Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 470 výsledků

Ubytování Tvarožná Lhota
Ubytování Tvarožná Lhota
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízíme ubytování v soukromí max pro 6 osob ve dvoře rodinného domu v klidné části obce v CHKO. V domečku se nachází kuchyňka, obývací pokoj, ložnice, WC+koupelna. K dispozici... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Prodej nájemního domu, Ústí nad Labem
Prodej nájemního domu, Ústí nad Labem
Před 36 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou investiční příležitost - prodej bytového domu s osmi byty v lokalitě, která nabízí potenciál pro budoucí růst. Dům nabízí osm bytů, což znamená solidní nájemní příjem pro investora. Proběhla zde částečná rekonstrukce pouze u bytů v horním patře, kompletní výměna krovů a střešní krytiny. Přestože je tato lokalita v součas... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 849 000
 Kč
Prodej, chata, 371 m2,  Mikulovice u Vernéřova,
Prodej, chata, 371 m2, Mikulovice u Vernéřova,
Před 36 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, chata, 371 m2, Mikulovice u Vernéřova, okr. Chomutov.Nabízíme k prodeji cihlovou chatu v klidné lokalitě Části obce Mikulovice u Vernéřova, obcí Klášterec nad Ohří v okrese Chomutov. Tento přízemní rekreační objekt se nachází na samostatné parcele o velikosti 387 m² a disponuje zahradou o rozloze 371 m². Podsklepená chata o velikosti 16 m² a prostorná pergola s gril... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 090 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 191 m², Slavonice
Prodej rodinného domu, 191 m², Slavonice
Před 36 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Sleva! Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části historických Slavonic. Jedná se o nemovitou kulturní památku, původně sloužící jako sklep místního zámeckého pivovaru, která se pyšní smíšenou konstrukcí a poskytuje 191 m² užitné plochy na pozemku o rozloze 272 m². Tento samostatně stojící, jednopodlažní dům se čtyřmi místnostmi má velký půdní prostor pro možnost rozšíření obytné části o půdní vestavbu. Objekt je p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 669 400
 Kč
Prodej rodinné domy, 248 m2 - Jevany.V malebné
Prodej rodinné domy, 248 m2 - Jevany.V malebné
Před 36 dny - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 248 m2 - Jevany.V malebné obci Jevany v okrese Praha – východ, která je známá svou klidnou atmosférou a krásnou přírodou, se nachází moderní novostavba rodinného domu, která čeká na své nové majitele a finální dokončení dle jejich představ. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní a prostorné bydlení s možností využití dvou samostatných bytových jednotek, jako více generační bydlení nebo prostor pro podnikání. Dům byl dokončen na jaře 2024, je rozložen ve třech podlažích a nabízí celkovou užitnou plochu 248 m2. Je postaven na oploceném pozemku o velikosti 390 m2, který zajišťuje dostatek soukromí a bezpečí s možnost parkování, což je velkou výhodou. V přízemí domu se nachází první bytová jednotka o dispozici 1+kk. Tento útulný byt je ideální pro hosty, prarodiče nebo jako příležitost k pronájmu či podnikání. Tato jednotka je bezbariérová, s bonusem přímého vstupu na zahradu, kde si můžete užívat klidné chvíle a relaxaci v přírodě. V přízemí se dá... (více v detailu)
14 990 000
 Kč
Chatka
Chatka
Před 36 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodám chatku na pronajatém pozemku v zahrádkářské kolonii Praha 6 - Suchdol. 190.000 Kč.
Hlavní město Praha
190 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 125 m2 - Praha - Záběhlice
Prodej rodinné domy, 125 m2 - Praha - Záběhlice
Před 36 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 125 m2 - Praha - Záběhlice.Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům po kompletní rekonstrukci, situovaný v klidné a vyhledávané lokalitě. Při rekonstrukci se nezapomnělo na zateplené a novou střechu. Tento dům je ideální pro rodiny hledající komfortní a moderní bydlení s dostatkem prostoru pro každodenní život i volný čas. V přízemí domu se nachází světlý a prostorný obývací pokoj, který je propojen s moderní kuchyní. Tento otevřený prostor je ideální pro rodinné večery, společenské události i každodenní vaření. Moderní vybavení zajišťují komfort a estetický zážitek. Z obýváku je vchod přímo na prostornou zahradou, která je ideální pro relaxaci, zahradničení či rodinné oslavy. Zahrada poskytuje dostatečné soukromí pro jakékoliv vyžití. První patro domu nabízí dvě útulné ložnice a moderní koupelnu. Ložnice jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí. Výhled z oken obou ložnic je na zahradu. Koupelna je vybavena novějšími sanitárními zařízeními a nabízí příjemné prostř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 490 000
 Kč
Dům na vl. pozemku, s ustř. topením.
Dům na vl. pozemku, s ustř. topením.
Před 36 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Objekt je cca 30min – 30 km od ČB. V objektu měl majitel zřízen trvalý pobyt. Pozemek oplocen. Příjezd po veřejné komunikaci na pozemek. Zast. pl. dle KÚ 116 m2 + pozemek cca 300m2. Budova zděná s ústředním topením. Studna na pozemku. Příze... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 499 000
 Kč
Mobilheim 3+1, 12m dlouhý, udržovaný
Mobilheim 3+1, 12m dlouhý, udržovaný
Před 36 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dobrý den, na prodej udržovaný mobilheim 3+1, dlouhý 12m, vybaven 2x vchodové dveře, plastová okna, kuchyňská linka se spotřebiči, dále rohová sedací souprava, samostatná sprcha, WC s umyvadlem, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
269 900
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rod. domy, 310 m2 - Velhartice
Před 36 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 310 m2 - Velhartice - Chotěšov.Toužíte po klidu, pohodlí a neustálém spojení s nádhernou přírodou? Pak pro Vás máme jedinečnou nabídku prodeje útulného rodinného domu v malebné Šumavě. Tato zachovalá usedlost nabízí unikátní atmosféru připomínající prázdniny u babičky, je plná nostalgického šarmu a obklopená ohromující přírodou. Prakticky a pohodlně řešené interiéry nabízejí v přízemí prosluněnou kuchyni a obývací pokoj s krásným výhledem, dva pokoje, koupelnu s toaletou, spíž a úložnou komoru. Dále je k dispozici obytný půdní prostor s dalšími dvěma pokoji, toaletou a úložnou komorou. Součástí domu jsou i přístavky v podobě jiných neobytných prostorů včetně prostorné stodoly, která taktéž nabízí i půdní využití. Dům tedy poskytuje dostatek nejen obytného prostoru, ale i prostoru jinak užitného. Nemovi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem rodinného domu, 116 m², Praha, ul. Jiříkovská
Pronájem rodinného domu, 116 m², Praha, ul. Jiříkovská
Před 36 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
S radostí Vám představujeme exkluzivní nabídku pronájmu řadového rodinného domu 4+kk o rozloze 116 m2 s přilehlou slunnou zahradou o velikosti 100 m2, nacházející se v prestižní lokalitě Ďáblice v Praze. Tento elegantní dům je součástí rozsáhlého projektu Evergreen, dokončeného v roce 2023. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu a do zahrady, dále jídelní část a kuchyňský kout s moderní linkou, vestavěnými spotřebiči a americkou lednicí. K dispozici je také toa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Brně - Tuřany, ul. Holásecká
Prodej rodinného domu v Brně - Tuřany, ul. Holásecká
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej luxusního rodinného domu 6+kk v klidné části obce Tuřany. Novostavba s celkovou užitnou plochou 249 m² spojuje moderní bydlení s praktičností a pohodlím. Dům s cihlovou konstrukcí je řadový s výhledem do zeleně. Dispozice: 1. NP vstupní chodba se šatnou, pokoj pro hosty s koupelnou (bytová jednotka 1+kk), kuchyň se spíží, jídelnou a obývacím pokojem kde je vstup do zahrady a přímo k bazénu. Po schodišti se dostaneme do 2. NP, kde se je chodba, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Velkém Borku, ul. Vrutická
Prodej rodinného domu v Velkém Borku, ul. Vrutická
Před 36 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
**Prodej rodinného domu, Velký Borek - ideální příležitost k rekonstrukci**V klidné části obce Velký Borek Vám nabízíme ke koupi jednopodlažní rodinný dům o celkové užitné ploše 200 m². První část nemovitosti s cihlovou konstrukcí zahrnuje 4 místnosti a je před rekonstrukcí a druhá část zahrnuje také 4 místnosti a také před rekonstrukcí, což poskytuje skvělou příležitost k úpravám dle vlastních předs... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinného domu, 117 m², Hnojník
Před 36 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 4+kk, který se nachází v klidné a žádané lokalitě s dobrou dostupností. Jedná se o zděný, jednopodlažní dům, který je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení s vysokým standardem a nízkými provozními náklady. Dům je zařazen do energetické třídy A, což zaručuje vynikající izolační vlastnosti a efektivní využití energie. Tepelný komfort v domě zajišťuje podlahové topení a ekologický kotel na pelety, což přispívá k nízkým nákladům na vytápění. Naví... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 340 m², Janov nad Nisou
Prodej rodinného domu, 340 m², Janov nad Nisou
Před 36 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům, dostavěný v roce 2020, v atraktivní lokalitě Loučná nad Nisou, bráně do Jizerských hor. Dům o dvou nadzemních podlažích disponuje dvěma samostatnými byty 2+kk, každý s vlastním vchodem. Byt v I. NP má velikost 75 m², zatímco byt ve II. NP nabízí prostorných 108 m² a prostornou terasu. Celková užitná plocha činí 340 m². Na rozsáhlém pozemku o celkové ploše... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 999 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 181 m², ul. Železničářská
Prodej nájemního domu, 181 m², ul. Železničářská
