Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 307 výsledků

Dům s restaurací 2x byt sál zahrada 2xgaraž
Dům s restaurací 2x byt sál zahrada 2xgaraž
Před 87 dny - HYPERINZERCE
Prodám dům v Německu 30km od hraničního přechodu Vojtanov na Chebsku.Dům přízemí-restaurace zvlášt 2x místnost vlastní vchod cca50m možno byt obchod kiosek picerie atd.restaurační toalety kuchyn.1.patro-byt 3+1 toaleta koupelna.přes chodbu sál.Podkroví-byt 1+1 půda.Dům má 2x sklep s kotel... (více v detailu)
699 998
 Kč
Chata s podkrovím+pozemek Holyně u Milíkova 830000
Chata s podkrovím+pozemek Holyně u Milíkova 830000
Před 87 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Chata jednopodlažní s podkrovím na vlastním neoploceném pozemku o výměře cca. 250 m2 (možnost užívání dalších cca. 500 m2) Holyně u Milíkova (Plzeň-západ). Rozptýlené až místy souvislé stromořadí zeleně, krásné a velmi klidné prostředí u řeky s výborným spojením autem cca. 5 km od Stříbra, cca. 35 km od Plzně a 5 km od sjezdu na dálnici D5 nebo železniční zastávka Svojšín 1 km pěšky a zastávka Milíkov 5 km pěšky. V chatě je prosklená jídelní terasa, kuchyně a obývací část, v podkroví spaní a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
830 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej hrubé stavby 4+kk, ul. Záchranářů, Orlová
Před 88 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1 2031, Naše společnost Vám nabízí ke koupi samostatně stojící, nepodsklepený rodinný dům s využitelným půdním prostorem, který je ve fázi hrubé stavby. Rodinný dům je o dispozici 4+kk, celková podlahová plocha je 135 m². Výstavba RD je realizována v lokalitě Orlová – Poruba na ulici Záchranářů, kde je krásný výhled na Beskydy a okolní krajinu, ale také božský klid. Tato lokalita vyniká výbornou dopravní dostupností do centra Ostravy, Havířova a Karviné. V okolí se rozrůstá zástavba nových rodinných domů. Co je již na domě hotové: základová deska, obvodové zdi z broušených cihel KM BETA 30 cm, železobetonový věnec, betonová jímka na dešťovou vodu (10 m3), zateplení soklu extrudovaným polystyrénem, vazníková střecha, hliníková krytina se zárukou 50let. ... (více v detailu)
3 500 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 100 m2 - Záchlumí
Před 88 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61646, Nabízíme k prodeji moderní dvoupatrový dům v klidné a malebné lokalitě obce Záchlumí u Stříbra. Tento dům je součástí nové zástavby a byl kolaudován v roce 2022, jedná se tedy o novostavbu. Zastavěná plocha domu činí 100 m2 na celkovém pozemku o rozloze 350 m2. Část pozemku před domem nabízí dostatek prostoru pro parkování více vozidel. Zastřešená terasa je ideálním místem k odpočinku a relaxaci. Dům o dispozici 4+kk je vhodný pro ... (více v detailu)
5 990 000
 Kč
pronájem chatky
pronájem chatky
Před 89 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Přijměte pozvání do útulné chatky ve Staňkově, 2km od Chlumu u Třeboně. Chatka se nachází na klidném místě s výhledem na les. Uvnitř skrývá 4 ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej staršího domu stodoly vejmenku zahrady
Prodej staršího domu stodoly vejmenku zahrady
Před 89 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
V exkluzivním zastoupení prodáme v obcí Ochoz u Tišnova starší dům ke kompletní rekonstrukci nebo demolici součástí nabídky je i stodola s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 880 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Zaplatím
Před 90 dny - HYPERINZERCE
Velmi dobře zaplatím za Váš byt, dům, pozemek nebo jinou zajímavou nemovitost v okolí Prahy a středočeského kraje. Důchodci mohou bezplatně nemovitost bez omezení dále užívat. Případné dluh... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej komerčního objektu, okr. Olomouc
Prodej komerčního objektu, okr. Olomouc
Před 91 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji velice lukrativní komerční nemovitost. Jedná se o rozlehlý areál s funkční stáčírnou minerálních vod v Nových Valteřicích, místní část Moravský Beroun, okres Olomouc. Nacházející se v okrajové části obce v klidné lokalitě blízko lesa a přírody. Devizou této nabízené nemovitosti je vydatný pramen kvalitní kojenecké vody o maximálním povoleném odběru 2 litry za sekundu a 62 208 m3/rok. Odběr je povolen celoročně. Veškerá povolení a rozbory jsou k dispozici. Vrt je řádně zkolaudován, včetně povolení nakládání s vodami. Dále se zde nachází Lovecký zámeček postaven v letech 1864 - 1876 Lichtenštejny. Litinová konstrukce budovy je koupená a dovezená ze světové průmyslové výstavy v Paříži roku 1848. Hlavní pavilon s kamenným přízemím je situován ve svahu a je částečně podsklepen. V čelní stěně je arkáda, nes... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000 000
 Kč
Nízkoenergetické Rodinné Domy
Nízkoenergetické Rodinné Domy
Před 91 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Postavíme vám vysoce kvalitní, nízkoenergetický certifikovaný Dům - Konstrukce ocelová . Realizace -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200 000
 Kč
Olomouc-Nemilany. v centru obce.
Olomouc-Nemilany. v centru obce.
Před 93 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
V patře byt 4+KK 190m2+trasa 40m2+balkon 9m2.Dole nebytové prostory 290m2.Celkový pozemek 600m2.
Olomoucký kraj
12 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 337 m2 - Merklín - Lípa
Před 95 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60159, Prostorná ubytovací chata sloužící k pronájmu na okraji Karlových Varů v malebné a nerušené přírodě. Rodinný dům umístěný v obci Lípa u Merklína je ztělesněním ideálního odpočinku od ruchu města a práce. I proto je také neustále vyhledáván jako rekreační oddych po celý rok. Dům se pyšní 7 ložnicemi, 2 kuchyněmi, 5 koupelnovými prostory a 3 společenskými prostory, které na Vás dýchají nejenom atmosférou horské chaty s moderním zázemím, ale také svojí historií. Venkovní vybavení poskytuje využití pro všechny druhy zábavy. V docházkové vzdálenosti jste obklopení panenskou přírodou ve formě lesů, luhů a hájů, ale také i zajímavými objekty jako například Lanové centrum a trailpark Plešivec ... (více v detailu)
8 699 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Marie Ivanova
Před 96 dny - HYPERINZERCE
Koupíme domek na splátky od přímého majitele.
Neuvedeno
Chata, RD, podnájem, zahrada
Chata, RD, podnájem, zahrada
Před 98 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásné bydlení v klidné časti na kraji obce včetně velké oplocené zahrady. Objekt je podsklepený, v nadzemním podlaží je předsíň, kuchyň, koupelna se spr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům Věžky u Kroměříže 2 790 000,-
Rodinný dům Věžky u Kroměříže 2 790 000,-
Před 100 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
PRODÁM RODINNÝ DŮM 2+1 A 3+KK VĚŽKY U KROMĚŘÍŽE REALITY NEVOLAT! DŮM JE NA PATRO DOLNÍ ČÁST 2+1 +PRÁDELNA,HORNÍ ČÁST 3+KK K DOMU NÁLEŽÍ DVŮR CCA 750M2 A PŘED DOMEM POZEMEK SE ZAHRÁDKOU 350M2 ZASTAV... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 790 000
 Kč
Dřevodomy, modulové domy s kolaudací
Dřevodomy, modulové domy s kolaudací
Před 100 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte ekologický, energeticky úsporný a zároveň stylový domov pro celoroční bydlení? Naše dřevodomy a modulové domy splní všechna vaše očekávání! Využíváme kvalitní dřevo, které zajišťuje zdravé a příjemné vnitřní prostředí. Dřevodomy jsou vynikající izolanty, což vám ušetří náklady na vytápění i chlazení. Díky moderním technologiím... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Koupím byt 3+1,3+kk Brno-Lesná
Před 100 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Mladá rodina s dětmi koupí byt 3+1,3+kk v OV, v Brně na Lesné, nejlépe ulice Dusíkova. Za nabídky děkujeme.
Jihomoravský kraj
9 000 000
 Kč
Modulové dřevostavby všech velikostí
Modulové dřevostavby všech velikostí
Před 100 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Domy, zateplené 21cm izolantu, ve všech stěnách. Tepelné čerpadlo v ceně. Obklady, dlažby, zařizovací předměty, stejně jako podlahy a nátěry.. Dispozice lze měnit, dle Vašich představ, ať už se jedná o dům, který poté využijete jako rodinný dům, kancelář, garáž, wellness, apartmán na víkendy či pronájem,...využití a možnosti našich nízkoenergetických domů, jsou neomezené, stejně jako jsou NEOMEZENÉ VELIKOSTI, ROZMĚRY A DISPOZICE! Vyrábíme pro Vás modulové dřevostavby, jako rychlou možnost by... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
statek, mlýn, stodola, usedlost, farma, ranč, stavení
statek, mlýn, stodola, usedlost, farma, ranč, stavení
Před 101 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Mladá rodina hledá ke koupi statek, usedlost, mlýn či něco podobného (stodola, farma, ranč, stavení). Ideálně samota / polosamota / kraj vesnice. Lokalita: max. do 100 km od Prahy (hodinu autem) Stav před rekonstrukcí, v nedokončené rekonstrukci... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, Chalupa, 257 m2 -
Před 101 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 53274, Nabídka exkluzivní chalupy v malebné obci Skrýšov u Svatého Jana. Nabízíme k prodeji úchvatnou chalupu, která se nachází v srdci přírodního ráje obce Skrýšov o rozloze obytné plochy 103m2 a užitné ploše 257m2.Pozemek celkem 896m2.S těmito místnostmi: Kuchyň s obývákem 36,7m2, přední pokoj 12,8m2,zadní pokoj 13,4m2,pokoj za halou 12m2,koupelna 3,5m2,wc 1,4m2 a vstupní hala s předsíní 22,7m2.Tato chalupa představuje ideální příležitost pro ty, kteří touží po klidném životním stylu, v harmonii s přírodou. Hlavní rysy a výhody nemovitosti: • Nad celou obytnou plochou se nachází velký půdní prostor 140 m2 ideální pro vybudování dalších 3 velkých pokojů v prvním patře. • Velká stodola a sklep pro uskladnění ovoce, zeleniny a dalších potravin a nápojů. • Chalupa má řešeno vytápění systémem infra panelů z mramoru v každé místnosti, které se dají ovládat pohodlně dálkově pomocí zaslání kódu sms a tak přijedete v době sychravého počasí do pohodlí tepla domova.V každé místnost... (více v detailu)
8 490 000
 Kč
RD v Březové nad Svitavou
RD v Březové nad Svitavou
Před 102 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům k rekonstrukci s velkým potenciálem ve vyhledávané části Březová nad Svitavou, ul. Dlouhá. Nemovitost se pyšní samostatným stáním na ploše 433 m² s užitnou plochou 130 m². Objekt je z cihly a skládá se z jednoho podzemního podlaží a tří místností, které si můžete přizpůsobit dle vlastních představ a potřeb. Nemovitost je umístěna v polosamotě, což zajišťuje klidné a tiché bydlení s možností aktivního relaxu v blízké okolí - od Rozhledny Járy Cimmermana, přes Koupaliště, Moto... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Hrádek
Prodej rodinného domu, 170 m², Hrádek
Před 102 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodáváme rodinný dům v idylickém místě polosamoty v Odolenově, přímo u turisticky vyhledávaného místa s rozhlednou Svatobor. Dům stojí na samostatném pozemku o velikosti 117 m² s celkovou užitnou plochou 170 m². Objekt má smíšenou konstrukci a je v dobrém stavu. Disponuje 2 nadzemními podlažími, s celkem 8 místnostmi a kuchyní. Koupelna je v každém podlaží, samostatné WC v přízemí. Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají klidné a historicky... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 4+kk, 97 m2, Vidče
Prodej rodinného domu, 4+kk, 97 m2, Vidče
Před 102 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům 4+kk, o celkové výměře 97 m2 s terasou 12 m2, orientovanou na západní stranu. Jedná se o dům ve výstavbě, s termínem předání do konce 2.Q r. 2025, v klidné části obce Vidče. Nemovitost je vytáp... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 200 m², Úvaly
Prodej rodinného domu, 200 m², Úvaly
Před 102 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části Úvalů u Prahy. Objekt má 2 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží s celkem 8 místnostmi. Stojí na samostatném pozemku o velikosti 892 m² s užitnou plochou 200 m². Dům je postaven z cihly a je v špatném stavu, což představuje významný potenciál pro jeho nové majitele k rekonstrukci dle vlastních představ. Nemovitos... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Vinařice
Prodej rodinného domu, 160 m², Vinařice
Před 102 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro vás skvělou příležitost stát se vlastníkem útulného rodinného domu ve Vinařicích, který vás osloví svou polohou, stavem a prostorností. Tento dům se nachází na kraji obce, přímo naproti tenisovému kurtu, a nabízí výjimečný mix venkovského klidu a dostupnosti městského života. Dům prošel částečnou vnitřní rekonstrukcí v roce 2014, která zahrnovala nová okna, rozvody, omítky, podlahy a zateplené sádrokartonové str... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
PlaceholderNo Image
Koupím chatu nebo chalupu se zahradou, dále možno
Před 102 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím chatu nebo chalupu se zahradou, dále možno sad, statek, mlýn, pole, louku nebo les. Nabídněte.
Hlavní město Praha
Neuvedeno