Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 431 výsledků

Koupím byt v Praze
Koupím byt v Praze
Před 58 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Koupím byt v Praze, starší osoby mohu nechat dožít. Chci to jako... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej domu s obchodem, Chvalčov
Před 58 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodáme dům v obci Chvalčov s oplocenou zahradou 600 m, zast.plochou 365 m,po kompletní rekonstrukci, fasáda, okna,zateplení, rozvody,... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinného domu, Prostějov
Před 59 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5171, Nabízíme výhradně k prodeji prostorný dům na ulici Kostelní v centru Prostějova. Celková zastavěná plocha objektu je 111 m². Cihlový dům ve velice dobrém stavu disponuje 3. patry, z nichž jsou momentálně všechna využita jako kanceláře. K dispozici je též prostorný sklep pro další účely. Každé patro má jednotlivé vstupy do kanceláří, což zajišťuje pohodlný a efektivní provoz pro potenciální nájemce. Celková rozloha 1. patra je 86,7 m², 2. patra 80,2 m², 3. patra 80,2 m² a sklep má rozlohu 52,3 m². V 1. PP se nachází sklep o dispozici 37 m², kotelna 6,8 m², chodba 4 m², schodiště 4,5 m². V 1. NP nalezneme prodejnu/kancelář o rozměru 56,4 m², vstup 5,7 m², sklad 9,6 m², schodiště 8,1 m², předsíň a sociální zařízení 4,2 m², WC 1,5 m² a úklidová místnost 1,2 m². V 2. NP je kancelář o dispozici 50 m², archív 10,1 m², schodiště 7,1 m², chodba 6,1 m², předsíň a sociální zařízení 4,2 m², WC 1,5 m², úklidová místnost 1,2 m². Na 3. NP se nachází kancelář o dispozici 50 m², arch... (více v detailu)
12 000 000
 Kč
Rodinný dům , Lužice
Rodinný dům , Lužice
Před 59 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodej rodinného domu v Lužicích 4+kk (2 koupelny, 2 šatny, 2 pokoje, technická místnost, ložnice, obývací... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 799 000
 Kč
Chata Koloděje nad Lužnicí
Chata Koloděje nad Lužnicí
Před 60 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám chatu -Koloděje nad Lužnicí s oploceným pozemkem cca 850m2. K řece cca 350m takže nezátopová ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 900 000
 Kč
Nemovitost KOUŘIM
Nemovitost KOUŘIM
Před 60 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Přímý majitel prodá nemovitost s.r.o. v centrum Kouřimi - bývalá sladovna a byty k rekonstrukci. Reality nevolat
Středočeský kraj
15 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 388 m², Úštěk
Prodej rodinného domu, 388 m², Úštěk
Před 60 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím Vám k prodeji rozsáhlý rodinný dům umístěný v klidné a půvabné části obce Rochov. Tato cihlová nemovitost je rozložena převážně na dvou nadzemních podlažích s dostatkem prostoru pro život vaší rodiny. S celkovou užitnou plochou 388 m², domem s šesti místnostmi a podzemním podlažím pod stodolou. Tato nemovitost nabízí neomezené možnosti pro rekonstrukci a adaptaci podle vašich představ. Poloha nemovitosti je samostatná, což přináší mír a soukromí, zatímco velikost pozemku 398 m² po... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu v Jáchymově
Prodej rodinného domu v Jáchymově
Před 60 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu se 4 samostatnými byty po rekonstrukci. V přízemí jsou 2 bytové jednotky 1+1, v 1. patře jsou také 2 byty, jeden 2+1 a druhý 1+1. V bytech byla vyměněna okna a dveře, vybudovány nové koupelny, položeny podlahy, instalovány nové radiátory. V každé koupelně je instalován el. bojler na ohřev vody, kuchyně jsou vybaveny kuchyňskou linkou se sporákem a digestoří. Dům je vytápěný společným plynovým kotlem, který je umístěn v suterénu. Prostorné podkroví nabízí prostor pro vybudování dalších bytů. Dům leží na ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 220 m², Lukavice
Prodej rodinného domu, 220 m², Lukavice
Před 60 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s jedním nadzemním a jedním podzemním podlažím v klidné části Lukavice u Rychnova nad Kněžnou. Dům stojí na rozsáhlém pozemku o velikosti 7753 m², který nabízí sad, okrasnou zahradu,, a les s mladými stromy, což zajišťuje absolutní soukromí a klid. Celková užitná plocha domu je 220 m² a nabízí celkem 7 místností, které umožňují pohodlné bydlení pro větší rodinu nebo soužítí dvougenerační .Dům je zhotoven z cihly, což zajišťuje vysokou trvanlivost a nízké ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 950 000
 Kč
RD 7+1, Doubrava Nýřany, 350m2
RD 7+1, Doubrava Nýřany, 350m2
Před 60 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu v obci Doubrava u Nýřan. Dům je velmi prostorný pro hóóóódně velkou rodinu (nebo zaměstnance), na půdě lze v případě potřeby vybudovat další ubytování či bytové jednotky!!! U domu velké technické zázemí - zděná budova se spoustou místností - dílny, sklady, chlívky, černá kuchyně a pod. Prostorná pergola pro chvíle klidu a relaxace, zastřešené stání pro min. dvě auta, k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům  Ústí nad Lab
Rodinný dům Ústí nad Lab
Před 60 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení prodej rodinného samostatně stojícího domu s velkým pozemkem v Ústí nad Labem, ve vyhledávané lokalitě Brná, ulice Zlatá Stezka. Rodinný dům na pravém břehu řeky Labe s dostatkem slunečných paprsků se nachází v jedné z nejkrásnějších čtvrtí Ústí nad Labem - Brné. V minulosti dům prošel rekonstrukcí - střecha je dělaná v r. 2010, vláknocementovou střešní krytinou Cembrit, dnes Swiss Pearl, fasáda i zateplení je z r. 2013, přístavba je dodělávaná před pár lety. V přízemí najdeme technické zázemí včetně kotle Ekoefekt 2010-2011 na uhlí ořech, na dřevo i na pelety s automatickým podavačem ( kapacita 3 dny ). Komín je nově vyvložkovaný, pravidelně revidovaný a servisovaný, bojler je vyměněn před 4 roky. V 1. pat... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Vila  433m2, pozemek 2.270 m2
Vila 433m2, pozemek 2.270 m2
Před 60 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízím prodej honosné vily s krásným výhledem a velikou zahradou v klidné a proto žádané části Troji – Na Dlážděnce. Prostorná 3 patrová vila (365m + 38m dvougaráž + 33m terasy) z r. 2000 je v dobrém stavu, plně funkční, bez právních vad a zástav, napojená na veškeré IS a po drobných úpravách připravená k užívání. Pěkná udržovaná zahrada s krytým bazénem, okrasnými keři, ovocnými stromy a posezením u... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
RD v Mikulovicích, ul. Hlavní
RD v Mikulovicích, ul. Hlavní
Před 60 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme tuto krásnou a prostornou vilu, která je kompletně zrekonstruovaná a ihned k nastěhování. Momentálně ji majitel pronajímá prostřednictvím Booking a Aitbnb. Objekt je vhodný pro náročné klienty a také jako podnikatelský záměr s velmi dobrým výnosem. Najdete zde příjemné ubytování pro 20 lidí. Má tři obytná patra a ve zvýšeném suterénu lze dobudovat další pokoje, restauraci, či společenskou místnost. K domu náleží veliká udržovaná a zavlažovaná zahrada se zastřešený... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 990 000
 Kč
Srub v Kanadě
Srub v Kanadě
Před 60 dny - ANNONCE
Nádherný srub s veškerým pohodlím, samota, obrovský pozemek (100ha), s větrnou el. a sol. panely, záloha propan. c... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Najmu dlouhodobě domek
Před 60 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Stale hledam dlouhodobe k pronajmu domek, chalupu -nehledam komfort,staci skromne vybaveny objekt
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej mobilheimu, 27 m², Lipovec
Prodej mobilheimu, 27 m², Lipovec
Před 60 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu mobilheimu, který má užitnou plochu 27 m² a je rozdělen do dvou místností v jedné je kuchyňsky kout s novými spotřebiči, které jsou v záruce. Ideální kombinace pro ty, kdo hledají pohodlí na malé ploše. Díky samostatné poloze mobilheimu si můžete užívat nerušený výhled na okolní přírodu. Mobilheim představuje ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Koupím zahradu, stavební parcelu, pozemek, ovocný
Před 60 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím zahradu, stavební parcelu, pozemek, ovocný sad, v Praze, na okraji Prahy, nebo v ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rodinný dům 3+1+garáž s rozlehlými stavebními
Rodinný dům 3+1+garáž s rozlehlými stavebními
Před 60 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Rodinný dům 3+1+garáž s rozlehlými stavebními pozemky i rybníkem (2758m2) v Hruškové. Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1+garáž+ rybník s rozlehlými pozemky. Nemovitost se nachází na krásném místě s výhledem do okolí, ve vyhledávané lokalitě obce Hrušková. Jedná se o německý částečně podsklepený rodinný dům. K domu patří prostorná garáž, další samostatný kamenný sklípek na zahradě (vinárna). V domě je topení na LTO (olej) napojeno... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Křinci, ul. Chotucká
Prodej rodinného domu v Křinci, ul. Chotucká
Před 60 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně vám nabízíme prodej prostorného rodinného domu o dispozici 7+1 s užitnou plochou 186 m² a třemi lodžiemi. Dům je na pozemku o velikosti 619 m² a je z velké částí podsklepený, s celkovou plochou sklepa 67,8 m². Nabízí tak dostatek místa pro uskladnění ovoce a zeleniny, uložení tuhého paliva a také parkování dvou automobilů v suterénní garáži. Vytápění domu je kotlem na tuhá paliva a ohřev vody zajišťuje bojler. Kolaudace domu proběhla v ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 77 m², Mnichov
Prodej rodinného domu, 77 m², Mnichov
Před 60 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Mnichov u Poběžovic. Dům s užitnou plochou 77 m² nabízí celkem 4 místnosti a je zasazen do klidné části obce, ideální pro rodinný život. Pozemek o velikosti 2297 m² lze využívat jako zahradu, případně k další přístavbě. Dům je vhodný k rekonstrukci, dle Vašich představ. Zákla... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu na Seči, ul. Tkalcovská
Prodej rodinného domu na Seči, ul. Tkalcovská
Před 60 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám dům na velmi klidném místě, v okrajové části Seče. Dům má dispozici 3+1 a je v původním udržovaném stavu. Dům je členěn na vstupní chodbu, kuchyni, dvě ložnice, koupelnu a WC. Samostatný vchod pak má další část domu, kde se nachází prostorná chodba a další místnost. Na obytnou část navazují dílny a příjemná zahrada. V obci Seč najdete veškerou občanskou vybavenost, školu, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, 282 m2, Červený Hrádek, Jirkov
Prodej rodinného domu 4+1, 282 m2, Červený Hrádek, Jirkov
Před 60 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte komfortní bydlení blízko přírody? Tento dům splňuje parametry komfortu od krytého bazénu (5x3 m), přes pergolu, zimní zahradu (5x3 m), okrasnou udržovanou zahradu až po pozemek sousedící s lesem. Zde najdete klid a pouze jedny sousedy. Dům má obytnou plochu 282 m2, místnosti vynikají prostorem a jsou krásně prosluněné. V přízemí obývacího pokoje je připraven prostor pro krb s možností napojení na rozvody topení. Kuchyň je plně vybavená a vede z ní vstup na zimní zahradu. V patře je prostorn... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 492 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Lenešice
Prodej rodinného domu, 110 m², Lenešice
Před 60 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej zděného podsklepeného patrového rodinného domku 3+1, s obytnou plochou 110 m2, v obci Lenešice u Loun, cca 60 km od Prahy. Dům po rekonstrukci v r 2023. V 1.NP se nachází kuchyň s novou kuchyňskou linkou a jídelním koutem, nová koupelna se sprchovým koutem a toaletou, prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu s posezením a grilem. Z obývacího pokoje vede schodiště do 2. NP, kde je ložnice, dětský pokoj, koupelna s toaletou a vanou, která je připravena pro dokončení rekonstrukce. Dům zatepl... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 77 m², Mnichov
Prodej rodinného domu, 77 m², Mnichov
Před 60 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Mnichov u Poběžovic. Dům s užitnou plochou 77 m² nabízí celkem 4 místnosti a je zasazen do klidné části obce, ideální pro rodinný život. Pozemek o velikosti 2297 m² lze využívat jako zahradu, případně k další přístavbě. Dům je vhodný k rekonstrukci, dle Vašich představ. Zákla... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, 150 m2, Buškovice u Podbořan
Prodej rodinného domu 3+1, 150 m2, Buškovice u Podbořan
Před 60 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pokud hledáte bydlení v klidné obci v dosahu města, jste zde na správné adrese. Mám pro Vás nabídku rodinného domu v obci Buškovice u Podbořan. V přízemí se nachází 4 místnosti plus chodba a místnost pro sociální zázemí. Půdorys domu čítá krásných 94 m2 a je přiložen včetně rozměrů ve fotografiích. Půdní prostor, který pokrývá cca polovinu půdorysu domu, vybízí též k vybudování útulného zákoutí. Vytápění je v současné době řešeno kotlem na tuhý paliva (pořizován před čtyřmi lety). Dům je určený... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 200 000
 Kč