Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 470 výsledků

Prodej rodinného domu v Chodově, ul. Horní
Prodej rodinného domu v Chodově, ul. Horní
Před 36 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dům o dispozici 4+1 je ideální volbou pro rodiny, které hledají pohodlné a klidné bydlení v příjemném prostředí. Tři ložnice, dvě koupelny (jedna s vanou, druhá se sprchovým koutem), obývací pokoj, kuchyň s kuchyňskou linkou Sykora, spíž, tři terasy a kromě toho další byt o dispozici 1+kk s vlastní kuchyní a koupelnou. Topení plynovým kotlem a podlahovým topením, alarm a kamerový systém, dvě parkovací místa s bránou na dálkové ovládání, postaveno z cihelných bloků, izolační omítky, v ložnicích... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 3 293 m², Činěves
Prodej rodinného domu, 3 293 m², Činěves
Před 36 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Unikátní nabídka! Prodej víceúčelové nemovitosti s širokým spektrem možností využití. Tento objekt je vhodný jak pro trvalé bydlení, tak i jako investiční příležitost či možnost rozdělení na dva pozemky. Ideální poloha v dosahu 16 km od Nymburka, 15 km od Poděbrad a 76 km od Prahy poskytuje klidné a přesto dobře dost... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Budišov nad Budišovkou
Prodej rodinného domu, 130 m², Budišov nad Budišovkou
Před 36 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v krásné a klidné lokalitě. Ideální pro ty, kteří vyhledávají klid a soukromí. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 1159 m². Dům je před rekonstrukcí, v původním stavu, dlouhá léta využíván jako chata. A proto je skvělou volbou pro rodinu, která si chce vyhrát a vytvořit si tak vysněný domov podle svých přání, nebo místo urč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 76 m², Zruč-Senec, ul. Zlatá
Prodej rodinného domu, 76 m², Zruč-Senec, ul. Zlatá
Před 36 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné a klidné části obce Zruč - Senec. Tento dům je ideální k rekonstrukci a přizpůsobení dle Vašich představ. Nachází se na pozemku o celkové ploše 517m². Dům má smíšenou konstrukci a nabízí v současném stavu dispozici 2+1, kterou si můžete upravit dle vlastní libosti. Pokud hledáte nemovitost v klidné a lukrativní lokalitě, je toto nabídka přímo pro Vás. Dům má vlastní kopanou studnu, napojení na obecní vodovod a kanalizaci, vytápění domu je řešeno plyn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 345 m², Klecany
Prodej rodinného domu, 345 m², Klecany
Před 36 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v domě, který nabízí naprosté soukromí, a přitom v dosahu všech vymožeností moderního života? Pak je tato nabídka určena právě vám. Nabízíme prostorný čtyřpodlažní dům na kraji obce Klecany zasazený do svahu nad údolím Vltavy. Obytnou část tvoří v přízemí zádveří, šatna, samostatný pokoj, otevřený prostor s kuchyní a terasou. V podkroví jsou umístěny 4 oddělené ložnice. Spodní podlaží jsou pak ... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 990 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 119 m2 - Rašín.Dům se nachází
Prodej rodinné domy, 119 m2 - Rašín.Dům se nachází
Před 36 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 119 m2 - Rašín.Dům se nachází na prostorném pozemku, který nabízí dostatek místa pro zahradničení, relaxaci nebo rodinné aktivity. Interiér domu je připraven k rekonstrukci podle vlastních představ, což vám umožní vytvořit si domov přesně podle vašich snů a potřeb. Pro lepší představu jsou přiloženy i vizualizace Vašeho nového bydlení. Tento rodinný dům s charakterem chalupy je skvělou příležitostí pro ty, kteří c... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 190 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 140 m2 - Plzeň - Doubravka
Prodej rodinné domy, 140 m2 - Plzeň - Doubravka
Před 36 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 140 m2 - Plzeň - Doubravka.Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupit si pohodlný rodinný dům v ulici Rokycanská v Plzni - Doubravce. S rozlohou 140 m2 a ideálním uspořádáním nabízí tento dům skvělé možnosti pro bydlení a rozšiřování. Ve spodní části domu vejdete do prostorné chodby, ze které vstoupíte do kuchyně. V té se nachází kuchyňská linka a pohodlně sem umístíte i jídelní stůl. Z kuchyně se dále můžete vydat jak do obývacího pokoje, tak do hlavní ložnice. Z ložnice můžete přejít do koupelny, která je nadstandardně zrekonstruovaná. Prostorný sprchový kout, toaleta se zabudovaným bidetem, ale především podlahové vytápění. Jelikož má koupelna dvojí vstup, můžeme vejít zpět na chodbu a vydat se 2.NP. Horní patro domu nabízí další pokoj a nevyužitou půdu, kterou lze snadno proměnit v další obytné prostory. Tři praktické spíže a technická místnost s kotlem a bojlerem zajišťují... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 500 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pár hledá chatku
Před 36 dny - AVIZO_CZ
Pár středních let hledá chatku v Ostravě Horní Lhotě,Krásném Poli,Polance,ale není podmínkou. Chata s pozemkem do 800 metrů. Nejsme r... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Varnsdorf
Před 36 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63434, Krásná vila ve Varnsdorfu ve vilové oblasti, Dvořákova 1702, vícegenerační dům pro velkou rodinu popř. možno pronajímat 2 - 3 byty, 1PP - velký sklep (100m), možno propojit s bytem v 1NP(3+1) (100m) a vybudovat zde wellness, fitko, pánskou místnost, popř. samostatný suterénní byt. Ve 2NP byt 3+1(100m), možno propojit... (více v detailu)
2 999 000
 Kč
RD - 6+1/T/G/zahrada, ul. Kolínova, Praha 6 - Řepy
RD - 6+1/T/G/zahrada, ul. Kolínova, Praha 6 - Řepy
Před 36 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Samostatný RD 6+1/terasa/garáž se zahradou, ve velmi atraktivní lokalitě ul. Kolínova, Praha 17 Řepy, v klidné části rodinných vil a domů. Celková užitná pl. 260 m2, obytná pl. 155 m2, zastavěná pl. 144 m2, zahrada 396 m2, celková plocha pozemku 540 m2. Veškeré inž. sítě (230/400V, plyn, kanalizace, vodovod). Udržovaný původní stav s částečnou modernizací. Možnost parkování v garáži, na vlastním pozemku a bezproblémově na ul... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 300 m2 - Žlutice
Před 36 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62776, Prodej bytového domu s komerčními prostory a dvěma bytovými jednotkami ve Žluticích, okres Karlovy Vary Nabízíme k prodeji bytový dům v obci Žlutice, která se nachází v blízkosti chystajícího nájezdu na dálnici D6 vedoucí do Prahy, ve výhodné lokalitě 50 km od Plzně a 30 km od Karlových Varů. Tento dvoupatrový objekt nabízí ideální kombinaci komerčních prostor a bydlení, což z něj činí skvělou investiční příležitost. Dispozice objektu: - 1. patro: Komerční prostor o rozloze 140 m2, v současné době využívaný jako zdravotnické zařízení. Prostor zahrnuje sociální zařízení, včetně sprchy a kuchyně. Možnost rozdělení na dvě samostatné bytové jednotky. - 2. patro: Dvě samostatné bytové jednotky o dispozici 2+1 a 3+1. Celková plocha druhého patra včetně s... (více v detailu)
4 990 000
 Kč
Vila se zahradou Modřany
Vila se zahradou Modřany
Před 36 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k prodeji vilu se třemi samostatnými byty. Celková užitná plocha 360m2. Vilu lze užívat k rodinnému bydlení nebo jako činžovní vilu s pronájmem bytů nebo kombinací obojího. Dům má vlastní studnu, vodovod, kanalizaci, plyn, parkovací stání, garáž, vzrostlou zeleň. Zahrada 490m2. Nachází se v nádherné lokalitě Modřan, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
PRODEJ RD - (4+1 a 3+1) 250 m - PRAHA- JESENICE.
Před 36 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
PRODEJ RD - (4+1 a 3+1) 250 m - PRAHA- JESENICE. OD -6.8 -BYLA CENA SNÍŽENÁ . v klidné části Jesenice u Prahy, patrový (užitná plocha 250 m), má 2 samost,byty a je část.podsk, (40 m). K domu přiléhá garáž (30 m). Byt v přízemí má dispoz .4+1, z prostorné haly se vstup do všech pokojů i kuchyně. OP je spojen francouz. oknem se vstup na terasu, kde JE gril s posezením. Byt v patře O dispozici 3+1, komoru a vel. balkon přístupný z OP. Dům je s udržov. zahradou (803 m) s vzrostlými stromy, ke... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Domek k pronájmu
Před 37 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
K dlouhodobemu pronajmu shanime domek. Muze byt i v horsim stavu nebo dlouho neobyvany. Za pripadne nabiky dekuji.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Možná právě ten Váš
Možná právě ten Váš
Před 37 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zdravíme Vás, jsme dva + jeden kocourek a hledáme pronájem domu se zahrádkou. Ideální by byl bezbariérový domek na Kladensku. Díky home office vš... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej stavby pro rodinnou rekreaci
Prodej stavby pro rodinnou rekreaci
Před 37 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavby pro rodinnou rekreaci, v současnédobě slouží jako chalupa. Nemovitost stojí v CHKO Jizerské hory, v oblasti Kateřinsko harcovského polesí. Stojí na vlastním pozemku o rozloze 1560m, který bude při prodeji nemovitostí vymezen již vyhotoveným geometrickým plánem. Součástí prodeje bude navíc i podíl na nově budované příjezdové cestě, která usnadní přístup k nemovitosti obzvláště v zimním období. Parkování je možné přímo u domu. Chalupa stojí těsně pod hřebenem kopce Malý Cíp, z něhož je výhled na Liberec a Ještěd. Chalupa samotná je ukryta mezi vzrostlými stromy smíšeného lesa. V posledních letech sloužila ke komerčnímu využívání, vytvořila si stálou, spokojenou klientelu, která se sem ráda vracela. Chalupa je vhodná pro sportovní vyžití i relaxaci. Nachází se na velmi klidném místě, je ideální jako výchozí bod turistických, cyklistických i běžkařských tras. Přímo od chalupy nasadíte skialpy či běžky! V blízkosti jsou skiareály Ještěd, Bedřicho... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 500 000
 Kč
PlaceholderNo Image
RD v Klobukách, ul. Náměstí 9. května
Před 37 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme soubor zajímavých nemovitostí určený k bydlení i jako investiční příležitost. Tato nemovitost nabízí rovnou dvě bytové jednotky a jeden ateliér. Vnitřní prostory prošli rekonstrukcí. Interiér působí velice příjemně a velkou předností je dostatek denního svě... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 530 080
 Kč
PlaceholderNo Image
Náj. dům v Duchcově, ul. Zelenkova
Před 37 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou nabídku - nájemní dům v lokalitě Duchcova, na Zelenkově ulici. Tento impozantní objekt nabízí nejen stabilní příjem z aktuálních 6 pronajatých bytů, ale také nepřeberné možnosti pro rozšíření s dalšími 2 bytovými jednotkami, které lze vybudovat z půdního prostoru. Dominantou tohoto ... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 850 760
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej nájemního domu v Zabrušanech
Před 37 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máme pro vás exkluzivní nabídku ke koupi - nájemní dům v malebných Zabrušanech, který nejen nabízí okamžitý příjem z 5 již pronajatých bytů, ale také skýtá možnost rozšíření o další bytové jednotky z půdního prostoru. K domu náleží prostorná zahrada, která poskytuje ideální prostor pro odpočinek a rekreaci. S příslušnou zahradou a strategickou polohou u ... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 480 060
 Kč
Prodej rodinného domu v Nové Vsi nad Nisou
Prodej rodinného domu v Nové Vsi nad Nisou
