Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 307 výsledků

hotelové nemovitosti poblíž Teplic
hotelové nemovitosti poblíž Teplic
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podnikatelská/ investiční příležitost Neopakovatelná možnost koupit dva hotelové objekty v jedné lokalitě v podobě 100% obchodních podílů ve firmě. (Lze dohromady anebo každý zvlášť.): Funkční 3* h... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nabízím k prodeji dům v obci Baška u Frýdku-Mistku
Nabízím k prodeji dům v obci Baška u Frýdku-Mistku
Před 78 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji dům v Bašce. Dům má tři patra, kde každé patro má svou koupelnu a toaletu. V nejnižším patře najdeme dva pokoje s koupelnou, kde je umístěna vířivka, ze které je výhled na zahradu s bazénem. V dalším patře najdeme kuchyň, která je vyrobena z masivu a další tři pokoje. V posledním patře najdeme další dva pokoje s koupelnou. Všechny pokoje jsou prostorné a většina z nich jsou vybaveny vestavěnými skříněmi. Dominantou domu je krásné dřevěné schodiště. Sou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodám chatu s pozemkem stavebním. KARŠTEJN.
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den. Prodám chatu se svažitým pozemkem. KLIDNÁ OBLAST. KARLŠTEJN. Rodinn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 174 m2 - Praha - Suchdol
Před 80 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61678, Slunný rodinný dům s dispozicí 5+1 s celkovou užitnou plochou 174 m2 v Praze 6 - Suchdol. V prvním nadzemním podlaží je prostorná vstupní síň, obývací pokoj s krbem, jídelna, kuchyň se vstupem na terasu, úložný prostor, koupelna, samostatné WC, technická místnost, dílna a další úložné prostory. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází spíž, oddělené WC, tři místnosti, půda se vstupem na terasu a terasa. Je možné... (více v detailu)
19 790 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, chata, 67 m2
Před 80 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 129930, Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme prodej zděné, rekreační chaty, která se nachází v malebném prostředí horské obce Trojanovice v podhůří Beskyd. Chata disponující nádhernými výhledy na okolní krajinu se nachází na mírně svažitém pozemku o rozloze 723 m2. Zádveří chaty tvoří prostorná předsíň a samostatné WC. Následuje vstup do útulné kuchyně a obývacího pokoje s krbovými kamny. Z předsíně se po dřevěném schodišti dostaneme do ložnice a menšího pokoje. V ložnici jsou taktéž krbová kamna. Chata je podsklepená, s možností pro parkování auta, nyní slouží jako koutek pro kutily. V zadní části se nachází sprchový kout. Na pozemku je vrtaná s... (více v detailu)
3 490 000
 Kč
Prodej rodinné domy Velký Grunov
Prodej rodinné domy Velký Grunov
Před 80 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné lokalitě Brniště - Velký Grunov. Tento prostorný zděný dům o užitné ploše přes 200 m nabízí neomezené možnosti předělání dle vašich představ. Současná dispozice domu je 6+1 se sklepem, koupelnou a dílnou. S plochou pozemku 729 m máte dostatek prostoru pro vybudování parkovacího místa, pergoly, posezení i zahradní potěšení. Občanskou vybavenost nabízí obec Brniště, dobrá dojezdová vzdále... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 099 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 120 m2 -
Před 80 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61861, Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 2+kk a 2+1, s celkovou obytnou plochou 120 m2. Tento dům prošel částečnou rekonstrukcí a nachází se v klidné lokalitě rodinných domů, jen 5 minut chůze od vlakové zastávky. Dům je ideální pro rodiny s dětmi nebo jako dvougene... (více v detailu)
5 500 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, chata, 85 m2
Před 81 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130366, V zastoupení majitele nabízíme k prodeji horskou zděnou chatu na exkluzivní adrese v Jeseníkách. Tento rekreační objekt se nachází přímo naproti skiareálu Branná. Ideální poloha na dovolenou nebo jako investiční příležitost pro pronájmy. Velmi žádaná lokalita, obzvláště v zimním období. Ve spodní části ch... (více v detailu)
3 700 000
 Kč
Chata
Chata
Před 81 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám chatu na Křivoklátsku, poblíž obce Sýkořice a řeky Berounky o výměře 34m2, s vlastním pozemkem 182m2. Chata je na prodej i s vybavením. Chata je tvořena z přízemí , které slouží jako obývací část s možností spaní 1 osoby, horního patra, kde je zajištěno spaní až pro 4 osoby, dále najdeme sklep, ve kterém je zřízené posezení (malá vinárni... (více v detailu)
Středočeský kraj
629 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Rekreační chaty adrspach skalne miasto
Před 81 dny - AVIZO_CZ
Rezervace na e-mailu: kontakt@rajskapolana.eu Více informací naleznete na www.rajskapolana.eu Vítejte na "Paradise Glade" - místě, kde pohodlí, příroda a relaxace vytvářejí jedinečnou harmonii, která vám zajistí nezapomenutelné vzpomínky na pobyt v Suchých horách. "Rajská Polana" není jen název - je to příslib rajské relaxace. Náš apartmán, který se nachází na prostorné polaně, poskytuje jedinečný zážitek z blízkého kontaktu s horami a přírodou. Našim hostům nabízíme jedinečný soubor vybavení, díky kterému se každý pobyt stane nezapomenutelným zážitkem. Nabízíme luxusní saunu s ochlazovacím balem, solnou jeskyni, ideální pro relaxaci po aktivním dni na trase. Pro milovníky tradičních rituálů nabízíme autentickou bálii, kde se můžete naložit do horké lázně a uvolnit své tělo i mysl. V našem apartmánu si také nemůžete nechat ujít možnost připravit si chutné jídlo na grilu, který poskytuje ideální místo pro setkání u ohně pod hvězdami. Každý bungalov má rozlohu 40 m2+30 m2 terasy. Má pros... (více v detailu)
3 400
 Kč
PlaceholderNo Image
Nabídněte chatu, chalupu u vody, rybářského revíru
Před 81 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prosím nabídněte chatu & chalupu, kdekoliv u vody & rybářského revíru... Nabídněte ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 400 m2
Před 82 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130316, Nabízíme Vám k prodeji jedinečnou rodinnou usedlost v malebné obci Neplachovice. Tato nemovitost zahrnuje dva samostatné rodinné domy, každý s vlastním číslem popisným. Oba domy mají dispozici 3+1 a jsou vybaveny technickým a sociálním zázemím. Součástí prodeje jsou hospodářské budovy, garáže a prostorná stodola . Klidná lokalita a velkorysý pozemek o výměře 3.259 m2 poskytují ideální podmínky pro život i práci. Nemovitost nabízí široké možnosti využití, ať už hl... (více v detailu)
15 490 000
 Kč
Prodej RD před dokončením v Nezamyslicích u Sušice
Prodej RD před dokončením v Nezamyslicích u Sušice
Před 83 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej nedokončeného samostatně stojícího vysoce kvalitního nízkoenergetického bungalovu na okraji obce Nezamyslice se zastavěnou plochou domu 190 m2 a garáže 63,6m2. Na rovinatém pozemku o celkové ploše pozemku 1 282 m2 je vystavěn jednopodlažní objekt domu orientovaný jižním směrem obdélníkového půdorysu, na kterém se rozhodně nešetřilo, k výstavbě byly použity velmi kvalitní stavební prvky. Aktuálně je vystavěna hrubá stavba domu vyzděna z broušených cihel Heluz Family 50, se soklovými části zdiva z broušených cihel Heluz Family 38, tyto části zdiva jsou zatepleny 120mm XPS. Příčky vyzděny z cihelných bloků Porotherm 14 Profi Dryfix. Strop je tvořen prefabrikovanými betonovými panely. Valbová střecha se sklonem 35% je osazena střešní krytinou pálené tašky Tondach Figaro 11. Okapy hliníkové. Okna dřevěná potažena hliníkem s trojskly Internorm (připraveno na venkovním žaluzie), vstupní dřevěné dveře potažené hliníkem Internorm. Předpokládaná dispozice domu je navržena jako... (více v detailu)
11 200 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej chata, 20 m2 - Jihlava - Pístov
Před 83 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61016, Máte chuť uniknout z ruchu města a relaxovat v klidném prostředí přírody? Máme pro vás ideální řešení! Nabízíme k prodeji chatu v malebné lokalitě kousek od obchodního centra Aventin. Tato lokalita poskytuje klid a soukromí, ale zároveň je jen pár minut jízdy od veškeré občanské vybavenosti a centra Jihlavy. Chata má užitnou plochu 20 m2 a je ideální pro víkendové pobyty, rodinné dovolené nebo jako investiční příležitost. Chat... (více v detailu)
850 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem, Rodinný dům, 190 m2
Před 83 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130059, Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu rodinný dům, který se nachází v atraktivní lokalitě Valašského Meziříčí. Tento dům je ideální pro vícegenerační bydlení nebo pro větší rodinu, která ocení komfort, prostor a výhodnou polohu. Nemovitost, která v minulosti prošla částečnou rekonstrukcí, se skládá ze dvou samostatných bytových jednotek, což poskytuje dostatek místa a soukromí pro nájemníky... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 160 m2
Před 83 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130216, Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům v Lešné u Valašského Meziříčí s pozemkem o velikosti 740 m2. Nemovitost v původním stavu s dispozicí 5+1 je možno rozdělit na dvě samostatné bytové jednotky s vlastním vstupem. V přízemí domu se nachází dvě místnosti s kuchyňským koutem, koupelnou a technickou místností. V patře je byt o velikosti 3+1. Součástí zahrady za domem je stodola a studna s užitkovou vodou. Dům je n... (více v detailu)
3 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 200 m2
Před 83 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130181, Pěkný prostorný rodinný dům se nachází v klidném místě obce Hlubočec u obce Pustá Polom. Pozemek o velikosti 510 m2 skýtá možnost relaxace a to i díky vybudované terase s venkovním krbem a grilem. Dispozičně je dům v 1. NP 4+1 a druhé nadzemní podlaží je 5+kk. V přízemí se nachází vstupní hala, čtyři pokoje, kuchyň, koupelna, WC. V druhém podlaží jsou čtyři pokoje, kuchyň spojená s jídelnou, koupelna a WC. Balkon je přístupný ze dvou místností. K nemovitosti nále... (více v detailu)
5 500 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 120 m2
Před 83 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130249, S výhradním souhlasem majitele nabízíme ihned obyvatelný rodinný dům v obci Rudice, která se nachází cca 15min od lázeňského města Luhačovice. Dům je vícepodlažní, v přízemí je vstupní chodba, 2 samostatné pokoje, koupelna a WC. Dále jsou zde technické místnosti a úložné prostory. V I. NP je další vstup do domu ze zahrady přes zádveřní prostor, následuje kuchyně s prostornou jídel... (více v detailu)
2 500 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, chata, 30 m2
Před 83 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 129771, Nabízíme k prodeji chatu v Sasovském údolí v Jihlavě. Lokalita Sasovského údolí nabízí blízkost centra Jihlavy a zároveň klid přírody. Přímo u chaty teče říčka Jihlávka. Součástí prodeje je pozemek pod chatou. Zahrad... (více v detailu)
590 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 100 m2 - Veverská Bítýška
Před 83 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60585, Prodej rodinného domu v Srdci Veverské Bítýšky – Ideální Poloha pro Vaše Podnikání! Hledáte místo, které by mohlo být novým domovem pro vaši rodinu nebo ideálním zázemím pro vaše podnikání? Máme pro vás výjimečnou nabídku! Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 a užitné ploše necelých 100 m2, který se nachází v centru malebné obce Veverská Bítýška. Tento rodinný dům má ideální polohu přímo v centru obce Veverská Bítýška. Blízkost veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace, školy a dopravní spojení, činí tuto nemovitost ideální volbou pro rodiny i podnikatele. Díky centrální poloze máte vše, co potřebujete, doslova na dosah r... (více v detailu)
3 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, dům 3+kk, 135 m2, Orlová - Lutyně, ul. K Zimovudce
Před 84 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1389, Úvod: Naše společnost Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí částečně podsklepený rodinný dům v započaté rekonstrukci o dispozici 3+kk s rozlehlou oplocenou zahradou polosvažitého rázu. Velmi klidná a žádaná lokalita. Přístup z obecní komunikace. V zadní části stojí původní zděná kůlna. Rozlehlé podkrovní prostory. Dispozice: 1.PP - Sklepní prostory 1.NP - Zádveří s chodbou, vstup do podkroví s prostorem pod schodištěm, velký obývací pokoj, menší obývací pokoj s krbovými kamny, obývací pokoj s kuchyní, sanita, vstup do sklepa 2.NP - Podkroví IS: Vodovodní řád/užitková voda (studna/dešťovka), Zemní plyn (napojení z obecní komunikace - cca 13 m), El. napětí 220/380 V, Odpady - septik s trativodem. Vytápění: Krbová kamna/el. - plyn. přímotopy. Zdroj teplé vody - el. bojler. Potenciál a přednosti nemovitosti: 1. Dokončení rekonstrukce dle vlastní představy. 2. V podkroví je možnost realizace dalších obytných prostorů. 3. Žádaná a klidná lokalita. 4. Rozlehlá zahrada... (více v detailu)
2 290 000
 Kč
Tomas Dobrovolny
Tomas Dobrovolny
Před 84 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronajmu byt 2+1 ve Znojmě v druhém patře cihlového domu na ulici Bolzanova. Byt je téměř vybaven, chybí pouze sedací souprava a te... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej chalupa, 100 m2 -
Před 86 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 56960, Dvě chaty s výhledem na okolní lesy v Chyňavě! Tyto chaty na adrese Podkozí 806 jsou ideálním útočištěm pro milovníky přírody a klidného života. Větší chata s celkovou plochou 200 metrů čtverečních a 3 patry nabízí dostatek prostoru pro rodinné dovolené, vlastní bydlení, či investiční záměry. Menší chatka nad ní má 45 m2 a dá se taktéž využít pro rozmanité účely. Interiér je plně vybaven a zajišťuje dostatek komfortu pro rekreaci. Přízemí se skládá z proskleného obývacího pokoje s krbovými kamny, z něhož je nádherný výhled na zeleň. Dále se zde nachází ložnice s dostatkem prostoru pro několik post... (více v detailu)
7 799 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej chata, 33 m2 - Újezd nade Mží
Před 86 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 55067, Nabízíme Vám prodej chaty kousek od Hracholuské přehrady v obci Újezd nade Mží. Chata se nachází na jedinečném a klidném místě, kde budete rádi trávit svůj volný čas s rodinou a vašimi přáteli. Krásná příroda v blízkosti řeky Mže s fantastickou dojezdovou vzdáleností do Plzně. Chata ... (více v detailu)
1 290 000
 Kč