Filtry



Pozemky

4 804 výsledků

Stavební pozemek 428 m2 ve Veselí nad Moravou část Zarazice
Stavební pozemek 428 m2 ve Veselí nad Moravou část Zarazice
Před 647 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme exkluzivně k prodeji rovinatý stavební pozemek o celkové výměře 428 m v klidné části obce Veselí nad Moravou v části Zarazice ul. Zemědělská. Parcela je obdélníkového tvaru o uliční šířce cca 19 m a délka cca 24 m. Pozemek je určený pro umístěn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 999 000
 Kč
Prodej pozemků, Ujkovice okr. Mladá Boleslav
Prodej pozemků, Ujkovice okr. Mladá Boleslav
Před 648 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Stars reality Vám zprostředkují exkluzivní prodej pozemků v katastrálním území Ujkovice okr. Mladá Boleslav. Pozemky jsou ve výlučném vlastnictví. Pozemky s cel... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 141 983
 Kč
Lesní pozemky - 241 m2 a 754 m2, Jakartovice
Lesní pozemky - 241 m2 a 754 m2, Jakartovice
Před 648 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Lesní pozemky - 241 m2 a 754 m2, Jakartovice. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
255 217
 Kč
Soubor pozemků, Královec, podíl 1/2
Soubor pozemků, Královec, podíl 1/2
Před 648 dny - HYPERINZERCE
Soubor pozemků, Královec, podíl 1/2. Evidováno převážně jako trvalý travní porost, částečně ostatní a zastavěná plocha (nyní zbořeniště). V územním plánu částečně plocha k bydlení, částečně zemědělská. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolven... (více v detailu)
1 484 200
 Kč
Lesní pozemek, Zdeslav u Rakovníka
Lesní pozemek, Zdeslav u Rakovníka
Před 648 dny - HYPERINZERCE
Lesní pozemek, Zdeslav u Rakovníka. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vžd... (více v detailu)
31 000
 Kč
Zahradní pozemky, Královec, podíl 1/2
Zahradní pozemky, Královec, podíl 1/2
Před 648 dny - HYPERINZERCE
Zahradní pozemky, Královec, podíl 1/2, evidováno převážně jako trvalý travní porost. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném... (více v detailu)
213 000
 Kč
Pozemek - trvalý travní porost - 1048 m2, Vendryně, spoluvlastnický podíl 1/2
Pozemek - trvalý travní porost - 1048 m2, Vendryně, spoluvlastnický podíl 1/2
Před 648 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Pozemek - trvalý travní porost - 1048 m2, Vendryně, spoluvlastnický podíl 1/2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pozemky ostatní plocha a trvalý travní porost 10.828m, Čermná ve Slezsku
Pozemky ostatní plocha a trvalý travní porost 10.828m, Čermná ve Slezsku
Před 648 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Pozemky ostatní plocha a trvalý travní porost 10.828m, Čermná ve Slezsku Jedná se o pozemky ostatní plocha o výměře 3.439m2 a trvalý travní porost o výměře 7.389m2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60 000
 Kč
Pozemek – zahrada, Určice, podíl 1/2
Pozemek – zahrada, Určice, podíl 1/2
Před 648 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Pozemek – zahrada, Určice, podíl 1/2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
141 000
 Kč
Pozemky - orná půda (72 m2) a zastavění plocha a nádvoří (1 m2), Blatnička, spoluvl. podíl 2/45
Pozemky - orná půda (72 m2) a zastavění plocha a nádvoří (1 m2), Blatnička, spoluvl. podíl 2/45
Před 648 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pozemky - orná půda (72 m2) a zastavění plocha a nádvoří (1 m2), Blatnička, spoluvl. podíl 2/45. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Lesní pozemek - 7865 m2, Čermákovice
Lesní pozemek - 7865 m2, Čermákovice
Před 648 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Lesní pozemek - 7865 m2, Čermákovice. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
40 000
 Kč
Pozemek - trvalý travní porost - 427 m2, Úštěk
Pozemek - trvalý travní porost - 427 m2, Úštěk
Před 648 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Pozemek - trvalý travní porost - 427 m2, Úštěk. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové... (více v detailu)
Ústecký kraj
80 000
 Kč
Lesní pozemky - 2284 m2 a 4043 m2, Horní Slatina
Lesní pozemky - 2284 m2 a 4043 m2, Horní Slatina
Před 648 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Lesní pozemky - 2284 m2 a 4043 m2, Horní Slatina. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
60 000
 Kč
Pronájem pozemku 800m2  v centru obce Strážnice
Pronájem pozemku 800m2 v centru obce Strážnice
Před 648 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem obdélníkového pozemku v centru Strážnice. Pozemek je rovný, zatravněný a je vhodný například na odstavení automobilové techniky, nebo skladování. Pozemek je celý oplocen, přístupný z obecní komunikace. Rozměry pozemku jsou 20*40m. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej zahrady, Ostrov, okr. Karlovy Vary
Prodej zahrady, Ostrov, okr. Karlovy Vary
Před 648 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zahrady v Ostrově v zahrádkářské oblasti "U starého koupaliště". Zahrada má vlastní kopanou studnu a přípojka na el. vedení je na hranici pozemku. Obytný přívěs je využíván jako chata, je zcela funkční... (více v detailu)
Karlovarský kraj
799 000
 Kč
Prodej pozemku pro výstavbu 1150 m2, Malá Morava
Prodej pozemku pro výstavbu 1150 m2, Malá Morava
Před 651 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pozemek určenými k výstavbě v obci Malá Morava, který je vzdálený pouze 8 km od oblíbeného rekreačního areálu Dolní Morava. Pozemek je dle platného územního plánu určený pro výstavbu venkovského bydlení. V galerii fotek najdete plán rozdělení pozemků, přičemž tento pozemek je označen jako č.2 o výměře cca 1150 m2. V obci Malá Morava je zbudována obecní kanalizace i vodovod v těsné b... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 800 000
 Kč
Prodej pozemku pro výstavbu 970 m2, Malá Morava
Prodej pozemku pro výstavbu 970 m2, Malá Morava
Před 651 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pozemek určenými k výstavbě v obci Malá Morava, který je vzdálený pouze 8 km od oblíbeného rekreačního areálu Dolní Morava. Pozemek je dle platného územního plánu určený pro výstavbu venkovského bydlení. V galerii fotek najdete plán rozdělení pozemků, přičemž tento pozemek je označen jako č.3 o výměře cca 970 m2. V obci Malá Morava je zbudována obecní kanalizace i vodovod v těsné bl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 550 000
 Kč
Prodej pozemku v   Mouchnici
Prodej pozemku v Mouchnici
Před 651 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Mouchnice jsou obec v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji na rozhraní Chřibů a Ždánického lesa, 2 km západně od Koryčan. Zahrada se nachází na okraji obce .Celková plocha pozemku je 1 846m2. Výborná investiční příležitost. K poz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej zahrady v Němčanech
Prodej zahrady v Němčanech
Před 653 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji investiční pozemek o výměře 2 177 m2 v obci Němčany, okres Vyškov využívaný momentálně jako zahrada. Dle územního plánu patří do kategorie k bydlení za určitých podmínek. Na pozemku jsou ovocné stromy a lokální zdroj vody z vrtané study. K pozemku náleží také zahradní domek o velikosti 12 m2 a plechová garáž o velikosti 15 m2. Šíře poz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej pozemku k zemědělským účelům Olomouc - Nemilany
Prodej pozemku k zemědělským účelům Olomouc - Nemilany
Před 653 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji pozemek v Olomouci - Nemilany o celkové výměře 40.074 m2. Pozemek je v současném územním plánu vedený jako orná půda a je určen k zemědělským účelům, případně je zde možné řešit jiné investiční záměry. Příjezd k pozemku je z obecní komunikace. Poz... (více v detailu)
Olomoucký kraj
195
 Kč
Prodej zemědělského pozemku 15184 m2.
Prodej zemědělského pozemku 15184 m2.
Před 653 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej zemědělského pozemku o výměře 15184 m2. Nabízíme vám k prodeji pole nacházející se v obci Žďár u Velkého Chvojna. Pozemek je vhodný pro hospodaření, ale také jako i... (více v detailu)
Ústecký kraj
53
 Kč
Prodej pozemků 1998 m2, Benešov nad Ploučnicí
Prodej pozemků 1998 m2, Benešov nad Ploučnicí
Před 653 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji soubor pěti různých pozemků nacházejících se v obci Benešov nad Ploučnicí. Pozemky jsou v katastru nemovitostí vedeny jako ostatní plocha, zahrada a vodní plocha. Pozemek zahrady je o výměře 332 m2, samostatný pozemek - ostatní ploc... (více v detailu)
Ústecký kraj
609 000
 Kč
Louka na břehu vodní nádrže Nové Mlýny.
Louka na břehu vodní nádrže Nové Mlýny.
Před 653 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
K prodeji louka na břehu vodní nádrže Nové Mlýny. Parcela v k.ú Strachotín. Nejedná se o stavební pozemek. Možno pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200 000
 Kč
Prodej sadu u Zbraslavic
Prodej sadu u Zbraslavic
Před 653 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exklusivně nabízíme velmi zajímavou nemovitost, která nemá aktuálně na trhu konkurenci, jde tedy o jedinečnou nabídku! Nabízíme ke koupi ovocný sad o výměře 12,4 ha ve Středočeském kraji, konkrétně v obci Zbraslavice katastrální území Hodkov. Na pozemcích lze stavět stavby a zařízení pro zemědělskou prvovýrobu do 300 m2 zastavěné plochy dle územního plánu. Tedy ideální ke spojení pěstování ovoce a vzniku zázemí pro hospodaření. Krásný rozlehlý ekologický sad na slunném místě v čisté přírodě o výměře 12,4 ha, který se nachází 30 km od Kutné Hory a 9 km od Zruče nad Sázavou je osázen slivoněmi odrůd Čačanská lepotice a Stanley na ploše 9 ha a to v počtu cca 2500 ks stromů od roku 2003. Tyto bohatě plodící odrůdy slivoní jsou odolnější na jarní mrazíky. Část sadu o rozloze 3,4 ha není osázena a je možnost zvolit výsadbu podle svého záměru. V současné době je tato část z... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000 000
 Kč
Prodej pozemku 2993 m², stavba vinné búdy 31 m², Veletiny
Prodej pozemku 2993 m², stavba vinné búdy 31 m², Veletiny
Před 653 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím k prodeji pozemky o celkové výměře 2993 m², v katastrálním území obce Veletiny, na kterých stojí historická vinná búda - lisovna. Stavba potřebuje rekonstrukci. Vinná búda - lisovna má zastavěnou plochu 31 m², je to přízemní nepodsklepená stavba a její výstavba je datuje k roku 1850. Ministerstvo kultury prohlásilo tuto stavbu jako kulturní památku a na tomto základě lze na její rekonstrukci získat dotaci. Pozemky o výměře 2962 m² byly kdysi vinohradem, nyní jsou z části o výměře 1384 m² vedeny v katastru nemovitostí jako zahrada, z části o výměře 1578 m² vedeny v katastru nemovitostí jako trvalý travní porost. Cca polovina pozemků je v územním plánu obce vedena jako ploc... (více v detailu)
Zlínský kraj
610 500
 Kč