Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 771 výsledků

Pronájem, RD, 2+kk Bystré v Oh., zahrada 1129 m2
Před 233 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem RD Bystré v Orlických horách se zahradou o celkové ploše 1393 m2. Dispozice: chodba zádveří, WC, vstup do garáže, další chodba krbová kamna s výměníkem a el.kotlem, pokoj s velkým kuchyňským koutem, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, další pokoj v patře. Možnost vytápění oběma způsoby s rozvodem do radiátorů a podlahové vytápě... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 050
 Kč
Prodej rodinného domu, 378 m², Levín, ul. Horní Vysoké
Před 233 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu se zateplenou garáží na 2 auta, Levín u Litoměřic. Rád bych vám představil, exkluzivní nabídku prodeje rodinného domu s pozemkem o výměře 3.475 m², umístěný na klidném okraji obce Levín - Horní Vysoká u Litoměřic. Dům prošel zdařilou revitalizací a nyní nabízí kombinaci moderního bydlení s klidnou, ale dobře dostupnou lokalitou. Nemovitost se pyšní celkovou užitnou plochou 378 m², rozdělenou do dvou podlaží (1 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží) a 6 místností, což zajišťuje do... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 652 907
 Kč
Prodej rodinného domu, 119 m², Bašť, ul. Nad Rybníkem
Před 233 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v katastrálním území Bašť, který se nachází na jednom z nejhezčích míst obce vůbec. Jedná se o samostatně stojící dvoupodlažní cihlovou nemovitost s pěti místnostmi. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci, což představuje perfektní příležitost pro nové majitele k přizpůsobení si nemovitosti dle vlastních představ a požadavků. Pokud jste si vždy přáli vytvořit si domov přesně podle vlastních představ, toto je ta pravá investice pro vás. Užitná plocha domu je 119 m², terasa s... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej pozemků 9.843 m², Český Těšín - Koňákov
Před 233 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte pozemek ke stavbě rodinného domu popřípadě k investici? Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji ve výhradním zastoupení majitele stavební pozemek o celkové ploše 794 m2 s domem k demolici, na který je vyřízeno povolení k demolici.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 320 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 200 m², Mašťov, ul. Náměstí
Před 233 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám prodej dvoupodlažního rodinného domu v malebné obci Mašťov. Tento dům je ideální jak pro komerční využití, tak pro vlastní bydlení. Dům byl dlouhodobě využíván jako ubytovna, proto Disponuje třemi bytovými jednotkami - v přízemí domu se nachází dva byty o dispozici 1+1 s vlastní kuchyní i koupelnou. V patře domu... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 699 000
 Kč
Prodej rodinného domu 120 m², Senec u Rakovníka
Před 233 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům ve výstavbě o dispozici 4+kk v Senci u Rakovníka s pozemkem o celkové ploše 767 m². Tento rodinný dům nabízí vynikající příležitost pro ty, kteří si chtějí svůj budoucí domov upravit a dostavět podle svých představ. V 1. NP se nachází vstupní chodba se schodištěm do 2. NP, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, WC a technická místnost. Druhé nadzemní podlaží sestáv... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 181 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 132 m², Plzeň, ul. Opavská
Před 233 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Kouzelný dům architekta Jiřího Tomáška v Plzni s unikátními možnostmi! Nabízíme nemovitost se zahradou 150 m2. Dvoupodlažní dům s úžasným potenciálem nabízí 2 obytné místnosti, malou kuchyňku se spíží a koupelnu s WC v každém patře. Dispozice umožňuje rozdělit dům na dvě samostatné bytové jednotky 2+kk, ideální pro investory nebo velkou rodinu. Celý dům je kompletně podsklepený. Ať už milujete relaxaci v zahradě nebo jste spíše městský typ, za domem najdete oplocenou zahra... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 799 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Velkém Meziříčí
Před 233 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Hrbov, pouhé 4 km od Velkého Meziříčí a dálničního nájezdu na D1. Tento jedinečný dům s cihlovou konstrukcí rozkládající se na dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží, na prostorném pozemku o výměře 2131 m², poskytuje dostatek prostoru a soukromí. Celková užitná plocha nemovitosti činí působivých 213 m². Nemovitost se skládá z dvou samostatných bytových jednotek. V přízemí domu je situován byt 2+1 s užitnou plochou 86 m², doplněný o garáž ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 290 000
 Kč
Prodej chalupy, 2083 m², Staré Hraběcí - Velký Šenov
Před 233 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej hezké chalupy s velkým pozemkem 2083 m² v krásné lokalitě Šluknovského výběžku. Chalupa je v původním stavu, dobře udržovaná. V přízemí se nachází kuchyň, obývací pokoj a větší chodb... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2953 m², Vítězov, Velim
Před 233 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi prostorný rodinný dům s velkou zahradou a zpevněnou plochou. Dispozice: veranda, kuchyň s jídelnou, pracovna, obývací pokoj, dětský pokoj, chodba, pokoj pro hosty, koupelna, WC. Pod obytnou částí se nacházejí dva sklepy a kotelna. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva s rozvodem ústředního topení. Další možnost vytápění je zánovní plynový kotel. Voda je zajištěna z vlastní studny. K obytné části přiléhá část hospodářská, kde se nachází sklad, dílna, chlé... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 169 m², Hovorany
Před 233 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dovolte mi představit Vám tento velmi nenápadný, ale prostorný dům s dispozicí 2x 3+1. Dům byl postaven v roce 1930 na 1NP, 2NP pak bylo dostavěno v roce 1970. Na domě byla opravena střecha, byla vyměněna plastová okna, jinak je vše více méně původní, popřípadě zánovní. Dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci. Vytápí se plynovým kotlem, ale v 2NP si můžete pomoci i dřevem, v kuchyňských kamnech. V obou bytových jednotkách je vlastní bojl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Ždírec u Havlíčkova Brodu
Před 233 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte rodinný dům v blízkosti většího města, jeden zajímavý pro Vás máme. Má obrovský potenciál pro ty, kteří chtějí obnovit kousek historie a vytvořit si domov svých snů. Někdy je těžké najít ten pravý dům, že? Místo, které má charakter, historii a potenciál k tomu stát se něčím výjimečným, Vaším domovem. Představujeme Vám rodinný dům ve Ždírci, který je vzdálený 6 km od Havlíčkova Brodu. Nenajdete zde žádné moderní prvky či náznaky nedávné rekonstrukce. Nicméně, co tento dům nabízí, je možnost z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 6923 m², Litkovice u Žirovnic
Před 233 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi zemědělskou usedlost v obci Litkovice u Žirovnic. Dispozice: veranda, vstupní chodba, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, pokoj, ložnice, spíž, komora, sklep a koupelna. K vytápění domu sloužily lokální kamna, ohřev teplé vody v koupelně zajišťuje bojler. Přímo na pozemku se nachází studna, kde byl vždy dostatek vody pro napájení domu a hospodářských zvířat. K domu přiléhají zemědělské budovy, dvě stodoly, chlév a dílna. Nad celým objektem se nachází pro... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 300 m², Stárkov
Před 233 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nemovitost je samostatně stojící objekt k trvalému bydlení. Obec Stárkov, v dojezdové vzdálenosti do Hradce Králové a Náchoda. Rodinný dům je koncipovaný stavebně jako bytová jednotka 5 + 1. Na obytnou část navazuje komerční část vhodná pro výrobu, obchod nebo skladování. Vstupní chodba navazuje na schodiště vedoucí do druhého nadzemního podlaží. První nadzemní podlaží obsahuje kuchyň, obývací pokoj s jídelnou a další pokoje, sociální zázemí. Obytná plocha tvoří dvě třetiny podlahové plochy a jedna tře... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Staříč, ul. Fryčovická
Před 233 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 6+kk, který se pyšní svou polohou v srdci žádané části obce Staříč. Tato nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí, přičemž byl kladen velký důraz na detail a využití kvalitních materiálů, což spolu s kompletním zateplením zajišťuje vysokou energetickou účinnost a maximální pohodlí pro budoucí obyvatele. Šest velkorysých místností s podlahovým vytápěním, které rozšiřuje teplo domova do každého k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 058 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Šenově, ul. Kolmá
Před 233 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
**Nabízíme k prodeji rodinný dům v žádané lokalitě Šenov u Ostravy**Pokud hledáte nemovitost, kterou si můžete upravit přesně podle svých představ, máme pro Vás ideální nabídku. K prodeji nabízíme dvou patrový rodinný dům požadující rekonstrukci, který se nachází v klidné části obce Šenov. Tento domov nabízí celkem 5 místností na dvou nadzemních podlažích a jedno podzemní podlaží, což dohromady činí užitnou plochu 130 m². Objekt stojí na velkorysém pozemku o ploše 2278 m², který poskytuje mno... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 242 000
 Kč
