Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Pronájem, Kanceláře, Hněvotín
Před 696 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Pronájem moderních obchodně – kancelářských nebytových prostor v průmyslové zóně v obci Hněvotín. Prostory se nacházejí v 1. NP, jejich celková výměra činí 540 m2 včetně sociálního zázemí (dámské i pánské wc) a kuchyňky. Největší část tvoří otevřený prostor, dále samostatná prosklená kancelář a další samostatná zděná kancelář (možno využít jako zasedací místnost, popř. samostatné kanceláře / sklady). Podlahová krytina koberec. Výhodou je výborná dojezdová vzdálenost z Olomouce, blízkost sjezdu na dálnici ve směru Brno / ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
160
 Kč
Pronájem, kancelář, 10 m2, Chlumec nad Cidlinou
Před 696 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu kancelář v obci Chlumec nad Cidlinou, ul. Rooseveltova. V uzavřeném areálu se kancelář nachází v administrativní budově v 1. NP. s užitnou plochou 10 m2. V areálu až 10 parkovacích míst. Kancelář vybavena základním nábytkem. Administrativní budova je vybavena kuchyňským zázemím, zasedací místností s projektorem, sociální zázemím a je zabezpečena průmyslov... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Pronájem, kancelář, 70 m2, Chlumec nad Cidlinou
Před 696 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu kanceláře v obci Chlumec nad Cidlinou, ul. Rooseveltova. V uzavřeném areálu se kanceláře nachází v administrativní budově v 1. NP. s užitnou plochou až 70 m2. Kanceláře jsou rozdělené a lze je spojit dle požadavků nájemce. V areálu až 10 parkovacích míst. Kanceláře vybaveny základním nábytkem, klimatizační jednotkou - viz. fotodokumentace. Administrativní budova je vybavena kuchyňským zázemím, zasedací místností s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 000
 Kč
Motorest s pozemkem, Kaliště
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Jedná se o stavbu - motorest v Poddubí, části obce Kaliště ú dálnice D1. Stavba stojí na pozemku jiného vlastníka (Česká republika). Stavba je v současnosti mimo provoz, vhodná k rekonstrukci. Dále je předmětem dražby přiléhající pozemek o výměře 7 029 m2. Pozemek je veden jako zemědělská půda. V jeho sousedství se nacházejí stavby rekreačně rodinného charakteru. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti ... (více v detailu)
13 444 400
 Kč
Pronájem, restaurace, 250 m2, Hlavní třída, Mariánské Lázně
Před 696 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem kompletně zařízené a zavedené restaurace na Hlavní třídě v centru Mariánských Lázních. Velmi atraktivní lokalita. Prostorné parkování, dostačující skladové prostory a zázemí, kompletně zařízená kuchyň. Ve... (více v detailu)
Karlovarský kraj
40 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru, 127 m2, Praha 10-Vršovice, Na spojce
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor s přímým vstupem z ulice o velikosti 127 m2 po částečné rekonstrukci v přízemí bytového domu v Praze 10-Vršovice. Prostor je zkolaudován a v posledních letech byl využíván jako vinotéka. V přední části jsou po obou stranách prostory pro hosty, barový pult, 2x WC a menší místnost (sklad) s přímým vstupem z ulice. V zázemí se nachází prostorná kuchyně s přípravou na... (více v detailu)
39 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 31,4m2, Vodičkova, Praha 1
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Pronájem reprezentativních kanceláří v paláci Ligna v samém srdci metropole s výbornou dopravní dostupností, přímo na Metru Můstek. Kancelář o výměře 31,4 m2 je vybavena klimatizací, žaluziemi, plovoucí podlahou, přípojkou na internet (první foto). Možnost umístění sídla společnosti na prestižní adrese v centru Prahy. Další kanceláře mají výměry 22m2 až 60m2. Kanceláře jsou vybaveny klimatizací,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 800
 Kč
Pronájem dvou propojených kanceláří, 59m2, Vodičkova, Praha 1
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Pronájem reprezentativních kanceláří v paláci Ligna v samém srdci metropole s výbornou dopravní dostupností, přímo na Metru Můstek. Dvě kanceláře o celkové výměře 59 m2 jsou vybaveny klimatizací, žaluziemi, parketami, přípojkou na internet. Možnost umístění sídla společnosti na prestižní adrese v centru Prahy. Možno pronajmout také odděleně. Další kanceláře mají výměry 22m2 až 32m2. Kanceláře jsou vyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 300
 Kč
Pronájem kanceláře v Moravském Krumlově, kancelář Moravský Krumlov
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu kancelář v centru Moravského Krumlova. Nebytový prostor o výměře 22 m2 umístěny v 1.patře komerčního objektu, je možno využívat jako kancelář,sklad nebo k drobným službám. Cena za pronájem 5 500,- Kč měsíčně, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Pronájem obchodního domu, 563 m2 - Vyškov
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu komerční prostor s pozemkem o celkové ploše 726 m2, na velice frekventovaném místě ve Vyškově na ul. Dukelská. Momentálně využívané jako obchod, který disponuje s prodejnou, kanceláří, dvěma sklady, sociálním zařízení a úklidovou místností. K tomuto objektu je možné po dohodě s majitelem pronajmout také vedlejší pozemek o velikosti 533 m2. Měsíční nájemné činí 45 000 Kč + zálohy na energie, které jsou nyní 8 200 Kč a jsou převedeny na nájemníka. Majitel pož... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
45 000
 Kč
Pronájem nových reprezentativních kancelářských prostor na okraji Dobřan
Před 696 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem nových reprezentativních kancelářských prostor na okraji DobřanV blízkosti nájezdu na dálnici D5, na okraji města Dobřany, nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory k pronájmu. Jedná se o zcela nové prostory, které byly dokončeny v říjnu 2019. K dispozici je nyní 14 kanceláří o výměře 20-35 m2 se zázemím (kuchyňka, sociální zařízení), které se nachází v 1. patře budovy s výtahem a bezbariérovým přístupem. Je možno pronajmout kancelá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 900
 Kč
Pronájem nové reprezentativní kanceláře na okraji Dobřan
Před 696 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem nové reprezentativní kanceláře na okraji DobřanV blízkosti nájezdu na dálnici D5, na okraji města Dobřan, nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory k pronájmu. Jedná se o zcela nové prostory, které byly dokončeny v říjnu 2019. K dispozici je nyní 14 kanceláří o výměře 20-35 m2 se zázemím (kuchyňka, sociální zařízení), které se nachází v 1. patře budovy s výtahem a bezbariérovým přístupem. V... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 900
 Kč
Obchod v centru Příbrami Ryneček 77m2
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme možný pronájem obchodního prostoru o velikosti 77m2 v tržnici Ryneček. Samostatný vchod z velmi frekventované části města mnoho potencionálních zákazníků. Vlastní sociální zázemí. K dispozici dle ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 990
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 50 m, Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Moderní reprezentativní kanceláře v administrativní budově River Garden, v Praze 8-Karlíně. Kancelář pro 1-2 osoby, 10m2 privátní kanceláře + 40m2 společných prostor. Kompletní vybavení kanceláře i všechny služby jsou již zahrnuty v ceně nájmu: služby recepce, úklid, energie i internet! Možné využívat zasedací místnost i vybavení kuchyňky, včetně kávy a čaje. Možnost krátkodobého či dlouhodobého pronájmu, sídla firmy či virtuální kanceláře. V budově je možné pronajmout prosto... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 660
 Kč
Pronájem špičkových kancelářských prostor 49m2, centrum Zlatý Anděl, Praha-Smíchov
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Reprezentativní kancelář k pronájmu v Centru Zlatý Anděl, na smíchovské ulici Nádražní, ve 2. patře moderní administrativní budovy se skvělou dopravní dostupností, přímo u stanice metra Anděl. Místo je důležitým uzlem několika páteřních tramvajových linek. Kancelář pro 5 osob: 24m2 privátní kanceláře + 25m2 společných prostor. Kompletní vybavení kanceláří i všechny služby jsou již zahrnuty v ceně nájmu - asistenční služby recepce, úklid, energie i připojení k int... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Vybavené kancelářské prostory s kompletním servisem Bredovský dvůr, Praha 1
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Plně vybavené kanceláře se nacházejí v Bredovském dvoře - moderní administrativní budova v samém centru Prahy, v těsné blízkosti Václavského náměstí a Hlavního nádraží. Kanceláře v různých velikostech pro dvě až šest osob, s kompletním vybavením a servisem. V ceně jsou služby recepčních, kancelářské vybavení - tiskárny, kopírky, vysokorychlostní internet, občerstvení (káva, džusy, vody) a pravidelný úklid. Možnost zřízení sídla společnosti i s.r.o., přístup 24/7. K dispozici kuchyňky, toalety a za poplatek různě velké zasedací místnosti. Parkovací stání přímo v budově lze pronajmout jak... (více v detailu)
16 000
 Kč
Pronájem plně vybavené kanceláře 35 m2 v Paláci Archa
Před 696 dny - HYPERINZERCE
K pronájmu moderní, plně vybavené kanceláře s kompletním servisem, v centru Prahy - Palác Archa ul. Na Poříčí. K dispozici 2 x kanceláře ve velikosti 35 m2 vhodné pro cca 8 osob, cena 50 000,- Kč/měsíc včetně poplatků a služeb, 1x dvojkancelář 59m2 (vhodné pro cca 12 osob), cena 75 000,- Kč/měsíc včetné poplatků a služeb a 1 x kancelář 30 m2 (pro cca 5 osob), cena 40 000,- Kč/měsíc včetně poplatků a služeb. V ceně jsou služby recepčních, kancelářské... (více v detailu)
50 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor a obchodních prostor (500 m2) + 100m2 terasa Krakovská, Praha 1 - Nov
Před 696 dny - HYPERINZERCE
V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd. Pronájem kancelářských prostor s možností využití i jako obchodní prostory o celkové ploše 500 m v 1. podlaží reprezentativní budovy s recepcí a možností parkování v podzemních garážích za příplatek. Plocha je s venkovní terasou 100 m. Budova s... (více v detailu)
165 000
 Kč
Pronájem dvoj-kanceláře v moderní multifunkční budově DŮM U PARKU, ulice Palackého, Olomouc.
Před 696 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Pronájem průchozí dvoj-kanceláře v moderní multifunkční budově DŮM U PARKU, ulice Palackého, Olomouc. Jedná se o průchozí dvoj-kancelář v přízemí budovy o výměře 32,28m2. Větší kancelář s výměrou 19,28m2 a menší kancelář s výměrou 13m2. K dispozici kuchyňka a WC na identickém podlaží. Kanceláře je možné přenechat po současném nájemníkovi vč. vybavení (skříní, stolů, atd). Kanceláře se nachází na atraktivním místě vedle parku Čechovy sady a poblíž historického centra města. Ideální jako reprezentativní adresa pro sídlo firmy. Požadovaná peněžní jistot... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor (244 m2) Václavské náměstí
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Pronájem jedinečných kancelářských prostor ve 2. podlaží jednoho z prvních poválečných obchodních domů v Praze. Jedná se o prostory v celkové výměře 244 m, které jsou velice exkluzivní pro vaši firmu či podnik. Jedná se o obchodní dům s historií sahající až do 60. let minulého století, tedy DŮM MÓDY. Budova je postavena ve stylu střízlivého novoklasicismu 50. let, který vychází z tradice předválečného funkcionalismu. Díky takto strategické a lukrativní lokalitě máte vše n... (více v detailu)
500
 Kč
Prodej komerční nemovitosti 3290 m2 Zákostelní, Hrotovice
Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Máte chuť do podnikání? V tom případě Vám rádi nabídneme velmi zajímavý objekt bývalé Hrotovické sýpky. Jedná se o budovu o celkové výměře 782 m2, jejíž součástí jsou přilehlé pozemky o výměře 2500 m2, v obci Hrotovice, okrese Třebíč, cca 8km od obce Dukovany. Sýpka byla postavena v 18. století v barokním stylu. Jedná se o pětipodlažní, mohutnou, volně stojící budovu na obdélníkovém půdoryse, s polovalbovou střechou s pálenou krytinou. Je ve velmi pěkném stavu, postavená z cihel, částečně z kamene, vnitřní prostory jsou zejména ze dřeva, které je ve výborném stavu.Na objekt je již vypracována studie na byty, která Vám bude k dispozici. Vzhledem k tomu, že se jedná o samosta... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 500 000
 Kč
Pronájem komerční nemovitosti 382 m2 Benešovo náměstí, Křižanov
Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Hledáte vhodné prostory pro podnikání? Pak Vám rádi nabídneme objekt k pronájmu, který se nachází přímo u centra města Křižanov. Skládá se z dílny, kterou lze využít i jako výrobní prostory, garáže ( vhodná i pro zemědělskou techniku) a kancelářských prostor se sociálním zázemím. Vjezd bránou na zpevn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem kancelářských prostor (45m) na letišti Praha
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu klimatizované kancelářské prostory o velikosti 45m (případně lze spojit dvě sousedící místnosti o velikosti 45 a 47m) ve 2. nadzemním podlaží administrativní budovy na pražském letišti. V budově je na patře k dispozici kuchyňka a toalety. U budovy je možné zřídit parkování. Bud... (více v detailu)
Hlavní město Praha
650
 Kč
Pronájem kancelářských prostor (36m) letiště Praha
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu klimatizované kancelářské prostory o velikosti 36m (případně lze spojit dvě sousedící místnosti o velikosti 36 a 32m) ve 3. nadzemním podlaží administrativní budovy na pražském letišti. V budově je na patře k dispozici kuchyňka a toalety. U budovy je možné zříd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
457
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 240 m2 S. K. Neumanna, Jihlava Horní Kosov
Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme vám k pronájmu ojedinělý nebytový prostor o celkové výměře 240 m2. Jedná se o suterén novostavby domu na ulici S. K. Neumanna v městské části Horní Kosov. Protože se jedná o rozlehlý prostor nerušený nosnými konstrukcemi, je jej možné ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1
 Kč