Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1, Praha, ul. Nad Buďánkami III
Před 256 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+1 s terasou 30 m2 v klidné ulici v pražských Košířích na Praze 5. Byt se pronajímá vyba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 55 m², Žleby, ul. Havlíčkova
Před 256 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v novém a útulném bytě? Pak máme pro vás skvělou příležitost. Nabízíme k prodeji byt 2+kk ve třetím nadzemním podlaží v novostavbě domu ve Žlebech o užitné ploše 54,8 m² s prostorným balkónem 4 m². Byt se skládá z obývacího pokoje 28,5 m² spojeného s prostorem kuchyňského koutu, ložnice 14,1 m², koupelny se sprchovým koutem a WC. Z obývacího pokoje je vstup na balkón, který je orientován na jihozápad a nabízí nádherný výhled. Součástí bytu je také jedno p... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 040 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Říčany, ul. Verdunská
Před 256 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám luxusní Ateliér v Rezidenci Oliva v Říčanech, které disponují absolutní občanskou vybaveností. Tento prostor je možné využít pro přechodné bydlení nebo jako kanceláře, služby nebo prodejní plochy. 10.10.2023 byla podána Žádost o změnu územního plánu pro změnu ateliérů na byty. Předmětem prodeje je Ateliér o dispozici 2+kk o rozloze 53 m... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 061 644
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Tachově, ul. Zárečná
Před 256 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt v Tachově, ul. Zárečná. Jednotka o dispozici 3+1, podlahové plochy 65m2, působí světlým a útulným dojmem, je již kromě koupelnového jádra po celkové rekonstrukci a prodává se částečně vybavená. Nachází se v 5NP revitalizovaného, bytového domu se dvěma výtahy, je zde fungující SVJ a bezproblémoví sousedé. K bytu ná... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 850 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 48 m², Louny, ul. Tylova
Před 256 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
K dlouhodobému pronájmu se právě nabízí byt 2+1 s lodžií v ulici Tylova v Lounech. Byt se nachází v 2. patře cihlového bytového domu bez výtahu. Vybaven je pouze kuchyňskou l... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Rychnově nad Kněžnou, ul. Javornická
Před 256 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Jako novinku v nabídce Vám nabízíme byt o dispozici 3+kk v Rychnově nad Kněžnou. Hledáte-li nový domov, který nabízí pohodlný obývací prostor, dvě ložnice pro klidný spánek a praktickou kuchyň s veškerým potřebným vybavením, je tato nabídka právě pro Vás. Koupelna je vkusně zařízená pro Vaše každodenní potřeby. Tento dobře udržovaný byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového bytového domu, který byl dostavěn v roce 2003. Blíž... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 140 000
 Kč
Prodej bytu 2+1v Havlíčkově Brodě, ul. Trocnovská
Před 256 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte byt, ale máte rádi stylové a komfortní bydlení v moderní designu a zároveň chcete, aby dům stál v klidné části města. Nabízíme Vám slunný byt v přízemí orientovaný na východ, jih i západ o dispozici 2+1, výměře 58 m2 v nově zrekonstruovaném domě, který se nachází ve velmi žádané a klidné lokalitě Havlíčkova Brodu. O vytápění a ohřev teplé vody se stará plynový kondenzační kotel. Velkou výhodou tohoto bytu je jedno parkovací stání na pozemku u dom... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 469 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Praze, ul. Biskupcova
Před 256 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vstupte do útulného bytu 1+1 s historickým duchem na Biskupcově ulici ve vyhledávané lokalitě Praha Žižkov, o výměře 47 m². Byt se nachází ve staré zástavbě, což zaručuje autentický a jedinečný životní styl. Interiér představuje otevřený obývací prostor spojený s ložnicí a moderní, vybavenou kuchyň, kde se snoubí komfort a funkčnost. Koupelna, oddě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Pardubicích, ul. Železničního pluku
