Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem, Výrobní a skladovací pros
Před 252 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám Hledáte vhodné prostory pro vaši výrobu nebo skladování? Nabízíme vám pronájem pozemku v průmyslovém areálu na Pekárenské ulici v Českých Budějovicích. Na pozemku o velikosti 2750 m se nachází dvě montované haly 250 m a 110 m. Nabízená plocha bude kompletně vyklizená a připravená d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, Kance
Před 252 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám Hledáte vhodné prostory pro vaše podnikání? Nabízíme vám pronájem kanceláří v průmyslovém areálu na Pekárenské ulici v Českých Budějovicích. Kompletně zrekonstruovaný prostor je rozdělen do tří místností, které jsou průchozí a každá má také samostatný vchod. Měsíční nájem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 660
 Kč
Byt 4+1 s velkou lodžií, Čelákovice. Nabízím k
Před 252 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Byt 4+1 s velkou lodžií, Čelákovice. Nabízím k prodeji čtyřpokojový byt ve třetím patře revitalizovaného bytového domu s výtahem. Výměra bytu 67,83 m2 plus 5,80 m2 lodžie a 5,00 m2 sklepní kóje. Vnitřní bytové příčky navíc nabízí mnoho možností změny di... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 650 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, Praha 6 - Bubeneč.Nabízím k
Před 252 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 1+kk, Praha 6 - Bubeneč.Nabízím k prodeji krásný, moderní byt o dispozici 1+kk, 33m2. Byt v osobním vlastnictví se nachází v přízemí udržovaného cihlového domu s výhledem do klidného dvora (bez hluku dopravy, barů nebo restaurací). Jedná se o velmi oblíbenou lokalitu Praha 6-Bubeneč, ulice Jaselská. Jednotka, která prošla kompletní rekonstrukcí před 2 roky, má vlastní el. kotel pro ohřev vody a je zde podlahové vytápění. Prostor se skládá z velikého obývacího pokoje s manželskou postelí a s dostatkem úložného prostoru, vybavený kuchyňskou kout s lednicí, pračka + sušička jsou zabudovány ve skříňkách kuchyně, jídelní stůl se židlemi. Dále koupelna se sprchovým koutem a WC. K bytu náleží také prostorný sklep. Tento byt je ideálním, jak pro investici, tak také pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 490 000
 Kč
Obchod a služby, 453 m², Plzeň
Před 253 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor o celkové výměře 453 m2, které se nachází v 1.patře obchodního centra Luna v Plzni na Borech, ul. Skupova. Prostory jsou na patře vedle známých prodejen celo evropských značek,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120 000
 Kč
Obchod a služby, 1142 m², Plzeň
Před 253 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru o celkové výměře 1142 m2, který se nachází v 1. patře obchodního domu Plzeňka v Plzni na Bolevci, ul. Gerská. Prostor je rozdělený na prodejní plochu o výměře 788 m2, skladovou plochu o výměře 250 m2, zázemí pro zaměstnance a WC o výměř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
188 430
 Kč
Prodej stánku v Brně, Králově Poli
Před 253 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji montovaný stánek, který je v současnosti umístěný v areálu VUT na ulici Purkyňova. Prodává se s veškerým vybavením. Nachází se na fre... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Nebyt. prostor 77,4m2
Před 253 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej nebytových prostor o výměře 77,4 m2, ul. Bryksova, Praha 9 – Černý Most.Soccer Reality vám exkluzivně nabízí na prodej nebytové prostory o celkové výměře 77,4 m2 v prvním nadzemním podlaží panelového domu na Praze 9 – Černý Most. Prostory jsou přístupné z obou stran domu. Prostory jsou členité a dostatečně prostorné. Velmi důležitým hlediskem je bezbariérovost celých prostor. V současné době jsou využívány jako provozovna masérských, regeneračních a rekondičních služeb. Po vstupu do prostor se ocitnete v chodbě (6,1 m2), z níž se po pravé straně dostanete do šatny (14,36 m2), s níž sousedí velká cvičebna (20,46 m2). V levé části chodby jsou pak vstupy do další, menší, cvičebny (12,6 m2) a komory (2,4 m2). Na konci chodby je koupelna s WC a sprchovým koutem. Součástí prostor je dále masérna (7,6 m2) přístupná z menší cvičebny a k této masérně přiléhá ještě další místnost – komora (... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 605 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor, Zápy.Pronájem
