Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 434 výsledků

Prodej rodinného domu, 130 m², Bohuslavice
Prodej rodinného domu, 130 m², Bohuslavice
Před 57 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům s dispozicí 4+1 v obci Bohuslavice. Dům se skládá ze vstupní chodby s verandou, kuchyně, spíže, koupelny, kotelny, toalety a čtyř samostatných pokojů, je částečně podsklepený, nabízí půdní prostory s možností výstavby dalších pokojů či bytové jednotky, garáž, dílnu, předzahrádku a menší dvorek. Nemovitost je napoj... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 121 m², Chýně, ul. Hostivická
Prodej rodinného domu, 121 m², Chýně, ul. Hostivická
Před 57 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám dvoupodlažní rodinný dům o ploše 121 m2, s dispozicí 5+1, nacházející se v klidné a příjemné části obce Chýně. Pozemek o rozloze 994 m2 poskytuje jak příjemnou relaxační část včetně jezírka s terasou, pergolou chránící vstup do domu, tak i parkovací a garážové stání, zahradní domek, ale také část pro nadšené zahrádkáře se záhony a dvěma... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 544 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Rudná pod Pradědem
Prodej rodinného domu, 120 m², Rudná pod Pradědem
Před 57 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám nabídku prodeje rodinného domu s udržovaným pozemkem umístěného v klidné části obce Stará Rudná. Dům s výbornou dostupnost do města a celkovou užitnou plochou 120 m² je vhodný k trvalému bydlení nebo rekreaci. Budova prošla pečlivou rekonstrukci a je ve velmi dobrém stavu připravená ihned k nastěhování. Nová venkovní pergola s možným využitím jako místo pro rodinné oslavy , přátelská setkání neb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 570 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Před 57 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW120 o velikosti 5+kk 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení, také dvou parkovacích míst, chodníku, zastření pro popelnice a terasu s nekrytou konstrukcí. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.9) o rozloze 653 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 714 150
 Kč
Prodej domu, 250 m2, Vrbátky, Svato
Prodej domu, 250 m2, Vrbátky, Svato
Před 57 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Svatoboře - Mistřín, ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k bydlení s rozsáhlým pozemkem v blízkosti města Kyjov. Tento starý dům určený k rekonstrukci se nabízí k prodeji s pozemkem o celkové výměře 5 900 m, což nabízí široké možnosti využití a přizpůsobení dle vašich představ. Dům je doplněn o hospodářská stavení, což z něj činí ideální volbu pro ty, kteří hledají prostor pro zemědělské aktivity nebo podnikání. Část pozemku je zastavěná, což poskytuje základ pro budoucí renovace a rozšíření. Zbytek pozemku je rozdělen na ovocný sad, který dodává místu jedinečné kouzlo, a louku, která je aktuálně nevyužitá, ale nabízí mnoho možností, například pro zahradničení nebo relaxační zónu. Největší předností této nabídky je bezesporu velik... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 200 000
 Kč
RD Citov
RD Citov
Před 57 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji částečně zrekonstruovaný rodinný dům v Citově. Dispozice 3+1 s možností rozšíření o velké podkroví. K domu nál... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Milena Trhlíková
Před 57 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Rychlé jednání.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 205 m2 - Pustiměřské Prusy
Před 57 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62572, Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme představit jedinečnou nemovitost v malebné obci Pustiměř. Tento rodinný dům o užitné ploše 125 m2 se nachází v klidné části nově vzniklé satelitní oblasti. Nemovitost, která byla zkolaudována v roce 2020, nabízí svým budoucím majitelům nejen komfortní a moderní bydlení, ale také nádhernou okolní přírodu a nadstandardní občanskou vybavenost. V Pustiměři najdete školu, školku, poštu, prodejnu potravin a restauraci, což činí z této lokality ideální místo pro rodinný život. Pozemek o výměře 446 m2 je kompletně obklopen betonovým plotem, který zaručuje naprosté soukromí a bezpečí pro Vás i Vaši rodinu. Vybavení a dispozice domu: Garáž: Prostorná garáž o velikosti 33 m2 je vybavena regály, které poskytují dostatek úložného prostoru pro Vaše věci a nářadí. Moderní garážová vrata značky LOMAX zajišťují bezpečné a pohodlné parkování. Parkování: Nemovitost je vybavena nejen prostornou garáží, ale také dvěma venkovními parkova... (více v detailu)
10 500 000
 Kč
Prodáme Vaší jakoukoliv nemovitost
Prodáme Vaší jakoukoliv nemovitost
Před 57 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáme vaší nemovitost,byt,garáž,zámek.... Veškeré právní služby,rychle,seriozně. Pokud máte zájem volejte 24/7
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 310 m2 - Velhartice - Chotěšov
Před 58 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62067, Toužíte po klidu, pohodlí a neustálém spojení s nádhernou přírodou? Pak pro Vás máme jedinečnou nabídku prodeje útulného rodinného domu v malebné Šumavě. Tato zachovalá usedlost nabízí unikátní atmosféru připomínající prázdniny u babičky, je plná nostalgického šarmu a obklopená ohromující přírodou. Prakticky a pohodlně řešené interiéry nabízejí v přízemí prosluněnou kuchyni a obývací pokoj s krásným výhledem, dva pokoje, koupelnu s toaletou, spíž a úložnou komoru. Dále je k dispozici obytný půdní prostor s dalšími dvěma pokoji, toaletou a úložnou komorou. Součástí domu jsou i přístavky v podobě jiných neobytných prostorů včetně prostorné stodoly, která taktéž nabízí i půdní využití. Dům tedy poskytuje dostatek nejen obytného prostoru, ale i prostoru jinak ... (více v detailu)
4 200 000
 Kč
Rodinný dům s dvorkem a stodolou, Dlouhá Ves u Sušice
Rodinný dům s dvorkem a stodolou, Dlouhá Ves u Sušice
Před 58 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej prostorného rodinného domu s dvorkem a stodolou v obci Dlouhá Ves u Sušice. Město Sušice, které se nazývá „ BRÁNA ŠUMAVY“, je vzdáleno 5 km a najdete zde veškerou občanskou vybavenost včetně pracovních příležitostí a také sportovního a odpočinkového vyžití. Jedná se o patrový, částečně podsklepený rodinný dům o velikosti 3+1. Je vhodný jak k trvalému bydlení, tak k rekreaci či možno využít k podnikatelskému záměru (pronájem apartmánů atd). Dispoziční řešení: PP: sklep. 1.NP: vstupní chodba, samostatné WC, kuchyně, obývací pokoj, chodba, koupelna s vanou. 2. NP: chodba, ložnice s východem na balkon, další pokoj. Z patra je východ na dvorek, dům má tedy dva samostatné vstupní vchody a je možno ho rozdělit na dvě menší bytov... (více v detailu)
3 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 163 m2 - Moravská Třebová - Předměstí
Před 58 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62370, Prodej rodinného domu s garáží v klidné části Moravské Třebové - Předměstí Nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům o dispozici 3+1 s užitnou plochou 163 m2, který se nachází v klidné části města Moravská Třebová - Předměstí. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s nádherným výhledem na město a okolní přírodu. Hlavní přednosti nemovitosti: • Dispozice: 3+1 • Celková... (více v detailu)
4 890 000
 Kč
RD 6+2, Plzeň_Křimice, 230 m2
RD 6+2, Plzeň_Křimice, 230 m2
Před 58 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v Plzni_Křimicích. Dům je rozdělen průjezdem do zahrady na dva byty, které nejsou zapsány jako samostatné bytové jednotky. Obě strany domu mají vlastní vstup do sklepa a na půdu, kde lze vybudovat případné další jednotky, trámy jsou ve velmi dobrém st... (více v detailu)
5 799 997
 Kč
PlaceholderNo Image
Starší dům ke kompletní rekonstrukci
Před 58 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám ke koupi starší dům, pouze ve stavu ke kompletní rekonstrukci, který má velký pozemek. Praha a okolí.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 144 m2 - Smiřice.Hledáte
Prodej rodinné domy, 144 m2 - Smiřice.Hledáte
Před 58 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 144 m2 - Smiřice.Hledáte ideální rodinný domov s dostatkem prostoru a soukromí? Nabízíme vám dvougenerační rodinný dům ve Smiřicích, který se nachází na konci slepé ulice, což zajišťuje klid a soukromí. Tento dům z roku 1990 je celý podsklepený a nabízí mnoho výhod. Kompletně podsklepený dům poskytuje dostatek úložného prostoru. Garáž s kapacitou pro dvě auta, a navíc vedle domu další parkovací stání. Dispozice: První patro: 3+1 s prostorným sprchovým koutem, samostatným WC a spíží vedle kuchyně. Druhé patro: 3+1, aktuálně využívané jako herna s kulečníkovým stolem a šipkami, posilovna s boxovacím pytlem a strojem, a sušárna na prádlo. Kuchyně je připravena k instalaci nové linky a spotřebičů. K dispozici je i samostatné WC a menší komora. Toto patro může být snadno přeměněno na plnohodnotný byt o dispozici 3+1, dle potřeb nového majitele. Techni... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 802 500
 Kč
Prodej rodinné domy, 139 m2 - Jablonec nad Nisou -
Prodej rodinné domy, 139 m2 - Jablonec nad Nisou -
Před 58 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 139 m2 - Jablonec nad Nisou - Vrkoslavice.Dovolte mi Vám představit slunný a jižně orientovaný rodinný dům v klidné části Jablonce nad Nisou - Vrkoslavicích, který mimo jiné nabízí příjemnou zahradu a krásné výhledy. Nemovitost má celkovou plochu včetně pozemku 755 m2, dům má zastavěnou plochu 103 m2 a je určen ke kompletní rekonstrukci. V 1. nadzemním podlaží se nachází byt o dispozici 2+1, je zde i předsíň, spíž, koupelna s vanou a vstup do samostatné místnosti, která může sloužit jako technická místnost nebo dílna. Ve 2. nadzemním podlaží je další byt o dispozici 2+1, se spíží a koupelnou se sprchovým koutem a jsou zde schody do půdního prostoru. Zajímavostí jsou dvě toalety umístěné v mezipatře mezi 1. a 2. podlažím. Podlahy jsou v místnostech původní dřevěné, koberce, dlažba nebo lino. Dům je podsklepen, v... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Český Těšín, ul. Husova
Prodej rodinného domu, 130 m², Český Těšín, ul. Husova
Před 58 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení ve městě a nikoliv na periferii? Patříte k těm, kteří mají rádi, když dojdou pěšky do pár minut všude, kde je potřeba? Tak tako nabídka Vás jistě zaujme. Exkluzivně nabízím na prodej RD nacházející se v žádané lokalitě Českého Těšína na Rozvoji. Pozemek, na kterém stojí tento rodinný dům patří k největším v této lokalitě, jeho velikost je 1.024 m2. Benefitem také může být to, že dům je ur... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Kařezu
Prodej rodinného domu v Kařezu
Před 58 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Kařez o zastavěné ploše 222 m2 s pozemkem o celkové velikosti 1655 m2. Jedná se o kombinovanou (kámen + cihly) stavbu s pevnými a zdravými základy o dvou obytných nadzemním podlažích + půdní prostor. Proběhla zde částečná rekonstrukce - spodní patro + exteriér, vrchní patro je nutné dodělat. Vytápění je zde zajištěno kamny na tuhá paliva, jde zde vl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 162 m², Přehýšov
Prodej rodinného domu, 162 m², Přehýšov
Před 58 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej unikátního rodinného domu v Přehýšově. Po pečlivé rekonstrukci nabízíme cihlový dům v centru obce s oázou klidu ve svém okolí. Na samostatném pozemku o velikosti 679 m² najdete upravenou zahradu, která zaručuje soukromé a poklidné bydlení. Dvoupodlažní objekt s celkovou užitnou plochou 162 m² disponuje 4 místnostmi, vytápěn je podlahovým topením. Díky modernímu vybavení a napojení na vlastní ČOV a veřejný vodovod pos... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 735 950
 Kč
Pronájem rodinného domu, 90 m², Velhartice
Pronájem rodinného domu, 90 m², Velhartice
Před 58 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný rodinný dům 3+1 o užitné ploše 90 m², situovaný v srdci přírodního ráje na Šumavě, v klidné části obce Hory Matky Boží. Dům, postavený z cihly, je zasazen do mírně svažitého pozemku o rozloze 357 m², který nabízí venkovní sezení s grilem - ideální místo pro relaxaci a odpočinek v lůně přírody. Přízemní dům je ve velmi dobrém stavu a jeho interiér zahrnuje ideální kombinaci tepla a světla, s možností vytápění díky krbovým kamnům s ventilací rozvodu vzduc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
18 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Velký Bor
Prodej rodinného domu, 250 m², Velký Bor
Před 58 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu se zahradou, o celkové ploše 967 m2, v obci Jetenovice, 8 km od města Horažďovice. Obytná část je dispozičně řešena jako 3+1 s koupelnou a WC. Navazují chlévy, dílna, garáž, prostorná stodola a dřevník. Obytná část prošla v průběhu předchozích let částečnou rekonstrukcí. Plastová okna, koupelna, radiátory včetně rozvodů, plynový kotel. Voda obecní, ohřev vody plynovým kotlem. Vytápění lze řešit nejen plynem, ale i kamny na p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 185 m², Blatná, ul. Nerudova
Prodej rodinného domu, 185 m², Blatná, ul. Nerudova
Před 58 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme půvabný cihlový rodinný dům 4+1 z roku 1938, který je postaven s důrazem na kvalitu. Nachází se ve velmi žádané a klidné části obce Blatná, na samostatném pozemku o rozměru 882m². Tento převážně podsklepený dům prošel částečnými rekonstrukcemi, je ve velmi dobrém stavu a ihned k nastěhování. Užitkovou vodu zajišťuje vlastní studna ve sklepě, pohodlí zaručuje nový plynový kotel (2023). K domu náleží garáž s přímým vjezdem z ulice a krásně udržovaná zahrada s květi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Nezdice
Prodej rodinného domu, 100 m², Nezdice
Před 58 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nízkoenergetickou novostavbu v klidné části Nezdic nad Úhlavou. Disponuje 4 místnostmi rozloženými na 2 nadzemních podlaží. Cihlová konstrukce zajišťuje trvanlivost a kvalitu bydlení, podlahové topení na tepelné čerpadlo zaručuje příjemné a ekonomické vytápění. K nemovitosti náleží rozsáhlý pozemek o velikosti 2223 m², který nabízí příležitosti pro vaše zahrádkářské záměry nebo prostor pro relaxaci a hry s dětmi. Užitná plocha domu je 100 m²... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 254 100
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, 282 m2, Červený Hrádek, Jirkov
Prodej rodinného domu 4+1, 282 m2, Červený Hrádek, Jirkov
Před 58 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte komfortní bydlení blízko přírody? Tento dům splňuje parametry komfortu od krytého bazénu (5x3 m), přes pergolu, zimní zahradu (5x3 m), okrasnou udržovanou zahradu až po pozemek sousedící s lesem. Zde najdete klid a pouze jedny sousedy. Dům má obytnou plochu 282 m2, místnosti vynikají prostorem a jsou krásně prosluněné. V přízemí obývacího pokoje je připraven prostor pro krb s možností napojení na rozvody topení. Kuchyň je plně vybavená a vede z ní vstup na zimní zahradu. V patře je prostorn... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 492 000
 Kč
Prodej RD 5+1/G/B 198 m2, pozemek 640 m2 Sokoleč, okres Nymburk
Prodej RD 5+1/G/B 198 m2, pozemek 640 m2 Sokoleč, okres Nymburk
Před 58 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej moderního, zatepleného RD 5+1/G/B 198 m2 na pozemku 640 m2 v Sokolči, okrese Nymburk s dostatkem prostoru pro komfortní život i zábavu. Promyšlená vnitřní dispozice domu nabízí v přízemí obývací pokoj s kuchyní, další pokoj, koupelnu s WC, komoru s bojlerem na ohřev vody s tepelným čerpadlem na ohřev vody a připojením pro pračku a sušičku, garáž s dálkově ovládanými vraty. V patře domu se nachází 3 pokoje, velká koupelna s WC, prostorná šatna a balkon. Atmosféru domova dotváří klimatizace s funkcí chlazení a topení. Obecní vodovod je přiveden až k domu, lze připojit okamžitě, napojení nerealizováno z důvodu využívání vlastní studny. Nedílnou součástí soukromé zahrady s bazénem, okouz... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 990 000
 Kč