Před 256 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Slunný byt v původním stavu, který se nachází ve 4. nadzemním podlaží revitalizovaného domu bez výtahu, v ulici Železničního pluku 2017. Dispozice je řešena jako 2+1 (76 m² včetně příslušenství) a tvoří ji obývací pokoj, kuchyňský kout propojený s jídelnou, ložnice, rozlehlá předsíň, koupelna s vanou a oddělené WC. K bytu patří sklep (7,89 m²) umístěný v prvním podzemním podlaží a také podíl na zahradě, která je umístě... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 540 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 47 m², Říčany, ul. Verdunská
Před 256 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám luxusní Ateliér v Rezidenci Oliva v Říčanech u Prahy. Tento prostor je možné využít pro přechodné bydlení nebo jako kanceláře, služby nebo prodejní plochy. 10.10.2023 byla podána Žádost o změnu územního plánu pro změnu ateliérů na byty. Využijte tuto jedinečnou investiční příležitost a zavolejte si o prohlídku. Ateliér ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 858 132
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 39 m², Říčany, ul. Verdunská
Před 256 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám exlusivní Ateliér v Rezidenci Oliva v Říčanech. Tento prostor je možné využít pro přechodné bydlení nebo jako kanceláře, služby nebo prodejní plochy. 10.10.2023 byla podána Žádost o změnu územního plánu pro změnu ateliérů na byty. Nepropásněte tuto jedinečno... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Praha, ul. Jindřicha Plachty
Před 256 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem útulného bytu 1+1 na Smíchově. Byt je kompletně vybaven včetně spotřebičů, což znamená, že nemusíte investovat peníze do nových zařízení. Můžete se tak ihned na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 53 m², Říčany, ul. Verdunská
Před 256 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám luxusní Ateliér v Říčanech u Prahy v Rezidenci Oliva. Tento prostor je možné využít pro přechodné bydlení nebo jako kanceláře, služby nebo prodejní plochy. 10.10.2023 byla podána Žádost o změnu územního plánu pro změnu ateliérů na byty. A proto neváhejte tuto investiční příležitost využít. Budou, jako veškeré prostory domu, vyb... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 522 184
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 37 m², Vsetín, ul. Okružní
Před 256 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu slunný byt 2+kk v klidné části Vsetína - Rokytnice. Byt je o výměře 37 m2 a nachází se v 2. nadzemním pod... (více v detailu)
Zlínský kraj
16 000
 Kč
pronájem bytu
Před 257 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronajmu byt 3+kk v centru Blanska. Informace pouze telefonicky SMS prosím nepište
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
HLEDÁM SKLADY,PROSTORY PRO SVÉ KNIHY....
Před 257 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám volné sklady, volné prostory, sklepy, garáže atd..... Chci tam ukládat ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem komerčního objektu, 1500 m
Před 257 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor - Showroomu a skladových hal v Areálu Brněnská, Hodonín Nabízíme unikátní příležitost k pronájmu obchodních prostor - showroomu o rozloze cca 800 m (500 m v I. NP + 300 m v II. NP) s aktuálním projektem a probíhajícím vyřizováním stavebního povolení, viz. vizualizace. K tomu je možnost pronájmu stávající skladové haly o velikosti 700 m (600 m v I. NP + 100 m v II. NP), kterou lze přebudovat na obchodní, servisní nebo výrobní prostor. Hlavní výhody nabídky: - flexibilita v rozdělení prostoru pro obchodní, skladové, servisní a výrobní aktivity - areál Brněnská s přístupem na hlavní silnici, přímo vedle pražírny kávy a bezkontaktního mycího centra Diamond Wash - až 50 parkovacích míst k dispozici Strate... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčního objektu, 800 m2
Před 257 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem komerčních Prostor - Showroomu v Hodoníně, Areál Brněnská. Naše společnost nabízí exkluzivní příležitost k pronájmu obchodních prostor - showroomu v areálu Brněnská v Hodoníně. Prostor o celkové velikosti cca 800 m (500 m v I. NP + 300 m v II. NP) je v současné době ve fázi projektu a vyřizování stavebního povolení, viz. vizualizace. Vlastnosti nabízeného prostoru: - nachází se vedle pražírny kávy s kavárnou Nakofein a bezkontaktního mycího centra Diamond Wash - možnost rozšíření o stávající halu velikosti 700 m (600 m v I. NP + 100 m v II. NP), čímž by celková plocha pronajatelného prostoru mohla být až 1500 m (1100 m v I. NP + 400 m v II. NP) - flexibilita v rozdělení na plochy obchodní, skladové, servisní a výro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčního objektu 620 m² - Holice.V
Před 257 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem komerčního objektu 620 m² - Holice.V zastoupení majitele bych vám rád nabídl k pronájmu prostornou zděnou halu ve velmi dobrém stavu v Holicích o užitné ploše 620 m2. Může sloužit jak pro skladování, tak i jako prostory pro menší výrobu. Součástí haly jsou rovněž dvě kanceláře, kuchyň a toalety. Parkování je m... (více v detailu)
Pardubický kraj
70 000
 Kč
Prodej komerčního objektu 200 m² - Česká Třebová
Před 257 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej komerčního objektu 200 m² - Česká Třebová.Nabízím k prodeji objekt s bydlením přímo v centru náměstí České Třebové. Jednán se o zděnou podsklepenou budovu se třemi nadzemními podlažími a podkrovím se sedlovou střechou. Původní stáří budovy je dle dostupných materiálů ze 17.století. Dům prošel postupně rekonstrukcí vč. střechy. Celkový stavebně-technický stav ke dni prodeje se hodnotí jako dobrý. Ve třech nadzemních podlaží se nach... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 100 000
 Kč
Prodej komerčního objektu 103 m² - Praha 9
Před 257 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej komerčního objektu 103 m² - Praha 9.Nabízíme Vám exkluzivně k prodeji dům se zavedenou restaurací a venkovním posezením v Dolních Počernicích. Dům má dvě podlaží. V přízemí se nachází restaurace se zahrádkou. Kapacita restaurace je 25 osob a kapacita zahrádky je 30 osob. Restaurace má malý bar s výčepním stojanem a uprostřed místnosti se nachází starožitná americká kamna. Dále se v přízemí nachází menší kuchyně, sklad potravin a hygienické zázemí pro hosty restaurace. Zařízení je v provozu několik let a má své stálé hosty, pro které jsou pořádané různé společenské akce. Toto patro bylo v minulosti obytné, tedy je možnost restauraci zrušit a využít prostory pro bydlení. V prvním podlaží se nachází obytná část domu s terasou, na které je možné vybudovat další obytnou mí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 500 000
 Kč
Prodej komerčního objektu 821 m² - Myštice.Velmi
Před 257 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej komerčního objektu 821 m² - Myštice.Velmi rádi bychom Vám v zastoupení majitele nabídli k prodeji unikátní a nevídanou nemovitost. Jedná se penzion "Mlýn Kostřata", který se nachází v jedinečné lokalitě klidu a pozitivní energie na samotě s velkým "S". Nemovitost se rozléhá na pozemcích 6 007 m2, cca kilometr od obce Myštice, v blízkosti známého jihočeského městečka Blatná. Penzion se skládá ze dvou budov, které poskytují ubytování s celkovým počtem až 40 lůžek v sedmi pokojích a třech apartmánech. Každý pokoj je vybaven 2-4 lůžky a vlastním sociálním zařízením. Dále je zde velká jídelna s kuchyní, byt pro správce, sauna, bar s hernou, skladové prostory, konferenční místnost či menší tělocvična pro pořádání jóga meetingů, apartmán se zimní zahradou a další a další místnosti. Celou nemov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 500 000
 Kč
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 257 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budovu v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy - před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímavé ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kanceláří, 95 m², Kolín, ul. Královská cesta
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komplex čtyř kanceláří v Kolíně v ulici Královská cesta. Kanceláře lze pronajmout i jednotlivě - 30 m², 20 m², 13 m² a 32 m². Prostory se nachází v prvním patře víceúčelového komerčního obje... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 400
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 15000 m², Obrubce
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Unikátní investiční příležitost. Prodej stavebních pozemků s manipulačními plochami a zelení, strategicky umístěné v obci přímo na hlavním tahu z Mladé Boleslavi do Jičína. Pozemky jsou vhodný pro výstavbu objektu, jak k bydlení, tak k turistick... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 994 198
 Kč