Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk, 53 m², Žatec, ul. Jaroslava Vrchlického
Před 291 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk v nejlepší lokalitě v Zatci.Byt se skládá s kuchyně s obývacím pokojem,ložnice,koupelny,WC a chodby.V docházkové vzdálenosti ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 884 700
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 26 m², Vochov
Před 291 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám unikátní příležitost k nákupu útulného bytu o dispozici 1+kk a užitné ploše 26m², situovaného v klidné části milované obce Vochov. Tato jedinečná nemovitost se nachází na přízemním 1. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové budovy, která je výborně udržovaná a přináší dojem klidu a bezpečí. Pokud hledáte místo, kam se budete rádi vracet, pak tento byt bude Vaším ideálním domovem. Svého nového majitele jistě nadchne nejen kvalitní a pečlivé provedení interiéru, ale i příznivá lok... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 499 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Chebu, ul. Pivovarská
Před 291 dny - ANNONCE
Hledáte prostorný byt, kde najdete vyváženou míru luxusu a praktičnosti? Tak právě pro vás máme v prodeji byt situovaný ve zvýšeném přízemí cihlového domu o dispozici 4+kk v Chebu, ul. Pivovarská a celkové užitné ploše 110m2. Byt prošel kompletní velice zdařilou rekonstrukcí a nabízí dostatek prostoru pro rodinu s dětmi, nebo páry které hledají vzdušné bydlení. Dovolte mi přestavit samotný byt. Najdete zde prostornou vstupní chodbu, která skýtá mnoho úložného prostoru, z té se dostanete do tře... (více v detailu)
4 200 000
 Kč
Prodej bytu 6+kk, 139 m², Mankovice
Před 291 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji bytovou jednotku o velikosti 6+kk s výměrou 139 m2 v obci Mankovice. Byt se nachází v 1. podlaží bytového domu bez výtahu s celkem 5 byty. V letech 2018-2021 proběhla velmi zdařilá rekonstrukce, kde byly provedeny stavební úpravy nejen uvnitř, ale také částečně v budově v místech obklopujících tento byt. Spojily se 2 bytové jednotky o velikosti 2+1 (70,82 m2 + sklep) a 3+1 (68,34 m2) a díky tomuto propojení vznikl tento velkometrážní byt s celkovou podlahovou pl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500 000
 Kč
Sklady, 280 m2
Před 293 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem, Sklady, 280 m2 -.Pronájem skladovacích ploch v rozsáhlém výrobním a skladovacím areálu, v ul. Boženy Němcové, v bývalém chlumeckém pivovaru. K dispozici jsou různé skladovací a výrobní plochy, od velké prů... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelář. a skladovacího prostoru, 490 m², Louny
Před 293 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem celého patra nově rekonstruované kancelářské budovy v širším centru města Louny. Jedná se o kancelářské prostory s možností suchého a čistého skladování ( ideálně eshopy, lze i ordinace)... (více v detailu)
Ústecký kraj
70 000
 Kč
Pronájem skladu v Jablonci nad Nisou
Před 293 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu nebytové prostory v Jablonci nad Nisou v ulici Horská. Jedná se o 60 m2 v suterénu zděného domu z částí zahrady , dvě samostatné místnosti, třetí s kuchyňkou, sociální zázemí, vytápění plynové... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 000
 Kč
Obchodní prostory, 7 780m2 pozemek
Před 293 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem, Obchodní prostory, 7 780m2 pozemek Mělník.Nabízíme k pronájmu komerční pozemek o rozloze 7 780m2, který se nachází u hlavní silnice Kokořínská a nabízí široké spektrum pro podnikání. Pozemek je oplocený, zpevněný a dle ÚPI - je platným územním plánem zařazen do funkce plochy smíšené neobytné území, určené pro obchod, služby, administrativu, výrobu a sklady. Je možné pronajmout pouze samotný pozem... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladu, Jablonec nad Nisou
Před 293 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu různě velké nebytové prostory v samotném centru města Jablonec nad Nisou. K dispozici jsou reprezentativní prostory, menší kanceláře, provozovna bývalého kadeřnictví i ve... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 000
 Kč
Prodej hotelu, 660 m2, Černá Voda
Před 293 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nově Vám nabízíme za sníženou cenu k prodeji zavedený útulný hotel v lůně Rychlebských hor, v malebné obci Černá Voda, která v poslední době zažívá nebývalý rozvoj z hlediska turismu, cykloturistiky a rodinné rekreace. Hotel disponuje kuchyní, restaurací, pivnicí a venkovní zahrádkou. Ubytovací kapacita čítá 30 lůžek v pokojích s příslušenstvím. Vytápění hotelu je řešeno tepelným čerpadlem. Pozemek s celkovou výměrou 7.610 m2 umožňuje výstavbu dalších... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prostor k pronájmu cca 150 m2, Praha 1
Před 293 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme prostor k provozu kavárny, cukrárny, pekárny o velikosti cca 150 m2. Prostor se nabízí v obchodním ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 113
 Kč
Pronájem, Kanceláře, 63 m2 -.Na pronájem
Před 293 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem, Kanceláře, 63 m2 -.Na pronájem kancelářské prostory umístěné v 1. patře krásné prvorepublikové vily se zahradou v centru Rokycan. Prostory se skládají z: • Kancelář se zimní zahradou 21,72 + 8,05 m2 • Kancelář 23,39 m2 • Společná koupelna (1/2 = 1,7 m2) • Společná kuchyňka + denní místnost (1/2 = 6,95 m2) • WC samostatné 1,35 m2 Mezi výhody patří mimo jiné i parkování v uzamykatelném areálu před vilou, společně s možnos... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Prodám garáž o celkové rozloze 27m čtver., v Praze
