul. Pod plynojemem
Před 251 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor o výměře 200 m2 vhodný k provozu obchodu nebo večerky. Nachází se v 1. nadzemním a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 45 m², Nepomuk
Před 251 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory o rozloze 45 m² ve městě Nepomuk. Prostory se nachází na náměstí Augustína Němejce. Nejideálnější využití těchto prostor je pro obchod, salón či kancelář. Tyto moderní prostory nedávno prošly rekon... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 140 m², Plzeň, ul. Libušínská
Před 251 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o dispozici 6+1 a o velikosti 140 m2 v Libušínské ulici v Božkově. Kancelář se nachází v prvním patře ze dvou. Parkování je možno před domem na příjezdové cestě, která patří k domu. Topení je řešeno plynovým kotlem a o ohřev vody se stará bojler. Ke kancel... (více v detailu)
Plzeňský kraj
30 000
 Kč
Byt 2+kk 40m2 v RD, Břeclav
Před 251 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytové jednotky 2+kk 40m,v přízemí rodinného domu na ul. Březinova, v okrajové části Břeclavi. Bytová jednotka disponuje menším obývacím pokojem s kuchyňským koutem, samostatnou ložnicí, koupelnou se sprchovým koutem a WC. Výhodou této nabídky je možnost využívat dvůr se zahradou, k relaxaci, či grilování. Dům se nachází v klidné lokalitě se zásta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 78 m² s pozemkem 2082 m2 , v Kořenově
Před 251 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám investičně zajímavý mezonetový byt 3+1 s výměrou 78 m2, v horské obci Kořenov, okres Jablonec nad Nisou, na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, mezi Harrachovem a Desnou. Dispozice bytu nabízí menší chodbu, koupelnu s vanou a WC, prostornou kuchyň, obývací pokoj, po dřevěných schodech sejdeme k dalším dvěma pokojům. Všechny místnosti jsou neprůchozí. Okna jsou dřevěná. V bytě je zánovní plynový kondenzační kotel. K bytu náleží půdní p... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 180 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 57 m²
Před 251 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 1+kk s terasou v developerském projektu, na Svaté Anně v Táboře. Byt má celkovou plochu 57 m2 z toho je obytná plocha bytu 41 m2. K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Byt se nachází se v 5 NP domu. K bytu je možné přikoupit kryté parkovací stání. Předpokládané dokončení je plánováno na jaře 2025. Topení a ohřev vody zajištěn centrálním plynovým kotlem v domě a... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 995 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 67 m²
Před 251 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 2+kk s balkónem v developerském projektu, na Svaté Anně v Táboře. Byt má celkovou plochu 67 m2 z toho je obytná plocha bytu 61 m2, k bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Byt se nachází se ve 2 NP domu. K bytu je možné přikoupit kryté parkovací stání. Předpokládané dokončení je plánováno na jaře 2025. Topení a ohřev vody zajištěn centrálním plynovým kotlem v domě ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 102 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 74 m², Tábor
Před 251 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+kk s balkónem v developerském projektu, na Svaté Anně v Táboře. Byt má celkovou plochu 74 m2 z toho je obytná plocha bytu 67 m2, k bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Byt se nachází se ve 3 NP domu. K bytu je možné přikoupit kryté parkovací stání. Předpokládané dokončení je plánováno na jaře 2025. Topení a ohřev vody zajištěn centrálním plynovým kotlem v domě ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 635 000
 Kč
Slušný muž shání menší byt k pronájmu
Před 251 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zdravím, sháním 1+kk(1) na dlouhou dobu v Praze u MHD, mám trvalé zaměstnání, jsem pořádkumilo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno