Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 467 výsledků

Prodej rodinného domu, 273 m², Křtiny
Prodej rodinného domu, 273 m², Křtiny
Před 38 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Představujeme vám k prodeji jedinečný rodinný dům v klidném prostředí obce Křtiny, vzdálené pouze 14 km od Brna. Výhodou této vícegenerační nemovitosti je její dispozice - přímo uvnitř domu se nachází dva byty s vlastními kuchyněmi i koupelnami. Zajímavostí je pak další část domu se samostatným vstupem, kde naleznete další byt 2+kk, který je aktuálně úspěšně nabízen ke krátkodobému pronájmu. Nekupujete tedy pouze vlastní bydlení, ale zároveň získáte i ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Mělník, ul. Boční
Prodej rodinného domu, 120 m², Mělník, ul. Boční
Před 38 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji malebný rodinný domek v oblíbené a klidné části Mělníka. Nemovitost s užitnou plochou 120m², situovaná na pozemku o velikosti 750m², stojí samostatně a je obklopena příjemnou zelení. Stav objektu je hodnocen jako dobrý, avšak s ohledem na jeho původní stav a smíšenou konstrukci je dům připravený k rekonstrukci, což novému majiteli nabízí vynikající příležitost upravit si jej plně dle svých představ. Dům disponuje čtyřmi místnostmi v nadzemním podlaží, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Stráž nad Nisou, ul. Pivoňková
Prodej rodinného domu, 100 m², Stráž nad Nisou, ul. Pivoňková
Před 38 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný dvougenerační dům, kdy nemovitost může sloužit jako dva byty 2+1 nebo jako jednogenerační velkorysé bydlení 5+1. Dům je jižně orientovaný dům s krásným výhledem na Ještěd, v klidné lokalitě Stráže nad Nisou. Nemovitost je určena ke komp... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Broumově, 1737 m², ul. Horská
Prodej rodinného domu v Broumově, 1737 m², ul. Horská
Před 38 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji kouzelný rodinný dům po pečlivé rekonstrukci ve vyhledávané, klidné části obce Velká Ves u Broumova. Objekt se zděnou konstrukcí nabízí 3 nadzemní a 1 podzemní podlaží, celkem 5 pokojů s celkovou užitnou plochu 129 m² s dostatkem prostoru pro rodinné bydlení či relaxaci. Kromě vysokého standardu vybavení jako kvalitní dřevěné podlahy, plastová okna či zateplení domu, nabízí tato nemovitost i příjemný půdní prostor pro další možnou vestavbu a praktický zahradní domek pro dílnu či sk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 164 m², Vyklantice
Prodej rodinného domu, 164 m², Vyklantice
Před 38 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Představujeme Vám prodej bývalé prodejny, kterou lze přestavět dle svých představ na prostorný rodinný dům umístěný v malebné části obce Staré Vyklantice, nacházející se přímo v bývalém zámeckém parku, které je dokonalým útočištěm pro váš klidný rodinný život. Prostorná půda s možností půdní vestavby. Budova je suchá, zdivo, střecha, podlahy ve výborném stavu. Dům je samostatně stojící, zděný z kvalitní cihly a nachází se na pozemku o rozloze 479 m².Tento dům vám nabízí prostorné bydlení na jedno... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 995 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 84 m², Čachrov
Prodej rodinného domu, 84 m², Čachrov
Před 38 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Web nemovitosti na vyžádání. Prodej nového bungalovu 4+kk na Šumavě v obci Onen Svět u Čachrova. Dům je umístěn na rovinatém pozemku, je velmi kvalitně zpracován a pojat v interiéru do chalupářského stylu. Je energeticky úsporný. Místnosti jsou chytře řešeny, 2x WC a prostorné pokoje. Nechybí ani podlahové teplovodní vytápění s regulací v každé místnosti. To je řešeno přes vytápění kamny na pelety a naakumulování do nádrže s průtokovým výměníkem, který zajistí rovněž teplou vodu. Ta je umístěna ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 935 000
 Kč
Prodej rodinného domu 9+2, Kovářská, ul. Hřbitovní
Prodej rodinného domu 9+2, Kovářská, ul. Hřbitovní
Před 38 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný podsklepený rodinný dům v klidné části obce, koncipován jako dvougenerační, v přízemí o dispozici 4+1, v patře 5+1, situovaný na samostatném pozemku o výměře 751 m², zahrada je celá oplocená, najdeme zde i skleníky. Nemovitost je před rekonstrukcí, což nabízí skvělou příležitost přizpůsobit interiér svým vlastním představám a vytvořit si tak ideální domov. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Rýmařov, ul. Palackého
Prodej rodinného domu, 160 m², Rýmařov, ul. Palackého
Před 38 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+1 ve vyhledávané turistické oblasti Rýmařov, v podhůří Jeseníků. Dům se nachází v klidné části města, přesto v blízkosti centra. Je situován v bloku a má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj, kuchyň a dvě další místnosti, v jednom z pokojů krb. Dále se zde nachází prostorná zrekonstruovaná koupelna s vanou a bojlerem. Přes dřevěnou prosklenou verandu s prostorem pro šatnu se dostanete ke... (více v detailu)
3 300 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 219 m2 - Klatovy IV
Před 38 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60635, Nabízíme k prodeji nádherný rodinný dům v Klatovech, který je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s veškerým komfortem. Tento dům je skvělou volbou pro rodiny, kteří ocení kvalitní bydlení v krásném prostředí. K domu náleží také krásná zahrada s terasou, která je ideální pro rodinné oslavy nebo relaxaci. Na pozemku je také garáž a další parkovací místa před domem. Dům je vybaven kvalitními materiály a moderními technologiemi, včetně podlahového vytápění. Dispozice: 6+kk Podlahová plocha: 73 m2 Zastavěná plocha 219 m2 Pozemek: 423 m2 Stav: Velmi dobrý Vybavení a vlastnosti: Prostorný obývací ... (více v detailu)
9 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, pozemek
Prodej rodinného domu 5+1, pozemek
Před 38 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej rodinného domu v ulici Sadová, Humpolec. Prodej bude uskutečněn nejvyšší nabídce. Máte sen o pohodovém rodinném bydlení v malebném městě s bohatou historií a přátelskou komunitou? Nabízíme vám jedinečnou příležitost k nákupu rodinného domu s pozemkem o celkové ploše 970 m ve Městě Humpolec v ulici Sadová. Humpolec, malebné město ležící v srdci Vysočiny, je známé svou bohatou historií a nádhernou okolní přírodou. Přívětivé prostředí Humpolce nabízí veškerou občanskou vybavenost, školy, obchody a kulturní zařízení, které zajistí pohodlný a spokojený život pro celou rodinu. Historické památky, zelené parky a množství sportovních aktivit jsou ideální pro trávení volného času. Rodinný dům o dispozici 5+1 má prostorné a světlé místnosti rozložené mezi přízemí a podkroví. Dům je také částečně podsklepený, což poskytuje dostatek úložného prostoru a zázemí pro technické vybavení domu. Dispoziční členění domu: 1.NP: vstupní chodba, komora, prostorný obývací pokoj, pracovna, samostatn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 500 000
 Kč
Prodej domu, Zlaté Hory
Prodej domu, Zlaté Hory
Nabízíme k prodeji řadový dům v centru města Zlaté Hory, po částečné rekonstrukci, podsklepený, v přízemí je stylová restaurace s novou vybavenou kuchyní, v 1.... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 125 m2 - Praha - Záběhlice
Před 38 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62363, Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům po kompletní rekonstrukci, situovaný v klidné a vyhledávané lokalitě. Při rekonstrukci se nezapomnělo na zateplené a novou střechu. Tento dům je ideální pro rodiny hledající komfortní a moderní bydlení s dostatkem prostoru pro každodenní život i volný čas. V přízemí domu se nachází světlý a prostorný obývací pokoj, který je propojen s moderní kuchyní. Tento otevřený prostor je ideální pro rodinné večery, společenské události i každodenní vaření. Moderní vybavení zajišťují komfort a estetický zážitek. Z obýváku je vchod přímo na prostornou zahradou, která je ideální pro relaxaci, zahradničení či rodinné oslavy. Zahrada poskytuje dostatečné soukromí pro jakékoliv vyžití. První patro domu nabízí dvě útulné ložnice a moderní koupelnu. Ložnice jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí. Výhled z oken obou ložnic je na zahradu. Koupelna je vybavena novějšími sanitárními zařízeními a nabízí příjemné prostředí pro relaxaci po náročném d... (více v detailu)
