Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 303 m², Plzeň, ul. Gerská
Před 257 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru o celkové výměře 303 m2, který se nachází v 1. patře obchodního domu Plzeňka v Plzni na Bolevci, ul. Gerská. Prostory jsou díky sloupovému systému j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 55 m², Kolín, ul. Královská cesta
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu obchodní prostor o podlahové ploše 55 m², který je možný využít jako kancelář nebo obchod, vchod je přímo z ulice Královská cesta. K di... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 600
 Kč
Pronájem garáže v Skalné
Před 257 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám do pronájmu garáž v klidné lokalitě města. V roce 2023 proběhla rekonstrukce. Maji... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 300
 Kč
Prodej kancelářského prostoru, 137 m², Jablonec n. N.
Před 257 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi kancelářské prostory v přízemí cihlového domu. Prostory o velikosti 137 m2 je kolaudován jako byt, nicméně v posledních 10 letech byl používán jako kancelář a zázemí obchodní společnosti. Prostor je vytápěn plynovým kotlem, je připojen na veřejný vodovod i kanalizaci. K dispozici je menší kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a umy... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 355 m², Svojanov
Před 257 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízím Vám ke koupi opravdu výjimečnou příležitost k investici a splnění snu o vlastní restauraci s ubytováním. Jedná se o budovu bývalého mlýna, kde proběhla rekonstrukce se zachováním historického rázu budovy. K dispozici je zde hlavní sál s místy k sezení, který zdobí kachlová kamna a stylový bar. Dále dva prostorné salony, kuchyni, sklady a toalety. V penzionu je pět samostatnýc... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 990 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 300 m², Pardubice, ul. Lonkova
Před 257 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru, v Pardubicích - Polabiny, ulice Lonkova. Prostory jsou k dispozici od 100 m² až 650 m², dle výběru klienta. Nebytový prostor se nachází v příze... (více v detailu)
Pardubický kraj
45 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 85 m², Žamberk
Před 257 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme kancelářské prostory nacházející se v průmyslové zóně v Žamberku, ul. Zemědělská, vhodné jako sídlo firmy. Dispozice: prostorná vstupní chodba s kuchyňkou, 4x kancelář, 2x WC, umyvárna. Prostory budou volné 5/2024 a je zde i možnost odkupu vyba... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 500
 Kč
Prodej obchod a služby, 137 m², Rýnovická, Jablonec n. N.
Před 257 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi obchodní prostor v přízemí cihlového domu o velikosti 137 m2. Prostor je kolaudován jako byt, nicméně v posledních 10 letech byl používán jako kancelář a zázemí obchodní společnosti. Prostor je vytápěn plynovým kotlem, je připojen na veřejný vodovod i kanalizaci. K dispozici je menší kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a umyva... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 31 m², Kořenov
Před 257 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízím na prodej byt 2+kk o celkové ploše 31m² v horské obci Kořenov, která se nachází 10 min. od lyžařského střediska Harrachov a 13 min. od Rokytnice nad Jizerou. Chytře řešená dispozice bytu nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou koupelnou a pokojem s palandou, kde se pohodlně vyspí čtyři osoby. K nemovitosti náleží lyžárna s kolárnou, společenská místnost s kuchyní a krbem na posezení s přáteli, místnost na hraní stolního... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 700 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 257 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v byt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1 v rodinném domě
Před 257 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1 v rodinném domě, Bohuslavice u Zlína. Nabídka pronájmu BJ o dispozici 1+1 v rodinném domě v obci Bohuslavice u Zlína. Bytová jednotka je umístěna v přízemí domu, k dispozici jeden velký obytný pokoj, velká kuchyň s jídelnou a koupelna s vanou. Vytápění bytu je zajištěno sporákem na dřevo a tuhá paliva. Nájemníci mohou využít přístřešek pro parkování osobního vozidla a velký uzavřený dvůr vedle domu. M... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, Sokolov, ul. Sokol
Před 257 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky 2+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 52 m, Sokolov ul. Sokolovská. Byt se nachází ve 4. patře domu bez výtahu. Bytová jednotka je po částečné rekonstrukci, plastová okna, plovoucí podlahy v pokojích, šatna v obývacím pokoji, dlažba na chodbě, zánovní kuchyňská linka a sádrokartonové obložené koupelnové jádro. K bytu patří skle... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 260 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 64 m² - Mladá Boleslav.Nabízíme
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk 64 m² - Mladá Boleslav.Nabízíme Vám pronájem bytu 2+kk o podlahové ploše 64 m2. Byt se nachází v blízkosti centra města. Bytová jednotka je umístěna v rodinném domě v suterénu. Je po celkové velmi zdařilé rekonstrukci a je kompletně zařízený. Dispozice bytu: vstupní chodba s kuchyňským koutem, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem. Mi... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 54 m² - Rokytnice nad Jizerou
Před 257 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk 54 m² - Rokytnice nad Jizerou.Nabízíme vám k prodeji světlý a velice příjemný byt 3+kk, v Horní Rokytnici nad Jizerou. Byt podlahové plochy 56 m2 se nachází v prvním nadzemním podlaží pětipodlažního domu postaveného roku 2002. Prostorná kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči značky BOSCH. Dále je zde dost místa na jídelní kout a obývací část určenou k posezení a odpočinku. Dva pokoje slouží jako ložnice a dětský pokoj. Z ložnice je vstup na balkon s krásným výhledem, kde můžete trávit nejen letní večery. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Vytápění v bytě je řešeno pomocí ústředního topení, které zajišťuje plynová... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 48 m² - Zásmuky.Nadstandartní byt
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 48 m² - Zásmuky.Nadstandartní byt 2+kk v novém projektu Obora Zásmuky na prodej v Zásmukách. Byt se nachází v přízemí domu, obytná plocha 48,1m2 s terasou a velkou soukromou zahrádkou s výhledem do lesa. Interiér bytu je ve vysokém standartu, což zahrnuje podlahy, bezpečnostní vstupní dveře s ocelovou zárubní, bílé interiérové dveře, kompozitní okna, keramickou dlažbu a obklady v koupelně a předsíni, vanu, toaletu, umyvadlo a podlahové topení. Nový projekt byty Obora Zásmuky zahrnuje celkem 30 bytových jednotek rozdělených do tří samostatně stojících nových domů, kde v každém domě je 10 jednotek. Domy ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 076 250
 Kč
Prodej bytu 3+kk 74 m² - Zásmuky.Nadstandardní byt
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk 74 m² - Zásmuky.Nadstandardní byt 3+kk v novém projektu Obora Zásmuky na prodej v Zásmukách. Byt se nachází ve čtvrtém patře, obytná plocha 74,2m2 s balkonem s výhledem do lesa. Interiér bytu je ve vysokém standardu, což zahrnuje podlahy, bezpečnostní vstupní dveře s ocelovou zárubní, bílé interiérové dveře, kompozitní okna, keramickou dlažbu a obklady v koupelně a předsíni, vanu, toaletu, umyvadlo a podlahové topení. Nový projekt byty Obora Zásmuky zahrnuje celkem 30 bytových jednotek rozdělených do tří samostatně stojících nových domů, kde v každém domě je 10 jednotek. Byty jsou orientovány s výhledem do les... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 484 500
 Kč
Prodej bytu 4+kk 68 m² - Lysá nad Labem.Velmi rád
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+kk 68 m² - Lysá nad Labem.Velmi rád bych Vám nabídl k prodeji krásnou bytovou jednotku o dispozici 4+kk, podlahové ploše 68,7 m2 a užitné ploše 65 m2, která se nachází v 4. patře cihlového domu v klidné lokalitě města Lysá nad Labem, v ulici Okružní. Jednotka je v osobním vlastnictví. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí při které došlo k položení podlahových krytin, vybudování nové kuchyňské linky a nové koupelny. Kuchyně je velmi prostorná s vestavnými spot... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 57 m² - Zásmuky.Nadstandardní byt
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 57 m² - Zásmuky.Nadstandardní byt 2+kk v novém projektu Obora Zásmuky na prodej v Zásmukách. Byt se nachází v nejvyšším patře domu, plocha 57m2 se dvěma terasami o výměře 22m2. Interiér bytu je ve vysokém standardu, což zahrnuje podlahy, bezpečnostní vstupní dveře s ocelovou zárubní, bílé interiérové dveře, kompozitní okna, keramickou dlažbu a obklady v koupelně a předsíni, vanu, toaletu, umyvadlo a podlahové topení. Nový projekt byty Obora Zásmuky zahrnuje celkem 30 bytových jednotek rozdělených do 3 samostatně stojících nových domů, kde v každém domě je 10 jednotek. Domy js... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 103 750
 Kč
Prodej bytu 1+1 45 m² - Jaroměř.Představujeme vám
Před 257 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 1+1 45 m² - Jaroměř.Představujeme vám exkluzivní nabídku! Vítejte v bytě o velikosti 1 + 1, který se nachází v obci Jaroměř na klidném Jakubském předměstí, v ulici Legionářská. Tento byt, který je v družstevním vlastnictví, je skvělým místem pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení. Byt situovaný v podkroví cihlového domu s výtahem nabízí příjemný světlý prostor a dobrou dispozici. Nedávno prošel zdařilou rekonstrukcí, čímž se stal moderním a vkusným místem. S rozlohou 42 m2 si můžete užívat dostatek prostor... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 69 m² - Praha 9.V zastoupení
Před 257 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 69 m² - Praha 9.V zastoupení majitele nabízíme k prodeji atraktivní a slunnou bytovou jednotku o dispozici 2+kk a celkové ploše 69 m2, která se nachází ve 4. nadzemním podlaží v klidné části Prahy - Letňany, v ulici Miroslava Hajna. Prostorově skvěle řešený byt byl vystaven v roce 2020 v rámci developerského projektu "Rezidence Veselská". Je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, v ložnici a předsíni skříněmi na míru, podlaha je plovoucí, v koupelně dlažba. Příslušenstvím jsou dva balkony (3,8 a 3,9 m2), na které je vstup z obývacího pokoje a ložnice, dá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 750 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 38 m² - Jablonec nad Nisou
Před 257 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1 38 m² - Jablonec nad Nisou.Realitní kancelář eDO Reality Vám nabízí pronájem bytu o dispozici 1+1 v centru Jablonce. Byt se nachází v prvním patře činžovního cihlového domu a je v dobrém stavu. Má kuchyňskou linku s vestavnou deskou a troubou, dřevěná okna a parkety. Koupel... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 75 m² - Hradec Králové.Líbilo by
Před 257 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk 75 m² - Hradec Králové.Líbilo by se vám bydlení v novém bytě s veškerou občanskou vybaveností hned pod nosem? Nechcete zdlouhavě hledat parkování po příjezdu z práce? Právě pro vás mám tento byt v Hradci Králové - Pražské Předměstí. ?Podlahová plocha, která činí cca 70m2, což znamená, že se jedná o prostornou nemovitost s dvěma pokoji, otevřeným obývacím prostorem propojeným s kuchyní a samostatnou chodbou. Díky tomu zde najdete dostatek místa pro Vaši rodinu či přátele. Chcete mít možnost si pronajmout podzemní garáž nebo raději parkujete před domem? Výhodou a zároveň součástí prodeje je úložný prostor (4m2) na chodbě, v obývac... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 500 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 257 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v byt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 4+1, 82m2 s garáží Slavičín
Před 257 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám prodej bytu 4+1 o užitné ploše 82m a garáže ve Slavičíně. Byt je v původním stavu, proběhla rekonstrukce koupelny s původním jádrem. K nabízenému bytu je garáž o užitné ploše 20m, která je vzdálena cca 2 min. od bytu. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, kdy byly vyměněny okna, stupačky, nové balkony, střecha a no... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 790 000
 Kč
Pronájem bytu o dispozici 2kk, ulic
Před 257 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu o dispozici 2kk, výměre 54 m, v klidné části Prahy - Dolní Měcholupy, sídliště Malý Háj. Tento moderní byt se nachází v novostavbě bytového domu ve 3. podlaží s výtahem. K bytu náleží prostorná lodžie s výhledem do okolí. Byt je vybaven kompletně zařízenou kuchyňskou linkou, včetně spotřebičů, vlastní šat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč