Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 475 výsledků

Prodej ordinace či obchodních prostor, Hradec Králové
Před 18 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Zprostředkujeme Vám prodej nebytového prostoru v osobním vlastnictví o volitelné výměře v nově zrekonstruované čtyřpodlažní budově, umístěné v části Kukleny. Jedná se o rozprodej jednotek o výměře od 41 m2 přes 90 m2 až po 150 m2. Uvedené prostory je také možné sloučit. Budo... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, komerční prostory, 111m2, Jiráskovo náměstí, Ostrava, přízemí
Před 18 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 29, Přichystejte se na exkluzivní příležitost! Pronajměte si komerční prostory v historickém jádru Ostravy na prestižním Jiráskově náměstí. S výměrou 111m2 budete mít dostatek prostoru pro rozvoj vašeho podnikání. Tato skvělá nabídka zahrnuje obchodní prostory, které jsou umístěny přímo na frekventovaném Jiráskově náměstí. Prodejna s výlohou o rozloze 79m2 přiláká zvědavé pohledy kolemjdoucích, zatímco sklad o výměře 23m2 vám poskytne dostatek místa pro uskladnění zboží. Kromě toho můžete využít také kuchyňku a další příslušenst... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytového domu, 7 bytových jednotek, pozemek 1034m2, ul. Na Návsi - Žabovřesky nad Ohří
Před 18 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416180, Nabízíme na prodej bytový dům, 7 bytových jednotek, pozemek o velikosti 1034 m2, lokace : Na Návsi - Žabovřesky nad Ohří. V nemovitosti se nachází 7 bytů o celkové výměře 596,74 m2. Pět bytů o velikosti 3+1, 3+kk, 2+1, 2x 2+kk, d... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem truhlárna, dílna, sklad, Vysoké Mýto
Před 18 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostory ve Vysokém Mýtě, vhodné jako skladovací prostor, prostory k lehké výrobě, truhlárna, apod., původní využití jako truhlárna. Celková užitná plocha je 144 m2, Součástí pronájmu je sociální zařízení a zastřešené parkovací stání. Celý objekt oplocen, pod kamerovým systémem. V případě zájmu ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronajmu garážové stání Brno, U Leskavy
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronajmu bezpečné garážové stání v Brně - Starém Lískovci, U Leskavy. Garážové stání se nachází v přízemí bytového domu. Je zde celkem 8.parkovacích míst, majitelé se navzájem znají, čili je o to bezpečnější. Vjezd je přes vrata ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
HLINÍKOVÝ VÝŠKOVÝ P70 100m2 Lešení typu Plettac
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Lešení P70 můžete kombinovat v různých variantách montáže. Systém je tak vhodný pro práci na jakékoliv stěně - dokonce i na stěně nepravidelného tvaru. SADA OBSAHUJÍCÍ PRVKY: Hliníkový rám 2m: 20ks Plošina z hliníku a překližky 2,5m: 12ks Podpěra pro pole 2,5m: 8ks Hliníkový sloupek zábradlí: 3ks Noha: 10ks Komunikační platforma 2,5 m: 4ks Hliníkové dvojité zábradlí 2,5 m: 20ks Univerzální zábradlí: 6 ks Hliníkový... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
124 243
 Kč
Pronájem skladového prostoru 34 m v Sebranicích
Před 18 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu komerční jednotku o výměře 33,8m2. Jednotka se nachází v podkroví budovy společnosti Lamido, a.s. v Sebranicích u Litomyšle. Jednotka nabízí krásný výhled do obce i širokého okolí. Světlá výška místnosti je 2,6m, strop je částečně zešikmen a... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Přenechám Club Casa Havana Nymburk
Před 18 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Více info po telefonu děkuji.
Hlavní město Praha
200 000
 Kč
Pronájem, kanceláře, 27 m2
Před 18 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130843, Nabízíme vám k dlouhodobému pronájmu kancelář o výměře 27 m2 v 2.NP v Jihlavě, ulice 8. března. Cena pronájmu je 4.319,- Kč bez DPH. Zálohy za energie činí... (více v detailu)
Neuvedeno
pronájem komerčních prostor
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím pronájem komerčních prostor s vlastním sociálním zařízením o velikosti 95m2 v Ostravě-Porubě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 730
 Kč
Plocha k pronájmu
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím volnou plochu k umístění Vašeho reklamního banneru. Velmi frekventované místo v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem restaurace, 239 m2 - Pěčín
Před 20 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60849, Toužíte po vlastní, fungující, americké restauraci ? Jednu takovou pro Vás máme! Jedná se o přenechání velmi výhodného nájmu za odstupné, zahrnující mimo jiné veškeré vybavení kuchyně a restaurace BAR FüD Pěčín v podhůří Orlických hor. Zajetá, stylová restaurace s venk... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem restaurace, 239 m2 - Pěčín
Před 21 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 60849, Toužíte po vlastní, fungující, americké restauraci ? Jednu takovou pro Vás máme! Jedná se o přenechání velmi výhodného nájmu za odstupné, zahrnující mimo jiné veškeré vybavení kuchyně a restaurace BAR FüD Pěčín v podhůří Orlických hor. Zajetá, stylová restaurace s venk... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem stavebního dvora Praha Braník
Před 21 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu skladové prostory - pronájem stavebního dvoru ve vlastním areálu v širším centru Prahy na adrese Mezi sklady, Praha 4 Braník. Plochu je možné upravit na míru a oplotit. V ceně nájmu je zahrnut 1 uzamykatelný kontejner o výměře: plochy 14m2 (5,895m délka x 2,350m š... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 500
 Kč
Pronájem, kanceláře, 32 m2
Před 21 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130792, Podnájem exkluzivních kancelářských prostor na prestižní adrese v srdci Vinohrad – Praha 2 Představujeme vám jedinečnou příležitost podnájmu rohové kanceláře v 6. NP moderní budovy, která se nachází na vyhledávané adrese Anglická 140/20. Tyto výjimečně zrekonstruované prostory se stanou ideálním místem pro vaši firmu a poskytnou inspirativní prostředí pro vás i váš tým. Prostor, je s užitnou plochou 32 m² a dalšími 10 m² pro jednací místnost. Kancelář nabízí dostatek prostoru pro kreativní myšlení a efektivní práci. Prostor je plně vybaven kancelářskými stoly, židlemi a monitory, což vám umožní okamžité zahájení činnosti bez zbytečných starostí. Kancelář disponuje moderním designem po kompletní rekonstrukci v roce 2022, což zaručuje komfortní pracovní prostředí. V rámci nájmu získáváte přístup na balkón o rozloze 5 m² s výhledem do klidného vnitrobloku a navíc můžete využívat střešní terasu o rozloze 35 m² pro relaxaci nebo neformální setkání pod širým nebem. K dis... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kancelářských a skladových prostor
Před 21 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Pronajmu kancelářský a skladový prostor v 1. nadzemním podlaží na ulici Jiráskova v Olomouci – Hodolanech. Skladovací prostor velikosti 150-200m2 je přímo napojen na kancelářské prostory skládající se ze dvou místností o velikosti podlahové plochy 110m2 může být k dispozici i s kancelářským nábytkem včetně regálů s policemi. Součástí kanceláří je mal... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25 000
 Kč
Pronájem haly
Před 22 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu skladovací halu o výměře 600 m2 - možnost rozdělení, v uzavřeném areálu... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláře, 156 m2 - Baška
Před 22 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64293, Dovolujeme si Vám představit pronájem půdních kancelářských prostorů v obci Baška okr. Frýdek -Místek. Jedná se o kompletně rekonstruované a reprezentativní prostory s velice dobrou dostupností. Prostor je... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem restaurace v centru Brna
Před 22 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem restaurace v samém centru Brna, pár kroků od Masarykovy třídy. Jedná se o zavedenou restauraci umístěnou v přízemí, a románsky zaklenutém podzemí s možností dalšího rozšíření. Celková plocha prostoru je 432 m2 a je zde více než 100 míst k sezení ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronajem sklepniho prostoru cca 70m2
Před 22 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabizim pronajem sucheho uzamceneho sklepniho prostoru v bytovce v Treboci, okr. Rakovnik, cca 70m2
Středočeský kraj
1 999
 Kč
Pronájem komerčního prostoru
Před 23 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu komerční prostoru ve Sport/relax centru v Hostomicích.(Kde jsou již squ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Montované stavby na míru
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme modulární stavby ze samonosné ocelové konstrukce se sendvičovými 10cm PIR panely (izolačně ekvivalent 47cm cihlové tvárnice). Účel použití: Kancelářské budovy / komerční stavby / obytné domy / rekreační objekty / gastro prodejny... Vnější rozměry 1 modulu: 6000 mm x 3000 mm x 3000 mm. Vnitřní rozměry 1 modulu: 5800 mm x 2800 mm x 2800 mm. Uložení: Patky / základové pásy / základová deska. Vytápění: Podl... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem ordinace v centru Brna
Před 23 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
REZERVOVÁNO ! ...... Pronájem ordinace (nelze zubní), případně možnost pronájmu pro fyzioterapii, kosmetické studio, rehabilitaci, kancelář, ... v blízkosti centru Brna, na dolním konci ul. Údolní. Prostory jsou umístěny ve 4. patře s výtahem ve zděné budově po celkové rekonstrukci. Výměra ordinace je 28,15 m2 + 16,05 m2 (podíl na společném sociálním zařízení a čekárně pro tři ordinace). Orientace oken j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Penzion
Před 23 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám vybavený penzion na samotě v Orlických horách. Velmi klidné prostředí na konci údolí u lesa. V blízkosti se nachází mnoho turistických míst, proto je vhodný jako výchozí bod pro pěší a cyklo turistiku - odkaz na webové stránky penzionu: https://ubytovani-u-lunacku.webnode.cz/ .V penzionu je 9 samostatně plně vybavených apartmánů (vlastní kuchyňský kout, koupelna, WC).. V přízemí se nachází společenská místnost s barem se samostatným vchodem a technické zázem... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 000 000
 Kč
plachtová (stanová) hala 4x12m, výška 2,7/3,7m
Před 23 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
prodáme použitou stanovou halu se sedlovou střechou, hala má ze zadní strany funkční plastové dveře 80cm a z přední strany plastové dveře 90cm ... (více v detailu)
Středočeský kraj
110 000
 Kč