Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Prodej nebytového prostoru, 118 m2 , Vítězná ul., Slaný
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji nebytový prostor nacházející se v 1. nadzemním podlaží panelového domu v centru Slaného, ulice Vítězná. Prostor o velikosti 118 m2 je v současné době využívaný k bydlení, ale je možné ho využívat např. jako kanceláře nebo obchodní prostor, v minulosti zde byla ordinace čínské med... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 690 000
 Kč
Pronájem skladového prostoru 300 m2, CT Park, Pohořelice u Brna
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Nechcete si pronajímat sklad s velkou plochou, ale zároveň chcete mít veškeré služby a čerpat výhody velkého skladu? Ve spolupráci se společností ČSAD Uherské Hradiště a.s. si Vám dovolujeme nabídnout pronájem skladových prostor včetně veškerých logistických a distribučních služeb. Jedná se o zcela nový sklad o velikosti 4500 m2 v CTParku v Pohořelicích, se 7 rampami a jedním přímým vjezdem. Z ramp je možné nakládat i dodávky. V tomto skladu Vám nabízíme prostor s plochou 300 m2. ČSADUH Vám Zajistí skladování od 50 do 300 palet. Pro řízení skladových procesů používají vlastní WMS s možností se napojit na ERP zákazníka. Pro zrychlení a přesnost skladových operací používají čtečky čárových i QR kódů. Sklady v Pohořelicích jsou strategickým místem pro distribuci jak po ČR, tak Slovensko, Rakousko a Maďarsko. Do těchto zemí jsou schopni nabídnout distribuci vlastním systémem v režimech D+1 (24 hod) až 2 (48 hod... (více v detailu)
67 727
 Kč
Pronájem skladového prostoru 500 m2, CT Park, Pohořelice u Brna
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Nechcete si pronajímat sklad s velkou plochou, ale zároveň chcete mít veškeré služby a čerpat výhody velkého skladu? Ve spolupráci se společností ČSAD Uherské Hradiště a.s. si Vám dovolujeme nabídnout pronájem skladových prostor včetně veškerých logistických a distribučních služeb. Jedná se o zcela nový sklad o velikosti 4500 m2 v CTParku v Pohořelicích, se 7 rampami a jedním přímým vjezdem. Z ramp je možné nakládat i dodávky. V tomto skladu Vám nabízíme prostor s plochou 500 m2. ČSADUH Vám Zajistí skladování od 200 do 500 palet. Pro řízení skladových procesů používají vlastní WMS s možností se napojit na ERP zákazníka. Pro zrychlení a přesnost skladových operací používají čtečky čárových i QR kódů. Sklady v Pohořelicích jsou strategickým místem pro distribuci jak po ČR, tak Slovensko, Rakousko a Maďarsko. Do těchto zemí jsou schopni nabídnout distribuci vlastním systémem v režimech D+1 (24 hod) až 2 (48 hod... (více v detailu)
112 138
 Kč
Pronájem skladového prostoru 1000 m2, CT Park, Pohořelice u Brna
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Nechcete si pronajímat sklad s velkou plochou, ale zároveň chcete mít veškeré služby a čerpat výhody velkého skladu? Ve spolupráci se společností ČSAD Uherské Hradiště a.s. si Vám dovolujeme nabídnout pronájem skladových prostor včetně veškerých logistických a distribučních služeb. Jedná se o zcela nový sklad o velikosti 4500 m2 v CTParku v Pohořelicích, se 7 rampami a jedním přímým vjezdem. Z ramp je možné nakládat i dodávky. V tomto skladu Vám nabízíme prostor s plochou 1000 m2. ČSADUH Vám Zajistí skladování od 500 do 1000 palet. Pro řízení skladových procesů používají vlastní WMS s možností se napojit na ERP zákazníka. Pro zrychlení a přesnost skladových operací používají čtečky čárových i QR kódů. Sklady v Pohořelicích jsou strategickým místem pro distribuci jak po ČR, tak Slovensko, Rakousko a Maďarsko. Do těchto zemí jsou schopni nabídnout distribuci vlastním systémem v režimech D+1 (24 hod) až 2 (... (více v detailu)
223 041
 Kč
Pronájem, Obchodně kancelářské prostory 63m2, Zlín - Zarámí
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory 63m2 v 1.NP domu na ul. Zarámí ve Zlíně. Prostory jsou vhodné jako reprezentativní kancelářské prostory nebo i klasický obchod, vzorková prodejna. Cena nájmu je stanovena na 20 000,-Kč/měsíc, měsíční záloha za služb... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč
Pronájem komerčních prostorů Trutnov
Před 696 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruované prostory v budově bývalé polikliniky Na Struze v širším centru města Trutnova. Možno využít pro kanceláře, služby nebo maloobchod. Cena zahrnuje jak nájemné, tak i fixní p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 490
 Kč
Pronájem reprezentativních kancelářských prostorů Kvasiny
Před 696 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu reprezentativní prostory nacházející se v novostavbě vývojového centra v těsné blízkosti společnosti Škoda Auto Kvasiny. Vlastníkem objektu je mezinárodní společnost patřící mezi přední vývojové a výrobní společnosti působící v České republice a část svého objektu nabízí k dlouhodobému pronájmu. Objekt je multifunkční, bezbariérový, klimatizovaný a lze pronajmout samostatnou kancelář o 29 m2, ale i mnohem větší prostory, vše podle ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 950
 Kč
Prodej, Činžovní domy, 250 m2 -
Před 696 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Hledáte zajímavou investiční příležitost na skvěle dostupném místě v podhůří Jizerských hor? Dům, který Vám nabízím, najdete v městě Tanvald, 20 minut autem od horského městečka Harrachov a 18 minut od Jablonce nad Nisou. Dům s komerčními prostory v přízemí (prodejna zmrzliny, pizzerie, bar, zázemí), kanceláří (2. NP) a 2 byty o dispozici 3+kk (2. NP) a 3+1 (3.NP) má pozemek o výměře 263 m2 a užitnou plochu cca 250 m2. Kousek od domu najdete veškerou občanskou vybavenost. Cca 50 metrů od nemovitosti se nachází vlaková zastávka, která nabízí pravidelná spojení na trati Liberec - Szklarska Poreba. Dům prošel v posledních letech postupnou rekonstrukcí, takže nejsou zapotřebí ž... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 750 000
 Kč
Prodej, bytový dům, 530 m2, Březová
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Prodej bytového patrového domu o zastavěné ploše 195 m2. V přízemí se nachází dvě garáže ze zázemím a WC. V 1NP s vlastním vchodem je 6 garsonek , součástí každé je vlastní sociální zázemí. Součástí 1 NP jsou tři technické místnosti. Před domem je dvorek, kde jsou 4 parkovací stání, opatřený posuvnými vraty. Za domem je menší dvorek a schodiště do lesa. Nemovitost prochází komplet... (více v detailu)
4 990 000
 Kč
Investice do vlastního obchodního prostoru, 120m2 - Hodonín
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme ke koupi obchodní prostor s výlohou a přímým vstupem z ulice. Tento nebytový prostor je umístěný ve dvou podlažích udržovaného víceúčelového domu, jenž se nachází na frekventované ulici Dvořákova. Lokalita navazuje na obchodní zónu. V budově sousedí s další prodejnou a pojišťovací kanceláří. Tento nebytový prostor byl dosud využívaný jako prodejna bazaru sportovních p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru s terasou, 35 m2, Benešov
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Komerční prostor je umístěn ve třetím nadzemním podlaží budovy v centru Benešova – v ulici Vnoučkova. Jedná se o místnost o výměře 34,9 m2, s kuchyňkou a možností využívat venkovní terasu o výměře 30 m2. K dispozici je toaleta a výtah. Topení je ústřední. Budova byla postavena a kolaudována v roce 2017. P... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 120m2 - Hodonín
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme pronájem obchodního prostoru s výlohou a přímým vstupem z ulice. Tento nebytový prostor je umístěný ve dvou podlažích udržovaného víceúčelového domu, jenž se nachází na frekventované ulici Dvořákova. Lokalita navazuje na obchodní zónu. V budově sousedí s další prodejnou a pojišťovací kanceláří. Tento nebytový prostor byl dosud využívaný jako prodejna sportovních... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 000
 Kč
Prodej, penzion s restaurací, ul. Chvalšinská, Český Krumlov
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej kompletně zrekonstruovaného a vybaveného památkově chráněného objektu na lukrativním místě v zámeckém městě Český Krumlov. Nemovitost stojí na strategicky položeném pozemku o rozloze 572 m, s výhledem na státní hrad a zámek Český Krumlov, vedle zimního stadionu na cestě směrem k vodní nádrži Lipno. Vedle domu je záchytné parkoviště pro autobusy a letní kino. Navržený objekt obdélného tvaru je částečně podsklepený se 3 nadzemními podlažími a obytným podkrovím. K objektu je nově přistavěna jednopodlažní část na severovýchodní straně pro restauraci. Dispoziční řešení: Po vstupu do objektu se ocitneme ve vstupní chodbě, z ní je přístupná kuchyně, recepce, sklad, úklidová místnost, wc a restaurace. Z restaurace je přístupné sociální zázemí pro hosty. Z kuchyně se do... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Jiná stavba, Hamr
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Jiná stavba na pozemku cizího vlast., obec Hamr, okres Jindřichův Hradec. Jedná se o samostatně stojící, nepodsklepenou stavbu. Konstrukce budovy je dřevěná. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
484 000
 Kč
Prodej, Zemědělské objekty, 111.222m2, Oleška - Krymlov
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi zemědělskou usedlost pro chov koní na pozemku o celkové výměře 111.222m2. Skladba celé plochy jsou pozemky vedené jako pole, zeleň a pozemky pro bydlení. Plocha pro bydlení čítá 8.287m2 a nachází se na ní stavba pro bydlení s číslem popisným, garáž, ustájení, zázemí pro jezdce, jízdárna a úložné prostory. Nemovitost se nachází na místě s nádherným širokým výhledem do dálky. Příjezdová cesta je ze dvou stran a cesty jsou na obecn... (více v detailu)
Středočeský kraj
21 880 000
 Kč
Pronájem kanceláří, Ústí nad Labem, 21,5m2
Před 696 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují Pronájem, kanceláře o velikosti 21,5m v Ústí nad Labem . Kancelář je vybavena nábytkem a klimatizací. Kancelář leží ve 2. patře, moderní kancelářské budovy v areálu Žižkova v bezprostřední blízkosti centra města. Celé patro obsahuje 10 nových kanceláří (3 již jsou pronajaté. ) Spodní část budovy a horní část areálu je obsazená prestižními nájemci. V oploceném areálu je pro Vás a Vaše zákazníky k dispozici velké parkoviště. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo, energeticky ús... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 927
 Kč
Pronájem, Obchodní prostory, 53m2 - Zlín
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Explicit Reality & Karolína Vypušťáková Vám exkluzivně zprostředkují pronájem obchodních prostor v centru města Zlína na ulici Vodní. Obchodní prostor má samostatný vchod a velkou výhodou jsou jeho reklamní výlohy na výstavu zboží, které jsou velmi dobře viditelné z ulice. Nyní je obchod specializovaný na dětskou obuv. Prostory jsou volné od 1.1.2023, popřípadě, že by nový Nájemce chtěl převzít stávající specializovanou prodejnu, tak je možnost převedení ihned. Prodejna má své samostatné ... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Pronájem kanceláří, Ústí nad Labem, 22-350m2
Před 696 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují Pronájem, kanceláří, od 22m - 350 m, Ústí nad Labem . Akční cena na první roční nájemné kanceláří. K dispozici celkem 7 nových kanceláří od 22 m až největší 63 m. Ceny od 143 Kč/m užitné plochy dle velikosti a vybavenosti kanceláře. Nebo možnost pronajmout všechny kanceláře za ještě výhodnější cenu o celkové užitné ploše až 350 m. Nejmenší kanceláře jsou vhodné jako pracoviště pro 1 - 3 osoby a ty největší jako pracoviště až pro 6 osob. Nábytek můžete mít vlastní nebo Vám dle vašeho přání může pronajímatel zajistit vybavení novým nábytkem a podíl na vybavení se může pro příklad zahrnout do nájemného. Všechny jsou vybaveny klimatizací. Spodní část budovy... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 110
 Kč
Nebytový prostor 91,70 m2 (kancelář), Praha-Žižkov
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nebytový prostor (kancelář) se nachází v bytovém domě, který je řádový, vnitřní, zděné konstrukce. Budova má 4 nadzemní podlaží, podkroví a galerie, kde se nachází bytové i nebytové jednotky a 1 podzemní podlaží, v kterém je nebytová jednotka. Oceňovaná jednotka se nachází v 1. PP, jedná se o kancelář. Jednotka sestává z chodby 1, chodby 2, kanceláře 1, kanceláře 2, skladu-archivu, kanceláře 3, kuchyně a WC. Celková výměra 91,7 m2. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 690 000
 Kč
Prodej komerčního objektu, Studený, okres Benešov
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi komerčního objektu s užitnou plochou 562 m, v obci Studený, okres Benešov. Jedná se o budovu bývalého zemědělského družstva. V prvním nadzemním podlaží se nachází velký chlév (371 m), dílna(169 m) a kancelář se koupelnou a WC(30m). Objekt je napojen na společnou studni, která se nachází v areálu. Kancelář je vytápěna lokálně, kamny na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje bojler. Odpady jsou svedeny do jímky. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází prostor bývalé sýpky (194m) a rozlehlá půda (367 m). Objekt je určen k rekonstrukci. Po stavebních úpravách j... (více v detailu)
2 690 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor 297m2, Husova, Humpolec
Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem komerčních prostor o výměře 297 m v žádané lokalitě v obci Humpolec. Rozlehlé prostory se nachází na nejrušnější ulici v obci Humpolec a v minulosti byly využívány jako restaurace a club. Dispoziční členění objektu: hlavní hala, kuchyně, příruční sklad, kancelář, chodba, WC ženy, WC muži, úklidová místnost. Prostory se nachází v 1. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
15 000
 Kč
Pronájem 1 až 25 parkovacích míst
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem 1 až 25 parkovacích míst pro osobní automobil nebo menší dodávku v oploceném, hlídaném objektu s nepřetržitou hlídací službou a kamerovým systé... (více v detailu)
Zlínský kraj
448
 Kč
Skladový areál Střelice: sklad 856 m2 / ostatní plocha 4211 m2
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Exkluzivní nabídku pronájmu samostatně stojících prostor. Střelice u Brna. Samostatný sklad na okraji obce Střelice s rozsáhlým pozemkem samostatně přístupný. Dosta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Kancelářský prostor k pronájmu, 200 m2, s parkováním v novostavbě v ulici Jankovcova, Holešovice, Pr
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Úplně nové prostorné klimatizované kanceláře s venkovní terasou k pronájmu v moderní administrativní budově s recepcí, společnou terasou, vlastním venkovním parkovištěm, poskytující krásné panoramatické výhledy na Vltavu v ulici Jankovcova, Praha 7 - Holešovice. K dispozici: 4.NP cca 200 -220 m2 3.NP cca 200 -220 m2 2.NP cca 200 -220 m2 Všechny patra mají velký openspace s možností úpravy dispozice podle požadavků nájemníka, zasedací místnost, vlastní kuchyňku a toalety. Jsou tady velká otevíratelná okna a venkovní žaluzie, klimatizace a vzduchotechnika, chlazení/topení fan-coil, kódovací zabezpečovací syst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
325
 Kč
Kancelářský prostor k pronájmu, 220 m2, s parkováním v novostavbě v ulici Jankovcova, Holešovice, Pr
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Úplně nové prostorné klimatizované kanceláře s venkovní terasou k pronájmu v moderní administrativní budově s recepcí, společnou terasou, vlastním venkovním parkovištěm, poskytující krásné panoramatické výhledy na Vltavu v ulici Jankovcova, Praha 7 - Holešovice. K dispozici: 4.NP cca 200 -220 m2 3.NP cca 200 -220 m2 2.NP cca 200 -220 m2 Všechny patra mají velký openspace s možností úpravy dispozice podle požadavků nájemníka, zasedací místnost, vlastní kuchyňku a toalety. Jsou tady velká otevíratelná okna a venkovní žaluzie, klimatizace a vzduchotechnika, chlazení/topení fan-coil, kódovací zabezpečovací syst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
325
 Kč