Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Pronájem skladovacích prostor 330 m² až 778 m², Slezská Ostrava
Před 44 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5283, Bo! reality Vám nabízí k pronájmu skladovací prostory o výměře 330 m² až 778 m² ve skladovém areálu Technické služby Ostrava-Slezská. Jedná se o 4 větší haly, které jsou od sebe odděleny. Dobrá dostupnost zajistí skvělý chod všem Vašim požadavkům. Sklad je přístupný všemi vozidly po vnitřní komunikaci v objektu, který je propojen s areálem vnější komunikací pomocí hlídaného vjezdu. celý objekt je střežen kamerovým systémem. Ve skladové hale je možno skladovat zboží s výjimkou extrémně hořlavých látek a látek obtížně uhasitelných. Některé prostory skladu jsou monitorovány kamerovým systémem. Haly nejsou vytápěné, nemají přívod vody ani sociální zařízení. Stanovená cena za m² skladovacích hal je 80,- Kč bez DPH / m²/ měsíc Údržba areálu, úklid, strážní služba 10,- Kč bez DPH / m² / měsíc - paušální položka, která bude vždy uvedena u pronájmu každé haly Nádvorní plocha 19,- Kč bez DPH / m² / měsíc (v případě, že bude zájem i o prostory mimo skladovací haly) Vyhrazené pa... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem malého skladu, Hejtmánkovice, Broumov
Před 44 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
V Hejtmánkovicích u Broumova nabízíme k pronájmu 2 místnosti v přízemí zděného domu, ke skladování nebo tiché výrobě. Výměra 2 místností cca 50 m2 + pozemek cca 50 m2. Místnosti jsou uzamykatelné a dům rovněž. Společný pozemek je oplocený. Jedna místnost sloužila k bydlení, ale v případě opětovn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Kancelářské prostory k pronájmu, Slezská Ostrava
Před 44 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5292, Bo! reality Vám nabízí k pronájmu kancelářské prostory několika velikostí v atraktivní lokalitě Slezská Ostrava, 500 m od ZOO Ostrava. Prostory se nacházejí v 1 patře bez výtahu a jsou připravené k okamžitému nastěhování. Ideální využití je administrativní činnost. Objekt je kancelářský s několika dlouholetými nájemníky s klidným provozem a minimálním pohybem osob. Možnost připojení na WiFi. Parkování vyhrazeno před budovou. V případě potřeby je možnost zakoupení v... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kadeřnického křesla Praha 1
Před 44 dny - HYPERINZERCE
Rozšiřujeme tým kadeřníků v nově otevřeném salonu v centru Prahy, ulice Opatovická (poblíž Národního divadla). Nabízíme: - nově zrekonstruované prostory - lukrativní adresa v centru historické Prahy - možnost placeného parkování pro klient... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem plechové haly 420m2, Panenské Břežany, ul. Hlavní
Před 44 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416102, Nabízíme k pronájmu skladovou plechovou halu 420m2, lokace Panenské Břežany, ul. Hlavní . Celá jednotka se sestává ze dvou hal propojených, v jedné hale zázemí, kanceláře, WC, Sprchy. Hala prošla roku 2022 částečnou rekonstrukcí. V zázemí byla dána plastová okna a byla ... (více v detailu)
Neuvedeno
Ivet Šilhová
Před 44 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
POPTÁVÁM PRONÁJEM PROSTORU/MÍSTNOSTI V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH - IDEÁLNĚ NA OKRAJI MĚSTA - KE KONÁNÍ SEMINÁŘŮ/PŘEDNÁŠEK. MĚSÍČNÍ NÁJEM. VELIKOST prostoru - ABY... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodní prostory, 33 m2 - Kyjov
Před 44 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 57014, V zastoupení majitele nabízíme pronájem komerčních prostor, po kompletní rekonstrukci, v Kyjově. Prostory se nachází přímo na náměstí. Možnost využití je... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchyně (výrobna)
Před 45 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Aeroklub Č.B. letiště Hosín nabízí za výhodných podmínek pronájem vybavené kuchyně. Vhodné jako menší výrobna pro potravinářs... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Blower door test
