Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 422 výsledků

RD 4+1 Lkáň
RD 4+1 Lkáň
Před 61 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dobrý den nabízím k prodeji v obci Lkáň okr.Litoměřice dům o rozloze 188m², k domu náleží malý dvorek, dům prošel v 2010 celkovou rekonstru... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 350 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 171 m2 -.EXKLUZIVNÍ NABÍDKA!
Před 61 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 171 m2 -.EXKLUZIVNÍ NABÍDKA! NOVOSTAVBA 3KK, KOSOVA HORA Představujeme vám moderní a energeticky úsporný dům vašich snů! Tato novostavba z roku 2018 o velikosti 3KK s celkovou plochou 171 m2 na pozemku o velikosti 1094m2 se nachází v malebné obci Kosova Hora, která je synonymem pro klidné a pohodové bydlení v náručí přírody. Užijte si komfort a soukromí vlastního domova s nízkými provozními náklady díky modernímu tepelnému čerpadlu, které zajistí příjemné teplo v zimě a osvěžení v létě. Dům je navržen s důrazem na praktičnost a eleganci. Vestavěné spotřebiče značky BEKO vám usnadní každodenní život a zárove... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500 000
 Kč
Litobratřice, RD 4+kk, novostavba, 105 m2, zahrada
Litobratřice, RD 4+kk, novostavba, 105 m2, zahrada
Před 61 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Litobratřice, RD 4+kk, novostavba, 105 m2, zahrada - rodinný dům.Představujeme Vám unikátní příležitost stát se majiteli domu 4+kk, který se nachází na idylickém místě na okraji obce Litobratřice, kde se snoubí klid venkova s výhodami moderního bydlení. Podlahová plocha činí 105,2 m2, celková plocha pozemku je 576 m2, zahrada má cca 431 m2 a terasa cca 14 m2 s přístupem z obývacího pokoje. Unikátní vlastnosti: Dům leží na kraji obce, přímo u vstupu do lesa – ideální pro milovníky přírody a klidu. Výhled na koně - na sousedním pozemku se pasou koně, což dodává lokalitě neopakovatelný venkovský charakter. Moderní technologie - dům je vybaven okny s trojskly, podlahovým topením v celém domě, stropy s izolací foukanou vatou, klimatizací v každé místnosti. Koupelna a WC jsou kompletně vybaveny, boileru na teplou vodu s přípojkami na pračku a sušičku je v technické místnosti. Co je víc než si vychutnat ranní kávu, oběd na 14 m2 velké terase a večer relaxovat s Vašimi nejbližšími na ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 350 000
 Kč
Litobratřice, RD 4+kk, pozemek 730m2, zahrada,
Litobratřice, RD 4+kk, pozemek 730m2, zahrada,
Před 61 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Litobratřice, RD 4+kk, pozemek 730m2, zahrada, novostavba - rodinný dům.Nabízíme Vám unikátní příležitost stát se majiteli domu 4+kk, který se nachází na okraji obce Litobratřice, kde naleznete klid venkova a zároveň výhody moderního bydlení. Podlahová plocha činí 105,2 m2, celková plocha pozemku je 730 m2, zahrada má cca 585 m2 a terasa cca 14 m2 s přístupem z obývacího pokoje. Jedná se o 1/2 dvojdomu, kde je vše samostatné a oddělené. Unikátní vlastnosti: Dům leží na kraji obce, přímo u vstupu do lesa – ideální pro milovníky přírody a klidu. Výhled na koně - na sousedním pozemku se pasou koně, což dodává lokalitě neopakovatelný venkovský charakter. Moderní technologie - dům je vybaven okny s trojskly, podlahovým topením v celém domě, stropy s izolací foukanou vatou, klimatizací v každé místnosti. Koupelna a WC jsou kompletně vybaveny, boiler na teplou vodu je v technické místnosti , kde se nachází i přípojka na pračku a sušičku. Co je víc než si vychutnat ranní kávu, oběd č... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 96 m², Světlá nad Sázavou, ul. Čapkova
Prodej rodinného domu, 96 m², Světlá nad Sázavou, ul. Čapkova
Před 61 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům nacházející se v klidné části oblíbeného města Světlá nad Sázavou. Nemovitost je situována na samostatném pozemku o ploše 527 m². Dům disponuje užitnou plochou 96 m², k tomu podkrovní prostory připravené na dokončení s další plochou 65 m², kde je příprava na 3 další místnosti a dvě lodžie, což nabízí skvělý pote... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 193 m², Libá
Prodej rodinného domu, 193 m², Libá
Před 61 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální bydlení pro svou rodinu v klidné a malebné lokalitě? Máme pro vás jedinečnou nabídku, která vás určitě zaujme! Tento rodinný dům je ideálním místem pro vytvoření domova plného lásky a pohody. S užitnou plochou 193 m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení i početnější rodiny. Dům je rozdělen na dva samostatné byty, což vám dává možnost využít jeden byt pro vlastní bydlení a druhý například k pronájmu či jako prostor pr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 889 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Raděticích
Prodej rodinného domu v Raděticích
Před 61 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu s dispozicí 2+1 v Raděticích. Dispozičně je dům rozdělen na obytnou část, kterou tvoří v levé části obývací pokoj a dětský pokoj, v levé části je potom kuchyně a sociální zázemí. Na obytnou část navazuje stodola s dostatečným prostorem na vybudování dalšíh... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 480 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 182 m², Králův Dvůr - Křižatky
Prodej rodinného domu, 182 m², Králův Dvůr - Křižatky
Před 61 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K prodeji zděný rodinný dům o velikosti 5+kk po kompletní zdařilé rekonstrukci, který se nachází v klidné části obce Králův - Dvůr, část obce Křižatky. Součástí prodeje je další stavba k bydlení o velikosti 2+kk, kterou lze využít jako investici k pronájmu nebo pro bydlení dalších členů v rodině. V obou domech je instalovaná klimatizace, se kterou lze v zimě i topit. Výhodou tohoto domu je možnost více způsobů vytápění: plyno... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 173 m², Habartov, ul. Tylova
Prodej rodinného domu, 173 m², Habartov, ul. Tylova
Před 61 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Klid, relaxaci, úžasnou zahradu a blízkost do přírody nabízí tento dům po rekonstrukci v Habartově (část Kluč). Už při vjezdu Vás okouzlí prostorná zahrada s venkovním posezením a velkou garáží. Vstup do domu přes halu, která je přizpůsobena jako letní místnost, kde Vám nic nebude chybět. Místnosti působí velice útulným dojmem a při prohlídce zjistíte, že to tak opravdu je. Celková uži... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 925 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 4+kk
Prodej řadového rodinného domu 4+kk
Před 61 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej řadového rodinného domu typu ROW 120+G o velikosti 4+kk s garáží o podlahové výměře 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je pozemek, dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Za příplatek je možnost vybudování parkovacího místa, chodníku a terasy. Pozemek (číslo.2) o rozloze 552 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na pozemku za zahradou ve velikosti 141 m, který může sloužit jako zadní přístupová část nebo sad. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH a stavba bude provedena ... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 567 700
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Před 61 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW 120 o velikosti 5+kk, 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW 120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.4) o rozloze 586 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Uvedená cena domu obsahuje základovo... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 617 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Před 61 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW120+G o velikosti 5+kk 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.5) o rozloze 602 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Uvedená cena domu obsahuje základovo... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 640 200
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Před 61 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej řadového rodinného domu typu ROW 120 o velikosti 5+kk o podlahové výměře 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Za příplatek je možnost vybudování parkovacího místa, chodníku a terasy. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku a napojena na rodinný dům. Pozemek (číslo.1) o rozloze 638 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 13,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na pozemku za zahradou ve velikosti 141 m, který může sloužit jako přístupová část nebo sad. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Uvedená ... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 692 400
 Kč
Pronájem domku 2+kk s terasou
Pronájem domku 2+kk s terasou
Před 61 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zatepleného domku velikosti 2+kk s pracovnou a zastřešenou terasou. Samostatný objekt na pozemku majitele je plně zařízen a vybaven. Topení je plynové ústřední s ohřevem vody. Koupelna se sprchovým koutem, pračka. Kuchyně (vybavená linka) s myčkou, sklokeramickou deskou, lednicí, mikrovlnkou, jídelní stůl, 4 židle, rozkládací pohovka, TV, připojení k internetu. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 500
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Prodej řadového rodinného domu 5+kk
Před 61 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW120 o velikosti 5+kk 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení, také dvou parkovacích míst, chodníku, zastření pro popelnice a terasu s nekrytou konstrukcí. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.9) o rozloze 653 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 714 150
 Kč
Prodej rodinného domu, 89 m², Vystrkov, pozemek 726 m²
Prodej rodinného domu, 89 m², Vystrkov, pozemek 726 m²
Před 61 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní venkovskou nemovitost v části obce Vystrkov u Humpolce. Jedná se o přístavek rodinného domu k chatě, který umožňuje plnohodnotné bydlení s širokou škálou možností pro její rozšíření, včetně výstavby dalšího podlaží. Tato nevšední nemovitost je umístěna na samostatném pozemku o celkové ploše 726 m² a disponuje užitnou plochou 89 m². Dům má vlastní studnu a je napojen na veškeré nezbytné sítě. Na zahradě jsou vysázen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 173 m², Habartov, ul. Tylova
Prodej rodinného domu, 173 m², Habartov, ul. Tylova
Před 61 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Klid, relaxaci, úžasnou zahradu a blízkost do přírody nabízí tento dům po rekonstrukci v Habartově (část Kluč). Už při vjezdu Vás okouzlí prostorná zahrada s venkovním posezením a velkou garáží. Vstup do domu přes halu, která je přizpůsobena jako letní místnost, kde Vám nic nebude chybět. Místnosti působí velice útulným dojmem a při prohlídce zjistíte, že to tak opravdu je. Celková uži... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 925 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 182 m², Králův Dvůr - Křižatky
Prodej rodinného domu, 182 m², Králův Dvůr - Křižatky
Před 61 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K prodeji zděný rodinný dům o velikosti 5+kk po kompletní zdařilé rekonstrukci, který se nachází v klidné části obce Králův - Dvůr, část obce Křižatky. Součástí prodeje je další stavba k bydlení o velikosti 2+kk, kterou lze využít jako investici k pronájmu nebo pro bydlení dalších členů v rodině. V obou domech je instalovaná klimatizace, se kterou lza v zimě i topit. Výhodou tohoto domu je možn... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Raděticích
Prodej rodinného domu v Raděticích
Před 61 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu s dispozicí 2+1 v Raděticích. Dispozičně je dům rozdělen na obytnou část, kterou tvoří v levé části obývací pokoj a dětský pokoj, v levé části je potom kuchyně a sociální zázemí. Na obytnou část navazuje stodola s dostatečným prostorem na vybudování dalšíh... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 480 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 193 m², Libá
Prodej rodinného domu, 193 m², Libá
Před 61 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální bydlení pro svou rodinu v klidné a malebné lokalitě? Máme pro vás jedinečnou nabídku, která vás určitě zaujme! Tento rodinný dům je ideálním místem pro vytvoření domova plného lásky a pohody. S užitnou plochou 193 m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení i početnější rodiny. Dům je rozdělen na dva samostatné byty, což vám dává možnost využít jeden byt pro vlastní bydlení a druhý například k pronájmu či jako prostor pr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 889 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 96 m², Světlá nad Sázavou, ul. Čapkova
Prodej rodinného domu, 96 m², Světlá nad Sázavou, ul. Čapkova
Před 61 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům nacházející se v klidné části oblíbeného města Světlá nad Sázavou. Nemovitost je situována na samostatném pozemku o ploše 527 m². Dům disponuje užitnou plochou 96 m², k tomu podkrovní prostory připravené na dokončení s další plochou 65 m², kde je příprava na 3 další místnosti a dvě lodžie, což nabízí skvělý pote... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 56 m², Ústí nad Orlicí, ul. Sokolská
Prodej rodinného domu, 56 m², Ústí nad Orlicí, ul. Sokolská
Před 61 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 2+1 s podlahovou plochou 56 m2. Výhodou je velká kuchyň, dalo by se tedy využít jako 3+kk. Z obývacího pokoje je vstup na zahradu, která je ve vlastnictví pozemkového úřadu, je uzavřena řádná nájemní smlouva s ročním nájemným 500 Kč. Vytápění a ohřev teplé vody je plynovým kotlem, který je dán úplně nový. Možno také využít ... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 280 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 358m², Jablonec n/Nisou, ul. Jezdecká
Prodej rodinného domu, 358m², Jablonec n/Nisou, ul. Jezdecká
Před 61 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný cihlový dům 3+1 s možností rozšíření na 4+1 o celkové užitné ploše 157m², který se nachází v klidné části obce Rýnovice v těsné blízkosti jízdárny. Dům je po celkové rekonstrukci a připraven k okamžitému nastěhování. Zajímavostí této nemovitosti je napojení samotného domu k hale o velikosti 170m², což dává možnost realizace různého podnikatelského záměru. O teplo domova se stará kotel na tuhá paliva. K bytu náleží pozemek... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 605 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 530 m², Sokolov, ul. Jiřího z Poděbrad
Prodej rodinného domu, 530 m², Sokolov, ul. Jiřího z Poděbrad
Před 61 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v oblíbené části Sokolova s možností propojení bydlení a podnikání. Nemovitost s celkovou plochou pozemku 314 m² a užitnou plochou 530 m². Dům je postaven z cihly, což zajišťuje výbornou tepelnou izolaci a celkově je ve velmi dobrém stavu. Dům je nyní rozdělen na nebytový prostor v přízemí, kde byla započata rekonstrukce a dvou bytů o velikosti 3+1 a mezonet 2+kk. S podnikatelským záměrem lze plně využít výhody, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m²,P. Habrová Rychnov nad Kněžnou
Prodej rodinného domu, 100 m²,P. Habrová Rychnov nad Kněžnou
Před 61 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej podílu na rodinném domě v klidné části Panské Habrové, umístěného na okraji Rychnova nad Kněžnou. Tento cihlový objekt se rozkládá na dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží a je umístěn na velkém pozemku o celkové ploše 2419 m², což poskytuje ideální prostor pro Vaše rodinné bydlení... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 999 000
 Kč