Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Prodej ateliéru 2+kk/B, 66 m2
Před 696 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme prostorný, světlý ateliér - jiný nebytový prostor, dispozičně 2+kk/B, situovaný ve druhém nadzemním podlaží unikátního, luxusního rezidenčního projektu architekta Bořka Šípka - Palác Ehrlich. Podlahová plocha tohoto ateliéru činí 58 m2, balkon 4,9 m2, sklep ve 3PP 3,3 m2. Technicky se jedná o nebytový prostor z roku 2014 ve velmi dobrém stavu s plně vybavenou kuchyňskou linkou, dřevěnými podlahami a velkými okny orientovanými do vnitrobloku, jsou zde použity kvalitní materiály a jednotlivé prvky. Devítipodlažní rezidenční budova... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej, Činžovní domy, 631 m2 -
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Na prodej částečně zrekonstruovaný komerční objekt v obci Statenice - Černý vůl, jen 4 km od Prahy. Dům je aktuálně využívám jako autodílna, zavedená restaurace a je zde rovněž zrekonstruovaný byt 3+kk o užitné ploše 100 m2 s předzahrádkou. Dům stojí na pozemku o ploše 2233 m2, který je z větší části využívaný jako parkoviště, lze jej však využít i pro jiné účely. Je napojen na všechny inženýrské sítě, vytápění a ohřev TUV zajišťují dva nové kondenzační kotle na plyn. Před pěti lety byla položena nová střecha Bramac. Vedle dvou aktuálně využívaných podlaží nabízí objekt i prostornou půdu o ploše 233 m2, kde se přímo nabízí vybudovat... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 900 000
 Kč
Pronájem, Kanceláře, 54m2 - Opava - Město
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím Vám exkluzivně k pronájmu nově zrekonstruovaný reprezentativní komerční nebytový prostor o celkové rozloze 54 m2 v centru Opavy, v 1. NP s výtahem v cihlovém komerčním objektu. Prostor je rozdělený na dvě místnosti, přední část je o rozloze 36m2 a zadní místnost je o rozloze 18 m2 vč. koutu s umyvadlem a teplou vodou – tento prostor může sloužit jako zázemí firmy, příruční sklad nebo kuchyňka. Prostor lze využívat např. jako kancelář, ateliér,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 990
 Kč
Pronájem kanceláře 49,95 m2 v Uherském Hradišti
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory o celkové velikosti 49,95 v Uherském Hradišti ul. Dlouhá. Jedná se o dvě místnosti z níž jedna o velikosti 24,20 m zde je k dispozici krb a je neprůchozí a druhá, průchozí, je o velikosti 19,35 m. V prostorech se nachází menší kuchyňka, úložný prostor (archiv/sklad) a WC s umyvadlem. Kancelář bude k dispozici od 1.7.2022. Ke ka... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 500
 Kč
Pronájem kanceláře 35 m2 Kunovice
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru 35 m téměř v centru města Kunovice. Komerční prostory lze využívat jako kancelář, provozovnu, kosmetické a jiné služby... V prostorech je kuchyňka, sprcha a WC, možnost krytého stání pro auta a také kola ve dvoře. Na fotkách je původní kob... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor v budově VTP Triangl, 78 m2, Uherské Hradiště
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti. Prostory o velikosti 78,34 m s možností využití k účelu zřízení kanceláří, ateliéru, prodejny nebo jako showroom atd. Prostory jsou klimatizované a zahrnují kancelář 65 m, šatnu 3,43 m, předsíň 1,85 m, WC 1,86 m, výlohu 6,2 m. Je možn... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč
Pronájem kanceláře v budově VTP Triangl, 27 m2
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem moderní kanceláře v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti na ul. Stojanova. Samostatná kancelář o velikosti 27,35 m a sociální zázemí je společné na chodbě. K dispozici jsou vnitřní žaluzie a také se v kanceláři se nachází klimatizace. Ke kancelá... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 579
 Kč
Prodej skladovacích prostor (garáže) 153 m2
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme prodej garáže v Ivanovicích na Hané na ulici Družstevní u obchodu Penny. Samotná, částečně podsklepená garáž má 28 m2 a díky pozemkům a dalšímu přístavku za garáží získáte pozemek o celkové velikosti 153 m2 + podíl 1/4 na po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
750 000
 Kč
Pronájem Restaurace 120m2, Riegrovo náměstí - Kroměříž
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu zavedenou restauraci 120m2 na ul. Riegrovo nám. v Kroměříži. Součástí restaurace je také kolaudovaná kuchyně pro plnohodnotný gastro provoz. Aktuálně jsou prostory restaurace vyklizeny, vymalovány a př... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Pronájem, skladovací prostory, areál Otavan Třeboň a.s., ul. Nádražní, Třeboň II.
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem samostatných skladovacích prostor s přístupem z mobilní rampy, možností vykládek a nakládek kamionových souprav v areálu Otavan ve městě Třeboň. Prostory se nachází v místě tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Velenice - Rakousko, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Jedná se o netemperovaný, nízkopodlažní skladovací prostor o celkové ploše 500m. Energie jsou fakturovány dle spotřeby (6,- Kč bez DPH za kWh... (více v detailu)
Jihočeský kraj
670
 Kč
K pronájmu, kancelářské prostory, Třeboň
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem reprezentativní kanceláře se samostatnou klimatizací, sociálním zázemím a kuchyňkou v areálu Otavan v lázeňském městě Třeboň. Exkluzivně vybavená kancelář je ideální pro provozování finančního poradenství, advokátní nebo účetní praxe apod.. Součástí pronájmu kanceláře je možnost využití dalších dvou zasedacích místností vybavených klimatizací a venkovního parkovacího stání. Prostory se nachází na klidném místě v blízkosti tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Vele... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 400
 Kč
Pronájem, skladovací (výrobní) hala, České Velenice 555, České Velenice
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem NOVÉ skladovací nebo výrobní haly o celkové ploše 1.421 m v průmyslovém areálu ve městě České Velenice, České Velenice 555. Nově vybudovaná skladová/výrobní hala se nachází na strategickém místě na hranicích s Rakouskem a tranzitu směr Gmünd/Rakousko - Praha/Plzeň/Brno. Prostor bude k dispozici od září/říjen 2021. Nabízíme do dlouhodobého pronájmu na dobu 3-5let s možností následné opce. Celá hala je připravena na vestavbu výrobních stanovišť, kancelářského a sociálního zázemí, popřípadě regálových skladovacích systémů. Úpravy prostor budou realizovány po dohodě s vlastníky haly s možností zohlednění investice do vestavby v nájmu. N... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 100
 Kč
Pronájem, skladovací prostory, areál Otavan Třeboň a.s., ul. Nádražní, Třeboň II.
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem skladovacích prostor s bezbariérovým přístupem, možností vykládek a nakládek kamionových souprav v areálu Otavan ve městě Třeboň. Prostory se nachází v místě tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Velenice - Rakousko, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Jedná se o netemperovaný, nízkopodlažní skladovací prostor o celkové ploše 700m. Energie jsou fakturovány dle spotřeby (4,- Kč bez DPH za kWh), vytáp... (více v detailu)
Jihočeský kraj
670
 Kč
Pronájem, kancelářské prostory, Třeboň
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor se sociálním zázemím a kuchyňkou v areálu Otavan v lázeňském městě Třeboň. Ke kancelářím je možnost využití reprezentativních zasedacích místností s klimatizací. Prostory se nachází na klidném místě v blízkosti tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Velenice - Rakousko, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Jedná se o možnost pronájmu celkem tří kanceláří, které lze pronajmout i jednotlivě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 300
 Kč
Areál pro strojírenskou výrobu a skladování s možností rozšíření
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele si dovoluji nabídnout areál pro skladování nebo strojírenskou výrobu v Divišově (cca 30 minut od Prahy - exit 40 dálnice D1). Areál tvoří související pozemky o výměře 24.116 m2 s dvěma hlavními objekty a řadou vedlejších, většinou plechových skladů a možností přístavby další haly, dvě vjezdové brány. Původní výrobní hala s administrativou - jedná se o třípodlažní výrobní objekt, historicky výroba motocyklů a jejich součástí se zázemím, v budově jsou situovány kanceláře, dílny a sklady na výrobu a kompletaci výrobků a dále se zde nachází sociální zařízení, šatny, kuchyně, jídelna, vrátnice s hlavní vstupní bránou do areálu. V suterénu kotelna se dvěma parními kotli. Výška v suterénu 3,10 m a NP 3 a 3,5 m. Stavba je zděná z cihel o tl. 45 - 75 cm. Podlaha železobetonová s betonovou mazaninou, střecha šikmá s plechovou nebo eternitovou krytinou. Okna a vstupní dveře plastové (2014), vrata do hal plechová. Na střeše jsou skleněné světlíky v kovovém rámu, kterými pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
43 950 000
 Kč
Pronájem, komerční a kancelářské prostory, ul. Hroznová, centrum České Budějovice
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem slunných komerčních prostor s výhledem na Černou Věž v centru města České Budějovice. Prostory o celkové velikosti 100m se nachází v 1. patře historického domu, na rohu dvou nejfrekventovanějších ulic centra města. Vstup do prostor je z ulice Hroznová. Měsíční nájemné činí 24.000,- Kč + zálohy na energie 5.000,- Kč (vodné-stočné, topení, ostatní služby). Prostory je možné pojmout jako reprezentativní kancelářské zázemí s vlastním sociálním zázemím. Komerční prostory také lze rozdělit a pronajmout samostatně jako kancelář o velikosti 76m s měsíčním nájmem 1... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor se dvěma balkony, 150 m2, Praha, ul. Radlická
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nadstandardně prostorná kancelář. Kancelář se nachází v posledním patře kancelářské budovy s výbornou dostupností (tramvajová zastávka přímo u budovy, zastávka metra Radlická do 5 min. chůze, parkování možné u budovy). Prostory vhodné pro sídlo firmy. 4 samostatné kanceláře, velká zasedací místnost, předsíň, kuchyňka, 2 toalety, 1 se sprchou. Výhodou jsou 2 balkony, jeden - menší je orientován do uli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
43 000
 Kč
Pronájem dvou kanceláří, s vlastní chodbou, balkonem a samostatným WC 50 m2, Praha, ul. Radlická
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prostorné kanceláře s balkonem. Kancelářské prostory se nacházejí ve 2. patře kancelářské budovy s výtahem. Uzamčený prostor s dvěma kancelářemi s balkonem, vlastním WC, s umyvadlem a chodbou. Uvedená cena je včetně poplatků, parkování možné na parkovišti za budovou. Zas... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor, Ústí nad Orlicí
Před 696 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory o celkové ploše 86 m2 - stávající prodejnu ovoce a zeleniny v přízemí domu v centru města Ústí nad Orlicí se vstupem z ulice Mistra Jaroslava Kociana v těsné blízkosti Mírového náměstí s mnoha obchody a službami. Dispozice: prodejna 59,4 m2, zázemí / sklad 12 m2, sociální zařízení 2 m2. Dále je možné využít domovní pasáž 8 m2 a zásobovací rampu ve dvoře v zad... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 800
 Kč
Pronájem baru s ubytováním Brno-Královo Pole, 500m2
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu zavedené komerční prostory v lokalitě Brno-Kr. Pole, CP je 500m2, nachází se v širším centru Brna na rušné ulici. Vynikající lokalita s výhodou hlavní ulice. Prostor je členěn na bar s posezením, dále 7. pokojů vhodných i pro ubytování z toho 3. pokoje se sprch. koutem a WC, 2. pokoje se sprch. koutem, a dva pokoje s menší a velkou vanou (whirpool). Prostory lze využít pro noční klub, bar s ubytováním atd. Prostor je dělen na 3.NP (2 a 3. Mají vlastní výtah). Nájemní smlouva je až do r. 2031 s možným prodloužením.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30 000
 Kč
Prodej, Obchodní prostory, 76,78 m2 - Praha - Újezd nad Lesy
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji obchod – nebytovou jednotku o celkové ploše 76,78 m2. Jednotka je součástí obchodního centra Blatov, které bylo dokončeno v roce 2012. Prostory jsou členěny: prodejna o výměře 60,74 m2, zázemí 12,36 m2 a WC 3,77 m2. Vytápění obchodu je v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 900 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor 414 m2 po rekonstrukci, ulice Mlýnská, Brno
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem nebytových prostor ve 3. NP čtyř podlažní budovy o celkové výměře 414 m2, výška 3,5 m. Prostory lze využít na drobnou, lehkou výrobu, montáž, skladování, fitness nebo kanceláře apod. Prostory jsou po celkové generální rekonstrukci: nová okna, nové topení (tepelné čerpadlo), podlahy, rozvody sítí, osvětlení, šatny a sociálky, schodiště. Patro tvoří hala 363 m2, kde je 2x šatna s WC a sprchou, samostatná kancelář naproti hale 27 m2, chodba mezi halou a kanceláří se schodištěm a WC 24 m2. Budova je nachází v samostatném areálu s v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
69 000
 Kč
Pronájem skladové prostory 63 m2, Zdounky
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem skladového prostoru 63 m2 + 40 m2 manipulační plochy v centru, v obci Zdounky. Jedná se o tři garáže, které jsou propojené. Z jedné boční strany garáže je otevřený prostor, pro případné dodělání větších vrat, pro snadnější manipulaci a naskladnění materiálu na paletách. Objekt je vhodný např. pro stavební firmu na skladování stavebního m... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor 414 m2 po rekonstrukci ve 3.NP, ulice Mlýnská, Brno
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem nebytových prostor ve 3. NP čtyř podlažní budovy o celkové výměře 414 m2, výška 3,5 m. Prostory lze využít na drobnou, lehkou výrobu, montáž, skladování, fitness nebo kanceláře apod. Prostory jsou po celkové generální rekonstrukci: nová okna, nové topení (tepelné čerpadlo), podlahy, rozvody sítí, osvětlení, šatny a sociálky, schodiště. Patro tvoří hala 363 m2, kde je 2x šatna s WC a sprchou, samostatná kancelář naproti hale 27 m2, chodba mezi halou a kanceláří se schodištěm a WC 24 m2. Budova je nachází v samostatném areálu s v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
69 000
 Kč
Pronájem kanceláří, skladových prostor či obchodních prostor 761 m2
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
K pronájmu nabízíme komerční prostory o celkové ploše 761 m2, které se nacházejí v centru Uhříněvse. Prostory mohou být využity jako kanceláře, skladové prostory, obchodní prostory, sportovní centrum apod. Zrekonstruované prostory jsou umístěny v přízemí a v 1. patře. V přízemí se nachází místnost o velikosti 337 m2, v patře pak dva prostory každý o velikosti 211 m2. V přízemí se ještě bude upravovat podlaha. Lze pronajmout i odděleně. Jednotky mají ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
136 980
 Kč