Před 45 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Za účelem získání dotace na vzduchotechniku musím doložit: - dosažení průvzdušnosti obálky budovy n50 2,5 [h-1] (splnění požadavku na maximální průvzdušnost obálky budovy n50 musí být doloženo protokolem o měření průvzdušnost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Kuchyně (výrobna)
Před 45 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Aeroklub Č.B. letiště Hosín nabízí za výhodných podmínek pronájem vybavené kuchyně. Vhodné jako menší výrobna pro potravinářské účely.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářských prostor o rozloze 100 m2, ul. J. Opletala, Frýdek-Místek
Před 45 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 202418120, Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o rozloze 100 m2 užitné plochy, nacházející se v přízemí domu na ul. J. Opletala ve Frýdku-Místku. Prostor se skládá ze 3 kanceláří, skladu, kuchyňky a sociálního zařízení. Je zde instalován rozvod PC sítě, domácí videotelefon, k dispozici optická přípojka internetu, Tv a Sat anténa, příprava na klimatizaci, osvětlení LED panely, K ohřevu vody a vytápění slouží plynový kotel umístěný ve sklepě domu. Do domu se dá vstupovat ze 2 stran, díky tomu je možno rozdělit vstup pro zaměstnance i pro klienty. Možnost parkovacího místa u domu. Dvorek, kde se parkuje je uzamčen. Před cca 4 léty v rámci nové výstavby patra byla celá nemovitost nově zateplena, okna jsou chráněna venkovními žaluziemi, prostor j... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem skladové haly 646m2, Panenské Břežany, ul.Hlavní
Před 45 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416092, Nabízíme na pronájem skladovou plechovou halu o velikosti 646m2 v uzavřeném areálu v obci Panenské Břežany v ulici Hlavní. Výška haly 15,7m, délka 41m. Vjezdová vrata 4x5m. Hala je vhodná na uskladnění materiálu nebo k ... (více v detailu)
Neuvedeno
Sestava obytných kontejnerů
Před 47 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k prodeji sestavu dvou kontejnerů o rozměru 2x 3x6 m. Popis: - 2x kontejner 3x6 m - rám antracit - panely dřevodekor - zateplení stěn (50mm) a střechy (80mm) - podlaha je cetrisová deska na které je plovoucí podlaha - 1x fr. dveře antracit - 1x posuvné dv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
337 000
 Kč
Komerční objekt
Před 47 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodej komerční nemovitosti, obec Bedihošť
Olomoucký kraj
7 500 000
 Kč
Pronájem kadeřnického křesla
Před 47 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Do zavedeného salonu v centru HK, hledám spolehlivou kolegyni na ŽL v oboru - kadeřnice Baví ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 500
 Kč
Komerční prostory v moderním areálu, Teplice
Před 48 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory v přízemí budovy určené pro služby občanské vybavenosti v komerčním areálu GELLO WEST s.r.o. Prostory se skládají ze zádveří - přístavku, hlavní provozovny, samostatného WC, šatny, technické místnosti a úklidové místnosti. Nabízený prostor má celkovou plochu 28 m2. Aktuálně kolaudováno na manikúru, ale v prostorách by mohlo být cokoliv, pokud si nový nájemce zařídí rekolaudaci. Velkou výhodou je parkování pro Vás i klienty přímo před budovou, další výhodou je skvělá kavárna v areálu, pro sportovně zalo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 480
 Kč
Sdílený sklad / hala
Před 48 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím sdílený sklad v uzvřeném areálu v Hustopečích u Brna o velikosti 500 m. Možnost příjezdu kamionu. Na místě k pronájmu VZV. Náklady na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Pronajmeme nebytový prostor
Před 48 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pronajmeme nebytový prostor naproti OC Plaza v Plzni , plocha 55m/2 rozšiřitelná na 100 m/2 .