Před 253 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytových prostor, Zápy.Pronájem nebytových prostor o výměře 44 m2, budova obecního úřadu Městyse Zápy. Soccer Reality vám exkluzivně nabízí pronájem nebytových prostor o celkové výměře cca 44 m2 v druhém nadzemním podlaží (z celkových dvou) v pěkné a udržované cihlové budově obecního úřadu městyse Zápy, okres Praha – východ. Výtah v budově není. Tyto velmi pěkné světlé a tiché prostory se skládají z kanceláře o výměře 23,5 m2, archivu 10,5 m2, chodby 4,5 m2 a sanitární místnost 5,5 m2. K dispozici je sanitární místnost ( WC, pisoár, umyvadlo) a sdílená kuchyň na patře. Výhled z pronajímaných prostor je do ulice ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej obchodní prostory, 132 m2 - Adamov.Nabízíme
Před 253 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej obchodní prostory, 132 m2 - Adamov.Nabízíme k prodeji unikátní komerční prostor, jenž dříve sloužil jako kavárna, avšak je připraven se transformovat podle Vašich představ. Tento objekt je ideální pro ty, kteří hledají flexibilní prostor pro rozvoj svého podnikání, ať už v gastronomii, jako kanceláře, showroom, ateliér či jinou obchodní činnost. Interiér nabízí rozsáhlé možnosti uspořádání s velkými otevřenými prostory, které jsou zalité přirozeným světlem díky rozlehlým oknům sahajícím od podlahy až ke stropu. Moderní design interiéru je podtržen kvalitními materiály a čistými liniemi, což umožňuje jednoduchou adaptaci na jakýkoliv styl vašeho podnikání. K dispozici jsou rovněž praktické zázemí, jako je skladovací prostor, sociální zařízení pro zaměstnance i návštěvníky, a technick... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 499 650
 Kč
Garáž
Před 253 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodám zbytky garáže k rekonstrukci.
Moravskoslezský kraj
39 900
 Kč
Pekárna a výrobna pečiva 160 m2, Praha 7
Před 253 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu a převzetí dobře zavedenou pekárnu ( výrobna ) + dvě prodejný místa ( prodejna pečiva ) v rezidenčním a komerčním lokalitě Praha 7 Holešovice. Prostory mají svojí vlastní výrobnu s profesionálním vybavením a zařízením. Kolaudace je jako prodejna a výrobna pečiva ( pekárna ). Provozovny mají velkou st... (více v detailu)
Hlavní město Praha
47 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 350 m², Cheb, ul. Slavice
Před 253 dny - ANNONCE
Pronájem komerčních prostor o celkové výměře 350m2. Přesnou výměru je možné upravit po domluvě. Prostory se nachází v prvním a druhém patře. Budova je v rekonstrukci, dispozice lze po d... (více v detailu)
28 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, Poděbrady, ul. Turinského
Před 253 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem komerčních prostor v centru Poděbrad o celkové ploše 64 m2. Prostory se nachází poblíž Jiřího náměstí a lázeňské kolonády. Vhodné jako kance... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 20 m², Čelákovice, ul. Volmanova
Před 253 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji obchodní a komerční prostory v Čelákovicích, které disponují obrovskou občanskou vybaveností. Krásný prosvětlený prostor se nachází v ulici Volmanova, který je 20 m² veliký a je umístěný v přízemí. Zaparkovat můžete pohodlně před domem. Objekt je ideální například pro poradenst... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 590 750
 Kč
Prodej sklepu Říčany Rezidence Oliva
Před 253 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi sklep v Rezidenci Oliva v Říčanech na Praze východ. Jedná se o označení S-109. Tato jedinečná příležitost koup... (více v detailu)
Středočeský kraj
250 470
 Kč
Prodej obchodního objektu v Oslavici
Před 253 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Tento moderně pojatý komerční prostor v blízkosti centra Velkého Meziříčí, který je určený jako prodejní, servisní či kancelářský prostor o výměře 256 metrů čtverečních je právě k prodeji. Jeho lukrativní poloha bude velkým benefitem, což majitel budovy jistě ocení. Dojezdová vzdálenost z centra Velkého Meziříčí jsou 3 kilometry, na nájezd dálnice 4km. Vytápění budovy je řešeno teplovodním podlahovým vytápěním se zdrojem plánovaným z tepelného čer... (více v detailu)
Kraj Vysočina
11 850 000
 Kč
Prodej garážového stání, 16 m²
Před 253 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám skvělé garážové stání (P-12) v Rezidenci Oliva, která se nachází v Říčanech. Místo je dost veliké jak pro SUV, tak i pro dodávk... (více v detailu)
Středočeský kraj
629 200
 Kč
Prodej, Pozemek, Holešov
Před 253 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují v exkluzivním zastoupení majitele, prodej velkého pozemku o ploše 8948 m cca 4km od dálnice, v úze... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 100 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 29 m², Třemošná, ul. Plzeňská
Před 253 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem vinotéky o celkové ploše 29 m2. Prostor je situovaný v přízemí obchodního domu v Třemošné na hlavním tahu do Plzně. Prostor je vhodný pro podnikání v oboru obchodu a služeb. Největší výhodou je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
K pronájmu, kancelářské prostory, T
Před 253 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem reprezentativní kanceláře se samostatnou klimatizací, sociálním zázemím a kuchyňkou v areálu Otavan v lázeňském městě Třeboň. Exkluzivně vybavená kancelář je ideální pro provozování finančního poradenství, advokátní nebo účetní praxe apod.. Součástí pronájmu kanceláře je možnost využití dalších dvou zasedacích místností vybavených klimatizací a venkovního parkovacího stání. Prostory se nachází na klidném místě v blízkosti tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/Čes... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 266
 Kč
Prodej vyhlášené vývařovny s jídeln
Před 253 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej vyhlášené vývařovny s jídelnou na Polepce, Kolín IV. Komerční objekt má užitnou plochu 600 m, v přízemí se nachází vybavená jídelna s výdejnou pokrmů, vlastním samostatným vchodem z ulice Polepská, prostorem pro studený bufet, sociálním zařízením a zázemím pro zaměstnance o celkové výměře 300 m (přízemí). V 1 NP je vybavená vývařovna včetně zázemí pro přípravu, skladování, příjem zboží, zázemí pro zaměstnance, sociální zařízení, taktéž s výměrou ... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 900 000
 Kč
Byt 3+kk, 82 m2
Před 253 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 82 m2 -.Sháníte stylové bydlení v blízkosti centra, ale přitom v klidné části Plzně? Pokud vaše odpověď zní ano, tak tato nabídka je stvořena právě pro Vás. Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+KK s užitnou podlahovou plochou 71m2 na adrese Poděbradova ul. Bytovou jednotku tvoří prostorná předsíň s chodbou a vestavěnými skříněmi, oddělená a plně zařízená ložnice, nádherná koupelna s vanou, oddělená toaleta, kuchyňský kout s obývacím pokojem, ze kterého je možný... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Praha 6 - Řepy
Před 253 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bydlení velmi ovlivňuje kvalitu života, je jeho nedílnou součástí, ráda vám představím družstevní byt 2+kk, nacházející se ve 2. patře panelového domu s výtahem, v klidné části Řep. Bytová jednotka je po rekonstrukci s možností celkového vybavení, tak si nový majitel může přinést pouze osobní věci, na jejichž uložení jsou vedle vstupních dveří, dvě prostorné, rohové skříně, hned naproti samostatné WC a koupelna s umyvadlem, galerkou a úžasným hydromasážním boxem, se šesti masážními trysk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 442 000
 Kč
Hledám prostory
Před 253 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám volné prostory, volné sklady, garáže,sklepy atd.... pro své kn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno