Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem, Kanceláře, 293 m2 -.V zastoupení klienta
Před 264 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Pronájem, Kanceláře, 293 m2 -.V zastoupení klienta nabízíme pronájem přízemního komerčního prostoru v Třebíči na ulici Stavební. Jedná se o prostor, který je aktuálně ve výstavbě, v rámci výstavby je možné individuální dodělání ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50 000
 Kč
Prodej, garážové stání, CP 13m2, Střelice, Brno -
Před 264 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, garážové stání, CP 13m2, Střelice, Brno - venkov.Nabízíme prodej garážového parkovacího stání, které se nachází v novostavbě bytového domu na ul. Příční, obec Střelice, okres Brno - venkov. CP cca 13m2. Příjezd je ze strany objektu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 20 m², Čelákovice, ul. Volmanova
Před 264 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu obchodní a komerční prostory v Čelákovicích, které disponují obrovskou občanskou vybaveností. Krásný prosvětlený prostor se nachází v ulici Volmanova, který je 20 m² veliký a je umístěný v přízemí. Zaparkovat můžete pohodlně před domem. Objekt je ideální například pro poradens... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 6114 m², Domaslav - Stříbro
Před 264 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v turisticky velmi zajímavé lokalitě. Nemovitost má velký potenciál využití jako penzion nebo ubytovna pro firmy v okolí. Jedná se o objekt velký 1601 m², s pozemky o velikosti 4513 m², krytým bazénem, tenisovým kurtem, stodolou, garáží a 8 pokoji pro 2-6... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 749 998
 Kč
Pronájem obchod a služby, 321 m², Litoměřice, ul. Komenského
Před 264 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k podnájmu prostory k podnikání v obci Litoměřice, ve kterých je možné provozovat Casino. Prostory byly k tomuto účelu podnikání zrekonstruované a dle platných směrnic města Litoměřice jsou k tomu vhodné. Prostory k podnájmu je možno také využít k jiným podnikatelským záměrům: diskotéka, prostory pro cvičení, prod... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 67 m², Svitavy, ul. Nerudova
Před 264 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelář v centru města Svitavy. K nájmu se hradí energie. Prostor je vybaven kancelářským nábytkem a kuchyňskou linkou. Koupelna s vanou a samo... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 160 m², Dobřany, ul. Alšova
Před 264 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 160 m2. Prostory se skládají ze zasedací místnosti, třech samostatných kanceláří, kuchyně a toalet se sprchou. Po domluvě je možné využít skladové prostory v hale. Celý objekt je oplocený, zabezpečený a nabízí dostatek parkovacích míst. Měsíčn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
18 000
 Kč
Prodej BJ 1+2 v Bukovanech. Nabízíme prodej BJ
Před 264 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej BJ 1+2 v Bukovanech. Nabízíme prodej BJ 1+2+lodžie, o výměře cca 58 m2 ve vyvýšeném přízemí cihlového domu klidné části obce Bukovany. Bytová jednotka je po částečné rekonstrukci - štuky, výmalba, obklady a dlažba v koupelně, zánovní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, plastová okna... Podlahy... (více v detailu)
Karlovarský kraj
922 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 91 m2 Boženy Jandlové, Praha 4 -
Před 264 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk 91 m2 Boženy Jandlové, Praha 4 - Modřany.Nabídka exkluzivního bytu s jihozápadní orientací v atraktivní lokalitě Praha-Modřany. Tento útulný byt 3+kk s rozlohou 86 m2 vás okouzlí svými prostornými pokoji vybavenými klimatizací a unikátní terasou o ploše 10 m2, která nabízí výhled na krásný Modřanský les. Díky vynikající dostupnosti, pouze 15 minut od centra Prahy, je tato nemovitost ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení s rychlým spojením do rušného centra města. Navíc autobuso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 990 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Telči, ul. Dačická
Před 264 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte klidné a pohodlné bydlení v historickém městě? Nabízíme k pronájmu velký nadstandardní byt 2+kk o užitné ploše 59 m², situovaný v malebné a klidné části Telče, renesanční perle Vysočiny. Byt se nachází v moderním bytovém domě a je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s veškerým potřebným vybavením. Kuchyňská linka je plně vybavená pro Vaše pohodlné vaření. Dvě šatny poskytují dostatek úložného prostoru. Velký balkón se zastíněním je ideáln... (více v detailu)
Kraj Vysočina
14 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Chrudimi, ul. Tyršovo náměstí
Před 264 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 v centru města Chrudim na Tyršově náměstí. Byt je v prvním patře zděného domu. Plastová okna, vytápění dálkové. Dispozice: vstupní chodba, kuchyň, obývac... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 26 m², Volyně, ul. Husova
Před 264 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízím pronájem zařízeného bytu v centru města Volyně. Byt se nachází ve vyvýšeném přízemí zděného domu. K dispozici je společná zahrada. Vytápění je zajištěno dálkově s rozvodem do radiátorů. Měsíční nájemné včetně spotřeby energií bylo stanoveno na 12.000 Kč. Energie ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, Praha, ul. Věstonická
Před 264 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
K prodeji nabízíme velice atraktivní slunný byt o dispozici 3+kk s vlastní zahradou a garážovým stáním. Jednotka s celkovou užitnou plochou 111 m2 a vlastní zahradou o rozloze 348 m2 se nachází v 1. NP rezidenčního komplexu Zličínský dvůr. Dispozice - vstupní chodba, samostatná toaleta, dvě ložnice, koupelna s WC, chodba a prostorný obývák s kuchyní ze kterého je přímý vstup na terasu a zahradu. Nová betonová, mrazuvzdorná a protiskluzová terasa je položena na tzv. terčích, bez spár, což zaručuje její ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 990 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 23 m², Louny, ul. Čs. armády
Před 264 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk o celkové výměře 23 m2. Nachází se ve 3.NP. Je v původním udržovaném stav... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Zruči nad Sázavou
Před 264 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu v bytovém domě ve Zruči nad Sázavou v ulici Nábřežní74, se sdílenou kuchyní a vlastní koupelnou. Jde o klidné místo ve Zruči nad Sá... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 33 m², Sokolov, ul. Nábřežní
Před 264 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte svůj vlastní útočiště, kde každý den začíná pohodou a komfortem? Představujeme Vám pronájem bytu 1+1 o rozloze 35 m² na idylické adrese Nábřežní ulice v Sokolově, který prošel kompletní a pečlivou rekonstrukcí. Tento byt je připraven stát se Vaším novým domovem, kde se budete cítit pohodlně a bezpečně. Každý detail tohoto světlého a vzdušného bytu byl navržen s myšlenkou na praktičnost a estetiku. Prostor je částečně zařízený, takže poskytuje perfektní rovnováhu mezi možností personalizace a p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 111 m², Chotěboř, ul. Krále Jana
Před 264 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Slunný, rekonstruovaný (2020) byt, který se nachází ve 3 nadzemním podlaží (bez výtahu) bytového domu, v centru města Chotěboř, v ulici Krále Jana 310. Dispozice je řešena jako 2+1 (111 m2) a tvoří ji dva pokoje, kuchyně, komora, oddělené WC, koupelna s van... (více v detailu)
Kraj Vysočina
11 100
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 55 m², Velké Poříčí, ul. Náchodská
Před 264 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nově nabízíme pronájem bytové jednotky v osobním vlastnictví, o dispozici 2+1 se sklepní kójí, ve Velkém Poříčí. Byt se nachází ve 3 nadzemním podlaží, bez výtahu. Zděná zástavba při hlavní komunikaci na Náchod. Je zde možnost si pronajmout v blízkosti i kousek zahrádky od města. Dispozice bytu: vstupní ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 5+1 a větší v Jablonci nad Nisou, ul. Rýnovická
Před 264 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 5+1 v 1.NP cihlového domu o velikosti 137 m2. Vstupní chodba propojuje jednotlivé místnosti. Obývací pokoj a pracovna situované na západní stranu. Menší kuchyň a 3 průchozí pokoje. Koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, toaleta samostatná. Okna dvojitá dřevěná, podla... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 54 m², Karlovy Vary, Zahradní, centrum
Před 264 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Chcete-li bydlet v samotném centru Karlových Varů s výhledem na hotel Thermal, pod ním tekoucí říčku Teplou a promenádní cestičky okolo, pak právě pro Vás je určena tato nabídka dlouhodobého pronájmu bytu 2+kk, užitná plocha 54 m², ve 2. patře cihlového domu bez výtahu, v Zahradní ulici, v centru lázeňského města. Byt může také sloužit jako apartmán k trvalému pronájmu pro pobyt v Karlových Varech. Je plně zařízen nábytkem i dalším vybavením, které je součástí pronájmu, k dispozici mikrovlnka i varná konv... (více v detailu)
Karlovarský kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 53 m², Stožec
Před 264 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k dlouhodobému pronájmu apartmán na Šumavě, v obci České Žleby. Byt o dispozici 1+kk, je kompletně zařízený a k dispozici může být ihned. K apartmánu patří společná zahrada a parkování na soukromém parkovišti. Na zahradě je k využití dětské hřiště, kurty, koupací jezírko a gril. K dispozici je kolárna. Vytápění apartmánu lze ovládat na dálku přes mobilní... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 000
 Kč
Restaurace, stravování, 117 m², Dolany
Před 265 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem zavedené a vybavené pivnice na frekventovaném místě v obci Dolany. Komerční část má celkem 80 m2. Energie budou přepsané na nájemníka. Ke k... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 380 m², Bor
Před 265 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme unikátní obchodní objekt v centru města Bor s velikostí 380m2. Prodejní plocha objektu je ideální pro různé obchodní aktivity, jako je například maloobchod, sklad, služby, restaurace, kanceláře nebo showroom. Díky své velikosti a centralitě je tato nemovitost zcela vhodná pro podnikání, které si klade za cíl získat co největší viditelnost a přívětivé prostředí pro zákazníky. Interiér objektu je prostorný a světlý, nabízí mnoho možností pro přizpůsobení interiéru podle vlastních pot... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Malý sklad Praha, velikost 5 m2, bezpečný a suchý
Před 265 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronajmeme sklad o velikosti cca 5 m2, výška stropů cca 2,4 metru. Jde o samostatně uzamykatelný prostor v objektu s trvalou ostrahou a pod kamerami, navíc s vlastním vstupn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 899
 Kč
Pronájem skladových prostor Praha - Vysočany
Před 265 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronajmu sklad o velikosti cca 1,5 m2, výška stropů cca 2,4 metru. Jde o samostatně uzamykatelný prostor v objektu s trvalou ostrahou a pod kamerami, navíc s vlastním vstupn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 499
 Kč