Plzeňský kraj
18 000
 Kč
Nabízíme vám činžovní dům Mostě – ul. Vladislava Vančury
Před 49 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N07426, Nabízíme vám činžovní dům Mostě – ul. Vladislava Vančury. Dům se skládá z 17 jednotek (4x 2kk, 10x 3kk, 3x 4kk) o celkové ploše 1900m2 (1200m2 bytová plocha; 350m2 půda - připraveno stavební povolení na další 4 bytové jednotky ~ cca 2mil.Kč;sklepní prostory 1900m2 – 21 kójí). Veškeré jednotky jsou po kompletní, velmi nákladn... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej kancelářských prostor, ul. Rejskova, Prostějov
Před 49 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5279, Nabízíme k prodeji dům v krásné ulici Rejskova vedoucí do centra města Prostějov. Dům má dvě patra, 1. NP má užitnou plochu 110 m², 2. NP má užitnou plochu 97m², dále v domě najdeme prostorné sklepní prostory. Tento cihlový dům s možností využití pro bydlení, kanceláře či obchodní prostory je před rekonstrukcí, což znamená, že vše lze předělat podle individuálních představ nového majitele. S celkovou zastavěnou plochou 153 m² a užitnou plochou 207 m² nabízí dostatek prostoru pro různé využití. Jedná se o stávající zděný dům, stropy ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kanceláří v centru Ostravy
Před 49 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 106, Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory na prestižní adrese v centru Ostravy na ulici Matiční. Jedná se o 3 kanceláře o celkové výměře 63,2m2. Rozmístění místností je zobrazeno na půdorysu ve fotogalerii. Kancelář č. 3.08 má výměru 18,40 m2 Kancelář 3.09 má výměru 18,80 M2 Kancelář 3.10 má výměru 26 M2 Nacházejí se ve 3.podlaží histor... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej vily 6+kk, Hikkaduwa, Srí Lanka
Před 49 dny - HYPERINZERCE
Představujeme Vám krásnou prostornou a stylovou Hikka Villa Lotus s bazénem, která je obklopena džunglí. Vila se nachází tři minuty od moře a pět minut od města Hikkaduwa.(klidnou jízdou třeba na motorce) Hikkaduwa je ideální místo pro surfování, relaxování na pláži, poznávání okolních krás a místních zvyků Srí Lanky. Vila se nachází v klidné lokalitě, která kombinuje dokonalou harmonii soukromí a luxusu. Budete okouzleni nejen umístěním této nemovitosti, ale i prostorem. Vila o velikosti 400 m2 ve dvou patrech se rozléhá na pozemku o velikosti 1200 m2. Kromě toho máte k dispozici zahradu s krásným bazénem, zahradní domek s velkolepou kuchyní (40m2) a odpočinkovou zónou, kde si můžete užívat relaxaci v klidu a pohodlí vašeho vlastního domova. Všude Vás uchvátí prostorné interiéry. Tato dobře udržovaná pět let stará Vila má dvě patra. Přízemí je o velikosti 3+kk, je zde prostorná vstupní hala s kuchyní a dvě ložnice. Každá ložnice má svou koupelnu a výstup ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kadeřnického křesla
Před 49 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
NABÍZÍM Pronájem kadeřnického křesla ve velmi pěkném SALONU v Brně Žabovřeskách (výborná dostupnost, velmi viditelné místo s výlohami do ulice, dobré parkování, velký potenciál nových zákazníků). V salonu se nachází i manikúra, masáž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladovací či výrobní haly
Před 49 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zateplenou, vytápěnou halu o výměře 600m2 ke skladování či výrobě. Hala prošla rozsáhlou rekonstrukcí. Vjezd do haly je možný dvěma automatickými rolovací... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem haly
Před 49 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zateplenou, vytápěnou halu o výměře 2000m2 ke skladování či výrobě. Výška stropu až 9m. Vjezd do haly je možný dvěma automatickými rolovacími vrat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno