Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 475 výsledků

Paletový držák - sklad
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
- nepoškozené - nosnost 500 kg - provedení: rám z kulatých trubek se dvěma stabilními příčnými výztužemi, pozink. ocel, stohovatelné - mont... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Čerpací stanice PHM a LPG
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Prodej čerpací stanice pohonných hmot a LPG v obci Lipovec okr. Blansko u silnice č.373 na trase Blansko-Vyškov-Prostějov, oblast Moravského krasu. Rok kolaudace 1974, udržovaná, s vlastním pozemkem 1679m2. Pumpa má stálou klientelu, je plně ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní/ nebytový prostor
Před 10 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nebytový/ obchodní prostor na stříhání psů. Nabídky prosím zasílejte na email. Děkuji
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Zájemce (zájem) o koupi činžovního domu. Karlovy Vary.
Před 10 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Vážení, máme (zájem) zájemce o koupi několika činžovních domů v Karlových Varech... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1
 Kč
Pronájem pokoje pro jednu osobu
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Po celkové rekonstrukci , bezbariérové v přízemí rodinném domě . Cena včetně všech poplatků a energií
7 000
 Kč
Pronájem plechové haly 972m2, Panenské Břežany, ul. Hlavní
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416091, Nabízíme k pronájmu skladovou plechovou halu 972m2, lokace Panenské Břežany, ul. Hlavní. Celá jednotka se sestává ze dvou hal propojených, v jedné hale zázemí, kanceláře, WC, Sprchy. Hala prošla roku 2022 částečnou rekonstrukcí. V zázemí byla dána plastová okna a byla zasazena no... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem garážových / skladovacích prostor Litomyšl
Před 10 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme pronájem garáže ( pro dvě osobní auta, případně jako sklad ), která se nachází v uzavřeném areálu na ulici T. G. Masaryka 1147, Litomyšl. Areál je 24h/7dní v týdnu hlídaný fyzicky i kamerovým systémem. Součástí pronájmu i... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
Pronájem gar. / skladovacích prostor Litomyšl
Před 10 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Exkluzivně nabízíme pronájem garáže ( pro dvě osobní auta, případně jako sklad ), která se nachází v uzavřeném areálu na ulici T. G. Masaryka 1147, Litomyšl. Areál je 24h/7dní v týdnu hlídaný fyzicky i kamerovým systémem. Součástí pronájmu ... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
Pronájem gar. / skladovacích prostor Litomyšl
Před 10 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Exkluzivně nabízíme pronájem velkého skladovacího prostoru o celkové ploše 200 m2, který se nachází v uzavřeném areálu na ulici T. G. Masaryka 1147, Litomyšl. V rozsáhlém komerčním areálu se prostor nachází v téměr samém středu. Jedná se plachtovou halu ideální pro skladování materiálu, nikoliv pro výrobu. Areál je ... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 500
 Kč
prodej panelů k.ú. Židovice u Hnojnic
Před 10 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji cca 150 kusů použitých panelů. Cena 2000 Kč za kus.
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor v centru Šternberka
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 160-NP02604, Nabízíme do pronájmu komerční prostory cca 20 m2 přímo v centru města Šternberk na ul. Hlavní náměstí. Prostory se nachází v 1. NP bytového domu s okny přímo do ulice a lze je využít například jako kanceláře nebo prodejnu. Toalety pro zaměstnance jsou situovány na patře poblíž kanceláře. Vytápění je řešeno podlahovým topením Lokalita je výjimečná perfektní dostupností do centra města Šternberk, které nabízí veškerou občanskou vybavenos... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem Kanceláří 27 m2, Místecká, Ostrava-Vítkovice
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 306-NP83156, Hledáte-li sídlo firmy nebo jenom pobočku pro Vaše podnikání, tak něco pro Vás máme. Nabízíme k pronájmu soubor kanceláří, které se nachází v administrativní budově na ul. Místecká, Ostrava-Vítkovice. Jedná se o 4 podlažní cihlovou budovu, která je vytápěna ústředním topením má plastová okna, kamer... (více v detailu)
Neuvedeno
samoobslužná prodejna, kontejner, modul, bunka
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím samoobslužnou prodejnu, včetně systému contio. Cena: 487 000 Kč bez DPH Možnost okamžitého pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
487 000
 Kč
kontejner, modul, pavilon, bunka
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím výstavní modul o velikosti 6x3, lze využít jako kancelář, zahradní domek.... Hliníkové dveře z obou stran
Hlavní město Praha
150 000
 Kč
Pronájem baru, Valašské Meziříčí
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N1589, Nabízíme k pronájmu zavedený a fungující bar U Žáby včetně zastřešené zahrádky a prodejního stánku ve Valašském Meziříčí. Prostory na frekventované ulici se pronajímají kompletně zařízené s veškerým vybavením. Bar je v provozu více než 25 let. Užitná plocha... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bistra (62,2 m²)v Libni
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Pronájem bistra v Holešovičkách - ideální pro gril a rychlé občerstvení Nabízíme k pronájmu plně vybavené bistro na frekventované ulici V Holešovičkách. Prostor je připraven pro provoz s grilem a výdejem pokrmů typu šašlik, gyros a další speciality na grilu. Interiér je moderní, s... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám UNIMOBuňky 6x2,5m
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám UNIMO Buňky ze sestavy některé se stěnou, bez stěny, podlahy i bez. Možnost zajistit dopravu.
Jihomoravský kraj
29 500
 Kč
Pronájem obchodních prostor v centru Kutné Hory
Před 11 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem obchodních / kancelářských prostor v centru Kutné Hory. Celková výměra 50 m2 je dělena na dvě části. Na část s výlohou o výměře 25 m2 navazuje druhá část s kuch. koutem. Prostory se nachází v historickém centru města, na Václ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláří v Ostravě - bez provize RK
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dlouhodobě pronajmeme kancelářské prostory v Ostravě-Přívoze, na ul. Hlávkova. Možno výběru z několika variant: A) plocha 120m2 (kompletně vybaveno kvalitním nábytkem, 5 místnosti: 3 kanceláře + 2 vstupní), B) plocha 42 m2 (nevybaveno, 3 místnosti: 2 kanceláře + malá vstupní), C) plocha 42 m2 (nevybaveno, 1 místnost). Nízký náje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč
Pronájem obchodního prostoru v Praze v Hloubětíně, 217 m²
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k pronájmu zajímavý obchodní prostor o ploše 217 m² ve vyhledávané lokalitě Praha 9 - Hloubětín. Prostor se nachází přímo u stanice metra Hloubětín s výbornou dostupností MHD. Aktuálně využíván jako sklad potravin, ale je zde možnost dalšího využití dle domluvy s majitelem. Vstup s výlohou je přímo z náměstí a pros... (více v detailu)
Neuvedeno
Rodina hrobka
Před 13 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám rodinou hrobku v Kralupech nad Vltavou hrobka je komplet vyklizena
Ústecký kraj
1 000 000
 Kč
Pronájem místa pro manikérku
Před 13 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Do nového luxusního beauty salonu sháníme manikérku. Systém práce/pronájmu dohodou. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
Pronájem sklad 99 m2, Na Kopci, Havířov-Dolní Suchá
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 306-NP83153, Velice rádi Vám zprostředkujeme Pronájem skladu 99 m² , v 1. NP., Havířov-Dolní Suchá. Nabízíme k pronájmu skladový prostor o výměře 99 m² v ​​1., nadzemním podlaží cihlové budovy v komerčním areálu v Havířově - Dolní Suché. Sklad není vytápěn a je vybaven plastovými okny, která poskytuje dostatek přirozeného světla. Dále je přímo v prostorách skladu malá místnost vhodná, jako příruční sklad nebo kancelář. Přístup do skladu... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kanceláří v Ostravě, 42m2, bez provize RK
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory v Ostravě-Přívoze, na ul. Hlávkova. Plocha 42 m2, počet místností: 3 (2 kanceláře + malá vstupní), nízký nájem 1290 Kč/m2/rok, levné služby cca 420 Kč/m2/rok, jistota 2 měsíce. Přístup 2... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 290
 Kč
Pronájem sklad 100 m2, Na Kopci, Dolní Suchá
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 306-NP83155, Pronájem vytápěného skladu 100 m² ve ​​3. NP s možností pronájmu kanceláře, Havířov-Dolní Suchá. Nabízíme k pronájmu vytápěný skladový prostor o výměře 100 m² ve ​​3. nadzemním podlaží cihlové budovy v komerčním areálu v Havířově - Dolní Suché. Sklad je vytápěn kotlem na tuhá paliva a je vybaven plastovými okny, která poskytuje dostatek přirozeného světla. Přístup do skladu je možný přes nákladní výtah, ke kterému se dostanete pohodlně přes r... (více v detailu)
Neuvedeno