Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+1 v rodinném domě, 48 m², Potěhy
Před 265 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 48 m2 v rodinném domě v obci Potěhy vzdálené 5 km od Čáslavi. Byt prošel rekonstrukcí, jsou zde nová okna, podlahy, koupelna a kuchyňská linka. V obývacím pokoji je část pro spaní, po dohodě s majiteli při dlouhodobém pronájmu možnost vyřešit tento prostor vestavěným patrem nebo oddělením prostoru od obývací části posuvnými dveřmi. Je možné uží... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 1+ kk v Krásném Březno
Před 265 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V exkluzívním zastoupení převodce nabízíme k převodu družstevního bytu 1+kk přestavěný na 2+kk s celkovou plochou 32 m. Nemovitost se nachází ve 3. patře rekonstruovaného panelového domu v Krásném Březně ulice Vojanova. Převod do osobního vlastnictví je možný, anuita je splacena. Bytová jednotka vhodná k rekonstrukci se skládá z obývacího pokoje, kuchyňského koutu, ložnice, předsíně, koupelny a WC. Nízké měsíční náklady (fond oprav, p... (více v detailu)
Ústecký kraj
920 000
 Kč
Výrobní objekt 12089 m², Hradec Králové
Před 266 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu halu na oploceném pozemku vhodnou jako skladovací prostor nebo výrobu. Příjezdová cesta k objektu je po asfaltovém povrchu jak pro osobní, tak nákladní do... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200 000
 Kč
Obchodní prostor cca 250 m2, Praha 5
Před 266 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velice lukrativní nebytový prostor ve frekventované části Prahy 5 - Smíchov, v blízkosti tramvajových zastávek a obchodního centra Nový Smíchov. Prostor o velikosti cca 250 m2 disponuje výlohou a vchodem s frekventova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250 000
 Kč
Prodej skladu, 1500 m²
Před 266 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Jedinečná příležitost pro investory a podnikatele! Nabízíme k prodeji unikátní komplex s rozsáhlou užitnou plochou 1500 m² na pozemku 2126 m², situovaný ve strategické lokalitě Doksy, které je ideálním místem pro vaše podnikatelské záměry a investice. Sklad je rozdělený na tři samostatné haly (každá 17,5 m x 8,5 m). Každá hala je vybavena vlastními vraty a sociálním zázemím, což zaručuje nezávislost a flexibilitu při využívání. Jedna z hal zahrnuje kompletně vybavenou kancelář o rozloze 38 m², ideální pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 999 000
 Kč
Sháním prostory pro své knihy
Před 266 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním volné prostory - sklady, sklepy, garáže atd. - za rozumnou cenu, pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem parkovací stání, 12 m², Olomouc, ul. Janského
Před 266 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu venkovní parkovací stání o velikosti 12 m2 s moderním čipovým přístupem na bráně. Toto parkovací místo je perfektní pro ty, kteří hledají bezpečné a snadno dostupné řešení pro své vozidlo. Vlastnosti pronájmu, roz... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Prodej hotelu, penzionu v Smolných Pecích
Před 266 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Sníte o vlastním penzionu v horách? Chcete přijít a rovnou začít podnikat? Váš sen se může stát skutečností s touto nabídkou. Interiér budovy byl v r. 2008 zrekonstruován. Na ploše o 1.015 m2 má kapacitu 15 pokojů s celkem 40 lůžky. V přízemí je restaurace s barem, vybavenou kuchyní s přípravnou, skladové a technické místnosti, recepce, zázemí pro zaměstnance a toalety. Venkovní terasa má kapacitu dalších cca 30 osob. Ve II. a III. NP je 15 pokojů s vlastní koupelnou, sprchovým koutem a toaletou, k... (více v detailu)
Karlovarský kraj
14 900 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 67 m², Neratovice
Před 266 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte kanceláře, atelier, archiv nebo sklad s vlastním parkováním v klidném prostředí? Máme. Tři propojené místnosti po rekonstrukci s kuchyňkou a kompletním sociálním zařízením v ulici Palackého vedle Labe, v 1.NP o celkové ploše 67 m2. Přijet můžete na kole i lodí. V místnostech je nová plovoucí podlaha, dostatek el. zásuvek pro připojení kancelářské techniky a je vymalováno. Kanceláře je možné částečně zařídit nábytkem. Pokud byste chtěli prostory použít jako... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
pronájem výrobních či skladovacích
Před 266 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem výrobních prostor o výměře 200 m, které doposud sloužily jako truhlářská dílna na výrobu nábytku a dalších komponentů. Tyto prostory mají dva přístupy. První část tvoří najížděcí rampa, sloužící k nakládce a vykládce materiálu a hotového zboží. V druhém případě lze do objektu vstoupit vedlejšími schody a uzamykatelnými dveřmi, které vedou na zadní chodbu. Ta propojuje dvě části celého komplexu. Chodby je možno využít k uskladnění materiálu. Samostatné vnitřní prostory slouží k výrobě. Dílna je vybavena stroji ke zpracování a obrábění dřeva - jedná se o pásovou brusku, formátovací pilu s prořezem, p... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 266 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 266 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu v Plzni -Doubravce
Před 266 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím prodej prost. bytu 2+1 o velikosti 63m2 v přízemí panelového domu, který se nachází v žádané lokalitě v Plzni - Doubravce, ve Smrkové ulici. V bytě se nachází předsíň, kuchyně, 2 pokoje, koupelna a samostatné WC. Na podlahách je stávající d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 550 000
 Kč
Hledám být k pronájmu
Před 266 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Slušný, pracující manželský pár hledá v Praze k pronájmu - byt 1+1, 2kk, 2+1, do ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 266 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 4+kk, 101 m2
Před 266 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 4+kk, 101 m2 -.Exkluzivní Nabídka: Prostorný byt 4KK s velkým balkonem a zahradou Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majiteli exkluzivního bytu o dispozici 4KK, který se pyšní velkorysým prostorem, vlastní zahradou a úchvatným balkonem. Tato nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě, která je synonymem pro klidné bydlení s komunitou přátelských obyvatel a veškerou občanskou vybaveností na dosah. Klíčové vlastnosti: - Dispozice: 4KK, ideálně rozvržený pro maximální komfort a soukromí - Užitná plocha: Prostorné místnosti rozprostírající se na 101 metrů čtverečních - Lokalita: Prestižní adresa s bezproblémovým parkováním a snadnou dostupností do centra - Vlastnictví: osobní , záruka jasného a bezproblémového právního převodu - Stav objektu: po rekonstrukci - Další informace: Dva byty na patře s vlastní zahradou, perfektní pro rodinu hledající prostor a pohodlí Byt se ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Hledáme dlouhodobý pronájem bytu 2+1
Před 266 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáme dlouhodobý pronájem bytu 2+1 v Praze s 2 neprůchozími pokoji. Jsme 2 pracující češky bez závazků a domácích mazlíčků (32 a 38 let). Pracujeme v zavedených firmách Zdravý den a Everest Ayurveda. Věnujeme se meditaci,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 4+1/L, ulice Bellušova, Praha 5 -
Před 266 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 4+1/L, ulice Bellušova, Praha 5 - Stodůlky.Nabízíme k prodeji prostorný byt ideální pro rodinu s dětmi. Byt se nachází v pátém patře panelového domu s výtahem. Po vstupu do bytu Vás přivítá prostorově velkorysá chodba, odkud se dostanete do dalších neprůchozích místností. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se základními spotřebiči a odkládacím pultem a disponuje dvěma koupelnami. Jedna z těchto koupelen je vybavena vanou, druhá koupelna má naopak sprchový kout a WC. V bytě je pak další samostatné WC. Byt je nyní v družstevním vlastnictví, ale není problém jeho ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 870 000
 Kč
Prodej byt 2+1, 50m2, sklep, kůlna,
Před 266 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej bytu 2+1 v započaté rekonstrukci, v panelovém domě se sedmi byty. K bytu náleží sklep a kůlna před domem. Panelový dům se je ve spolupodílovém vlastnictví čtyř majitelů a skládá se ze sedmi bytů. Nabízený byt je připraven k rekonstrukci, dle představ budoucího majitele. Jsou hotové bourací práce, včetně odklizení stavební sut... (více v detailu)
Karlovarský kraj
680 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 32m² s balkonem, Praha 4 - Újezd
Před 266 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 1+kk, 32m² s balkonem, Praha 4 - Újezd u Průhonic.Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 1+kk s balkonem umístěny ve 3 N.P. novostavby z roku 2022 s výtahem. Světlý byt s orientací na východ se skládá z obývacího pokoje se vstupem do balkonu, předsíně, koupelny se sprchovým koutem a WC. - Klimatizace a podlahové vytápění - Venkovní hliníkové žaluzie - Plovoucí třívrstvá podlaha v obývacím pokoji a dlažba v koupelně a předsíni - Rekuperační jednotka - Vybavená kuchyňská linka s indukční varnou deskou, digestoří, myčkou a mu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 260 000
 Kč
Byt do 1 mil. i s dluhy, peníze rychle
Před 266 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Koupím byt jako investici do 1.000.000 Kč. Dluhy, exekuce nevadí, i před dražbou. Rychlá výplata peněz.
Ústecký kraj
Neuvedeno
Koupím byt, rychlá platba, i zadlužený
Před 266 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Koupím dům, byt, nebo jinou nemovitost jako investici, kdekoliv v ČR. Případné dluhy nejsou problém (možno i v exekuci, či ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Koupím byt, rychlá platba, i zadlužený
Před 266 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Koupím dům, byt, nebo jinou nemovitost jako investici, kdekoliv v ČR. Případné dluhy nejsou problém (možno i v exekuci, či ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Koupím byt, rychlá platba, i zadlužený
Před 266 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Koupím dům, byt, nebo jinou nemovitost jako investici, kdekoliv v ČR. Případné dluhy nejsou problém (možno i v exekuci, či ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Koupím byt, rychlá platba, i zadlužený
Před 266 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Koupím dům, byt, nebo jinou nemovitost jako investici, kdekoliv v ČR. Případné dluhy nejsou problém (možno i v exekuci, či ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno