Filtry



Pozemky

4 804 výsledků

Prodej, Pozemek pro komerční výstavbu, 2385 m2, Cheb, ul. Podhradská
Prodej, Pozemek pro komerční výstavbu, 2385 m2, Cheb, ul. Podhradská
Před 653 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Prodej pozemku pro komerční výstavbu o velikosti 2385 m2 v Chebu na ulici Podhradská, který je v uzemním plánu veden k využití jako plochy... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 500
 Kč
Pozemky – orná půda, Srbeč, podíl 1/2
Pozemky – orná půda, Srbeč, podíl 1/2
Před 653 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Pozemky – orná půda, Srbeč, podíl 1/2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy... (více v detailu)
Středočeský kraj
155 000
 Kč
Parcela, Olšany u Dačic
Parcela, Olšany u Dačic
Před 653 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Parcela, Olšany u Dačic. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují... (více v detailu)
Jihočeský kraj
420 000
 Kč
Pozemek – ostatní plocha, Nedvědice pod Pernštejnem, podíl 2/3
Pozemek – ostatní plocha, Nedvědice pod Pernštejnem, podíl 2/3
Před 653 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pozemek – ostatní plocha, Nedvědice pod Pernštejnem, podíl 2/3. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
261 000
 Kč
Pozemek – ostatní plocha, Hodkov
Pozemek – ostatní plocha, Hodkov
Před 653 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Pozemek – ostatní plocha, Hodkov. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozh... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pozemek - zahrada - 432 m2, Veselí, spoluvlastnický podíl 1/8
Pozemek - zahrada - 432 m2, Veselí, spoluvlastnický podíl 1/8
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Pozemek - zahrada - 432 m2, Veselí, spoluvlastnický podíl 1/8. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpen... (více v detailu)
47 000
 Kč
Pozemky, Krásno nad Bečvou
Pozemky, Krásno nad Bečvou
Před 653 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Pozemky, Krásno nad Bečvou. Převážně ostatní plocha, částečně evidováno jako zastavěná plocha a nádvoří. Na pozemcích se nachází základy zbořeného domu. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
700 000
 Kč
Pozemky – zastavěná plocha a nádvoří, Nové Sedlo, podíl 1/4
Pozemky – zastavěná plocha a nádvoří, Nové Sedlo, podíl 1/4
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Pozemky – zastavěná plocha a nádvoří, Nové Sedlo, podíl 1/4. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněže... (více v detailu)
376 109
 Kč
Pozemek – orná půda, Spořice
Pozemek – orná půda, Spořice
Před 653 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Pozemek – orná půda, Spořice. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhoduj... (více v detailu)
Ústecký kraj
90 500
 Kč
Pozemky, Oborná, spoluvlastnický podíl 12/96
Pozemky, Oborná, spoluvlastnický podíl 12/96
Před 653 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Pozemky, Oborná, spoluvlastnický podíl 12/96. Lesní pozemky - pozemek 2 881 m2, pozemek 3 453 m2, pozemek 1 972 m2 Ostatní plocha - pozemek 33 m2, pozemek 49 m2 Zahrada - pozemek 90 m2, pozemek 39 m2 Trvalý travní porost - pozemek 1 323 m2, pozemek 3 429 m2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního říz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Pozemek – orná půda, Libice nad Doubravou, podíl 1/4
Pozemek – orná půda, Libice nad Doubravou, podíl 1/4
Před 653 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Pozemek – orná půda, Libice nad Doubravou, podíl 1/4. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení maje... (více v detailu)
Kraj Vysočina
14 000
 Kč
Pozemek – zahrada, Roštín
Pozemek – zahrada, Roštín
Před 653 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Pozemek – zahrada, Roštín. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodu... (více v detailu)
Zlínský kraj
55 000
 Kč
Trvalý travní porost 101m2, Radčice u Krásné
Trvalý travní porost 101m2, Radčice u Krásné
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Trvalý travní porost 101m2, Radčice u Krásné ,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit jejich nabídku kupní ceny... (více v detailu)
184 560
 Kč
Lesní pozemek - 374 m2, Ruda
Lesní pozemek - 374 m2, Ruda
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Lesní pozemek - 374 m2, Ruda. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy roz... (více v detailu)
2 100
 Kč
Zahrada 200m2, Radčice u Krásné
Zahrada 200m2, Radčice u Krásné
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Zahrada 200m2, Radčice u Krásné ,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit jejich nabídku kupní ceny přímo ... (více v detailu)
406 000
 Kč
Orná půda 78m2, Radčice u Krásné
Orná půda 78m2, Radčice u Krásné
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Orná půda 78m2, Radčice u Krásné ,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit jejich nabídku kupní ceny přímo... (více v detailu)
142 530
 Kč
Pozemek 598 m2, obec Kralovice, okr. Plzeň-sever
Pozemek 598 m2, obec Kralovice, okr. Plzeň-sever
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Dne 20.02.2023 v 10:00 hod. se koná dražba pod 178 EX 1774/08-43, kterou pořádá Exekutorský úřad Plzeň-jih, soudní exekutor JUDr. Jiří Janečka Ph.D. v sídle V Bezovce 1896/6, 301 00 Plzeň, těchto nemovitostí: pozemek o výměře 598 m2, k.ú. Řemešín, obec Kralovice, okres Plzeň-sever. Výše jistoty (částky nut... (více v detailu)
10 667
 Kč
Záluží u Budislavě, zemědělský pozemek,  celková výměra 104 153 m2
Záluží u Budislavě, zemědělský pozemek, celková výměra 104 153 m2
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji zemědělský pozemek v k.ú. Záluží u Budislavě. Jedná se o jednu parcelu orné půdy o celkové výměře 104 153 m2. Parcela se nachází naproti zemědělského družstva. Přístup po ostatní ploše ve vlastnictví obce Budislav. Na pozemku se nachází 15 let starý porost lesních d... (více v detailu)
6 923 384
 Kč
Pronájem pozemku 3652 m2 Česká Ves, okres Jeseník
Pronájem pozemku 3652 m2 Česká Ves, okres Jeseník
Před 653 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu pozemek o velikosti 3652 m2 v obci Česká Ves, jen několik minut od města Jeseník. Pozemek určen např. ke garážování a odstavování nákladních vozi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25 000
 Kč
Pozemek u břehu přehrady Nové Mlýny
Pozemek u břehu přehrady Nové Mlýny
Před 653 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodám pozemek na Pálavě 200 metrů od vody. Jedná se o 1/2 pozemku v k.ú Šakvice - rybářský revír Dyje 5. Dle katastru se jedná o ornou půdu, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
125 000
 Kč
Krásný pozemek 639 m2 v Obci Vlasatice
Krásný pozemek 639 m2 v Obci Vlasatice
Před 653 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodej krásného obdélníkového a rovného pozemku v obci Vlasatice. Dle platného územního plánu je pozemek zařazen v plochách určených pro bydlení. Inženýrské sítě v blízkém okolí u pozemku. V obci je kompletní občanská vybavenost. Pár minut chůze je autobusová zastáv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 450 000
 Kč
Prodej zahrady 400m2 v Doubí , Karlovy Vary
Prodej zahrady 400m2 v Doubí , Karlovy Vary
Před 655 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej zavedené a pečlivě udržované zahrady 400m2 v Doubí u řeky Ohře , 250 m od sportovního areálu ARENA v zahrádkářské kolonii. Pozemek v zahrádkářské kolonii vlastní město Karlovy Vary. Na pozemku stojí zahradní domek 27m2, altán , nový skleník , bazén a vybudovaný sklep. Součástí prodeje je lednice, bojler , plynový va... (více v detailu)
Karlovarský kraj
790 000
 Kč
Sobotovice, orná půda, 1241 m2, zahrada – pozemek
Sobotovice, orná půda, 1241 m2, zahrada – pozemek
Před 655 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme pozemek v obci Sobotovice, jen 15km od Brna. Celková plocha pozemku je 1241m2 a lze ho využit momentálně jako zahradu nebo pro rekreaci. Šíře pozemku je 18,80m a celková délka je 66m. Do budoucna, při změně územního plánu obce lze řešit změnu využití pozemku pro výstavbu RD. El. energie je cca 100m od pozemku. Skvělá poloha na okraji o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
732 000
 Kč
Prodej, pozemek, 2683 m2, Velká Hleďsebe
Prodej, pozemek, 2683 m2, Velká Hleďsebe
Před 656 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji stavební pozemek o celkové rozloze 2683 m2 na kraji obce Velká Hleďsebe. Tento pozemek se skládá ze dvou na sebe navazujících pozemků. Jeden o rozloze 1328 m2 a druhý 1355 m2. Lze koupit i rozděleně. Pozemek nabízí krásný výhled na lesy. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Sítě jsou na kraji pozemků, které se musí na... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 000 000
 Kč
Prodej, pozemek pro bydlení, 1721 m2, Uherský Brod, Těšov
Prodej, pozemek pro bydlení, 1721 m2, Uherský Brod, Těšov
Před 656 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Pozemek o rozloze 1721 m2, který je určen územním plánem k zástavbě rodinnými domy. Uliční šíře je 9,6 metru, hloubka 210 metrů. V budoucnu je zde plánována zástavba s in... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 736 000
 Kč