Před 37 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Nová Ves nad Nisou. Dům je postavený z cihel, má jedno podzemní podlaží a dvě nadzemní. Zastavěná plocha domu je 111 m². Jsou zde prostorné místnosti, které nabízí mnoho možností pro úpravy dle vašich představ. Pozemek o velikosti 1211 m², s nádherným výhledem do okolní přírody. V docházkové vzdálenosti od nemovitosti se nachází rozhledna Nisanka, obecn... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 180 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Olbramice, ul. Hlavní
Prodej rodinného domu, 110 m², Olbramice, ul. Hlavní
Před 37 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům s bohatou historií, umístěný přímo v srdci malebné obce Olbramice. Tato jedinečná nemovitost, v minulosti sloužící jako hospodářská usedlost, je postavená z cihly, zaujme Vás svou skvělou údržbou a promyšleným rozložením. Na pozemku o velikosti 1221 m² se nachází rodinný dům se dvěma samostatnými bytovými jednotkami a nabízí celkem 5 pokojů. K domu patří také velkorysá garáž s dílnou a prostornou hospodářskou budovou, což přináší spoustu možností pro vaše kon... (více v detailu)
4 050 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Olbramice, ul. Hlavní
Prodej rodinného domu, 110 m², Olbramice, ul. Hlavní
Před 37 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům s bohatou historií, umístěný přímo v srdci malebné obce Olbramice. Tato jedinečná nemovitost, v minulosti sloužící jako hospodářská usedlost, je postavená z cihly, zaujme Vás svou skvělou údržbou a promyšleným rozložením. Na pozemku o velikosti 1221 m² se nachází rodinný dům se dvěma samostatnými bytovými jednotkami a nabízí celkem 5 pokojů. K domu patří také velkorysá garáž s dílnou a prostornou hospodářskou budovou, což přináší spoustu možností pro vaše kon... (více v detailu)
4 050 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Nové Vsi nad Nisou
Prodej rodinného domu v Nové Vsi nad Nisou
Před 37 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Nová Ves nad Nisou. Dům je postavený z cihel, má jedno podzemní podlaží a dvě nadzemní. Zastavěná plocha domu je 111 m². Jsou zde prostorné místnosti, které nabízí mnoho možností pro úpravy dle vašich představ. Pozemek o velikosti 1211 m², s nádherným výhledem do okolní přírody. V docházkové vzdálenosti od nemovitosti se nachází rozhledna Nisanka, obecn... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 180 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 332 m², Ostrava, ul. Tolstého
Prodej rodinného domu, 332 m², Ostrava, ul. Tolstého
Před 37 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní třígenerační rodinný dům v prestižní lokalitě Moravská Ostrava. Jedná se o tři samostatné bytové jednotky s celkovou užitnou plochou 332 m², rozkládající se na 3 nadzemních podlažích a 1 podzemním. První byt v přízemí o velikosti 3+1 má 106 m² a disponuje přístupem do vlastní zahrádky. Prostřední patro nabízí byt 4+kk s plochou 114 m² a balkonem. Nejvyšší podkrovní byt 4+kk o velikosti 112 m² má k dispozici prostornou terasu. Nemovitost prošla zevrubnou a nákladnou rekonstruk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 990 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 332 m², Ostrava, ul. Tolstého
Prodej nájemního domu, 332 m², Ostrava, ul. Tolstého
Před 37 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní nájemní dům v prestižní lokalitě Moravská Ostrava. Jedná se o nemovitost se 3 samostatnými bytovými jednotkami s celkovou užitnou plochou 332 m², rozkládající se na 3 nadzemních podlažích a 1 podzemním. První byt v přízemí o velikosti 3+1 se 106 m² disponuje přístupem do vlastní zahrádky. Prostřední patro nabízí byt 4+kk s plochou 114 m² a balkonem. Nejvyšší podkrovní byt 4+kk o velikosti 112 m² má k dispozici prostornou terasu. Nemovitost prošla zevrubnou a nákladnou rekon... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 990 000
 Kč