Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 133 m², Třemošná, ul. Plzeňská
Před 296 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nebytového prostoru o celkové ploše 133 m2. Prostor je situovaný v přízemí obchodního domu v Třemošné na hlavním tahu do Plzně. Prostor je vhodný pro podnikání v oboru obchodu a služeb a díky své poloze nab... (více v detailu)
Plzeňský kraj
23 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 55 m², Děčín, ul. Benešovská
Před 296 dny - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu krásnou, slunnou kancelář s nábytkem o velikosti 55 m². Prostory se skládají ze dvou místností a ke kanceláři také náleží záchod. Dostupnost ke kancelářím je bez problém... (více v detailu)
7 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 ve Velké Hleďsebi, ul. Tyršova
Před 296 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytu o velikosti 65 m2 se zasklenou lodžií a dispozicí 3+1 ve Velké Hleďsebi, vzdálené pouhé 2 kilometry od Mariánských Lázní. Byt se nachází ve druhém patře panelového domu s výtahem a je určen k rekonstrukci dle svých představ. K bytu náleží sklepní koje. Vytápění a ohřev vody zaji... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 321 000
 Kč
Pronájem Kadeřnictví, 71 m², ul. Dvorská, Jablonec nad Nisou
Před 296 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor kadeřnictví a kosmetiky. Prostor je složen ze tří místností: - Kadeřnictví 37 m2 - Kosmetika 14 m2 - Skladovací prostory / Kancelář 20 m2 K dispozici je... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 44 m², Karviná, ul. Borovského
Před 296 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný obchodní prostor o velikosti 44 m². Největší výhoda tohoto prostoru je umístění, nachází se mezi potravinami a drogerií v obchodním centru Grado (denně je zde 800 - 1000 zákazní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 52 m², Karviná, ul. Borovského
Před 296 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný obchodní prostor o velikosti 52m². Největší výhoda tohoto prostoru je umístění, nachází se mezi potravinami a drogerií v obchodním centru Grado (denně je zde 800 - 1000 zákazníků). Z velké části proskle... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Prodej domu v Praze, ul. Kolínova
Před 296 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V exkluzivní nabídce představujeme dům v Řepích na konci slepé ulice Kolínova. Tento dům o rozloze 326 m² se nachází na pozemku o velikosti 494 m² a nabízí ideální kombinaci bydlení a podnikání. Přízemí domu momentálně hostí byt 2+1 a komerční prostory, které jsou v současné době pronajaty, což přináší stabilní příjmy. Tyto prostory lze v budoucnu využít dle potřeb nového majitele. Je zde také možnost přestavby a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000 008
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 296 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 296 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím i dluhy ,nechám dožít
Před 296 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt DV, OV nechám i dále bydlet
Před 296 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mohu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,možné dožití seniorů zdarma.
Před 296 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na dožití, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy,umožním dožití.
Před 296 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt ke koupi v Praze
Před 296 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt - garsoniéra, 1+ kk, 1+1 v Praze v osobním vlastnictví. Může ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej, Byty 2+kk, 32 m2 -.Vítejte u projektu
Před 296 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 32 m2 -.Vítejte u projektu Slunovrat Orlík! Geniální investiční projekt s garantovaným nájemcem. Předpokládaný atraktivní roční výnos po odečtení nákladů je 6 - 9%. Díky tomu máte jistotu, že vaše investice do tohoto projektu bude profitabilní. Tento apartmán (ateliér) je o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 32,77 m2. K apartmánu náleží předzahrádka o velikosti 27,56 m2 a vnější parkovací stání. Apartmán je umístěn v prvním nadzemním podlaží v budově C s výtahem. Touto koupí nerealizujete pouze obyčejný nákup apartmánu nebo bytu, který budete pronajímat. Koncept tohoto projektu vám přináší mnohem více! Investor kupuje i místo v tomto dokonalém resortu, do kterého budou hosté jezdit za veškerým celoročním vyžitím a budou se potřebovat někde ubytovat, a to právě u vás! Tento koncept nemá na území ČR obdoby a my víme, že vaše investice se díky tomu vyplatí! V nabídce jsou apartmány o dispozici 1+kk a 2+kk. Jedná se o ubytování na úrovni moderního 4hvězd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 350 000
 Kč
Pronájem bytu, 3+kk, 80 m2, Zlín, B
Před 296 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje s výhradním svolením majitele pronájem velmi hezkého nezařízeného bytu 3+kk v žádané lokalitě ve Zlíně na Boněcku. Zrekonstruovaný byt je situován ve 2. NP cihlového domu, s ideální orientací na východ - západ. Má nadstandardní rozlohu 92 m vč. balkonu a dva větší sklepy v suterénu domu. Byt sám nabízí vstupní předsíň se vstupy do dvou samostatných pokojů a otevřený vstup do prostorného obývacího pokoje a kuchyně, ke kterým přiléhá velký balkon situovaný na západ. Kuchyň je plně vybavena spotřebiči (myčka, lednice, mrazák, trouba, plynový sporák). Útulná koupelna má vanu se sprchovou zást... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 32 m2 -.Vítejte u projektu
Před 296 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 32 m2 -.Vítejte u projektu Slunovrat Orlík! Geniální investiční projekt s garantovaným nájemcem. Předpokládaný atraktivní roční výnos po odečtení nákladů je 6 - 9%. Díky tomu máte jistotu, že vaše investice do tohoto projektu bude profitabilní. Tento apartmán (ateliér) je o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 32,59 m2. K apartmánu náleží předzahrádka o velikosti 155,25 m2 a vnější parkovací stání. Apartmán je umístěn v bungalovu typu A o jednom nadzemním podlaží. Touto koupí nerealizujete pouze obyčejný nákup apartmánu nebo bytu, který budete pronajímat. Koncept tohoto projektu vám přináší mnohem více! Investor kupuje i místo v tomto dokonalém resortu, do kterého budou hosté jezdit za veškerým celoročním vyžitím a budou se potřebovat někde ubytovat, a to právě u vás! Tento koncept nemá na území ČR obdoby a my víme, že vaše investice se díky tomu vyplatí! V nabídce jsou apartmány o dispozici 1+kk a 2+kk. Jedná se o ubytování na úrovni moderního 4hvězd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej, Byty 1+kk, 23 m2 -.Vítejte u projektu
Před 296 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 1+kk, 23 m2 -.Vítejte u projektu Slunovrat Orlík! Geniální investiční projekt s garantovaným nájemcem. Předpokládaný atraktivní roční výnos po odečtení nákladů je 6 - 9%. Díky tomu máte jistotu, že vaše investice do tohoto projektu bude profitabilní. Tento apartmán (ateliér) je o dispozici 1+kk s celkovou plochou 23,98 m2, z toho balkón má 3,53 m2. K apartmánu náleží vnější parkovací stání. Apartmán je umístěn ve druhém nadzemním podlaží v budově D s výtahem. Touto koupí nerealizujete pouze obyčejný nákup apartmánu nebo bytu, který budete pronajímat. Koncept tohoto projektu vám přináší mnohem více! Investor kupuje i místo v tomto dokonalém resortu, do kterého budou hosté jezdit za veškerým celoročním vyžitím a budou se potřebovat někde ubytovat, a to právě u vás! Tento koncept nemá na území ČR obdoby a my víme, že vaše investice se díky tomu vyplatí! V nabídce jsou apartmány o dispozici 1+kk a 2+kk. Jedná se o ubytování na úrovni moderního 4hvězdičkov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej, Byty 1+kk, 21 m2 -.Vítejte u projektu
Před 296 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 1+kk, 21 m2 -.Vítejte u projektu Slunovrat Orlík! Geniální investiční projekt s garantovaným nájemcem. Předpokládaný atraktivní roční výnos po odečtení nákladů je 6 - 9%. Díky tomu máte jistotu, že vaše investice do tohoto projektu bude profitabilní. Tento apartmán (ateliér) je o dispozici 1+kk s celkovou plochou 21,70 m2, z toho lodžie má 3,00 m2. K apartmánu náleží předzahrádka o velikosti 17,10 m2 a vnější parkovací stání. Apartmán je umístěn v prvním nadzemním podlaží v budově B s výtahem. Touto koupí nerealizujete pouze obyčejný nákup apartmánu nebo bytu, který budete pronajímat. Koncept tohoto projektu vám přináší mnohem více! Investor kupuje i místo v tomto dokonalém resortu, do kterého budou hosté jezdit za veškerým celoročním vyžitím a budou se potřebovat někde ubytovat, a to právě u vás! Tento koncept nemá na území ČR obdoby a my víme, že vaše investice se díky tomu vyplatí! V nabídce jsou apartmány o dispozici 1+kk a 2+kk. Jedná se o ubytování na úrovni mod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 060 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 77m2 na břehu Jónského more
Před 296 dny - ANNONCE
ID: albap2 Nabízíme k prodeje komfortní byt 2+kk, 77m2 na břehu Jónského more s výhledem Nejnižší cena na trhu Exkluzivní nabídka K dispozice šikovný byt pro rodinu 2+kk v novostavbě s velkou terasou Velky obývací pokoj Komfortní ložn... (více v detailu)
2 080 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 120m2 na břehu Jónského more
Před 296 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeje komfortní byt 2+1 120m2 na břehu Jónského more s výhledem ID: albap1 Nejnižší cena na trhu Exkluzivní nabídka K dispozice šikovný byt pro rodinu 2+1 v novostavbě s velkou terasou Velky obývací pokoj Dvě komfortní lož... (více v detailu)
4 056 000
 Kč
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 296 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 296 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk, 28,7 m2, Třeboň, Rezidence Na Kopečku
Před 296 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte atraktivní bydlení v Třeboni s dobrou dopravní dostupností a přírodou na dosah ruky? Nabízíme k prodeji byt o dispozici 1+kk a podlahové ploše 28,7 m2 v nově vznikajícím bytovém domě „Rezidence Na Kopečku“. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží. Součástí bytu je předzahrádka o ploše 22,9 m2. K bytu je možné si přikoupit skladovací kóji umístěnou na patře a garážové stání v podzemním podlaží. Bytový dům nabízí celkem 15 bytů o dispozicích 1+kk až 3+kk ve čtvrti Na Kopečku. Každá bytová jedno... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 129 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53,6 m2, Třeboň, Rezidence Na Kopečku
Před 296 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte atraktivní bydlení v Třeboni s dobrou dopravní dostupností a přírodou na dosah ruky? Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+kk a podlahové ploše 53,6 m2 v nově vznikajícím bytovém domě „Rezidence Na Kopečku“. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží. Součástí bytu jsou dva balkóny (3 a 6 m2). K bytu je možné si přikoupit skladovací kóji umístěnou na patře a garážové stání v podzemním podlaží. Bytový dům nabízí celkem 15 bytů o dispozicích 1+kk až 3+kk ve čtvrti Na Kopečku. Každá bytová jednot... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 414 000
 Kč