14 290 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 248 m2 - Jevany
Před 38 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62967, V malebné obci Jevany v okrese Praha – východ, která je známá svou klidnou atmosférou a krásnou přírodou, se nachází moderní novostavba rodinného domu, která čeká na své nové majitele a finální dokončení dle jejich představ. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní a prostorné bydlení s možností využití dvou samostatných bytových jednotek, jako více generační bydlení nebo prostor pro podnikání. Dům byl dokončen na jaře 2024, je rozložen ve třech podlažích a nabízí celkovou užitnou plochu 248 m2. Je postaven na oploceném pozemku o velikosti 390 m2, který zajišťuje dostatek soukromí a bezpečí s možnost parkování, což je velkou výhodou. V přízemí domu se nachází první bytová jednotka o dispozici 1+kk. Tento útulný byt je ideální pro hosty, prarodiče nebo jako příležitost k pronájmu či podnikání. Tato jednotka je bezbariérová, s bonusem přímého vstupu na zahradu, kde si můžete užívat klidné chvíle a relaxaci v přírodě. V přízemí se dále nachází techni... (více v detailu)
14 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Novostavba domu v Indonésii
Před 39 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
K prodeji je dům o vel. 4+kk 135 m obytné plochy na ostrově Jáva v turistické rekreační oblasti Pangandaran s bazénem a kavárnou. Dům je součástí komplexu 24 rodinných řadových domů patřící českým majitelům projektovaných a postavených proti zemětřesení. Nachází se 1,5 km od pláží, turistických atrakcí, obchodního centra, městské tržnice, nemocnice - 20 min. pěší chůze nebo 5 min. jízdy na motorce. Spousta drobných obchůdků v okolí komplexu. Dům disponuje - otevřenou garáží předsíní koup... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 850 000
 Kč
NA PRODEJ - RD + NEBYT.PR., VODŇANY (STRAKONICKO)
NA PRODEJ - RD + NEBYT.PR., VODŇANY (STRAKONICKO)
Před 39 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
NA PRODEJ - rodinný dům + nebytový prostor po částečné rekonstrukci, která probíhala v roce 2014 (topení, eurookna, podlahy, střešní krytina + latě). Stavba se nachází v centru města Vodňany Jiráskova ul. (cca 22 km od Strakonic, 20 km od Písku, 30 km od Českých Budějovic, 120 km od Prahy) vhodná k bydlení i k podnikání. V místě je velmi dobrá občanská vybavenost. Popis: zastavěná plocha 299 m2, obytná plocha 133 m2, užitná plocha 221 m2, dvůr 80 m2, celkem po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 990 000
 Kč
NA PRODEJ - BYTOVÝ DŮM, PROTIVÍN (PÍSECKO)
NA PRODEJ - BYTOVÝ DŮM, PROTIVÍN (PÍSECKO)
Před 39 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
NA PRODEJ - bytový dům po částečné rekonstrukci, která probíhala v letech 2014 - 2020. Bytový dům se nachází na hlavní trase PÍSEK ČESKÉ BUDĚJOVICE v centru města Protivín Mírová ul.. Popis: zastavěná plocha a nádvoří 631 m2, obytná plocha 339 m2, užitná plocha 696 m2, zahrada 107 m2, celkem pozemek 738 m2. Dispozice: Suterén - sklepní prostory 120 m2, kotelna Přízemí - Byt č.1 (59 m2) 1+1, koupelna sprchový kout + WC, chodba. Byt č.2 (87 m2) 3+1, koupelna - vana + WC, spíž,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 280 m², Černovice
Prodej rodinného domu, 280 m², Černovice
Před 39 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nemovitost, která splňuje veškeré představy o dokonalém bydlení se nachází v malebné lokalitě, jejíž klid a soukromí vás přenesou do světa bez stresu a ruchu velkoměsta, přesto však jen deset minut od centra a dva kilometry od sjezdu na dálnici. Interiér tvoří prostorné a světlé pokoje. Srdcem domu je kouzelná jídelna v přízemí, která je spojená s obývacím pokojem. Zde nechybí teplo krbu a velké francouzské okno, které prosvětluje a nabízí vstup na terasu. Ke každé ze tří ložnic náleží také ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Chata 123 - Police nad Metují - Hlavňov- Pronájem
Chata 123 - Police nad Metují - Hlavňov- Pronájem
Před 39 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Chata 123 se nachází v chráněné krajinné oblasti CHKO Broumovsko/Policko. Přímo u vstupu do Kovářovy rokle, leží cca 150m od Hlavňovského rybníka a je obklopena jen a jen přírodou :) Hlavní výho... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 95 m, pozeme
Prodej rodinného domu 95 m, pozeme
Před 39 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 95 m, s užitnou plochou 114 m a pozemek 1 142 m v obci Vodochody. Tato malebná obec je před branou Prahy (pouhých 12 km od metra Kobylisy) Tento dům je 2 podlaží a nabízí několik možností využití včetně rekonstrukce, nebo si místo plně přetvořit k obrazu svému. Dříve zde fungovalo řeznictví. Je zde stále mnoho pozůstatku v podobě hospodářských stavení a členitých sklepních prostor, včetně krámu v čele domu. Dispozice stávajícího domu je tvořena následovně. V přední části... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 183 m²
Prodej rodinného domu 183 m²
Před 39 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej sam. prostorného rodinného domu v klidné části obce Častolovice, 51750 s širokou občanskou vybaveností a dobrou dopravní obslužností o dispozici 5+1 (užitná plocha 133,9 m²) s velkou verandou a sociálním zařízením v 1NP. Celková z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 300 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám RD v Praze do 20 mil. Kč
Před 39 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním rodinný dům v Praze s dobrou dostupností MHD. Pouze od přímého majitele. Cena do 20.000.000 Kč.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám RD v Praze do 20 mil. Kč
Před 39 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním rodinný dům v Praze s dobrou dostupností MHD. Pouze od přímého majitele. Cena do 20.000.000 Kč.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej malého RD v Mnetěši
Prodej malého RD v Mnetěši
Před 39 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Tento více jak stoletý malý domek v Mnetěši u Roudnice nad Labem je vhodný pro malou rodinu nebo k využití na rekreaci jako malou chaloupku. U domku je jen malý dvorek, bez zahrádky, avšak místo na posezení u dobré kávy před domem a pár záhonků zde rozhodně je. Domek je dvoupodlažní s dispozicí 4+1 menších rozměrů a to i výšky stropů v druhém patře. Při vstupu do domu malou chodbičkou vejdeme do koupelny a zvlášť toalety. Dále je obývací pokoj propojený s kuchyní. V obývacím pokoji jsou krbová kamna. V prvním patře máme 3 pokoje sloužící jako ložnice, či dětský pokoj nebo pracovna. Je zde umístěna klimatizce, která je zároveň dalším z možností vytápění stejně jako plynový kotel. Dům je napo... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 200 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinného domu, 320 m², Louny
Před 39 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rodinný dům na prodej v klidné obci Nečichy. Nabízíme na prodej prostorný rodinný dům v klidné části obce Nečichy. Nemovitost s užitnou plochou 320 m² se nachází na rozlehlém pozemku o výměře 1356 m² a nabízí 9 místností ve dvou nadzemních podlažích. Kamenná konstrukce a krásná upravená zahrada s jezírky dodávají domu unikátní styl a atmosféru. Další pokoje a půdu je možné přestavit na další bytovou jednotku podle vlastních představ. Součástí... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej chaty v Chabařovicích, ul. Marie Kršňákové
Prodej chaty v Chabařovicích, ul. Marie Kršňákové
Před 39 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulnou dřevěnou chatu v klidné lokalitě na okraji obce Chabařovice. Tato samostatně stojící chata je ideálním místem pro víkendovou relaxaci a je pouhých pár minut jízdy od centra obce. Chata má celkovou užitnou plochu 17m² a nachází se na pozemku o rozloze 572m², což zajišťuje dostatek prostoru pro venkovní aktivity a zahradničení. Interiér tvoří... (více v detailu)
Ústecký kraj
499 000
 Kč