Před 36 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Mám rozprávkový dom, s vysokou strechou, kdesi pod nebom. A nikto netuší. Možná si vybavíte jeden z prvních hitů našeho mnohonásobného zlatého slavíka Karla Gotta, který tuto píseň nazpíval ve slovenštině a podbarvila například i filmový hit Báječná léta pod psa. I my pro vás v nabídce máme pohádkový dům, rozhodně ne pod psa, naopak, se třemi samostatnými bytovými jednotkami, kterým vládne vkus, elegance a vzdušnost. Designu vévodí čistě bílá s přírodními barvami, takže se zde okamžitě budete cítit jako... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 180 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinného domu, Veltruby, ul. Polní
Před 36 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji vesnické stavení v klidné části obce Veltruby v centru tzv. "Lužních lesů". Tato nemovitost je ideálním místem pro chalupaření ale i pro trvalé bydlení. Dům o zastavěné ploše cca 110 m² je umístěn na příjemném, uzavřeném pozemku o celkové ploše 436 m² a je určený k celkové rekonstrukci. Nemovitost disponuje dvěma pokoji, kuchyní, spíží, toaletou, koupelnou a vstupní chodbou. Na dvoře je menší hospodářsk... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 700 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Před 36 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW120+G o velikosti 5+kk 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.7) o rozloze 636 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Uvedená cena domu obsahuje základovo... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 689 500
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Před 36 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW120 o velikosti 5+kk 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení, také dvou parkovacích míst, chodníku, zastření pro popelnice a terasu s nekrytou konstrukcí. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.9) o rozloze 653 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 714 150
 Kč
Prodej rodinného domu, 260 m², Věž
Prodej rodinného domu, 260 m², Věž
Před 36 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o užitné ploše 260 m², který se nachází v klidné části obce Věž. Dům se rozkládá se na dvou nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží. Nemovitost má celkem 7 místností a je ideální pro větší rodinu, nebo jako investiční příležitost pro rekonstrukci dle vlastních představ. K domu náleží rozlehlý pozemek o velikosti 2481 m², na kterém se nachází vlastní rybník, což... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 380 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Zlonice
Prodej rodinného domu, 80 m², Zlonice
Před 36 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte útulný domov v klidné lokalitě? Pak právě Vám nabízíme tento rodinný dům o dispozici 2+1 (80 m²) v malebné obci Tmáň-Zlonice. Tento dům je po částečné rekonstrukci a je připraven k okamžitému nastěhování. Nová střecha, kuchyň a moderní koupelna splní všechna vaše očekávání. Dům má také nově vybudované venkovní posezení, kde si můžete užívat slunečné dny s rodinou a přáteli, a přímo před... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 340 m², Janov nad Nisou
Prodej rodinného domu, 340 m², Janov nad Nisou
Před 36 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům, dostavěný v roce 2020, v atraktivní lokalitě Loučná nad Nisou, bráně do Jizerských hor. Dům o dvou nadzemních podlažích disponuje dvěma samostatnými byty 2+kk, každý s vlastním vchodem. Byt v I. NP má velikost 75 m², zatímco byt ve II. NP nabízí prostorných 108 m² a prostornou terasu. Celková užitná plocha činí 340 m². Na rozsáhlém pozemku o celkové ploše... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 92 m², Kolín, ul. Tůmova
Prodej rodinného domu, 92 m², Kolín, ul. Tůmova
Před 36 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný řadový rodinný dům o dispozici 4+1, situovaný v klidné části Kolína. Nemovitost s podlahovou plochou 92 m² je rozprostřená přes 2 podlaží, nabízející tak dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je v dobrém stavu, připravený k nastěhování bez nutnosti dalších investic. Jeho poloha v řadové zástavbě zaručuje klidné... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 151 m², Pečky, ul. Žerotínova
Prodej rodinného domu, 151 m², Pečky, ul. Žerotínova
Před 36 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní a nadstandardně vybavený dům, který přináší dokonalou oázu odpočinku. Vytvořen pro maximální pohodlí, tento dům disponuje impozantní a prostornou kuchyní s vestavěným sodabarem. Dům je obklopen prostorným pozemkem, kde se nachází zastřešená terasa s venkovní kuchyní a vestavěným grilem, ideálním pro společenská setkání. K dispozici je také vyhřívaný bazén s protiproudem a vířivka značky Jacuzzi, což poskytuje dokonalý relaxační prostor. Ložnice je zaříze... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 490 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 90 m², Velhartice
Pronájem rodinného domu, 90 m², Velhartice
Před 36 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný rodinný dům 3+1 o užitné ploše 90 m², situovaný v srdci přírodního ráje na Šumavě, v klidné části obce Hory Matky Boží. Dům, postavený z cihly, je zasazen do mírně svažitého pozemku o rozloze 357 m², který nabízí venkovní sezení s grilem - ideální místo pro relaxaci a odpočinek v lůně přírody. Přízemní dům je ve velmi dobrém stavu a jeho interiér zahrnuje ideální kombinaci tepla a světla, s možností vytápění díky krbovým kamnům s ventilací rozvodu vzduc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
18 000
 Kč