Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Koupím byt,uhradím dluhy,umožním dožití.
Před 263 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 263 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 263 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ihned koupím byt,dluhy uhradím, dožití.
Před 263 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na dožití, pouze za vlastní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím i dluhy ,nechám dožít
Před 263 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej, Byty 4+kk, 98 m2 -.VÝHODNÉ ZAHAJOVACÍ CENY
Před 263 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 4+kk, 98 m2 -.VÝHODNÉ ZAHAJOVACÍ CENY POUZE DO KONCE ÚNORA Na prodej bytová jednotka o dispozici 4+kk v nově vznikajícím developerském projektu VRANOVSKÝ DVŮR v obci Břasy. Podlahová plocha číní 89,95m2 + 8,44m2 Lodžie. Byt je prodáván s kompletním nadstandardním vybavením (podlahové krytiny, dveře, omítky, sanitární vybavení atd.) a kuchyňskou linkou. Každý zákazník bude mít možnost vybrat si barevné ladění dodávaného vybavení, a tak vytvořit svůj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 149 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 84 m2 -.VÝHODNÉ ZAHAJOVACÍ CENY
Před 263 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 84 m2 -.VÝHODNÉ ZAHAJOVACÍ CENY POUZE DO KONCE ÚNORA Na prodej bytová jednotka o dispozici 3+kk v nově vznikajícím developerském projektu VRANOVSKÝ DVŮR v obci Břasy. Podlahová plocha číní 80,13m2 + 4,31m2 lodžie. Byt je prodáván s kompletním nadstandardním vybavením (podlahové krytiny, dveře, omítky, sanitární vybavení atd.) a kuchyňskou linkou. Každý zákazník bude mít možnost vybrat si barevné ladění dodávaného vybavení, a tak vytvořit svůj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 549 000
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 46 m2 -.VÝHODNÉ ZAHAJOVACÍ CENY
Před 263 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 46 m2 -.VÝHODNÉ ZAHAJOVACÍ CENY POUZE DO KONCE ÚNORA Na prodej bytová jednotka o dispozici 2+kk v nově vznikajícím developerském projektu VRANOVSKÝ DVŮR v obci Břasy. Podlahová plocha číní 40.53m2 + 6,45m2 lodžie. Byt je prodáván s kompletním nadstandardním vybavením (podlahové krytiny, dveře, omítky, sanitární vybavení atd.) a kuchyňskou linkou. Každý zákazník bude mít možnost vybrat si barevné ladění dodávaného vybavení, a tak vytvořit... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 499 000
 Kč
Pronájem, Byty 2+1, 72 m2 -.Nabízíme prostorný byt
Před 263 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+1, 72 m2 -.Nabízíme prostorný byt 2+1 s celkovou plochou 72,05 m2 ve Vícemilicích Na adrese Urbáškova 103. Byt se nachází v klidné lokalitě a je vhodný pro jednotlivce, páry nebo malou rodinu. Parametry bytu: Chodba 5,12 m2, Kuchyně 13,2 m2, Obývací pokoj 15,3 m2, Ložnice 15,22 m2, Koupelna 4,0... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 900
 Kč
Prodej Bytu 3+1 70m² ulice Okružní lovos
Před 263 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu o velikosti 70m² v ulici Okružní, který se nachází v přízemním podlaží bytového domu. Součástí... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 300 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 86 m2, Slunečná, H
Před 263 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme tento nádherný byt 4+1, který prošel vkusnou a moderní rekonstrukcí, čímž získal optimální využití prostoru a stává se ideálním domovem pro ty, kdo hledají komfort a moderní styl. Byt, rozkládající se na ploše 86 m, se nachází ve 4. NP a je vybaven balkónem a moderní klimatizací, která zajišťuje komfortní bydlení po celý rok. Energetická náročnost budovy je kategorizována jako C, což přináší úsporu nákladů na bydlení. Dispozice bytu je promyšleně řešena a nabízí mnohostranné využití. Otevřený kuchyňský kout je vybaven moderní kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči od předního dodavatele interiérů, firmy INTER-PRO CZ, s.r.o., s kováním, dřezem a vodovodními bateriemi značky Blanco. Kuchyň přechází do jídelního koutu, což vytváří ideální prostor pro společné stolování. Prostorný obývací pokoj je perfektním místem pro relaxaci a společné chvíle s rodinou. Tři další pokoje poskytují flexibilitu využití jako ložnice, dětský pokoj, pracovna nebo šatna. Koupeln... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500 000
 Kč
Pronájem, Byty 2+1, 57 m2 -.Exkluzivní, nové byty
Před 263 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+1, 57 m2 -.Exkluzivní, nové byty v Týništi nad Orlicí! K pronájmu nabízíme několik bytových jednotek různých dispozic a velikostí v klidné lokalitě u hřbitova. Jednotky se nachází v přízemí i prvním patře bytového domu. Součástí každého bytu je buď malá zahrádka nebo balkón. Dům má uzavřený dvůr a ke každému... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 800
 Kč
Prodej, byt 3+1 Chodov, ul. U Koupa
Před 263 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky 3+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 61 m, obec Chodov, ul. U Koupaliště. Byt je po částečné rekonstrukci a nachází se ve druhém patře panelového domu s výtahem. Částečná rekonstrukce obnáší plovoucí podlahy, sádrokartonové a obložené koupelnové jádro, z... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 750 000
 Kč
Prodej bytu 4+1+L+G, 92 m², Klatovy, ul. Krejčího nábř.
Před 263 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 4+1+L+G v Klatovech ul. Krejčího nábř. o užitné ploše 92 m² v původním udržovaném stavu ve zvýšeném přízemí v cihlového domu. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Dům je napojen na veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci. Součástí prodeje je prostorná garáž o výměře 21 m² přímo v domě a sklep o výměře 14 m². K byt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 388 760
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 124 m², Svitavy, ul. Nerudova
Před 263 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt v centru města Svitavy. K nájmu se hradí energie. Dispozice: Pokoj s balkonem, dětský pokoj, pokoj s kuchyňskou linkou, pokoj, koupelna se sprchovým koutem i vanou, samostatné WC. Prostor je vybaven kan... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 75 m², Dolní Životice, ul. Zámecká
Před 263 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný byt 4+kk v Dolních Životicích. Byt se nachází v domě, který byl revitalizován před 6 lety, včetně zateplení fasády, střechy a sklepů, což zajišťuje vysokou energetickou účinnost a komfort bydlení. Byt má rozlohu 75 m² a skládá se ze čtyř pokojů, kuchyně a koupelny. K bytu náleží také balkon, který poskytuje krásný výhled na okolí. Na chodbě se nachází vestavěné skříně a komora ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 67 m², Svitavy, ul. Nerudova
Před 263 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme byt v centru města Svitavy. K nájmu se hradí energie. Dispozice: Prostorný pokoj s kuchyňskou linkou, dětský pokoj, koupelna s vanou, samostatné WC. Prostor je vybaven ... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
prodej bytu v os. vl. 2+1 63 m2, s
Před 263 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej bytu 2+1 63 m, v osobním vlastnictví, v šestipodlažním celkově revitalizovaném domě. Jedná se o byt ve 4. n.p., rekonstruovaný, stavebně udržovaný, moderně vybavený. Plovoucí parkety v pokojích a kuchyni, dlažba v předsíni a koupelně a WC, dřevěné obklady a vestavěné skříně v předsíni, koupelna a WC zvlášť, nová koupelna s obklady, na míru zhotovená kuchyňská linka. Dům je po celkové revitalizaci (nová plastová okna, fasáda, zateplení, nové vchodové dveře, schránky, kamery, opravená střecha). Dům se zamyká, velice příjemné a čisté chodby a schodiště. Zastávky MHD (tramv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 200 000
 Kč
Prodej, byt, OV, 3+KK, 78 m2, zahra
Před 263 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
prodej pěkného prostorného bytu po rekonstrukci s dispozicí 3+kk o ploše 78 m, který se nachází ve zvýšeném přízemí čtyřpodlažního zděného bytového domu ve vyhledávané lokalitě v Mladé Boleslavi, v ulici Boženy Němcové. Byt je v osobním vlastnictví. Dispozice: prostorná vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem odděleným barovým pultem. Součástí nové moderní kuchyňské linky jsou vestavěné spotřebiče (varná plynová deska, digestoř, multifunkční trouba). V bytě je samostatné WC. Bytová jednotka je po rozsáhlé nákladné rekonstrukci - plastová okna se žaluziemi, nové vchodové bezpečnostní dveře z masivu, nové interiérové dveř... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 499 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 150 m², Doudleby nad Orlicí, ul. Školní
Před 263 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
K prodeji se nabízí 1/2 rodinného domu v Doudlebách nad Orlicí, tudíž ideální polovina. Není rozděleno na bytové jednotky. V tomto rodinném domě ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 585 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Benešově, ul. Nová Pražská
Před 263 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej krásného slunného bytu 2+1 o velikosti 44 m² dispozičně řešen jako 2+1 na klidném místě Benešova, kde se nachází parkoviště přímo u domu a z druhé strany dětské hřiště. K bytu patří i lodžie a sklep.... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 489 999
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Pardubicích, ul. Sokolovská
Před 263 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu o dispozici 2+1 v osobním vlastnictví v Pardubicích na Dukle, ulice Sokolovská. Bytová jednotka o podlahové ploše 54,02 m² se nachází v revitalizovaném bytovém domě v 1. patře a skládá se z kuchyně s jídelním stolem, prostorného obývacího prostoru, ložnice, koupelny s vanou a samostatného WC. K bytu, který je orientován na západní i východní stranu, náleží sklep o ploše 13,77 m². Dalším benefitem nemovitosti je nízký po... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Most, ul. Okružní
Před 263 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt v družstevním vlastnictví o dispozici 2+kk v Mostě, který je vhodný ke kompletní rekonstrukci. K bytu náleží sklepní kóje a komora na společné chodbě. Díky nízkým nákladům je byt vhodný jak pro vlastní bydlení, tak na ... (více v detailu)
Ústecký kraj
969 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Beroun, ul. Bratří Nejedlých
Před 263 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám prodej bytu o dispozici 2+kk ve velmi žádané lokalitě města Beroun. Vytápění a ohřev vody je řešeno plynovým kotlem. K bytu náleží sklepní kóje o ploše 1,74 m2. Velmi nízké měsíční náklady. V nemovitosti zůstane z... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 595 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 84 m², Česká Třebová
Před 263 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu slunný byt o velikosti 3+1, 84 m², který se nachází na sídlišti Lhotka v České Třebové. Dispozičně se skládá z obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, dětského pokoje, chodby, koupelny a WC. K dispozici jsou samozřejmě společné prostory a skl... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč