Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Pronájem kanceláří 40 m2 u Břevnovského kláštera
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme pronájem kanceláře o celkové ploše 40 m2 v kultivovaném prostředí zrekonstruovaného domu v žádané lokalitě Prahy 6. K dispozici je společná prostorná kuchyňka 21 m2, sociální zázemí a využití ostrahy a recepce v přízemí domu. Součástí zúčtovatelných p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Nebytový prostor zařízený jako bar v K. Varech
Před 696 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodeji nebytový prostor o 34m v OV zařízený jako BAR který leží na rušné třídě karlovarské čtvrti Dvory. Nabízená nemovitost k tomuto užívání splňuje vekteré normy. Prostor je vybavený barovým pultem a posezením. Dále vzduchotechnikou (odsáváním), klimatizací, přímotopnými el. radiátory, kamerovým rozvodem, rozvodem... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 700 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor – truhlárny ve Znojmě 290m2, truhlárna Znojmo
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivní nabídka komerce – truhlárna 290m2 ve Znojmě. Vybavená, hned se dá začít tvořit – je zde hoblovačka, protahovačka, okružní pila, stojanová vrtačka, pásová pila, pila na hrubý přířez, stroj na výrobu palubek. Hala je vybavená šatnou, umývárnou, sprchou a toaletou. Dílna má rozměry 18*... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 500
 Kč
Dům, 970 m2, Český Krumlov
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji rozlehlý historický dům v samotném centru (200 m od hlavního náměstí) Českého Krumlova. Zastavěná plocha domu včetně uzavřeného dvora je 444 m2. Objekt prošel kompletní, postupnou rekonstrukcí v letech 1995, 2002, 2004,2018 a je celý zkolaudovaný k provozování hostinské činnosti a ubytování. Kapacita pro ubytování je zhruba 80 lůžek. V suterénu 63,89 m2 je umístěno sociální zařízení a technické místnosti, šatna pro zaměstnance a kotelna. V mezonetu 27,7 m2 je jedna místnost, která v současné době slouží jako recepce. V 1.NP (přízemí) 328,27 m2 je restaurace pro zhruba 80 lidí, rozdělená na hlavní Mázhauz, konírnu s krbem, salónek, nachází se zde také atrium-dvorek přístupný z ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49 500 000
 Kč
Brno - Medlánky, pronájem obchodního prostoru, 53 m2, výborný stav, kancelář – komerce
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu obchodní prostory s kanceláří o výměře 53 m2 v přízemí rodinného domu na ulici Hrázky v Brně. Nemovitost je ve výborném stavu, oplocená, s vlastní příjezdovou cestou a dvěma parkovacími místy. Tyto prostory mají vlastní toaletu a kancelář odděleně od samotné prodejny. Měsíční nájemné činí 1... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 950
 Kč
Brno - Medlánky, pronájem ordinace, 51 m2, výborný stav, vybavení nábytkem – komerce
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně vám nabízíme k pronájmu ordinaci spolu s obchodními prostory o výměře cca 104 m2 v přízemí rodinného domu na ulici Hrázky v Brně. Nemovitost je ve výborném stavu, oplocená, s vlastní příjezdovou cestou a parkovacím místem. Tyto prostory mají vlastní toaletu a čekárnu odděleně od samotné ordinace. Měsíční nájemné čin... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
28 750
 Kč
Pronájem kanceláře, 34 m2, Pražská, Písek
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelář o výměře 34,04 m2, která se nachází v 1. patře administrativní budovy v ulici Pražská v Písku. Nájemci je možné dle jeho požadavků kancelář plně vybavit nábytkem, který je již zahrnut v ceně nájmu. Lze si také pronajmout parkovací stání v ceně 500,- Kč měsíčně za jedn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 650
 Kč
Pronájem kanceláře, 33 m2, Pražská, Písek
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelář o výměře 33,35 m2, která se nachází v přízemí administrativní budovy v ulici Pražská v Písku. Nájemci je možné dle jeho požadavků kancelář plně vybavit nábytkem, který je již zahrnut v ceně nájmu. Lze si také pronajmout parkovací stání v ceně 500,- Kč měsíčně za jedno... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 500
 Kč
Pronájem kanceláří s archivem, 91 m2, Pražská, Písek
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu 2 kanceláře o výměře 75,82 m2 s vlastním archivem o výměře 14,76 m2. Tyto moderní kanceláře se nachází v 1. patře administrativní budovy v ulici Pražská v Písku. Nájemci je možné dle jeho požadavků kanceláře plně vybavit nábytkem, který je již zahrnut v ceně nájmu. Lze si také pronajmout parkovací stání v ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 850
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 700 m2, ulice Jánská, Brno
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nemovitosti nabízíme nebytové prostory v 1.NP o celkové výměře 700 m2 (vč. skladu) na ulici Jánská. Ulice je jedna ze dvou spojnic Náměstí Svobody a Malinovského náměstí. Velmi dobrá pěší průchodnost se zajímavými provozy v okolí. Neplatíte provizi RK! K dispozici ihned. Celková plocha 700 m2, možnost maximalizace obchodní plochy vybouráním příček. Součástí prostoru je sociální zázemí a kuchyňská linka. Unikátní samostatný vstup přímo z ulice Jánská s možností... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor, 17 m2, Tyršova, Benešov.
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostor v pasáži víceúčelového domu v centru Benešova. Nabízíme Vám k pronájmu komerční (obchodní) prostor v obchodní pasáži v centru Benešova, Tyršova ulice (dům Na Zámecké č. p. 2321). Možné využití jako obchod, či kancelář. Hlavní vchod do objektu je v Tyršově ulici a obchodní pasáží je možné projít směrem k autobusovému a vlakovému nádraží, nebo do parku. Jedná se o prostory v přízemí pětipatrového domu, v plánku označeno jako nebytová jednotka č. 107 (KP7). Prostory mají internetovou přípojku, vzduchotechniku, prosklenou výlohu atd. Vytápění centrální. Tento komerční prostor o rozl... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
Prodej, obchodní či obytné prostory, pozemek 538 m2, Vlčnov
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Tato třípodlažní budova vám nabízí možnost k bydlení, podnikání či investiční příležitosti. Původním záměrem bylo tuto budovu využívat jako hotel. V prvním patře a podkroví mělo být umístěno několik pokojů pro hotelové hosty. Tohle rozhodnutí je ale jen na vás. Celková plocha pozemku je 538 m2. Před budovou může být několik parkovacích míst, dále je možno parkovat přímo v suterénu domu, kdy vjezd pod budovu máte z levé strany. V prvním patře máte tři samostatné bytové jednotky. K aktuálně dokončeným dvěma bytům máte samostatný vstup. Zde je ještě prostor právě pro další bytovou jednotku o dispozici 1+kk. V případě podnikání oceníte velké výlohy v přízemí a možnost záboru před budovou, třeba posezení pro ho... (více v detailu)
14 500 000
 Kč
Pronájem, kancelářské prostory, 45 m2, Praha 3 - Žižkov
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu dvě průchozí kanceláře o CP 45 m2 na Praze 3 v ulici Domažlická. Kanceláře jsou ve zvýšeném přízemí administrativní budovy, jsou po rekonstrukci, nové LED osvětlení, výmalba a nové koberce. Kuchyňka a toalety jsou na patře. V budově je bezbariérový přístup, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 250
 Kč
Pronájem venkovních ploch, Hodonín
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem venkovní plochy o celkové výměře cca 3 350m nacházející se v širším centru města Hodonín. V těsném okolí se nachází havní autobusové nádraží a obchodní část města, kde najdete obchody jako Lidl, Penny Market, UNI HOBBY, Albert a Kaufland. Využití ploch je dáno územním plánem města - plochy občanského vybavení, komerčn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodních prostor 110 m2 v centru Brna, ul. Příkop
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
K pronájmu nabízíme obchodní prostory v administrativním komplexu v centru Brna. Prostory se nacházejí ve 2.NP nákupní galerie. Jedná se o obchod s velkými výlohami do pasáže a zázemím. Prostory jsou klimatizované. Vhodné pro zřízení prodejny, kontaktního místa s klienty, showroomu a podobně. Celková výměra 110 m2. Klimatizace, sociální zázemí. Možnost dispozičních změn. Na výlohu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 500
 Kč
Pronájem kancelářského patra 1000 m2, ulice Purkyňova, Brno - Královo Pole
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Purkyňka je jedním ze strategických administrativních objektů pro severní část Brna. Jedná se o seskupení tří budov dohromady o ploše s výměrou více jak deset tisíc metrů čtverečních. Kancelářské centrum nabízí kombinovaně open space prostory i jednotlivé kanceláře. Purkyňka office se nachází na ulici Purkyňova v Králově Poli. Strategické umístění umožňuje kombinaci sídla v dosahu centra a zároveň okolní přírody. V dosahu Brněnský městský okruh, 5 min dálnice, zastávka MHD 50 m. Purkyňova je oblast, která nabízí spoustu gastro provozů, okolních sportovišť a kaváren. Potřebujete kanceláře, které rostou s Vaší firmou? Dostatek vyhrazených parkovací... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
290 000
 Kč
Pronájem kanceláří 150 m2, ulice Purkyňova, Brno - Královo Pole
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Purkyňka je jedním ze strategických administrativních objektů pro severní část Brna. Jedná se o seskupení tří budov dohromady o ploše s výměrou více jak deset tisíc metrů čtverečních. Kancelářské centrum nabízí kombinovaně open space prostory i jednotlivé kanceláře. Purkyňka office se nachází na ulici Purkyňova v Králově Poli. Strategické umístění umožňuje kombinaci sídla v dosahu centra a zároveň okolní přírody. V dosahu Brněnský městský okruh, 5 min dálnice, zastávka MHD 50 m. Purkyňova je oblast, která nabízí spoustu gastro provozů, okolních sportovišť a kaváren. Potřebujete ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
43 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru 174 m2 - mezonet, CT Park Ponávka, ulice Škrobárenská, Dornych
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v industriálním mezonetu o výměře 174 m2 při ulici Škrobárenská a Dornych, v městské části Brno - jih - Trnitá. Jedinečné zasazení budovy a prostor do zeleně. Standardy kanceláří a centra: Plně moderní a flexibilní prostory, možnost dělení kanceláří, prostor pro kuchyňku, osvětlení 500 Lux, klimatizované prostory, otevírací okna, optické rozvody, aj. Možnost stravování v centru Ponávka - restaurace, kavárna. Parkování v centru - krytá a venkovní parkovací stání (přímo u prostoru). Výborná dopravní dostupnost - zast... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
52 200
 Kč
Pronájem kancelářských prostor o ploše 393 m2 - 7.NP, Brno, ulice Lidická,
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
K pronájmu nabízíme kancelářské prostory, nacházející se v zrekonstruované administrativní budově na ulici Lidická. Jedná se o objekt s výbornou strategickou polohou, v bezprostřední blízkosti centra (dojezd 5 minut). Kompletní uzavřené kancelářské patro. Kvalitní připojení k internetu přes optický kabel. Bezproblémové spojení MHD (zastávka 50m). Celkem 392,8 m2 v 7.NP (256 m2 kanceláře + 136,8 m2 ostatní plocha). - aktuální dispozice - 10 x kancelář, kuchyňka + sociální zázemí, dispozici lze ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
91 653
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 178 m2 ve 4.NP, ulice Plynárenská, Brno
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme kancelářské prostory ve 4.NP o celkové výměře 178 m2. Administrativní budova se nachází v blízkosti centra Brna s možností pronájmu parkovacích stání uvnitř střeženého areálu. Zastávka MHD a občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Nově příchozím nájemcům nabízíme prostory, které jsou dispozičně připraveny k okamžitému užívání. Objekt je střežen kamerovým systémem a fyzickou ostrahou 24 hodin denně. Všechny kanceláře jsou klimatizované. Budova G se nachází uvnitř areálu, nabízí 8 nadzemní podlaží o c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
51 620
 Kč
Pronájem kanceláří 386 m2 - 7.NP, Londýnské náměstí, Brno - Štýřice
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 386 m2 v 7.NP moderní administrativní budovy E na Londýnském náměstí. Komplex BBP OFFICES tvoří 5 budov (A, B, C, D a E), které poskytují variabilní prostory pro velkoprostorové plochy nebo jednotlivé kanceláře, jež mohou být využívány současně jedním nebo více nájemci. Velkou předností jsou dostatečné parkovací prostory jak pro nájemníky, tak pro návštěvníky a veřejnost. Budova splňuje požadavek na univerzální administrativní budovu vycházející z osvědčeného konceptu „H“. Plocha plnoformátového patra je cca 1200 m2. Plocha exkluzivního patra je 830 m2. Certifikace LEED poskytuje nezávislé ověření, že dům byl navrhnut a vybudován podle vysokých požadavků v klíčových oblastech zdraví lidí a životního prostředí. Podzemní podlaží budovy E slouží pro parkování osobních vozidel nájemníků a jízdních kol. V návaznosti na vnitřní prostor s výtahy a schodištěm je umístěno zázemí pro cyklisty - šatny, sprchy, WC. 1.NP je n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
139 925
 Kč
Pronájem kanceláří 617 m2 - 7.NP, Londýnské náměstí, Brno - Štýřice
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 617 m2 v 7.NP moderní administrativní budovy E na Londýnském náměstí. Komplex BBP OFFICES tvoří 5 budov (A, B, C, D a E), které poskytují variabilní prostory pro velkoprostorové plochy nebo jednotlivé kanceláře, jež mohou být využívány současně jedním nebo více nájemci. Velkou předností jsou dostatečné parkovací prostory jak pro nájemníky, tak pro návštěvníky a veřejnost. Budova splňuje požadavek na univerzální administrativní budovu vycházející z osvědčeného konceptu „H“. Plocha plnoformátového patra je cca 1200 m2. Plocha exkluzivního patra je 830 m2. Certifikace LEED poskytuje nezávislé ověření, že dům byl navrhnut a vybudován podle vysokých požadavků v klíčových oblastech zdraví lidí a životního prostředí. Podzemní podlaží budovy E slouží pro parkování osobních vozidel nájemníků a jízdních kol. V návaznosti na vnitřní prostor s výtahy a schodištěm je umístěno zázemí pro cyklisty - šatny, sprchy, WC. 1.NP je n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
223 662
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 296 m2 ve 4.NP, ulice Plynárenská, Brno
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme kancelářské prostory ve 4.NP o celkové výměře 296 m2. Administrativní budova se nachází v blízkosti centra Brna s možností pronájmu parkovacích stání uvnitř střeženého areálu. Zastávka MHD a občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Nově příchozím nájemcům nabízíme prostory, které jsou dispozičně připraveny k okamžitému užívání. Objekt je střežen kamerovým systémem a fyzickou ostrahou 24 hodin denně. Všechny kanceláře jsou klimatizované. Budova G se nachází uvnitř areálu, nabízí 8 nadzemní podlaží o celkové výměře 3 800 m2. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
85 840
 Kč
Pronájem skladu 144 m2 v širším centru Brna, ulice Tkalcovská
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu skladový prostor v širším centru Brna, na ulici Tkalcovská. Skladovací/výrobní hala 144 m2 (rozměry: 12x12) se nachází uvnitř střeženého areálu. Hala je vytápěná, zabezpečená s přístupem přes sekční vrata. Možnost pronájmu parkovacích stání uvnitř areálu. Celková výměra prostor 144 m2. - uvnitř prostor umyvadlo - možnost klimatizovat - předokenní žaluzie - zabezpečovací systém - přístup 24/7, MHD ( zastávka cca 400 m ), sociální záze... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
27 360
 Kč
Pronájem kanceláří 151 m2 - 3.NP, ulice Londýnské náměstí, Brno - Štýřice
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 150,94 m2 ve 3.NP moderní administrativní budovy B na Londýnském náměstí. Komplex BBP OFFICES tvoří 5 budov (A, B, C, D a E), které poskytují variabilní prostory pro velkoprostorové plochy nebo jednotlivé kanceláře, jež mohou být využívány současně jedním nebo více nájemci. Velkou předností jsou dostatečné parkovací prostory jak pro nájemníky, tak pro návštěvníky a veřejnost. Standardy kanceláří a centra: Zdvojené podlahy, klimatizace, jednotný systém řízení budovy, PC rozvody, EPS, vnitřní dispozice dle požadavků nájemce, otevíratelná okna, záložní generátor. Recepce, bezbariérový přístup 24/7, výtahy, ostraha. Možnost stravování v centru - restaurace, kavárna.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
47 169
 Kč