Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1 s balkónem, 64 m², Louny, ul. SNP
Před 257 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 s balkónem v klidné lokalitě města Louny - ulice Slovenského národního povstání. K bytu náleží komora v mezipatře. Byt se nachází v 5. patře panelového domu s novým výtahem. Plastová okna i balkónové dv... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 600
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 107 m² se zahradou, Úhonice
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Výjimečný byt 4+kk s terasou, 2 parkovacími stání a zahradou v srdci klidné čtvrti Úhonic! Tento prostorný byt o ploše 107 m² nabízí nejen praktickou dispozici, ale i unikátní spojení s přírodou díky zahradě, na kterou je možné se dostat z obývacího pokoje. Ten bude pohádkou pro každodenní život, relaxaci i společné chvíle s rodinou a přáteli. Dům je momentálně ve fázi dokončování a tak je zde možnost volby z materiálů, jež jsou poskytovány v rámci nabídky developera. Byt je vybaven tepelným čerpad... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 ve Valečově u Okrouhlice
Před 257 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Máte pocit, že Vás městský hluk a shon přestávají bavit? Sníte o klidu venkova, kde by Vaše děti mohly běhat po trávníku a Vy byste měli místo na odpočinek? Máme pro Vás řešení. Představte si, že by Vaše rodina mohla žít v prostorném bytě 3+1 o výměře 100 m2, kde by každý měl dostatek soukromí. Byt je situován ve 2. patře zděného domu v obci Valečov u Okrouhlice, kde panuje klid a pohoda venkovského života. K bytu také náleží velký sklep a část půdy, kde by bylo možné vytvořit další obytný pr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 699 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Praha, ul. Nad Buďánkami III
Před 257 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+1 s terasou 30 m2 v klidné ulici v pražských Košířích na Praze 5. Byt se pronajímá částečně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Rakovníku, ul. Školní
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Chcete-li dostatečně veliký světlý byt s balkónem a garáží a k tomu na klidném místě, tak právě pro Vás je určen byt 3+1 o podlahové ploše 64 m2 v Rakovníku. Byt v původním stavu vám poskytuje možnost oživit jeho historický půvab a zároveň upravit prostor dle vašich individuálních potřeb. Tři velké místnosti a ložnice s přímým vstupem na balkon ideální základ pro tvorbu vašeho domova. Součástí této nabídky je také sklep a vlastní garáž 50m od domu, což představuje neoceni... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 800 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 60 m², Skřivany
Před 257 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k prodeji byt 3+kk se sklepem a společným pozemkem okolo domu ve Skřivanech. V domě dále naleznete společnou kolárnu, prádelnu a velkou společnou místnost. Dům se nachází přibližně 1 km od centra obce, ve které je kompletní občanská vybavenost. Okolí se d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 133 m², Praha, ul. Pplk. Nováčka
Před 257 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 5+kk v Běchovicích, která poskytne dostatek prostoru a soukromí pro všechny obyvatele. Plány a vizualizace projektu jsou k dispozici, takže nový majitel bude mít jasnou představu o podobě dokončené stavby. Dům se nachází v klidné ulici. Vznikají zde moderní byty s veškerým komfortem, jako je kvalitní izolace, tepelné čerpadlo, dvě koupelny v každ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 38 m², Sokolov, ul. Švabinského
Před 257 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný slunný byt, který se nachází v 7. patře panelového domu s výtahem, v klidné části Sokolova. Interiér bytu zahrnuje kuchyňskou linku včetně plynového sporáku s digestoří, rozkládací sedačku. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu. Výhodou bytu je prostorná lodžie. Parkování je možné na parkovišti před ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 000
 Kč
Pronájem pozemku, 1600 m2, Brněnská
Před 258 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem komerčních venkovních výstavních ploch v Hodoníně. Nabízíme možnost pronájmu venkovních výstavních ploch o rozloze cca 1 600 m v atraktivním areálu na ulici Brněnská v Hodoníně, vedle nově otevřeného bezkontaktního mycího centra Diamond Wash a Pražírny kávy s kavárnou Nakofein. Výhody nabídky: - možnost samostatné kanceláře: K pronajatým plochám je možnost umístění samostatné kanceláře - nasvícení celé plochy: Možnost osvětlení celé plochy v noci pro optimální viditelnost Strategická lokalita: - velmi frekventovaná část města s průjezdností více než 22 tisíc vozidel denně, směrem Hodonín - Brno - vjezd a výjezd přímo na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
40 000
 Kč
Pronájem pozemku, 200 m2, Brněnská,
Před 258 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Pronájem komerčních venkovních výstavních ploch v Hodoníně. Nabízíme možnost pronájmu venkovních výstavních ploch o rozloze cca 200 m v atraktivním areálu na ulici Brněnská v Hodoníně, vedle nově otevřeného bezkontaktního mycího centra Diamond Wash a Pražírny kávy s kavárnou Nakofein. Výhody nabídky: - možnost samostatné kanceláře: K pronajatým plochám je možnost umístění samostatné kanceláře - nasvícení celé plochy: Možnost osvětlení celé plochy v noci pro optimální viditelnost Strategická lokalita: - velmi frekventovaná část města s průjezdností více než 22 tisíc vozidel denně, směrem Hodonín - Brno - vj... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Koupím jakýkoliv byt nebo RD, může být kdekoliv v
Před 258 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím jakýkoliv byt nebo RD, může být kdekoliv v Praze, v dobré dostupnosti městskou hromadnou dopravou výhodou. Nabídněte, prosím, cokoliv, jakékoliv velikosti, panelák i cihlový dům. Zajímám se i o nájemní smlouvy v domě s majitelem, i obecní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem skladu, 638 m², Plzeň
Před 259 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorné a moderní skladovací prostory? Pokud ano, tak vám nabízím pronájem tohoto skladu, který disponuje užitnou plochou 638 m2. Sklad se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Nosnost podlah činí 5 tun. Sociální zázemí je ve vedlejší budově, parko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
80 000
 Kč
Ubyt. zařízení v Chebu, ul. Pekařská
Před 259 dny - ANNONCE
Podnikáte v ubytovacích službách nebo o podnikání v tomto oboru uvažujete? Využijte jedinečnou investiční příležitost právě teď. Čtyřpatrové ubytovací zařízení s kompletním vybavením a v plném provozu má kapacitu 60 lůžek. Na každém patře je společná koupelna, toalety a kuchyň. V budově jsou plastová okna, interiér prošel v r. 2019 částečnou renovací. Kapacita přilehlého parkoviště je cca 20 aut. Nemovitost je dostupná osobním aut... (více v detailu)
31 200 000
 Kč
Prodej družstevního byt Týn nad Vltavou
Před 259 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej družstevního bytu č. 2. Byt 2+kk s lodžií, 46 m2, 2. patro pan. domu. Byt je v původním, ale udržovaném stavu, kuchyňská linka, umakartové jádro s vanou a WC. K bytu náleží sklep. Plastová okna, nový výtah. Vytápění a ohřev teplé vody je... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 799 000
 Kč
Prodej, byt 5+kk, 125m2, Bukovina - Černilov
Před 259 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 5+kk s vlastní předzahrádkou o velikosti 78m2. Jedná se o projekt Bukovina, který přináší bydlení s maximální možnou energetickou soběstačností ( použití fotovoltaiky, větrných turbín, baterií a termálních vrtů) a zároveň v těsné blízkosti Hradce Králové. Snoubící moderní prvky a technologie s úctou k tradici a venkovskému rázu bydlení, s vizí vytvořit příjemné místo pro život jednotlivců, párů i rodin, které ctí ekologické principy. Nabízený byt má celkovou podlahovou plochu 125m2. Přízemí bytu je tvořeno vstupní chodbou, samostatnou toaletou, šatnou, obývacím pokojem s kuchyní a se vstupem ven na vlastní předzahrádk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 390 000
 Kč
Prodej družstevního bytu Týn nad Vltavou
Před 259 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej družstevního bytu 2+kk s lodžií, CP 46 m2, v 2. patře panelového domu. Byt je v původním, ale udržovaném stavu, kuchyňská linka, umakartové jádro s vanou a WC, k bytu náleží sklep. Dům zateplen, plastová okna, nový vý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 799 000
 Kč
HLEDÁM SKLADY,PROSTORY PRO SVÉ KNIHY....
Před 259 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám volné sklady, volné prostory, sklepy, garáže atd..... chci tam ukládat ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej, byt 4+kk, 107m2, Bukovina - Černilov
Před 259 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+kk s vlastní předzahrádkou o velikosti 64m2. Jedná se o projekt Bukovina, který přináší bydlení s maximální možnou energetickou soběstačností ( použití fotovoltaiky, větrných turbín, baterií a termálních vrtů) a zároveň v těsné blízkosti Hradce Králové. Snoubící moderní prvky a technologie s úctou k tradici a venkovskému rázu bydlení, s vizí vytvořit příjemné místo pro život jednotlivců, párů i rodin, které ctí ekologické principy. Nabízený byt má celkovou podlahovou plochu 107m2. Přízemí bytu je tvořeno vstupní chodbou, samostatnou toaletou, šatnou, obývacím pokojem s kuchyní a se vstupem ven na vlastní předzahrádku. V ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 990 000
 Kč
Pronájem bytové jednotky 2+kk
Před 259 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem luxusní bytové jednotky 2+kk v cihlovém domě v blízkosti centra města Chomutova, ulice SNP. Bytová jednotka prošla velmi nákladnou a vkusnou rekonstru... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 76 m2, Praha 6 - Libo.Dovolujeme
Před 259 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+1, 76 m2, Praha 6 - Libo.Dovolujeme si vám nabídnout k prodeji byt 3+1, 76 m2, Praha 6 - Liboc. Byt nacházející se v prvním patře sedmipatrového panelového domu je družstevní, anuita je splacena, v současnosti se jedná o převodu do osobního vlastnictví. Dispozici bytu tvoří obývací pokoj (16 m2), dva samostatné neprůchozí pokoje (14 m2 a 12 m2), jídelna s kuchyňským koutem (12 m2), koupelna (2,6 m2), samostatné WC (1 m2), komora (2,8 m2) a balkon (4,7 m2). K bytu dále náleží další uzamykatelná komora na patře a sklepní kóje. Přidanou hodnotou je klimatizace, kterou jistě oceníte v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 200 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 110 m2 Kaleckého Brno Židenice
Před 259 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+1 110 m2 Kaleckého Brno Židenice.Nabízíme pronájem velmi prostorného podkrovního bytu 3+1 o ploše 110m2 v prvním patře rodinného domu v klidné ulici Kaleckého Brno Židenice. Byt se skládá z velkého obývacího pokoje 35 m2 dále dvou neprůchozích po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 999
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chomutově, ul. Kamenná
Před 259 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prodej bytu 3+1, upravený na 4+1 v osobním vlastnictví o ploše 75 m2 ve 2. nadzemním podlaží panelového domu. Byt prošel vkusnou rekonstrukcí, skládá se z prostorné kuchyně s rohovou kuchyňskou linkou s veškerým vybavením, koupelny se zděným jádrem obložené keramickými obklady, sedací vanou, umyvadlem... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 769 000
 Kč
Prodej slunné garsonky na Rovné u S
Před 259 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej slunné garsonky v Rovné u Sokolova o 19m která se nachází v 3 patře sedmipodlažního panelového domu. Dům je zateplený a nově omítnutý. Garsonka nabízí použitelnou kuchyňskou linku, plechový radiátor s regulací a plastové okno. Koupelna a WC je v původním stavu. Podlahy jsou betonové s používaným linoleem. V obývacím pokoji je položený zátěžový koberec a je částe... (více v detailu)
Karlovarský kraj
440 000
 Kč
Prodej byt 2+1 s lodžií+balkon+sklep E.Destinové
Před 259 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám byt 2 + 1 v osobním vlastnictví.Důvod prodeje chceme koupit barák se zahradou v ČB nejlépe Rožnov Včelná Adamov lze i výměna s mým doplatkem,pokud by někdo hledal něco menšího.Byt se nachází na sídlišti Šumava u vysokoškolských koleji ( velmi žádaná lokalita) v 2 patře s výtahem.Dům nedávno prošel celkovou rekonstrukci nová střecha zateplení fasády plastová okna nové stoupačky a nový výtah.Budova i vnitřní prostory jako sklep kolárna sušárna ad. vše střeženo kamerovým systémem,kter... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 990 000
 Kč
Restaurace, pivnice v Chebu, ul. Žižkova
Před 260 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu pivnici v rušné části Chebu na ul. Žižkova. Jedná se o prostor o cca 60-70 místech k sezení, sociální zázemí, sklad a prostorný skle... (více v detailu)
20 000
 Kč