Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 475 výsledků

Areál v Říčanech u Prahy
Před 30 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji jedinečný areál s využitelnou pozemkovou plochou 1.838 m2, který se nachází v atraktivní lokalitě s výbornou dostupností do Prahy. Plánovaná výstavba dálnice D0 bude mít napojení do jednoho kilometru od areálu. Podkrovní rodinný dům je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro podnikání, ale zároveň chtějí mít možnost bydlení v blízkosti přírody a Prahy. Areál zahrnuje velký krytý bazén, který múže poskytovat příjemné zázemí pro relaxaci i odpočinek, a pokoje k pronajmutí, které mohou generovat stabilní příjem. V nabídce jsou také bytové jednotky k pronajmutí, což zvyšuje potenciál pro investice. Pension je vybavený kuchyní, což umožňuje přípravu jídel a zvyšuje atraktivitu ubytování i s provo... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej ubytování, 2 400 m2 - Velké Bílovice
Před 31 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63783, Apartmány, byty, hotel, wellnes, lázně, klinika, školící středisko... to je jen malý výčet možností, který nabízí budova tvrze, později sýpky ve Velkých Bílovicích. Nemovitost se čtyřmi podlažími o celkové ploše více než 2 000 m2 se nachází v samotném centru vinařské oblasti. K nemovitosti je zpracována studie n... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, sklady, 1161 m2
Před 31 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130227, V zastoupení majitele Vám nabízím pronájem haly o výměře 1161 m2. Hala je v dobrém technickém stavu, disponuje 3 vjezdy /dva vjezdy pro kamiony, jeden pro dodávky/. Rozměry haly jsou 12,9 x 90 m. Hala je po kompletní rek... (více v detailu)
Neuvedeno
Zařízení restaurace
Před 31 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodáme, zařízení restaurace, bližší informace na tel.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej ubytování, 2 400 m2 - Velké Bílovice
Před 31 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63783, Apartmány, byty, hotel, wellnes, lázně, klinika, školící středisko... to je jen malý výčet možností, který nabízí budova tvrze, později sýpky ve Velkých Bílovicích. Nemovitost se čtyřmi podlažími o celkové ploše více než 2 000 m2 se nachází v samotném centru vinařské oblasti. K nemovitosti je zpracována studie n... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej výroba, 1 240 m2 - Smržov
Před 31 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61733, Nabízíme k prodeji výrobní objekt v obci Smržov, který je ideální pro podnikání v oblasti výroby nábytku nebo jiného průmyslového využití. Objekt se skládá z několika částí, které umožňují flexibilní využití prostor. Výrobní část: - Plocha: 720 m2 - Vhodné pro výrobu nábytku nebo pro jinou lehkou výrobu či skladování - Technický stav: vyžaduje menší opravy střechy a znovu zapojení inženýrských sítí Skladovací část: - Plocha: 480 m2 - Ideální pro skladování materiálu či hotových výrobků Kancelářská část: - Ploch... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej nemovitosti u moře ve Španělsku
Před 31 dny - HYPERINZERCE
POŘIĎTE SI SVŮJ DRUHÝ DOMOV U MOŘE ZA CENU BYTU V PRAZE Přímý majitelé prodají apartmán 3kk, 2 koupelny, terasa, sluneční solárium (střešní terasa), parkovací stání v podzemní garáži v objektu. Rozloha bytu 60m2, balkon 15m2, střešní terasa 50m2. Obývací pokoj s kuchyňským koutem (plně vybavený spotřebiči), komora (pračka, bojler, úložný prostor), 2x koupelna (WC, umyvadlo, sprchový kout), 2x ložnice (vestavné skříně). Výhled na bazén. Ve vzdálenosti cca 200m pláž, dochozí vzdálenost do centra města, ale i do přírody (moře, palmy, pláže...). V ulici obchody (Lidl, Rossman, Tedi). V okolí bytu množství restaurací, kaváren. Ve městě velká nákupní centra, restaurace a obchody. Město žije po celou zimu, ne jako některá přímořská letoviska, která se na podzim vylidní. Tichý komplex se vzrostlou a pravidelně udržovanou zelení, 2 velké bazény, 1 menší s protiproudem, vířivka, sauna. Pravidelný a d... (více v detailu)
310 000
 Kč
Pronájem skladu
Před 32 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pronajmu skladové prostory cca 95 m2, dobře přístupné, připravené k okamžitému využívání. Pro vážné zájemce, po dohodě možnost prohlídky a osobního jednání o využití nabízený... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronajem reklamní plochy
Pronajem reklamní plochy - lokalita Most
2 000
 Kč
Penzion Písečné nad Dyjí
Před 32 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Kompletně a důkladně zrekonstruovaný dům u zámku v obci Písečné nad Dyjí, výměra cca 125 m2, zastavěná plocha 99 m2, celoročně využíván jako penzion pro max. 8 osob, okraj Česká Kanada. Jednopatrová budova nabízí dvě ložnice po třech pohodlných postelích a jednu ložnici se dvěma jednolůžky. Kompletn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 150 000
 Kč
Nájem skladů i ploch na výrobu, 1.700 m2 LOUNY
Před 33 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme nájem skladově výrobní haly o výměře 1700 m2 v areálu v Lounech. Jedná o temperované prostory s veškerými sítěmi. Pod samostatným uzavřením a s přímým vstupem i vjezdem. Případné stavební úpravy lze domluvit se správou areálu. Vše dle potřeby nájemce. V areálu nabízíme sklady o různých velikostech. Součástí areálu je funkční železniční vlečka. Parkovat lz... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Nájem skladů i ploch na výrobu, 1.700 m2 LOUNY (Dálnice D7)
Před 33 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
https://archa-rk.cz/najem-skladu-i-ploch-na-vyrobu-1700-m2louny-dalnice-d7/detail/9708811 Nabízíme nájem skladově výrobní haly o výměře 1700 m2 v areálu v Lounech. Jedná o temperované prostory s veškerými sítěmi. Pod samostatným uzavřením a s přímým vstupem i vjezdem. Případné stavební úpravy lze domluvit se správou areálu. Vše dle potřeby nájemce. V areálu nabízíme sklady o různých velikostech. Součástí areálu je funkční železniční vlečka. Parkovat lze u výrobní haly a na parkovacích plochách areálu. Obje... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Nájem skladů, možnost výroby, od 1000 m2, PŘÍBRAM
Před 33 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
https://archa-rk.cz/najem-skladu-moznost-vyroby-od-1000-m2-pribram/detail/9708781 Nabízíme k pronájmu velké skladově výrobní haly od 1000 m2. Haly jsou vjezdové, v průmyslovém areálu, k dispozici i volné ložné pozemky před halami. Velikost hal: 2x 1000 m2, 1x 2000 m2 a 1x 5000 m2. Cena nájmu: 89 Kč/m2/měsíc Skladové prostory jsou zděné, aktuálně nevytápěné. Velká vjezdová vrata, podlaha bez omezení nosnosti. Parkování a skladování před sklady k dispozici. Kanceláře jsou k... (více v detailu)
Středočeský kraj
89
 Kč
Venkovní parkovací stání (P8/P9)
Před 35 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k dlouhodobému pronájmu venkovní parkovací stání s plochou 13 m2. Nachází se na parkovišti na rozhraní ulic Teplická/Jitravská ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Prodej komerčního objektu v centru Jičína
Před 35 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji unikátní komerční objekt, který se skládá ze dvou budov (přední budova je s číslem popisným) a nachází se přímo v srdci historického města Jičín. Objekt je určen k rekonstrukci a nabízí široké možnosti využití - od podnikatelských záměrů až po investiční projekty. Přízemí zadní budovy je v soušenosti pronajato, je zde čínská restaurace, nad ní se pak nachází 5 pokojů . **Hlavní výhody:** - Výborná poloha v centru Jičína - Vlastní parkování - Skladovací prostory - Skládá se ze dvou budov s celkovou ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, kanceláře, 580 m2
Před 35 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130736, Exkluzivně nabízíme k pronájmu kancelář v 1 NP o rozměru 25m2 v administrativní budově na Koksární ulici v Ostravě - Přívoze. V budově je k dispozici... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem skladovacího prostoru
Před 35 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Pronájmu skladovací prostor blízko města Holice v Čechách, 15x5m,vchod ze silnice sendvičové vrata 3m.
Pardubický kraj
Neuvedeno
karavan
Před 36 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Karavan pro min. 4 lidi, s předsíňkou (válenda, stůl, židlo, lednice,linska s mikrovlnkou, varná konvice, atd.) Ekologický ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70 000
 Kč
Pronájem provozovny s umyvadlem a vlastním WC
Před 36 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Jako přímý vlastník nabízím prostory, které sloužily jako salón vizážistky a tetování. Prostory jsou v komerčním objektu na hl.tahu Opava - Hlučín. V dané místnosti je vlastni umyvadlo a samozřejmě k dispozici i vlastni ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Obytný kontejner o rozměru 2,4 x 2,4 m
Před 37 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k prodeji obytný kontejner o rozměru 2,4 x 2,4 m s vybavením: - rám antracit - panel dřevodekor - izolace stěn (50 mm) a střechy (80 mm) - 1x vchodové dveře - antracit - 1x jednodílné okno s role... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
EGYPT - 2+kk s výhledem na moře, v plážovém resortu, Palma R
Před 37 dny - HYPERINZERCE
Egypt - Hurghada - lokalita Al Ahyaa. Prodej apartmánu v Palma Resort, který je jedním z nejkrásnějších resortů v Hurghadě.. Palma Resort je krásný resort s vlastní pláží, který je již několik let v provozu a je tedy plně zaběhnutý. Tento resort se skládá z hlavní budovy ve tvaru L, boční apartmánové budovy a vilové sekce s vlastními uzavřenými pozemkem. Nákup nemovitosti zde je veice dobrou nvesticí do nemovitosti v Egyptě. Resort se nachází 15km severně od centra Hurghady a asi 18Km od letiště ze kterého trvá cesta kratší dobu než do apartmánů v centru. Služby resortu: vlastní písčitá pláž s lehátky a slunečníky, krásné bazény, okrasné zahrady, dětské hřiště, restaurace, ostraha, masáže, satelitní připojky... (více v detailu)
1 969 000
 Kč
EGYPT - 2+kk s obrovskou terasou s krásným výhledem, Palma R
Před 37 dny - HYPERINZERCE
Egypt - Hurghada - lokalita Al Ahyaa. Prodej apartmánu v Palma Resort, který je jedním z nejkrásnějších resortů v Hurghadě.. Palma Resort je krásný resort s vlastní pláží, který je již několik let v provozu a je tedy plně zaběhnutý. Tento resort se skládá z hlavní budovy ve tvaru L, boční apartmánové budovy a vilové sekce s vlastními uzavřenými pozemkem. Nákup nemovitosti zde je veice dobrou nvesticí do nemovitosti v Egyptě. Resort se nachází 15km severně od centra Hurghady a asi 18Km od letiště ze kterého trvá cesta kratší dobu než do apartmánů v centru. Služby resortu: vlastní písčitá pláž s lehátky a slunečníky, krásné bazény, okrasné zahrady, dětské hřiště, restaurace, ostraha, masáže... (více v detailu)
1 838 000
 Kč
Prodej půdní prostor, 104 m2 - Opava - Malé Hoštice
Před 37 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 43989, Toužíte po kompromisu? Po bydlení dle vašich představ? Nabízíme k prodeji půdní prostor pro výstavbu vašeho nového bydlení. Půda se nachází nad dvěma patry bytového domu v krásné obci Malé Hoštice. K dispozici je prostor cca 100m2 pod valbovou střechou. Nutností je zbudování schodiště, které ale lze navázat n... (více v detailu)
890 000
 Kč
Prodej areálu v Mostě-Velebudice
Prodám areál v Mostě-Velebudice. Součástí tohoto areálu je zateplená hala 454 m2, výška 4,6 m a převážně zpevněný pozemek, celková výměra 2400 m2. Hala je vytápěna kotlem na vyjetý olej, náklady na topnou sezónu jsou zcela minimální, do 5000 Kč. Hala je přepůlená příčkou na půl, a to z důvodu dřívějšího pronájmu, ale není problém tuto příčku odstranit a halu používat vcelku. Ke každé polovině haly náleží sociá... (více v detailu)
9 999 990
 Kč