Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 4+kk+G, 71 m², Pavlíkov
Před 293 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+kk+G v osobním vlastnictví v obci Pavlíkov o užitné ploše 71 m² po kompletní rekonstrukci v přízemí revitalizovaného domu se zahradou. K bytu náleží sklep, garáž, pergola na zahradě a soukromá posilovna. Vytápění na tuhá paliva, zdroj vody studna, zdroj teplé vody bojler, veřejná kanalizace, veřejný v... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 862 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 48 m², Svitavy, ul. Nádražní
Před 293 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk, 48 m², v 1.NP cihlové vily ve Svitavách na ulici Nádražní. Byt prošel částečnou rekonstrukcí. Dispozice: vstupní chodba, kuchyň s jídelním koutem, prostorný světlý pokoj, koupelna s WC. Vytápění zajišťuje plynový ko... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, Třebom
Před 293 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 1+kk se zahrádkou o výměře 57 m2 v novostavbě atypického bytového domu o 8 bytových jednotkách. Dům je oplocen, má svou příjezdovou cestu. Byt je bezbarierový, v předsíni velká vestavěná skříň, prostorná koupelna se sprchovým koutem a wc. V pokoji nová kuchyňská linka. Z pokoje vstup na zahrádku, která je součástí prodeje a je oplocena. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 67 m², Praha, ul. Cíglerova
Před 293 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej atypického bytu 3+kk s terasou, v cihlové nástavbě panelového domu s výtahem na Praze 9 Černém mostě. Byt má velmi zajímavou dispozici - vstupní chodba s vestavěnou skříní, obývací pokoj, ze kterého je vstup na terasu, je propojený s plně vybaveným kuchyňským koutem. V mírně vyvýšené části bytu se nachází dvě ložnice, koupelna s vanou a umyvadlem. Toaleta je samostatně. Lokalita ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 790 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 62 m², Praha, ul. Nerudova
Před 293 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme vám dlouhodobý pronájem bytu 2+kk, 62 m², umístěného v žádané části Prahy - Malé Straně. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží čtyřpodlažního historického cihlového domu. Díky tomu se můžete těšit na klidné bydlení ve velmi oblíbené lokalitě s vynikající občanskou vybaveností a dokonalou atmosférou historického centra. Byt je volný ihned a skládá se ze dvou pokojů: obývacího pokoje s kuchyňským koutem a samostatné ložnice. Poskytuje ideální místo pro komfortní bydlení j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 46 m², Jindřichův Hradec
Před 293 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 v blízkosti centra Jindřichova Hradce. Podlahová plocha bytu je 46 m2. Vytápění a teplá voda pomocí centrálního plynového kotle. Byt je čer... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500
 Kč
Garáž v samost. objektu exkluzivně
Před 294 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím k prodeji garáž 19,074m2 v samost. objektu po rekonstrukci střechy a fasády. Ke ga... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Tachově, ul. náměstí Repub
Před 294 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabídka pronájmu světlých a moderních kancelářských prostor v centru Tachova s vlastní recepcí, samostatných kanceláří a oddělené hlavní kanceláře. Ideální lokalita na Náměstí republiky nabízí výjimečnou dostupnost, příjemné prostředí a kompletní vybavení pro vaše podnikání. Je zde plán... (více v detailu)
Plzeňský kraj
18 923
 Kč
Prodej obchodního objektu, 138 m², Praha 10, ul. Salačova
Před 294 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme výbornou investiční příležitost k vybudovaní bytových jednotek v centru Uhříněvsi. Nemovitost je podsklepená, první nadzemní podlaží bylo vedeno jako komerční prostor. Při rekonstrukci lze stavbu upravit na rodinný dům či dům s byt. jednotkami, jelikož se stavba s pozemkem dle územního plánu nachází v plochách OB-čistě obytných. Na pozem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 400 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 25 m², Vrchlabí
Před 294 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem kancelářských prostor o ploše 25 m2 ve druhém nadzemním podlaží budovy se zaměřením administrativy a služeb ve městě Vrchlabí, v ulici Krkonošská. K dispozici je umývadlo s lo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 160 m², Praha, ul. Spinozova
Před 294 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní nadstandardní byt 3+1 původně 5+kk se dvěma balkóny o celkové ploše 180 m². Byt se nachází v domě postaveném v roce 2006 na svažitém pozemku s panoramatickým výhledem na Prahu. Byt má bezbariérový vstup přes předzahrádku nebo přes dům. Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyní a jídelnou. Dřevěné exotické podlahy, dřevěná okna, dřevěné bezfalcové dveře s obložkami, dřevěný vestavný nábytek a úložné prostory, sanita Villeroy Boch. Ložnice je pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 190 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 95 m², Praha, ul. Tovární
Před 294 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V atraktivní a vyhledávané části Praha 7 Holešovice Vám nabízíme k prodeji byt o velikosti 3+kk 95 m² v osobním vlastnictví. Nemovitost, v původním stavu, se nachází ve 4.NP pětipodlažní cihlové budovy s výtahem a výhledem do vnitrobloku na dětské hřiště. Holešovice patří mez... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 999 999
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 86 m², Ostrava, ul. Gebauerova
Před 294 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o velikosti 86 m2 se dvěma balkony v Ostravě na ulici Gebauerova. Byt je po rekonstrukci a proběhla zde změna dispozice. Chodbou se dostanete do ložnice s balkonem. Dále do obývacího pokoje, který je průchozí do kuchyně s velkou jídelnou, naproti vchodových dveří se nachází koupelna s WC a druhým balkonem s výhledem do dvora. Vytápění je zde řešeno stropním vytápě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 420 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Chebu, ul. Valdštejnova
Před 294 dny - ANNONCE
Rádi bychom vám nabídli k prodeji slunný byt v Chebu, o celkové rozloze 58 m2 ve 3. patře. Už po příchodu k bytovému domu je zřejmé, že zde velice dobře funguje SVJ. Bytový dům je kompletně zateplený, čistý a byl zde instalován nový, moderní výtah. V bytě byla započata rekonstrukce jedním pokojem, a je možné v rekonstruk... (více v detailu)
1 971 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 19 m², Chlumec, ul. Zákoutí
Před 294 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji byt 1+kk o velikosti 19 m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu v Chlumci, ul. Zákoutí. Byt je po kompletní rekonstrukci. Vzhledem k... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 080 000
 Kč
Hledám pronájem penzionu v Krkonoších
Před 294 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledám dlouhodobě pronájem malého hotelu nebo penzionu, restaurace v Krkonoších, Trutnově a okolí. Jsem vyučený kuchař a rád... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Poptávám prostor
Před 294 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Poptávám prostor asi 10-12m2 na dočasné uskladnění drobného nábytku a krabic ve Strašnicích a okolí. Platba dohodou.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem, Ostatní komerční nemovitosti, 225 m2 -.K
Před 294 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem, Ostatní komerční nemovitosti, 225 m2 -.K pronájmu nabízíme zavedený bar v centru města Rokycany. Hlavní prostor baru s výměrou 170 m2 dále rozšiřují skladovací prostory o velikosti 55 m2. Platí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
21 000
 Kč
Prodej garážového stání v Praze, ul. Zvěřinova
Před 294 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Moderní garážové stání o rozloze 12 m² v klidné ulici Zvěřinova. Ideální prostor pro bezpečné a pohodlné parkování vašeho vozidla. Vysoce funkční design a dostatek prostoru umožňují snadný přístup a pohodlné manévrován... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499 900
 Kč
Pronájem obchod a služby, 210 m², Ústí nad Orlicí
Před 294 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory v centru města Ústí nad Orlicí. Prostory o výměře 210 m² jsou vhodné jako provozovna, prodejna i jako kanceláře. Prostory jsou po kompletní rekonstrukci a mají vlastní sociálku a kuchyňku... (více v detailu)
Pardubický kraj
40 000
 Kč
Pronájem obchodní prostor 10 m² se skladem či kanceláří
Před 294 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchod přímo v centru města Jablonec nad Nisou. Menší obchod s dvěmi vstupy se nachází v přízemí budovy v ulici Dvorská. Se zbytkem budovy je propojen skleněnou stěnou, která dodává možnost variabilního využití prostoru. Dle ... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Tachově, ul. náměstí Repub
Před 294 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabídka pronájmu světlých a moderních kancelářských prostor v centru Tachova. Ideální lokalita na Náměstí republiky nabízí výjimečnou dostupnost, příjemné prostředí a kompletní vybavení pro vaše podnikání. Je zde plánována nová plynová přípojka, což po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
17 758
 Kč
Prodej obchod a služby, 150 m², Liberec, ul. Opatovská
Před 294 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nebytové půdní prostory ve druhém nadzemním podlaží bytového domu v Liberci. Nacházející se v ulici Opatovská, téměř v centru města. Dům prošel částečnou rekon... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 490 000
 Kč
nájem prodejny 36 m2 v obchodním do
Před 294 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují nájem dlouhodobě fungující prodejní nebo kancelářské jednotky (dříve kadeřnictví, nehtová modeláž) v 2.p. obchodního domu Špalíček v Ostravě – Hrabůvce. Prodejna má vstup u schodiště v rušném místě komplexu Špalíček naproti Albertu. Prostory mají vlastní měření dodávky el. energie, vody i tepla. Prostory mají prodejnu, kuchyňku s umývadlem. Voda a odpady jsou přip... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Pronájem kanceláří 84,27 m2 ulice Sokolovská
Před 294 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem kanceláří 84,27 m2 ulice Sokolovská.Pronájem reprezentativních kanceláří 84,27 m2 v přízemí administrativně-obchodní budovy HAMILTON HOUSE na rušné Sokolovské třídě v blízkosti křižovatky Balabenka, na rozhraní Libně a Vysočan. Vstup do kanceláří je pouze z chodby budovy. Kancelářské prostory se skládají ze dvou místností. První větší místnost je o velikosti 66,47 m2, druhá menší je o velikosti 17,8 m2. Hned na chodbě u kanceláří je k dispozici kuchyňka, sprchy, dámské i pánské WC. Dále je nájemci k dispozici nonstop ostraha, kamerový systém, centrální vytápění i chla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 216
 Kč