Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 789 výsledků

Prodej rodinného domu, 244 m², Lipno
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 3+kk na pozemku o celkové výměře 244 m2. Máte-li vizi vlastního domova, nabízí se možnost rekonstrukce přístavby do zahrady a vybudujete si několik místností navíc. Díky tomu je tato nabídka výjimečnou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností vlastních úprav a vylepšení. V přízemí se nachází kuch... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 850 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 438 m², Markvartice
Před 236 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej zemědělské usedlosti o užitné ploše 438 m2 na pozemcích o rozloze 6452 m2 v obci Mrkvojedy. Objekt prošel rozsáhlou rekonstrukcí přírodními materiály a slouží k trvalému bydlení. Navazující stavba se dvěma apartmány s podlahovým vytápěním a sociálním zařízením včetně finské sauny a relaxačním zázemím, slouží k pronájmu, ale lze využít k trvalému bydlení. V druhém nadzemním podlaží nalezneme otevřený prostorný loft s v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Sokolov, ul. Slovenská
Před 236 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům v Sokolově. Přízemí domu sloužilo v minulosti jako nebytový prostor. V prvním patře je bytová jednotka o dispozici 3+1. Celý dům je vytápěn plynovým kotlem. K domu náleží garáž, která byla využívána jako dílna. Přízemí domu lze po menších úpravách předělat na další bytovou jednotku a tím vznikne pěkný velký dvougenerační dům s menší zahradou za domem.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Kutná Hora, ul. Slévárenská
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej podílu 1/15 dvougeneračního rodinného domu s garáží v obci Malín. Součástí prodeje je podíl na zahradě o celk... (více v detailu)
Středočeský kraj
595 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 144 m², Frahelž
Před 236 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zděný rodinný dům o dispozici 6+kk byl vystavěn v roce 2011 a prodává se z rukou prvních majitelů. Na dům navazuje venkovní terasa, přístřešek pro automobil a zahrada, celkem o velikosti 1422 m². V přízemí domu naleznete obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyň s jídelním koutem, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem i vanou, samostatné WC, technickou místnost se vstupem do zahrady, prostornou šatnu a nakonec zadní pokoj se schodištěm do podkroví. V podkroví se nachází dva samostatné neprůchozí pokoje ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 320 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 187 m², Poděbrady, ul. Průběžná
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte velkorysý prostor pro své bydlení, spojené i s podnikáním? Jedinečná nabídka rodinného domu v části lázeňského města Poděbrady - Přední Lhotě. Dům je dispozičně řešen jako 6+kk s podlahovou plochou 187 m². Dům je podsklepený a lze jej rozdělit na dvě bytové jednotky. V přízemí domu se nachází prostorná kuchyň s jídelnou, obývací pokoj se vstupem na terasu, ložnice, koupelna, samostatná toaleta a komora. V prvním patře se nachází atrium s krbem, dvě ložnice se vstupem na balkón, koupelna... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 300 m², Česká Lípa, ul. Škrétova
Před 236 dny - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům, zast. pl. 212 m2, užitná pl. cca 300 m2, přízemí + podkroví (rekonstrukce 2022-2023), zdivo cihla poroterm 44, keram. stropy, střešní krytina Bramac, plast. okna + venkovní a vnitřní žaluzie. Vytápění nový kondenz. plyn. kotel-komín vyvložkován, komín pro topidla na pevná paliva – ob. pokoj krb. Dvě koupelny, 3WC, v hale masiv. dřevěné schody. Součástí zařízení kuchyně, jídelny, obývacího pokoje a ložnice. Rozvody televize v celém domě, internet a televize O2, zvonek EMOS.... (více v detailu)
14 994 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Opavě, ul. Pekařská
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte ke koupi něco netradičního a zajímavého? Mám pro Vás tento historický měšťanský dům v srdci města Opavy, který se nabízí jako skvělá investice, ale také jako bydlení pro více generační rodinu, která hledá rodinný dům v centru města Opava. Dům se skládá ze čtyř bytových jednotek a to 2 x 2+1, 4+kk a 1+1. Nabízí se zde však ještě půdní prostor, kde by mohla nově vzniknout další bytová jednotka o dispozici 1+kk nebo 1+1. Dům má velmi čisté a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 388 m², Prachatice
Před 236 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu (bývalá Schwarzenberská hájovna), CP 972 m2, nachází se na okraji obce Oseky. V podsklepení je vybudovaný apartmán (kuch. kout , velký pokoj a soc. zařízení), dále kotelna a vstup na zahradu. V 1. NP je chodba a dva apartmány, z nichž každý tvoří pokoj, kuch. kout, soc. zařízení a vstup na balkon. Ve 2. NP je bytová jednotka 2+kk (prostorný obývací pokoj s kuch. koutem a vstupem na lodžii, ložnice a luxusní koupelna s WC). Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí - nové rozvody el.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 360 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Vysoké Mýto, ul. Fibichova
Před 236 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům, kam se můžete rovnou nastěhovat bez dalších investic a rekonstrukcí? Navíc potřebujete bydlet blízko centra? Pokud jste odpověděli ano, tak pro Vás tato zimní novinka bude jako ušitá na míru. Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům ve Vysokém Mýtě na ulici Fibichova. Dispozice 1. NP: vstupní chodba, pracovna, obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou, špajz, prostorná koupelna, WC, pokoj se vstupem na terasu. Suterén: cho... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 380 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Sedlec-Prčice, ul. Vítkovo n.
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve městě Sedlec-Prčice, na Vítkově náměstí. Část domu je využívána jako prodejna potravin, součástí je kuchyň a skladové prostory. Na dvoře nemovitosti se nachází dvoupodlažní domek o dispozici 2+kk, s užitn... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 113 m², Chlumek
Před 236 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Bydlíte ve městě a toužíte po odpočinku a klidu v malebné přírodě? Máte děti a chcete jim dopřát volnosti venku, aniž by jste se báli o jejich bezpečnost? No není to skvělá představa? Pokud jste si odpověděli ano, tak právě pro Vás je tento dům úplný ideál. Na nemovitosti proběhla výměna oken a je dělaná nová fasáda. Dům je o dispozici 4+1. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva, což j... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 141 m², Jivno
Před 236 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Představte si domov, kde každý den začíná pohledem na rozlehlé zelené pláně a končí západem slunce nad panoramatem Č. Budějovic. Kde moderní životní styl splynul s klidem přírody tak dokonale, že se každý Váš den stane nezapomenutelným zážitkem. Exkluzivně Vám nabízíme novostavbu rodinného domu o dispozici 5+KK na okraji obce Jivno s užitnou plochou 141 m². Moderní design v domě splňuje nejvyšší standardy pohodlí. Dům disponuje 2 samostatnými pokoji, pracovnou a ložnicí, které nabízejí dostat... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 300 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 290 m², Karlovy Vary, ul. Konečná
Před 236 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte komfortní a luxusní bydlení, kde budete mít dostatek soukromí a zároveň spousty úložného prostoru pro skladování věcí? Nabízíme k pronájmu dům, který je rozdělen na 3 bytové jednotky, z nichž se jedna pronajímá. V podkrovní části je jeden velký pokoj, který může sloužit vašim dětem nebo pro návštěvy. V prvním patře je rozsáhlá ložnice s vlastní koupelnou a WC. Na samém patře je obrovský obývací pokoj, kuchyň, sklad, WC a koupelna. V přízemí najdete dřevěnou saunu, která Vám bude poskytovat... (více v detailu)
Karlovarský kraj
30 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 87 m², Vendryně
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme na prodej tuto moderní zděnou novostavbu rodinného domu postavenou v roce 2019 z porothermu. S užitnou plochou 87 m² a atraktivní dispozicí 4+kk poskytuje tento dům nejen moderní styl, ale i pohodlí pro vaši rodinu. Dům je vkusně zařízen a nabízí veškeré moderní vybavení pro pohodlný život. Jeho praktická dispozice zahrnuje tři neprůchozí pokoje a kuchyň spojenou s obývacím prostorem a vstupem na terasu, což vytváří příjemné a otevřené prostředí pro rodinné chvíle. Nemovitost j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 176 m², Mikulov, ul. Na Jámě
Před 236 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům, který může poskytnout prostor jak pro velkou rodinu, tak může být skvělou příležitostí k podnikání. Dalším velkým plusem je žádaná lokalita, dům stojí téměř v centru malebného vinařského města Mikulova, které je pro svou tradici vína a kouzelnými památkami velmi vyhledávaným místem. Tento dům je nyní rozdělen na 2 bytové jednotky se společným vchodem. Přízemní byt je o velikosti 3+kk. V tomto bytě jsou francouzská okna se vstupem na zahradu, vč. pergoly. Zahrada je kaskádovitě roz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 911 400
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Frýdek-Místek, ul. Mánesova
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Oáza klidu a komfortu v srdci Frýdku-Místku: Prodej rodinného domu v ulici Mánesova! Nabízíme vám jedinečnou příležitost získat skvostný rodinný dům v jedné z nejklidnějších lokalit Frýdku-Místku. Tento dům, nacházející se ve velmi dobrém technickém stavu, je připraven vás přivítat do svého prostorného interiéru. Co vás čeká: Tři nadzemní podlaží pro dostatek prostoru pro celou rodinu. Jedno podzemní podlaží s garáží, abyste měli vždy bezstarostné parkování. Pozemek obklopený udržovanou okrasnou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 840 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Buškovice u Podbořan
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Zajímavá příležitost pro ty, kteří si chtějí vytvořit svůj vlastní útulný domov. Dům je určený k rekonstrukci, v přízemí se nachází 4 místnosti plus chodba a místnost pro sociální zázemí. Půdorys a rozměry přízemí jsou přiloženy ve fotografiích. Půdní prostor, který pokrývá cca polovinu půdorysu domu, vybízí též k vybudování útulného zákoutí. Na pozemku se dále nachází dílna, kůlna a pergola. Dům i jeho okolní zázemí nabízí neomezený potenciál va... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 845 200
 Kč
Prodej rodinného domu, 158 m², Nelahozeves, ul. Jeřabinová
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás jedinečnou nabídku řadového domu 5+kk postaveného v roce 2010 v anglickém resortu, obklopeného přírodou a turistickými stezkami. Tento dům nabízí velkorysých 158 metrů čtverečních, což z něj činí prostorné a pohodlné bydlení pro celou rodinu. Dispozice domu zahrnuje přízemí s pracovnou, koupelnou a prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a východem na zahradu. První patro nabízí velkou koupelnu, prostornou ložnici, dětský p... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Chomutov, ul. Lipská
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám útulný rodinný dům, nacházející se na okraji města, zároveň v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Dům disponuje dvěma podlažími a je celkově podsklepen. V přízemí domu se nachází prostorná předsíň s koupelnou disponující sprchovým koutem a umyvadlem, dále kuchyně a samostatný obývací pokoj. Na chodbě najdeme samostat... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 442 000
 Kč
Prodej chaty v Loučné pod Klínovcem
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Patříte i Vy mezi ty, co milují zimní sporty a chtěli byste vlastnit chatu na jednom z nejvyhledávanějších míst pro lyžaře a milovníky zimy? Pak je naše nabídka právě pro Vás. Exkluzivně nabízíme prodej chaty v lyžařské oblasti v Loučné pod Klínovcem. Chata se skládá z přízemí, kde najdeme vstup, sprchový kout, WC, garáž, ze které je možno vybudovat plnohodnotnou místnost, pokoj. Dále pak prvního patra, kde se nachází ... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 999 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 260 m², Nýdek
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji dům v srdci obce Nýdek, který prošel vkusnou rekonstrukcí. Možnost jej využít k ubytovacím službám nebo jako sídlo firmy. Tento impozantní dům disponuje celkem třemi bytovými jednotkami o rozloze 260 m2. Díky svému svahovitému umístění nabízí suterén, který slouží k bydlení a hostí dvě bytové jednotky, sklep a kotelnu. V prvním nadzemním podlaží najdete prostorný byt 4+1. Součástí této jedinečné nabídky je také vedlejší zděná budova, momentálně využívaná jako autoserv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, 136 m², Mělník, ul. Na Oboře
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné části Mělníka, kde je kladen důraz na komfort, moderní technologie a vysoký standard bydlení. Tento jedinečný dům poskytuje útulnost a soukromí, a to díky své poloze a moderním prvkům, které přesahují běžné standardy. Luxusně vybavená kuchyně s hodnotou 565 tis. Kč se spotřebiči Siemens IQ700, velkoformátová italská dlažba, sanita Grohe a Jika v nejvyšší řadě, izolační trojskla s předokenními žaluziemi, šatna, technická místnost, ambientní LED osvětlení, nadstandardní z... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 590 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, Zaječice
Před 236 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme dlouhodobý pronájem rodinného domu se zahradou v obci Zaječice u Chrudimi. Po vchodu do domu je předsíň, ze které se vchází do chodby. Z té se jde do všech místností, je tu schodiště do patra. V přízemí je obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň, spíž, koupelna, WC a technická místnost. V poschodí se nachází ložnice a menší pokoj, který je možný využít buď jako pracovnu nebo dětský pok... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 106 m², Břasy
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte vkusný dům s dostatkem obytného i úložného prostoru? Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rodinný dům v obci Stupno u Břas, jehož dispozice je 5+kk s obytnou výměrou cca 106 m2. Devízou je možnost rozšíření obytné plochy o půdní vestavbu (82 m2). Kuchyňská linka byla dělána na míru, nabízí dostatek pracovní plochy a úložného prostoru, součástí jsou vestavné spotřebiče. V koupelně sprchový kout i vana, každý si tak přijde na své. Dům dále nabízí prostorné sklepy pro uskladnění Vašich potravin, ovoce a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 296 450
 Kč