Před 293 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodám garáž o celkové rozloze 27m čtver., v Praze 6 - Dejvicích.j
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru, 283m², Louny, ul. Březinova
Před 293 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem větší části patra nově rekonstruované kancelářské budovy v širším centru města Louny. Jedná se o kancelářské prostory. Součástí pronájmu je vlastní soci... (více v detailu)
Ústecký kraj
51 000
 Kč
Pronájem skladových prostor, 207 m², Louny, ul. Březinova
Před 293 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem menší poloviny patra nově rekonstruované budovy v širším centru města Louny. Jedná se o skladové prostory s mo... (více v detailu)
Ústecký kraj
19 000
 Kč
Prodej penzionu, 249 m², Čenkovice
Před 293 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme penzion o kapacitě čtyřiceti lůžek a zastavěné ploše 289 m2. Nachází se v atraktivní lokalitě SKI areálu Orlických Hor v obci Čenkovice, oblast Buková Hora. Penzion v současné době slouží k ubytování pro školní lyžařské kurzy, letní tábory, školy v přírodě a k podobnému využití. Nabízí velký společný prostor, pokoje dvou až čtyřlůžkové a dostatek sociálních zařízení. Také se v něm nachází byt p... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 950 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 40 m², Karlovy Vary, ul. Jaltská
Před 293 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální místo pro Vaše podnikání přímo v srdci města? Nabízíme k prodeji nebytový prostor vhodný pro kanceláře, obchod, salon nebo ateliér, který se nachází v lukrativní lokalitě centra města. Prostor je před rekonstrukcí, což Vám dává jedinečnou příležitost přizpůsobit interiér podle vlastních představ a potřeb. S celkovou plochou 40 m², rozděle... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 200 000
 Kč
Byt 1+1, Česká Lípa-Slovank
Před 293 dny - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej bytu 1+1, 40,7 m v České Lípě na Slovance, ulice Bendlova. ... (více v detailu)
Neuvedeno
Byt 5+1, 178 m2
Před 293 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 5+1, 178 m2 -.Prodej velikostně nadstandardního bytu na náměstí v Prostějově. Byt je tvořen dvěmi bytovými jednotkami o rozměru 104 a 73 m2 spojenými do jednoho bytu . Byt je umístěn ve druhém patře rodinného domu náměstí v Prostějově. Do prostorného světlého bytu vstupujeme rozměrnou chod... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej pěkného bytu 2+1
Před 293 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Váš nový domov v srdci klidné části Nového Boru! Poloha: Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem útulného bytu 2+1 v malebném Novém Boru. Nachází se v klidné ulici Rumburských hrdinů, pouhých pět minut od centra města, což zaručuje vynikající dostupnost veškeré občanské vybavenosti. Vybavení: Tento skvostný byt disponuje vynikajícím standardem obytného prostoru. Uvnitř naleznete krásnou plovoucí podlahu, která dotváří útulný a moderní design obývacího pokoje, kuchyně a chodby. Koupelna a toaleta nedávno prošly zděnou rekonstrukcí, což zajišťuje komfort a moderní standard bydlení. Vybavení pro pohodlí: Vestavěné skříně pro efektivní uspořádání prostoru. Jedna místnost s kobercem pro maximální teplo a p... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 293 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v byt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Apartmán 2kk Aheloy Bulharsko
Před 293 dny - ANNONCE
Apartmán 2kk Aheloy Bulharsko. Nabízíme k prodeji velice prostorný, zařízený apartmán 83m2, s velice prostorným balkonem s bočním výhledem na moře (s výhledem na jeden z bazénů). Pěkný... (více v detailu)
Neuvedeno
byt na Praze 6
Před 293 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodáme velký prostorný tři podlažní byt s vlastní vysokou půdou na Praze 6 (u obory Hvězda). Celková plocha včetně terasy a dvou balkonů je necelých 250 m2, obytná plocha cca 190 m2. Rekonstrukce dokončena na 80%, dokončovací práce je nutné ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pěkný byt 4+1, 171 m2, ul. Lidická
Před 293 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu pěkný patrový byt o dispozici 4+1 a velikosti 171 m2. byt je vhodný jak pro bydlení, tak na zařízení kanceláře. v domě je výtah. V bytě jsou 2 koupelny včetně toalet a jedna toaleta úplně samostatně. Ve spodním patře je zádveří, wc a kuchyně s obývacím prostorem. Do patra se jde po dřevěném schodišti. Horní patro má... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 000
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 36 m2 -.Představujeme Vám
Před 293 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 36 m2 -.Představujeme Vám Investiční apartmány k prodeji v centru města Doks u Máchova Jezera v Hotelu Grand. Apartmány jsou nově zrekonstruované a jsou zasazeny do plně funkčního hotelového režimu. Tím jsou vhodné pro investory, kteří mají zájem vlastnit nemovitost a získat pravidelný příjem z pronájmu, aniž by se museli o cokoliv starat. Už před rekonstrukcí hotelu a apartmánů se hotel těšil velké oblibě návštěvníků, po této rekonstrukci se stal nejvyhledávanějším ubytovacím zařízením v centru města. Investiční apartmány k prodeji prošly rekonstrukcí a jsou kompletně vybaveny, včetně krásné koupelny a pohodlných postelí. Většina z nich má mezonetový charakter s obývací částí v dolním patře a klidovou částí v horním patře. V každém apartmánu je kuchyňka a na míru vyrobený nábytek, sladěný s novými podlahovými krytinami a s rozkládací sedačkou. To vše doplněno o další vybavení a vkusné detaily, které oceníte v každém moderním ubytování. Kromě luxusního ubytování... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 025 000
 Kč