Pronájem podkrovního bytu 4+1, 135 m², Ludgeřovice
Před 233 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte opravdu prostorné, slunné bydlení se zahradou? A to vše v úžasně klidných Ludgeřovicích? Dovolte mi tedy nabídnout Vám tento byt 4+1 o rozloze 135 m2, který tvoří celé podkrovní podlaží moderně zrekonstruovaného rodinného domu ležícího na konci slepé ulice, díky čemuž Vám poskytne dokonalý klid a soukromí. Byt tvoří velké pokoj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Vrbno pod Pradědem
Před 233 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabídka prodeje unikátního rodinného domu v klidné části Vrbna pod Pradědem. V této nabídce Vám představujeme rozsáhlý rodinný dům, který se nachází v oblíbeném a poklidném prostředí města. Nemovitost je situována na samostatném pozemku o rozloze 629 m² a disponuje celkovou užitnou plochou 620 m². V tomto objek... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 999 999
 Kč
Prodej rodinného domu v Havlíčkově Brodě, ul. Tomanova
Před 233 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Zbavte se stísněnosti bydlení mezi paneláky a objevte klidný přístav pro Vaší rodinu. Víte, jaké to je, žít ve městě na sídlišti, kde každý Váš pohyb sleduje tisíc očí a každý večer Vás ruší hukot dopravy? Představte si, že se každý den probouzíte do klidu, kde jediný zvuk, který slyšíte, je šumění listí a zpěv ptáků ve Vaší vlastní zahradě. Místo, kde si můžete v klidu přečíst knihu, děti se mohou bezpečně vyřádit venku a Vy si můžete v garáži klidně pracovat na svém projektu, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 299 000
 Kč
Prodej RD se zemědělskými usedlostm
Před 233 dny - ANNONCE
exkluzivní prodej RD se zemědělskými usedlostmi ve Vikleticích, obec Chbany. Nemovitost s velkým potenciálem víceúčelového využití ( vícegenerační bydlení, podnikání, atd. ), se nachází ve vyhledávané oblasti v těsné blízkosti Nechranické přehrady. Nabízená usedlost se skládá z dvou obytných budov, zemědělských stavení a zahrady. V přízemí rodinného domu se nachází vstupní chodba, spíž, technická místnost, kuchyň, obýva... (více v detailu)
5 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 113 m², Drevníky, pozemek 360 m2
Před 233 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu v žádané lokalitě o užitné ploše 113 m2 a s pozemkem 360 m2, kolaudace domu 2017. Dispozice - v prvním nadzemním poschodí se nachází obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyně, koupelna a WC. Druhé nadzemní poschodí disponuje dvěma ložnicemi, koupelnou a WC. Dům je napojen na obecní vodovod, má vlastní jímku s přepadem do trativodu. Nemovitost je postavena z velmi kvalitních materiálů a je dostatečně za... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 490 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 120 m², Třebihošť
Před 233 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem rodinného domu v obci Třebihošť se zahradou. Dispozice: chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 195 m², Valašské Klobouky
Před 233 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám unikátní rodinný dům s terasou a garáží v klidné obci Lipina, pouhé dva kilometry od centra Valašských Klobouk. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí v roce 2021, která zahrnovala mimo jiné kompletní výměnu oken, dveří, garážových vrat, úpravu fasády, novou koupelnu, kuchyň a další. Byla rozpracována také rozlehlá terasa, která díky svému umístění v prvním patře nabízí příjemný výhled i soukromí. Dům je vhodný jako prostorné a komfortní rodinné bydlení, avšak mů... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej chalupy ,2+1, 77m² v Řesanicích u Kasejovic
Před 234 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji chalupu v Řesanicích u Kasejovic o dispozici 2+1. Chalupa je v původním, ale udržovaném stavu. Voda je napojena ze studny, odpady svedeny do septiku. Vytápění je řešeno klimatizací a možnost napojení krbových kamen. K obytné části náleží velká terasa z nádherným výhledem do širokého okolí. V... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 700 000
 Kč
Rodina hledá pronájem RD
Před 234 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hezký den. Slušná rodina se stabilním příjmem shání dlouhodobý pronájem RD na kraji Prahy nebo lehce za Prahou s dob... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno