Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 307 výsledků

PlaceholderNo Image
Pronájem rodinného domu Hukvaldy
Před 74 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme k pronájmu rodinný dům se zahradou na Hukvaldech. Dům se nachází kousek od hradní brány ve vedlejší ulici. Dům je po celkové rekonstrukci. V suterénu domu se nachází dvě místnosti pro úschovu věcí a prádelna jejíž součásti je plynový kotel pro vytápění domu a ohřev vody. V přízemí jsou tři místnosti-... (více v detailu)
35 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 300 m2
Před 74 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130393, Nabízíme ve výhradním zastoupení klienta prostorný řadový rodinný dům o dispozici 5+1 v klidné lokalitě vilové čtvrti ve Velešíně. V suterénu domu je technické zázemí, garáž a sklepní prostory. V prvním nadzemním podlaží se nachází moderní kuchyně, dvě ložnice z nichž jedna má vstup na prostorný balkon, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Ve druhém nadzemním podlaží je koupelna s vanou a toaletou, tři ložnice. K domu patří příjemná zahrada, která skýtá místo pro odpočinek. Celkově je dům ve... (více v detailu)
7 590 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 316 m2 -
Před 74 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61888, Ve výhradním zastoupením Vám nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Vrskmaň. Tento dům, před rekonstrukcí, má užitnou plochu 316 m2 a nachází se na pozemku o rozloze 2151 m2. Součástí pozemku jsou také dvě prostorné stodoly, které poskytují široké možnosti využití. K hlavnímu pozemku navíc náleží další pozemky o celkové rozloze 2371 m2, které jsou momentálně využívány jako pastva pro koně. Tyto rozlehlé pozemky nabízejí ideální podmínky pro chov zvířat či další zemědělské aktivity. Tato nemovitost nabízí celkem 4 52... (více v detailu)
5 999 999
 Kč
Prodej domu V Nezamyslicích v Pošumaví
Prodej domu V Nezamyslicích v Pošumaví
nemovitost v Nezamyslicích 42 v Pošumavské obci ležící mezi Sušicí, Horažďovicemi a Strakonicemi. stavení a stojí přímo na návsi obce na parcelách v souhrnné velikosti 1.534 m2, jedná se o rohovou parcelu uzavřenou od severní strany pěknou stodolou. U domu je pěstěná ovocná zahrada s jihozápadní orientací a celkově se jedná o světlé vzdušné a prosluněné místo. Samotný dům skýtá bydlení typově 4+1 s halou, koupelnou, wc špajzem a šatnou. Vnitřním schodištěm z haly je přístup do půdních pr... (více v detailu)
4 299 900
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 203 m2
Před 74 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130095, Hledáte ideální domov, který nabízí komfort, prostor a nízké provozní náklady? Tento nádherný rodinný dům, postavený v roce 2010 a modernizovaný v roce 2020, splňuje všechny vaše představy. Hlavní přednosti nemovitosti: Dispozice: 6+kk Celková plocha: 203m² Pozemek: 682 m² Energetická náročnost: Třída A Lokalita: Čelákovice – Sedlčánky Výjimečné vybavení: Fotovoltaické panely: 16 solárních panelů Tepelné čerpadlo pro efektivní vytápění Garáž a technická místnost s šatnou Zastřešená terasa s osvětlením a přípravou na vířivku Balkon přístupný ze dvou pokojů Krb v prostorném obývacím pokoji pro útulné večery Popis interiéru: Při vstupu do domu vás uvítá vstupní hala, která poskytuje přístup do garáže a do pokoje, jenž může sloužit jako technická místnost. Chodbou se dostanete do první koupelny se sprchovým koutem a WC, pokoje pro hosty nebo pracovny a prostorného obývacího pokoje s krbem a moderní kuchyní. Odtud můžete vyjít na zastřešenou terasu s posezením, ideální ... (více v detailu)
12 800 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinného domu 360 m², zahrada 1 004 m², Ženklava
Před 74 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 306-NP83116, Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům na adrese Ženklava 97, který je ideální volbou pro velkou rodinu hledající pohodlí, klid a dostatek prostoru. Tento dům se pyšní užitnou plochou 360 m² a nachází se na rozlehlém pozemku o rozloze 1 004 m², který poskytuje dostatek místa pro relaxaci, zahradničení či dětské hry. Klíčové vlastnosti: - Dvě podlaží: Dům nabízí dostatek obytného prostoru na dvou podlažích, což zajišťuje pohodlné bydlení pro celou rodinu. - Podsklepení: Celý dům je podsklepený, což poskytuje dodatečný úložný prostor nebo možnost zřízení domácí dílny. - Půda: Půdní prostor lze využít jako sklad, případně upravit na další obytné místnosti. - Prostorná zahrada: Velká zahrada o rozloze 1 004 m² je ideální pro zahradničení, odpočinek nebo rodinné aktivity na čerstvém vzduchu. - Lokalita: Ženklava je klidná obec nacházejíc... (více v detailu)
7 700 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 150 m2
Před 75 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130140, Nabízíme k prodeji nemovitost s jedinečným potenciálem, nacházející se na pozemku, který je vybaven nevyužívanou studnou. Tato studna může být velkou výhodou pro budoucího majitele, ať už pro zahradní zavlažování nebo jako alternativní zdroj vody. Dům je v současnosti vytápěn tuhými palivy, což poskytuje příjemnou a tradiční atmosféru, ideální pro chladné večery. Je však třeba zmínit, že dům vyžaduje rekonstrukci, což nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří si přejí vytvořit domov přesně podle svých představ a potřeb. Interiér domu je dobře dispozičně řešený a nabízí útulné a praktické uspořádání místností. Do samotného domu vstupujete přes verandu. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj, který je ideálním místem pro rodinná setkání a relaxaci. Navazuje na něj chodba, která vede do menší , ale funkční kuchyňky. Z chodby je i vstup do menšího sklepa. V přízemí se také nachází koupelna společná s wc, což je velmi praktické pro denní potřeby. V prvním ... (více v detailu)
3 300 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej velkorysého rodinného sídla
Před 75 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N05722, Exkluzivně vám nabízíme prodej unikátního rodinného sídla situovaného v srdci chráněné krajinné oblasti Českého středohoří nabízející naprostý klid, bezpečí a nádherné výhledy přitom s perfektní dostupností do Prahy (cca 45min na okraj Prahy) a okolí (15min Litoměřice, 20min Ústní nad Labem či cca 1h do Drážďan). V rodinném jezdeckém areálu s úctyhodným pozemkem o ploše přes 242.000 m2 se nachází kvalitní rodinný dům s plochou přes 400 m2, několik stájí s celkovým počtem 23 boxů, potřebné zázemí včetně velké jízdárny a kryté haly či napří... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nádherná prvorepubliková vila na unikátním místě v obci Nosislav
Před 75 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N06784, Exklusivně Vám nabízíme kompletně zrekonstruovanou vilu na kraji obce Nosislav, na naprosto výjimečném místě s nádherným výhledem na místní vinice a typický ráz krajiny Jižní Moravy. Unikátní prvorepubliková vila pochází z roku 1929 dle projektu modernistického architekta Antonína Mendla. Původní majitel vily Adolf Hlaváček byl rodákem z Nosislavi. Na počátku 20. století pracoval pro americkou ropnou společnost, která měla svou pobočku ve Vídni a později také v Praze a v Brně. Během 1. světové války byl nasazen na italskou frontu. Po válce se vrátil zpět na své místo ve firmě a iniciovat vznik poboček v Československu a stal se pak i ředitelem pražské pobočky. V roce 1938 přešla správa společnosti do německých rukou a Hlaváček byl předčasně penzionován. Přestěhoval se tak z Prahy do své vily v Nosislavi a živil se jako rolník. V roce 1948 se se změnou politického režimu dostal do problémů a později se přestěhoval do bytu v přízemí, který byl původně určen pro zahra... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej luxusní vily - Tenerife, Adeje
Před 75 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N06958, Nabízíme Vám prodej luxusní vily, která byla postavená a navržená s elegancí a jedinečným stylem. Navržena s důrazem na každý detail, aby vám poskytla to nejlepší možné pohodlí a radost. Vila se nachází blízko veškerých služeb, škol, obchodů, restaurací atd. a zároveň pár minut autem do La Calety a nejlepších pláží na Tenerife. Vila má vlastní vyhřívaný bazén, velké terasy a zahrady. Rozkládá se na 3 podlažích. První patro se sestává ze vstupní haly, moderní a prostorné kuchyně, prostorného obývacího pokoje a jídelny se vstupem na terasu a bazén. V tomto patře jsou 2 pokoje. Jeden pokoj je řešen jako pracovna/pokoj pro hosty s rozkládací pohovkou a druhý pokoj je jednou ze 3 ložnic s en-suite k... (více v detailu)
42 391 400
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej apartmánového domu v obci Senj v Chorvatsku
Před 75 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N06944, Nabízíme Vám apartmánový dům o užitné ploše 250m2 v klidné obci Senj s krásným výhledem na moře, pouhé 4min/400m od pláže a historického centra, 200m od nákupního centra... (více v detailu)
6 499 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej domu pro rodinnou rekreaci v Březině
Před 75 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N07102, Exkluzivně Vám nabízíme velice zajímavou příležitost. Jedná se o v objekt, který je v současné době kolaudovaný jako stavba pro rodinnou rekreaci. Dům je celoročně uživatelný, což potvrzuje i okolní zástavba. Samotný dům se zastavěnou plochou 110m2, není nutně určený k celkové rekonstrukci, ale pro splnění současných standardů bydlení budou úpravy potřeba. (Fotografie interiéru budou doplněny) Pozemek je ve spodní části mírně svažitý, na pozemku se nachází také vlastní studna. Dům jako takový je pak připojen n... (více v detailu)
7 300 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Tvrz Klokočín v obci Protivín
Před 75 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N07161, Dovolte mi nabídnout jednu z nejzajímavějších nemovitostí, kterou naše společnost za více než 16 let prodávala. Jedná se o historickou památku – Tvrz Klokočín, která má velmi impozantní historii. Jedná se o uzavřený dvůr, který tvoří významný urbanistický a architektonický prvek. První zmínky o výstavbě domu jsou u roku z roku 1401, na který navazuje Tvrz Klokočín, která byla postavena v roce 1562 nebo 1576 rodinou Mikuláše Protivínského. Poté přešla nemovitost do majetku Švamberků. Přes další vlastníky koupil Klokočín v roce 1711 kníže Schwarzenberg, v tomto období došlo k přebudování na feudální hospodářský objekt... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Rodinný dům 5+1 v klidné a oblíbené lokalitě v obci Zlatníky, Praha – západ
Před 75 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N07155, Ve výhradním zastoupením majitele si vám dovolujeme nabídnout rodinný dům 5+1 v klidné a oblíbené lokalitě v obci Zlatníky, Praha – západ. Dům, který byl postaven v roce 2005 je situovaný na obdélníkové parcele (cca 21x25m) o ploše 490m2, kde se dále nachází vyhřívaný bazén 5x3m, krytá pergola o ploše 18m2 s kuchyní a skladovací prostory/kůlna po levé straně domu. V letech 2021-2023 prošel dům rozsáhlou rekonstrukcí spočívající v instalaci nových kvalitní plastových oken se síťkami proti hmyzu (izolační trojskla) okolo kterých jsou okrasné šambrány (v 1.NP jsou instalovány venkovní rolety), zateplení fasády, instalaci kvalitního tepelného čerpadla Vaillant (prostřednictvím topných těles, v koupelně s vanou je podlahové vytápění), díky kterému je provoz této nemovitosti velmi ekonomický. V prvním podlaží je na podlaze kvalitní dřevěná podlaha a italská dlažba, ve druhém podlaží vinyl/dlažba. V přízemí jsou pak zárubně od společnosti Divine Furniture & Design kteří n... (více v detailu)
14 900 000
 Kč
Luxusní malé chaty
Luxusní malé chaty
Před 76 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám velmi kvalitní dřevěnou malou chatu, lze i s kompletní výbavou. Možnost výstavby i na pozemku bez přípoj... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Luxusní dřevěné domky
Luxusní dřevěné domky
Před 76 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám velmi kvalitní domek ze dřeva, lze i s kompletní výbavou. Možnost výstavby i na pozemku bez přípojek ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Luxusní dřevěné domky či chaty
Luxusní dřevěné domky či chaty
Před 76 dny - HYPERINZERCE
Prodám velmi kvalitně vyrobený dřevěný domek/chatu, kompletně vybavený. Možnost výstavby i na pozemku bez přípojek po celé ČR. Cena dle velikosti a typu. Po dohod... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 120 m2 -
Před 76 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61644, Toužíte po velkém bytě, ale s možností zeleně v podobě zahrady či terasy? Za atraktivní cenu nabízíme k prodeji dům v malebné krajině v obci Bohučovice. Tato nemovitost je ideální jako místo k rekreaci, ale využití je vhodné i pro rodinný život v podobě stálého bydlení. Při sezení na terase se můžete kochat malebnou okolní kopcovitou krajinou nebo záhonky a zahradou, která díky svým rozměrům 68m2 nevyžaduje velkou údržbu. Jako místo pro setkávání s přáteli či rodinou si určitě vyberete místo k relaxaci v druhém patře domu, které disponuje prostornou novou terasou. Nemovitost prošla důkladnou venkovní rekonstrukcí ... (více v detailu)
4 250 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 236 m2 - Karviná - Ráj
Před 76 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61476, Nabízíme vám příležitost k získání krásného dvougeneračního domu v klidné části obce Karviná. Dům je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky o dispozici 2+1 a 3+1, které jsou propojeny společným schodištěm. Každá jednotka má vlastní koupelnu a samostatnou toaletu, což poskytuje dokonalé soukromí a komfort. Nemovitost disponuje prostornou garáží, která pohodlně pojme dvě vozidla. Vedle domu je dostatek místa pro parkování dalších dvou aut, což je ideální pro vaše návštěvy nebo vícečlenné domácnosti. Navíc je součástí také prostorný sklep, který... (více v detailu)
5 199 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, chata 2+1, 65 m2, Prostřední Bludovice
Před 76 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1350, Úvod: Hledáte chatu nebo stavební pozemek? Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení majitele nabízí podsklepenou chatu na stavebním pozemku s oplocenou zahradou polorovinatého terénu. Velmi žádaná a klidná lokalita. Tato nabídka je dvousečná. Může oslovit zájemce o rekreační vyžití na chatě, nebo zájemce, kteří by si chtěli postavit nový rodinný dům. Stavební parcela je typu SB, tzn. plochy smíšené obytné. Výšková hladina nového domu je stanovena na 2. NP + podkroví. Zastavěnost 20%. Obdelníkový tvar o cca rozměrech 23 x 37 m. Přístup k nemovitosti z obecní komunikace. Chata byla postavena v 90.-tých letech. Základy jsou složeny ze šamotových cihel. Součástí interiéru je kuchyň se spotřebiči, ložnice a obývací pokoj ze kterého se vychází na balkónovou terasu (1,6 x 4.6 m). Všechny místnosti jsou pokryté borovicovými palubkami. Podkroví slouží především jako odkládací prostor. Plášť střechy je z kanadského šindele. Na zahradě rostou listnaté stromy a okrasné keře.... (více v detailu)
2 180 000
 Kč
 Prodej rodinného domu
Prodej rodinného domu
Před 77 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Verušičky Záhoří, okres Karlovy Vary Prodej rodinného domu v obci Záhoří, v karlovarském kraji, nezátopová oblast, vlastní studna, parkování u domu, před... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 999 000
 Kč
Rodinný dům
Rodinný dům
Před 77 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Přenechám rezervaci na koupi domu v obci Lazce u Horšovskeho Týna. Rezervační poplatek činí 130 000 Kč. Ten bude nutno složit při převedení rezervační ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
130 000
 Kč
Nový RD 4+kk , Městys Pavlíkov u Rakovníka
Nový RD 4+kk , Městys Pavlíkov u Rakovníka
Před 77 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám zcela nový RD 4+kk. Pavlíkov u Rakovníka. Veškerá občanská vybavenost. Na dům je poskyto... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 190 000
 Kč
Prodám rodinný dům
Prodám rodinný dům
Před 77 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
https://swisslife-reality.cz/reality/prodej-rodinneho-domu-202-m2-na-balkane,-holice-21867
Pardubický kraj
8 500 000
 Kč